![]() |
Re: E39 - black bmw
8 Attachment(s)
Urmeaza sa montez climatronicul si suporti de pahare fata+spate ..(suporti inca nu au ajuns)
Ultimele poze sunt cu vechiul interior .. care este vanzare ;) :arrow: |
Arata foarte bine!
E interiorul de la Craiova? |
arata bine dar scaunele par a fii retapitate.. cat ai dat pe el :D ?
|
nu sunt retapitate scaunele!....iti spun sigur!....doar ca arata mai bine pielea de pe scaune decat cea de pe banchete!
cristi....sper ca esti multumit!...si sper sa te faca sa te simti mai comfortabil in e39 al tau! :-P p.s: daca ai pune si jantele pe 18 cred ca ai aranjao bine! :lol: |
Quote:
Quote:
Pretul a fost de 750 lei . interior + climatronic! |
Quote:
|
nu mai stii vreun interior din piele ?
|
Incearca aici !
https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...2002-500e.html sau https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...ng/page-2.html sau iti dau eu pe al meu :D vechiul interior ! ala alb cu negru din imitatie de piele :-" |
da-mi linkul cu al tau .. ca acum nu dau 500E pe int si celalalt e touring ..
|
Uite aici !
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...r-bmw-e39.html pentru mai multe detali add [email protected] |
Eu zic sa strangi niste bani pentru o suspensie si sa o lasi cat mai jos cu toate ca drumurile nu prea ne permite dar... si alte jante eu zic ca iti iei 200 si ceva de euro pe ele si dupa iti iei ceva la mana a 2a:P doar atat simpla si de efect:Ppoate si un Kit M.Masina o stiu si eu venešai la sala la polivalenta nu?:PBafta!
|
Quote:
|
Se pare ca arata mult mai bine BMW-ul tau acum decat la inceput,dar sincer merita alte jante. Succes cu el. Si daca ai reusit sa lipesti eleronul spune si mie cum ca nici eu nu reusesc sa-l lipesc...
|
6 Attachment(s)
VladM : ms , jantele or sa urmeze.. deocamdata am alte prioritati... mergem incet dar sigur :D !
mai coloram putin topicul ....8) |
frumoase poze.frumoasa masina.
|
Quote:
|
Frumoasa . Merge facut si cromul de la geamuri negru sa fie complet shadow line.
|
parerea mea sa Nu.
|
Si eu zic ca arata bine cromul de la gemuri dar doar impreuna cu jantele astea.
|
arata foarte bine, nu ti-ar trebui niste distantiere ? :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
m-am exprimat gresit :) daca aveam cu cea mai mare placere...
|
Frumos foc cinciul tău tati...ai grijă de el
Cum se comportă BMW pe Diesel?Probleme turbo?Compresie? |
Quote:
Ce pot sa zic .. masina merge bine.. probleme grave nu au fost pana acum si sper sa nu fie .. am masina de la 80.000 km si in momentul de fata am 190.000 .. am schimbat 1 pompa de motorina pe la 120k km si fulia la 160k km astea au cazut .. in rest numai revizii (ulei , placute , discuri ,bucsii, tampoane motor), motorina si talpa:D |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari cristi , rezultatul e frumos ! tine-te de treaba in continuare !
La interior daca imi permiti un mic sfat : cauta volanul ala de M in 3 spite ! nu conteaza ca e cel de dupa facelift sau inainte ! amandoua consider ca sunt frumoase ! |
Foarte ok arata pentru stagiul la care este acum..e loc de mult mai bine dar e oke..eu personal sunt un fan e39 si imi doresc foarte mult unul.
Este un model aparte de la BMW, poate mai special decat altele mai noi. FELICITARI! |
Quote:
Quote:
In concluzie se vand : jantele , interior piele neagra , panou climatronic , eleron luneta etc.. .. o sa le pun maine la bazar ! O sa revin cu un nou proiect cand imi voi putea permite o masina din bani mei ... sper sa nu dureze prea mult ! Threadul se poate inchide ! Multumesc 4Tuning ! |
nasol ce aud,imi pare rau sincer,oricum bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
multa bafta si te asteptam cat mai repede din nou aici! |
Iti urez succes sa cumperi cat mai repede alta masina :D.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata conduc cu sete o Skoda Fabia cu motor de 1.2 :twisted:. Quote:
P.s .. nu vrei un eleron de luneta ? eu l-am tinut doar 2 saptamani pe masina pentru ca l-am lipit aiurea si sa dezlipit ... |
Faci foarte bine ! Aduna bani si cumpara ce vrei tu si modifica cum iti place !MAi ales acum ca preturile la masini sunt foarte mici ! Am vazut azi aici pe forum un 318is perfect, inscris, pachet M , piele cu 2000 e !!!!!!
Sper sa-ti ei tot un E39:D Ma bucur ca poti sa-ti produci banii tai de la asa o varsta ! Eu n-am putut in tara de aia am plecat:D Ma intereseaza eleronul :shock: Daca vrei vb mai mult pe mess [email protected] |
Quote:
Credema ca daca nu eram incurcat cu facultatea ...la ora actuala eram iesit din tara asta de c.... O sa iti dau add maine dimineata pentru ca momentan imi merge netul foarte greu si o sa ma bag si la somn :D .. |
Vezi ca eu stau pe mess doar noaptea dupa 1 .Vb maine
Anuntul il caut eu acum si iti dau un PM sau postez aici. |
|
nu te bucura la IS...masina o vad de 2 3 saptamani in fiecare joi la craiova pe aeroport,o stiu si pe culoarea de dinainte...knd o sa o vezi live o sa vezi cum sta vopseaua pe ea :))) de tot k*t ul...am vb cu proprietarul zicea ca nici el nu e multumit de cum a iesit si mi a zis k a pregatit o el in fata blocului...deaia e si pretul foarte mic...nu mi s a parut sa traga cine stie ce si se mai auzea diferite sunete pe la gropi :)
|
asta ia-o ca pe o parere a mea ;) dak iti place mult masina mergi si o vezi...poate or fi remediat problemele baietii :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning