![]() |
Re: IS - 05 - AGA
2 Attachment(s)
uite niste poze cu gume pe jante 5.5j
prima poza e 205 si a 2 poza e 195 |
Quote:
|
au fost.dar gumele tot pe 5,5 j au fost puse
|
8 Attachment(s)
astept pareri :???:
poze ... :arrow::arrow::arrow: |
O mica parere:faruri+semnale noi+grila radiator+plasa in bara,in acele gauri de jos.
|
4 Attachment(s)
Quote:
+ revopsire aripa dreapta ... grila dintre capota si parbriz .. si grila dintre faruri ( tuning :D ) :arrow::arrow::arrow: |
Dar ce a patit aripa?:sad:
|
imi place cum a iesit, de apreciat, bafta in continuare..
|
5 Attachment(s)
aripa a avut grija un "meserias" sa o rezolve cu cel lichid d frana sau acid d baterie .. oricum am rezolvat
azi am cumparat semnale noi .. revopsit aripa si ce mai aveam .. dupa c montez revin cu poze ;) |
au iesit bine aripa si grila :D..asteptam pozele cu ele montate:arrow:
|
3 Attachment(s)
mie unu nu prea imi place cum da .. dar .. fie ... poze :arrow::arrow::arrow:
urmeaza .. "broasca" d la capota ; 1 suport scaun dreapta ; oglinda d p mijloc in interior .. catev retusuri prin interior si mai vedem p parcurs ;) |
Schimbati bara si puneti modelul ala patrat caci arata mai bine.
Schimba si semnalizarile fata. |
Misto rau,imi place mult poza 2
|
arata bine masina...ai avut inspiratia sa o faci cat mai frumoasa,singurul lucru ce nu imi place e grila fata.nu stiu ce ai incercat akolo da nu prea da bine:-)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ai dreptate cu grila aia la faruri .. dar pana una alta am sa o las asa .. dupa ITP mai vedem .. spoilerul va fi schimbat cu unu CN3 .. da mai bn .. .. iar p spate .. arcul stanga spate va fi inlocuit cu unul nou sa fie masina la aceeasi inaltime .. dupa daca nu imi va conveni garda .. am sa caut sa imi iau telescoape sport ...
achizitii p azi ... + poze |
Grila ai putea sa o schimbi cu una de cn3.
Incuietoare la portbagaj ,o poti anula si sa iti iei actuator, ca sa il deschizi pe buton. Numarul de pe spate punel intr-o parte, parerea mea. Semnalele fata, mai bine le faci din plexiglas transparent ,decat asa batute de soarta si sterse.mai ales ca alea din stanga e ciobit pe margini! Difuzoarele alea eurotec nu vor rezista prea mult. Ii poti face stalpi negri si ramele de la geamuri. Cu o folie deschisa ar merge perfect. Husa aia de volan , arata urat , ai putea renunta la ea. Spor la treaba! |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
masina mea .. capra :) .. am schimbat telescoapele si arcurile cu unele noi p spate si sa ridicat f f f tare :) .. .. next :arrow: un spoiler model CN3 .. un far stanga ... un set d saboti :) ... si un volan ...
|
foarte faina masinuta :twisted: da as fi vrut sa vad si eu bordu ala de la semnatura :P
|
Cumpara semnalizari albe si cu lucasuri tot albe model de pe "zambetu lui Iliescu" bara fata arata cam cam... spatele clar ai vrut sa-l copii pe TAU nu inteleg de ce ai facut acele evazari exagerate daca esi pe 13".
Succes! |
5 Attachment(s)
in primul rand .. semnalele d p zambet sunt diferite cu botul p care il am la masina ..
in al 2-lea rand .. evazarile sunt facute pt niste dublate cu gume d 195 care am sa le achizitionez in timp .. momentan e greu d bani si ma chinui cu CMS-urile astea pana una alta .. in al-3-lea rand .. nu inteleg .. dc nu pot sa ma inspir d la o alta masina si sa imi fac si eu .. atat timp cat da destul d bine .. ce daca X are .. eu nu imi mai fac .. sau cum sta treaba ? --- modificari la masina poate vor mai fi .. dar avand in vedere cum arata si cum a ajuns .. cred k a facut mari progrese .. ;) ... --- poze cu ceasurile care si eu mi le'as dori .. + masina :-) |
Spuneti'mi si mie ... spre c sa optez .. pompa servo papuc . sau berlina .. adik pompa d servo originala .. noua sau SH .. un pret daca stiti .... MS
|
foarte tare daciana ta , din ce a fost si ce a ajuns a facut un progres destul de bun :) tine-o tot asa grila din fata nu prea imi place in rest foarte bine :) jantele cand le pui pe masina ??? si in legatura cu ceasurile de unde ai poza ca sunt destul de frumoase imi place in special turometrul :D
|
a iesit mistoooo succese
|
up ! .. putina bibileala la masina .. sch cablu d acceleratie ... sch manerul d p portiera stanga (sofer) .. ... un filtru d aer sport :) ...
next ... conductele spate pt frana ... manerul la frana d mana ... repartitor :sad: si probabil si pompa cu tot cu servo :sad: .. pregatiri pt ITP ! |
1 Attachment(s)
pompa de frana e aproximativ 200 eu zic ca cea de berlina este suficienta daca ti neaparat poti opta pt una de papuc
semanle albe poti sa iti faci asa cum am eu cat despre ceasuri credeam ca le le ai deja pe masina se pot face dar investitia este destul de maricica eu am dat 3-4 milioane pe materiale cand mi-am facut ceasurile dar am tinut la calitatea materialelor nu la pret uite si o poza |
3 Attachment(s)
smechere ceasurile dar eu unu chiar nu imi mai vine sa investesc atatia bani in ceasurile d bord sau alte chestii ... akm VREAU ITP :D ...
Marea problema in legatura ... cu franele ... daca tot treb sa le fac, sa nu gresesc ... deci ... in momentul d fata am pompa servo-frana simplu circuit .. / repartitor cu dublu circuit deci 2 conducte care duc d la pompa la repartitor :idea::?::idea: / si punte cu tamburi mici akm care sunt variantele pt o franare eficienta ... puntea ramane aceeasi + repartitor d care :?: + pompa d care :idea: ... mentionez k daca raman la pompa cu simplu circuit o iau moca pompa cu tot cu servo si mai ramane sa iau conducta care duce in spate si repartitorul P.S. -- ceasurile mele :) |
pai cel mai bine era sa treci la tamburi mari si dublu circuit cu servo de papuc (asta asa ca un upgrade) daca duci lipsa de finantare ia pompa aia moca si gata ai rezolvat treaba
|
I-ar sta mai bine cu o bara de CN3 din 3 segmente si bara stape vopsita negru mat sau lucios sa nu mai fie asa spalacita
Mai poti da farurile jos, le desfaci si vopsesti cu negru plasticele din interior mai putin oglinda, le montezi inapoi si asa vei pronunta mai mult bad boy-ul Acum ca ai vopsito dai accentele ca sa o scoata in evidenta, bibilesteo sa fie si ea mai prezentabila;) Bafta la ITP P.S. mai taie din arcurile spate sau daca ai inaltatoare scoatele sa fie si ea dreapta, sa nu zica lumea ca, cari cartofi cu ea |
ms d sfat .. asta cam asa e .. plange dupa un spoiler CN3 si un far p stanga e cam ruginit ala ... urmeaza .. urmeaza..
ma chiunui d 2 zile ( ieri si azi ) sa fac franele la ea... am zis k scap ieftin dar .. tot a plecat crek mai bn d 100 Ron din buzunar .. .. noroc noroc k am luat pompa d frana gratis :) si nu am avut servo spart .. deci : pompa frana + conducta spate/fata + etriere fata + furtunase fata/ spate( d la repartitor ) + cilindri d franare spate + lichid d frana -- toate necesitau inlocuite ... si au fost pt o frana eficienta :lol: .... maine mai am d schimbat manerul d frana d mana ... d reglat :D |
5 Attachment(s)
dupa o plimbare d duminica p dealuri :) .. a dat necazu in mn .. crek ma lasat pompa d benzina k nu se mai alimenteaza ... si pana la urma am fost nevoit sa fiu tractat neavand scule sau alte chestii pt a rezolva problema
deci ramane sa rezolv cu alimentarea ; sa vad c se intampla mi se incalzesc rotile p fatza (crek mai treb reglate franele ) |
Quote:
2. daca ai placutele noi e normal, posibil din cauza etrierului,scoate pistonasul si curata bine acolo sa mearga cat mai usor;) aerisite bine de tot:-P |
2 Attachment(s)
Quote:
iar problema franelor mai vedem .. dar poate sa fie din reglajul la servo .. l'am scos mai in exterior pt a avea pedala mai sus .. akm sa nu fi gresit si sa il fi scos prea tare iar cand am pus pompa facea presiune si imi tinea franat .. k doar din cate stiu eu frana e mai tare p fatza ... oricum la domeniul frane stau foarte bine k doar am schimbat destule :D (pompa , conductele p fatza + furtunasele pt etriere , etrieri fatza + garnituri aferente , placutze frana noi + discuri noi , conducta spate + repartitor + conducta d prindere la punte si cilindri franare spate ) P.S. : - am sch si volanul :D |
"Sch" farurile şi semnalizările că mai au oleacă si creşte gazon in ele.
|
Quote:
ideea e k masina a suportat f multe modificari si ink nu s'au terminat ... iar daca aveam si eu logan da iti permiteam sa imi faci observatii dar avand in vedere k masina mea e mai veche cu vreo 15 ani si totusi arata mult mai bn decat alte masini mai noi .. si totusi fac cat pot la masina in limita bugetului , nu doar vorbe dar daca tu ai 15 ani te inteleg ramai la tuningul tau si la masina lu taticu' spor;) |
chiar nu inteleg de ce i-ai raspuns... mar rog...
|
Quote:
|
Salut ieseanule:D. Ai transformat major masina. Ai reusit sa o scoti din anonimat si asta imi place cel mai mult. Mai trebuie umblat la spoilerul fata si faruri (puse la linie) iar la spate nu imi place ca ai scos numar de la locul lui, dar fiecare cu gusturile lui. Per total super... imi place8)
|
ok toti suntem egali .. dar am zis si ma repet FARUL ALA NECAJIT SI SEMNALIZAREA AIA vor fi schimbate ..la fel si spoilerul fata (model cn3 din 3 bucati) dar cu timpul k nu doar nu merge masina k nu are far clar sau nou ... sau poate sunt altele care au prioritate .. mai ales k ink nu am ITP la masina
inteleg tuning'ul un hobby dar nu imi cheltui toti bani cu el ! - astazi am montat rezervorul si am dat cheie .. nu am filtu separat si benzina din pompa aj direct in carb momentan .. zilele astea ii cumpar si sa vad c se mai intampla daca tot imi face figuri rezervorul ramane sa il schimb :sad: ... iar pana la ITP probabil o sa imi trebuiasca un set d fise si bujii |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning