![]() |
re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta
5 Attachment(s)
Da, da, multumesc Săgeată, cică au fost 100 de postări :lol:
Dacă tot am postat la 101, să punem şi ceva mai nou, un set de pleoape şi un spoiler faţă de Seat Cordoba cu grila integrată în el şi modificată (urmează pragurile şi spoilerul spate) |
Va ocupati cumva si cu trasee de evacuare ? mi s-a dus ceramica la catalizator si daca tot il schimb , macar sa fac traseul din inox .
|
Quote:
|
Am o rugaminte mare la tine cand prinzi un Audi A6 4F (model 2006) sa imi faci si mie un set de Pleoape de far si un eleron din ala din 3 piese ca imi vine foarte greu sa fac un drum pana la voi ca sa fac asta, iar de luat le iau sigur daca pica bine pe masina, nici nu se pune problema, daca e nevoie dau si ceva in avans.
|
Sigur, nu se pune problema, primul care intră, ai setul :)
|
Iţi pun colet, că şi aşa mai pun luni unul, şi dacă-mi aminteşti cumva, le trimit prin curier :)
|
3 Attachment(s)
salut baieti as avea si eu o rugaminte si anume as vrea niste oglinzi tuning facute custom deoarece nu gasesc pe nimeni (si nicaieri )care sa le aduca.as ramane foarte recunoscator daca ma-ti putea ajuta !o sa atasej o poze cu modelul care l-as vrea si daca puteti face treaba asta sa imi spuneti ce fel de oglinzi(model sa cumpar)pe care sa il aduceti la forma asta stima si frumos standul de la suceava:D
|
Frumos model ai ales la oglinzi :)
Mulţumim pentru aprecieri. Îţi dau p.m. şi-ţi povestesc pe larg cum să faci cu ele... |
3 Attachment(s)
salut baieti, am o bara fata de renault super 5 gtt phase 1 , restul kitului de pe masina este phase 2. diferenta consta intr-o buza fata de genul "plug", vreau sa stiu cat m-ar costa s-o fac si cam cat ar dura lucrarea.
atasez poze sa vedeti despre ce este vorba. si inca o chestie... mai am un for capri,mk1 in71, o sa atasez poze si cu masina despre care vorbesc. aripile nu mai au linie. vreau sa le sablez, daca este posibil, si sa fac mulaje pe cele doua aripi din fibra. |
Sunt interesat si eu de oglinzi de alea pt golf 3 , daca va incumetati sa faceti vreo matrita ceva
|
TZG@, ţi-am dat p.m. pentru ambele situaţii
tracky, aştept o discuţie deja începută şi apoi spun cum fac, public :) |
Imi spuneti si mie pe unde e "laboratorul" ? :D poate va vizitez si eu zilele astea sa ne sfatuim :))
|
1 Attachment(s)
RABBIT acum si cu sticker ;)
mersi Alex |
12 Attachment(s)
tracky, ti-am dat p.m. :)
markizu, îmi place cum arată treaba :) Şi dacă tot suntem la capitolul Golf 3, am primit câteva poze (făcute la mine în curte, culmea), cu cel mai proaspăt modificat MK3 de la PLM din hală, după ce a ieşit de la vopsit. Cum am ceva poze mai clare, revin cu ele :) Şi bonus, grila lui Dragoş ză drifter, că tot suntem la capitolul poze din care nu se înţelege nimic :lol: |
Quote:
|
30 Attachment(s)
Pentru clienţii şi prietenii noştri aducem tot felul de jucării interesante, şi unele-s tare frumoase chiar, aşa că le-am mai pozat să le arătam şi altora :)
Primele sunt nişte Wolfrace supărate, pentru un Pro C'eed, pe care băiatul le-a ales cu inima, fara discuţii, tot aşa, cu prezoane, inele de centrare, valve nichelate, tot incluse în preţ :) Mai jos sunt două evacuări din inox de foarte foarte bună calitate, oricând peste Borla, de exemplu, lejer la mai puţini bani (dacă omul nu s-ar fi zgârcit şi şi-fi pus si un traseu din inox, cum am vrut iniţial să-i facem, ar fi ieşit tare frumos totul) la care am asortat rapid o prelungire de spoiler, să nu fie stinghere acolo, pentru un Honda Accord :) Sub ele este un set de jante pentru un Fiat Stilo, omul nu a făcut alte modificări la maşină încă dar de jante chiar m-a sunat să-mi spună că e super mulţumit Imediat după ele sunt nişte jante frumoase pentru un Passat CC, pe care i le-am adus omului la un pret mai mult decât mic, mai putin de jumătate din cât găsise prin alte părţi cu renume şi reclame multe, şi unde mai pui că noi le aducem cu tot cu inele de centrare, cu prezoane la culoarea aleasă (nichel, negre, inox, oricum) :) Urmează câteva evacuări şi tipsuri, iar cu albastru, jantele aduse pentru Astra H-ul albastru modificat la noi, jantele fiind vopsite la cerere în albastru cu alb, de Ocsi, la Oradea, iar toblee fiind aduse special în culoarea asta :) Sunt acolo şi două imagini cu un filtru sport, aşa cum ar trebui să vină el, nu doar o plasă cu nişte plastic în jur, ci complet, cu traseu, coliere, prinderi, adaptări pentru tipul de maşină, garnituri, şuruburi, tot, şi asta în aceiaşi bani cu un filtru normal de pe piaţă ;) |
Foarte frumoasa treaba am ramas iar impresionat si fara cuvinte ce se intampla cu PLM`u (poporu portocaliu :D ) sunt foarte fericit sa vad ca se poate si pe la noi asa ceva si sa fim de cuvant si de treaba.
RESPECT :peace: I: La ce ne mai putem astepta de la voi ? R: La multe alte surprize.:twisted: |
4 Attachment(s)
Mulţumesc frumos zN3u :)
Şi să nu fiu off-topic, pun două praguri de zilele astea :) Unul e copy/paste, nu-mi place deloc :lol: |
O prelungire fata de golf 4 ai? Sau poti sa faci?
|
Succes cu masina ai noua care a venit la voi :)..Astept schimbari :D
|
Quote:
Deocamdată e răsfăţată, se simte vedetă acolo :) |
2 Attachment(s)
Salut,poti sa modifici spoilere ca cele din poze? daca da un pret te rog.
|
Salut! La fusta din poza (cea de gti) se poate umple golul cu ceva..fibra sau mai stiu eu ce... pentru a nu mai scoate tipsurile afara? :lol: . Care ar fi pretul operatiunii ?
https://img704.imageshack.us/img704/9...8volkswage.jpg |
frumoase lucrari ati facut pana acuma PLM Tuning:lol:mult succes si in continuare;)
|
R!Tz@, se poate, e o treabă relativ simplă, trebuie doar să ajungă spoilerul/prelungirea ta la noi cumva.
valitataye, mulţumim frumos |
Quote:
De ajuns nu e problema. Intai trebuie sa fac comanda (sapt asta cred) :D Un pret estimativ ? Voi ca ocupati si de vopsit ? Pentru vopsit in totalitate cat m-ar costa? MS |
Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta
24 Attachment(s)
Ok, cam greu cu timpul pe net, dar dacă tot intru, măcar să mai arunc aşa câte o lucrare două acolo :)
Un spoiler de Megane care se transformă într-un spoiler de Megane RS (aproape), o sumedenie de pleoape pentru diverse mărci, o carenă refăcută de pocketbike de-a unui amic înzestrat cu doi copii plini de energie distructivă, un spoiler clean simplu de Oltcit, un eleron mai de demult, deja foliat, diverse chestii aşa :) |
3 Attachment(s)
Badboy Suzuki Swift :)
|
4 Attachment(s)
O bară de Fiat(before/after)
p.s.: blonda "îi aparţine" proprietarului maşinii, nu-i pe inventar la noi :lol: |
3 Attachment(s)
Cum poţi transforma un spoiler simplu, de BMW seria 3, e46, într-un spoiler modificat, de la 6 seara până a doua zi?
Simplu, nu dormi o noapte, asculţi muzică bună, munceşti cu atenţie chiar şi când nu mai ştii cum te cheamă de oboseală şi dimineaţă iese gata vopsită bara ce se vede în fotografii :) Finisajele noastre sunt acum deja pe o altă scară, mult mai sus, şi se simte. |
foarte fain a iesit bara :X
ma uit de cand ati inceput postu..si am ramas uimit la fiecare lucrare :X faceti treaba buna :> continuati tot asa si e foarte bine :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare puteti sa face o prelungire ca ceea din poza pt logan?Multumesc.
|
salut...vreau si eu sa stiu cat m-ar costa un bad boy look pt un passat b6 ( ma refer la prelungiri fata-spate, praguri, un eleron, pleoape si o grila)
|
Quote:
|
D0ryn, nu fi rău :)
Treci pe la noi şi discutăm, eşti din Bacău, ai p.m. cu detaliile... |
w8 ing :D
|
a implinit postul un an :D
LA MULTI ANI si multe lucrari :D |
Mulţumesc mult de tot :)
Chiar nu am fost atent :) |
1 Attachment(s)
salut! cat m-ar costa pentru o astra f bara ca cea din poza modificata de mine si bad boy...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning