Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Concurs (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/141017-concurs.html)

skyZZo 29-12-09 17:27

Re: Concurs

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2931832)
scuze ca nu stau sa citesc topicul...skizzo in ce joc ai facut masina?

NFS ProsTreet:lol:

skyZZo 29-12-09 20:42

5 Attachment(s)
in sfarsit leam gasit :rolleyes2
nici nam intarziat :lol:

pentru cine zicea ca am tras chiulu:lol:

D0ryN 29-12-09 21:26

4 Attachment(s)
Am încercat şi eu ceva...:-)

skyZZo 29-12-09 21:28

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2932814)
Am încercat şi eu ceva...:-)

frumos
imi plac tare jentile
din pacate sa facut deja poll

pentru viitor

e IMPORTANT sa anuntati participarea pentru a putea sa va asteptam

Martinos 31-12-09 20:07

Va anunt ca as dori sa particip la urmatoarea provocare (nici nu stiu care e :lol ) asa ca SkiZZo te rog frumos sa ma anunti pe messenger.. Multumesc.. :D

Oltcit Rally Team 03-01-10 12:25

1 Attachment(s)
Urmatoarea tema este Honda Acura Integra.

Ingerasul99 03-01-10 12:37

Daca ati alege si alte masini care ar fi si in jocurile mai vechi s-ar baga mai multa lume!

backspace 03-01-10 18:14

chiar asa de taran esti ? nu ai castigat corect, este egalitate pentru ca mi se pare de-a dreptu penibil sa castigi autovotandu-te.

tudysvv 03-01-10 18:18

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2941884)
Daca ati alege si alte masini care ar fi si in jocurile mai vechi s-ar baga mai multa lume!

Sunt de acord cu tine ...gen UG2

Quote:

Originally Posted by backspace (Post 2942879)
chiar asa de taran esti ? nu ai castigat corect, este egalitate pentru ca mi se pare de-a dreptu penibil sa castigi autovotandu-te.

De unde stii tu ca el sa auto-votat??

skyZZo 03-01-10 18:20

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2942892)
Sunt de acord cu tine ...gen UG2

De unde stii tu ca el sa auto-votat??

stai tu calm ca pollul lam facut public
oricine poate sa vada cine a votat pe care ;)

ANDR31 03-01-10 19:44

Mie nu imi pasa cine castiga atat timp cat invingatorul castiga in mod cinstit ... iar asta micu' cu nume lung nu prea se incadreaza in categoria asta.

JuST_GiuGiu 03-01-10 19:55

ma bag si eu la concurs dar daca se poate sa schimbati masina ca nu prea o am in U2...bagati ceva ce sunt in majoritatea jocurilor;)

ANDR31 04-01-10 14:16

hmm ... normal ar fi egalitate, deci ar trebui sa zicem amandoi o masina iar voi sa alegeti ...
Eu propun Infiniti G35

Cypos 04-01-10 15:37

Infiniti G35 de acord...particip si eu :D

D0ryN 04-01-10 16:06

Pana la urma care e masina? Castigatorul a decis una...
Voi vreti alta...cine ia decizia finala?

skyZZo 04-01-10 16:30

e cu cantec
andrei
cum intri pe mess dami un buzz sa discutam treaba asta...
fiindca fiecare are partea lui de dreptate :(

JuST_GiuGiu 04-01-10 18:42

nu stiu dupa parerea mea ar fi mai bine niste marci mai "cunoscute" gen VW,Hyundai,Peugeot,Ford etc....nu am nimic in potriva cu G35!Pana la urma ce masina ramane?

Oltcit Rally Team 04-01-10 19:16

Quote:

Originally Posted by backspace (Post 2942879)

Totusi nu cred ca esti in masura sa ma faceti "taran".

skyZZo 04-01-10 19:35

tema concursului ramane cea data de oltcit(chiar daca modul in care a castigat este discutabil si chiar de condamnat)
am obtinut o promisiune din partea sa (aviz amatorilor) cine nu e fair play nu mai joaca cu noi
trebuie sa castigi TU nu prietenii tai
daca se mai intampla o singura data nu vei mai avea loc in poll chiar daca o sa prezinti o lucrare
sper ca sa inteles si nu mai sunt discutii
spor la treaba!
nota: oltcit sa autovotat la inceputul concursului,nu a avut ultimul vot(cel decisiv) iar in regulament nu scrie ca nu ai voie sa te autovotezi(credeam ca nu e nevoie:rolleyes2)

Oltcit Rally Team 04-01-10 19:52

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 2945125)
hmm ... normal ar fi egalitate, deci ar trebui sa zicem amandoi o masina iar voi sa alegeti ...
Eu propun Infiniti G35

Nu cred ca esti in masura sa propui tu alta tema decat cea data de MINE,castigatorul concursului.
P.S:Da,recunosc ca m-am auto-votat, dar m-am votat la inceputul concursului.

ANDR31 05-01-10 13:49

ba, lasa-ma cu masurile tale, skyzzo are dreptate. De acum in colo, cine nu respecta regulile nu va mai participa la concurs. Astazi probabil, regulamentul va va primi alte cateva subpuncte.Punct.

ANDR31 05-01-10 14:23

EDIT:
REGULI
-tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior
-cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana
-daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi
-postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch)
-realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate
-voturile trebuie acordate pe merit si argumentate
-la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele
-cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai

-acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema

Sper ca ati inteles de ce este nevoie de aceste reguli. Distractie placuta in continuare.
-------------------------------------------------------------------------------------

PS: eu nu am schimbat nici o masina ma, doar am propus un lucru ... nu mai conteaza, daca nu ai cu cine sa te intelegi ....

JuST_GiuGiu 05-01-10 19:15

bine ca ai postat regulile!Pentru ca eu unu nu le stiam pe totate!Pana la urma la ce masina sa ramas?

skyZZo 05-01-10 19:24

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 2949306)
bine ca ai postat regulile!Pentru ca eu unu nu le stiam pe totate!Pana la urma la ce masina sa ramas?

acura ;)

Oltcit Rally Team 06-01-10 07:21

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 2948244)
EDIT:
REGULI
-tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior
-cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana
-daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi
-postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch)
-realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate
-voturile trebuie acordate pe merit si argumentate
-la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele
-cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai

-acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema

Sper ca ati inteles de ce este nevoie de aceste reguli. Distractie placuta in continuare.
-------------------------------------------------------------------------------------

PS: eu nu am schimbat nici o masina ma, doar am propus un lucru ... nu mai conteaza, daca nu ai cu cine sa te intelegi ....

Nici sa propui nu trebuia.Sa nu imi zici tu mie ca tu nu ti-ai adus prieteni ca ...Daca ar fi sa numaram voturile argumentate tot Eu as iesi...

JuST_GiuGiu 06-01-10 09:31

pana cand trebuie facuta lucrare?Si dupa ce e terminata se posteaza aici?

Martinos 06-01-10 13:32

Pana la urma ce facem???? Infiniti sau ce? alegeti ceva care sa exste in toate jocurile Nfs si altele...
De exemplu nissan 350z
Sau Nissan 240sx.....

skyZZo 06-01-10 13:37

Quote:

Originally Posted by Martinos (Post 2951245)
Pana la urma ce facem???? Infiniti sau ce? alegeti ceva care sa exste in toate jocurile Nfs si altele...
De exemplu nissan 350z
Sau Nissan 240sx.....

tema a fost data de castigator
acura
vezi poza cu o pagina in urma ;)

ANDR31 06-01-10 13:53

bai baiatule, eu zic sa termini cu aerele astea, daca vrei sa respecti regulile bine, daca nu, drum bun.

PS:-giugiu@ scrie la reguli cat dureaza un concurs, ce trebuie facut cu pozele si ... tot.
-eu nu am vorbit decat cu trei prieteni de pe site daca tot este vorba ... atat.

skyZZo 10-01-10 17:01

se amana pana miercuri,daca nu se inscriu mai mult de 2 persoanee pana miercuri,ultimul castigator va alege o alta tema,mai interesanta
Spor la treaba! ;)

D0ryN 10-01-10 18:02

Eu pun in seara asta masina pana la 22-23.
Se mai baga cineva la fel ca sa se faca poolul maine?

ANDR31 10-01-10 20:51

Poll'ul se va face miercuri, nu mai repede, nu mai tarziu, asta doar in cazul in care se vor inscrie cel putin 2 useri . . .

JuST_GiuGiu 13-01-10 09:30

am o intrebare eu am deja pozele cu masina !Unde trebuie postate?

ANDR31 13-01-10 13:24

pe topicul asta mai .... nu ai observat cum a decurs pana acum concursul
Si oricum astazi era ultima zi, deci oltcit ar trebui sa posteze alta masina pentru ca nu a postat nimeni nici o acura ...

D0ryN 13-01-10 16:14

Eu pot pune masina in seara asta. O am modificata, ii fac cateva printuri si o pun. Mai pune cineva sa se faca pollul sau se propune alta masina?

JuST_GiuGiu 13-01-10 18:15

4 Attachment(s)
o sa incerc chear daca e prea tarziu!

D0ryN 13-01-10 19:57

Masina trebuia sa fie Honda Acura Integra.
Si se pare ca Oltcit Rally Team - Banned

backspace 13-01-10 20:14

baiatu' cu nume lung este banat :))) eu cred ca merita

OK, cine posteaza masina urmatoare acum ???

D0ryN 13-01-10 20:52

1 Attachment(s)
Cam asta era masina mea dar...

skyZZo 13-01-10 21:26

poi tot oltcit
prin intermediul meu
tema este vw golf
la alegere(IV V)
ca sa participe si cei cu u2
termen o saptamana
SporT la treaba! :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 16:30.

- Copyright 2026 4Tuning