![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
2 Attachment(s)
Pe vreme ca asta nu am avut ce face!!Cu ajutorul lui razvan uitati ce a iesit!!:X:XC:C:Sunt innebunit:)):X!!!!!!!!!:yikes::yikes::yikes::peace ::peace::peace::tetter:
STRIGATOR LA CERURI!!!! |
MORTALE, CRIMINALE, mai ales prima cu paparazzi aia:X:X:X
hai sa vedem asa ceva LIVE:>:> |
Ce bine i sta cu rosul ala la gentii :>
|
Foarte fain a iesit capacul, bv. Ce tare face rateuri, eu as putea sa imi pun pe al meu, cum ai facut, ce i-ai pus acolo? :D
|
Arata bine cu gaurile alea ;) . Totusi , la ce folosesc? :D:oops:
|
La aspect si la aerisire :)
|
6 Attachment(s)
Final project!!Am inghetat de frig dar a meritat sun multumit de ce a iesit!!!!Si pozele!!!!:twisted::twisted::rolleyes2:rolleyes2:l ol::lol:
|
Ti-a iesit bine :D . Il vopsesti sau il lasi asa rosu?
ps: ce mari numere aveti acolo :lol: |
Criminalll .. cred ca iti este recunascator scuteru :">! :))))
Chiar frumos din ce ai reusit ? |
Da stiu numaru e pus provizoriu pentru POL o sa imi fac unul mai mic!!!Pai nuj voi ce ziceti?Eu ma ganeam un negru??:-??
|
Fibra de sticla...am stat sa ii gasesc pozitia:))etc vreo 40 min..Dar a mers!!!!
|
4 Attachment(s)
Inca cateva poze!!!!:shock::shock::shock:
PS Felix la toba am spart site din ea...si mi-a montat un mecanic"rateor" se numeste in toba...e ca u cutiuta si cand accelerez si reduc da rateuri ai vazut in video!!!!M-a costat 60lei...!!Dar se merita!!!!!!!:peace::peace::yikes::yikes::yikes::y ikes: |
oho felicitari ... ti-a iesit chiar bine,parerea mea e sa il faci tot negru .multa bafta .
|
Multumesc!!Asa o sa fac maine iau spray mat?Imi puteti da idei cu ce so vopsesc?Este bine cu spray daca dau?!!!
Multuemsc tuturor!!!!! |
Nici ca se putea sa iasa mai bine...e PERFECT:X Cu spray mat e cel mai bine s-o vopsesti, ii dai mai multe straturi (2-3) dar ai grija sa degresezi bine inainte sa nu faca bule sau mai stiu eu ce.....bravo! chiar a meritat sa stai in frig:)) eu am incercat sa mai frec la capacul ala, dar dupa 10 minute am renuntat
|
Ial in casa...sau bagate undeva la caldurik s dai acolo ca abia astept sa il vad!!!!!:X:X:x si intra si pe mess putin!!MS
|
1 Attachment(s)
Am facut si un VT cam cum ar veni negru(asta e lucios),eu il fac mat!!:peace::peace::yikes::yikes::yikes:
|
Ce frumos i sta 8->! :)))
Cand te apuci ? bafta cu proiectull! |
Peste cateva ore ma duc sa imi iau smilgher fin sa matuiesc acolo,dupa aia o sa aplic vreo 2-3 straturi de spray:-??Si sper sa iasa bine....!!!!
|
1 Attachment(s)
Poze cu scuteruuu!!!!!Vopsit terminat :)Imi place mult!!!!:X:X
|
a iesit perfect :).. pe peretele din spate ai vrut sa termini spray-ul...
|
Defapt desenu de acolo e de vreo 6 luni!!Sti cum ma impac eu cu stage6;))!!
|
;)) credeam ca e proaspat..
|
Nu e,dar uite o sa il fac maine proaspat!!!!!:)Zimi si mie de unde fac rost de km?
|
de bord sau de ce anume ?
|
Da,ma gandeam sa imi iau ceva electronic din ala mic,sau si cu ala cu ac,dar sa vad ce gasesc modele ceva ai?Aduce radu?
|
pai aduce borduri KOSO in principiu alea sunt cele mai bune .dupa parerea mea KOSO Speedo Universal ar fii perfect
|
intra pe mess...Ms!!:):)
|
arata PREA bine vopsita:X:X felicitari bai banele, faci treaba buna:>
|
1 Attachment(s)
Multumesc!!Vreau sa i montez acum asa ceva tre sa ii dau un sms lu mosu sa vdm ce zice:-??
|
au au au, daca iti aduce mosu` ala o sa fiu gelos:"> glumesc, scrie-i o scrisoare:)) lasa-i prajituri si lapte langa brad si poate se indura:D
hai bafta, sper sa`i pui ala ca arata prea bine |
a iesit misto :D
si eu asa mi-l fac in primavara :D (am unul facut dintr-un capac de calculator dar am sa fac unul mai profi :lol: ) |
Quote:
|
is cam scumpe piesele de la koso :D deci nu v-a fi ieftin :D
|
400lei...de la scutertuninf..Moama ce bine merg drifturile:))era sa intru intrunu:))Dar am activat frata de picior:))(Cricu maree)Si m-am oprit imediat!!!!!!
|
porshe zi si mie cum ai facut aia sub sha? ce material ai folosit de unde le`ai cumparat pretz..te rog sa dai mai multe detalii ca vreau sa imi fac si eu la leonardo si sa stiiu si eu ce pasii trebuyie sa folosesc... ms mult de tot!
|
Pai am folosit fibra de sticla(1 pe 1)...pret 20lei!!
Trebuie sa ii faci un sablon mami intai din carton ceva...pui pe placaj si decupezi....trebuie desfacut amortizoru..eu asa am facut...Si ce sa mai zic,,ca so vopsesti tre so matuiesti putin..si aia e..zimi tu ce detalii vrei sa stii!!!Si de prins n pocnituri!!!Sau soricei depinde cum e la tine!:D:) |
sablonu nu este o problema ca asta il fac eu si prinderea si tot..dar nu fibra asta de unde se cumpara ca nu am vazut pe aci pe la noi!!! si sa iti mai zic o chestie sincera si fara sa te superi pe mine...scuteru asta moldeu tau de scuter...unu normal stock e urat rau de tot chiar naspa...dar cand am vazut scuteru tau mi`au picat ochii e imposibil ce imi vad ochiI!! prea tare,tare rau frate ai grija de el sa nu il dai niciodata pt ca e munca ta!!! bafta!
|
Stiu..stai linistit ca pe vremea cand il aveam habar nu aveam ce e ala scuter!!Si de atunci am invatat si eu cate ceva !!!!:d Multumesc si ai si tu grija de el!!!La magazin textile,metalo-chimie
:-??Ceva de genu!!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning