![]() |
Re: Tuning Show 25-26 Iulie - Suceava
Quote:
P.S.: Vezi ca am aici niste poze cu masina ta;) Daca vrei mai multe sa imi zici ca sa iti dau un id de mess sa vorbim. |
Quote:
|
La Piatra ajungi? Te trec pe lista bakal? :)
|
Quote:
|
:sad:care ma ajuta cu niste jante de tabla care sa vina pe porche
|
Prindere?
|
pana la urma se mai face ceva pe 29-30 la sv? :D ca nu am mai vazut discutandu-se pe nicaieri... /:)
|
Nu. S-a amanat pana pe 26-27 septembrie (cel mai probabil)
|
Quote:
|
Si eu am fost dezamagit ca sa amanat dar am vb cu razvan (organizatorul) si mia spu ca va fi :
"Accelerare pe 402 m! Drift cu invitati straini! Expo! Sound! Concerte si demonstratii spectaculoase... Va merita astepterea!!! " Asa ca asteptam pe 26-27 septembrie cel mai tare eveniment din Moldova la Suceava !!! |
Quote:
|
Sper sa fie asa. Am vb si eu cu Razvan si mi-a zis ca de data asta se ocupa Fritz, dar vad ca pana la urma tot el e "boss-ul":D Speram sa reusim si noi sa terminam proiectul pana atunci si sa ne prezentam la 402 cu o bestie;)
|
Desi nu s-a mai scris ..cu toate promisiunile nu s-a mai trimis la restul (cluburi, etc) absolut NIMIC !
|
402m la Suceava?
Pe ce data,26 sau 27? Asteptam un raspuns oficial de la unul dintre organizatori,multumim. |
Quote:
Incerc zilele astea sa pun anuntul pe "Evenimente" Va asteptam:lol::lol: |
Vom fi prezenti:)
|
Speram sa fie pe 26 ca am de mers la o nunta in seara aia,dar poate ajung si pe 27 daca se pot face inscrieri online si pot intarzia putin :)))
Vorbesc cu colegii de la HPRT,cu siguranta venim in numar cat mai mare. Spor la treaba Razvane. Asteptam niste grupe pe cand va hotarati ce si cum. |
Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
Asa cum spune si titlul pe 26 si 27 septembrie 2009 va avea loc in parcarea Shopping City Suceava (Carrefour) ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din Moldova si Bucovina din acest an.
Organizator - Fritz 4Tuning - 0724/407190 & Razvan alias Red Celica alias LKN adica me - 0723/867777 sau 0747/119991 :lol::lol::lol: Concursurile la care va invitam sa participati sau sa asistati: 1. Acceleratie 402m - premiera anul acesta in NE-ul tarii 2. Drift 3. Expo - cu toate subcategoriile 4. Audio In fuctie de bugetul pe care il obtinem va vom anunta si invitatii speciali. Si-au anuntat prezenta numeroase cluburi din tara pentru expo si drag, iar dupa confirmare le vom face publice. Sambata seara vor fi concerte cu DJ si invitati speciali care for face o super atmosfera si daca vremea tine cu noi, poate facem si un clubbing in parcare cu sprituri si mancare. Sansele foarte mari sa vina echipele ARTA & 4Tuning, care vo transforma, prin prezenta si implicarea lor in organizare, jurizare si premiere, concursurile sus mentionate - in Etape de Campionate Nationale. Voi reveni si cu confirmarea oficiala in zilele urmatoare. Mai multe detalii, de indata ce le vom avea. Va asteptam:lol::lol::lol: |
Re: Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
Frumos ! Asteptam cu nerabdare!
|
Super!:D O sa fie evenimentul anului in NE-ul tarii. Pana acum a fost doar ceva ce tindea spre profesionism, dar de acum vad ca ati trecut la o alta etapa;) Cu DJ, 402, mancare, bautura etc. Bafta in continuare!!! Speram sa fie si invitati speciali ca sa fie show-ul complet. O sa fim si noi prezenti, HighSpeedDrivers Botosani;);) Sa ne pastrati un loc. E probabil sa venim si noi cu o noua bestie, care inca e in stadiu de proiect si nu se stie daca va fi gata pana atunci. Oricum asteptam toata tara la acest super eveniment care sper sa dea tonul pentru urmatoarele evenimente.
|
Eu unul vin sigur, cu tot cu Săgeată :)
|
Ma aleks , stim ca sunteti omniprezenti :)) Peste tot unde se merge Aleks si Sageata prezenti:) Esti si harnic numa 11.500 de posturi! erau cu cel de mai sus :D
|
Prezent si eu ...poate ma voi inscrie si eu la 402 :).
|
Quote:
|
multumim pentru sprijin... cat de repede vin cu programul complet si numele invitatilor...
asa ca teaser: Vor fi si masini din Ungaria... expo si poate chiar drift.....oups - am spus deja prea mult...:lol::lol: |
Quote:
|
valex dak nici d data asta nu vii la eveniment ma jur... iti pun interdicitie sa circuli cu masina ta :)) va asteptam in numar cat mai mare...
@Red_celica(aka. LKN, Black_BMW): dak ai nevoie de cva ajutoare da si tu un telefon ca si asa ma plictisesc :)) :P |
FRT va fi prezent
MKO LNC LBE LKG ... si asteptam sa se completeze lista |
andreyutzu o sa fie prezent ca de obicei....sper sa mai trag ceva baieti dupa mine...
|
be there :D
|
Quote:
Ma primiti si pe mine cu bicicleta mea modifiata ( fara emblema de golf3, fara acoperis ca mi l-au furat... dar cu 1.8 - 90 cai ) ??? sau sa stau linistit in banca mea ca ....n-au cu cine ma da la voi la Sv ( cea mai tare din Moldova :))) |
sper sa ajung si eu cu andreyutzu...
|
HPRT va fi prezent.
Asteptam detalii legate de grupele de la 402m. Spor la treaba! |
Razvan, arunca te rog niste detalii despre 402m (mi-a trecut pe la ureche ceva legat de o limita minima pentru putere) ca sa stim ce masini pregatim.
|
razvan daca aveti nevoie de realizat afise, fluturase, bilete etc.... pm me pt editarea grafica, o fac si daca va place trebuie doar sa listati la o tipografie .... (lucrez pe mocca, stiu ca aveti nevoie de ajutor) :))
|
Quote:
Din cauza duratei limitate pe care o putem aloca Concursului de acceleratie, va fi intr-adevar o limita inferioara de putere. Inca nu s-a stabilit, dar va fi ori 90 CP, ori 110 cp, in functie de cate masini din clasele superioare confirma prezenta. |
Quote:
|
ceva detalii la partea audio?
se vor imparti pe clase sau va fi doar o masurare la toata lumea si cele mai bune 3 valori vor fi premiate? |
sal,la 0-402m o sa fie grupe legal racing,cu coeficienti,etc...?in principiu o sa fiu si eu prezent
|
ceva detalii despre invitatii speciali ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning