![]() |
Re: Agressive Racing Team
Buna fratilor! Am rezultate la car audio! Locul 6 (din pacate) la grupa in care am participat!
Data viitoare prezent printre primi 3 GARANTAT! |
Quote:
|
Quote:
PS: imi cer scuze ca nu am putut veni ieri la intalnire ca am fost la munca Agressive Racing Team |
Quote:
ca ai nostri au cam rascupele la car audio bafta pr viitor si la mai mare |
Mai baieti va suparati daca vin si eu la o intalnire de a voastra? Caci vreau sa mai pun si eu una alta pe golfulet, si voi sunteti mai in tema cu locurile de unde pot procura...si cu service-urile din Zalau...Si ne mai cunoastem daca tot avem o pasiune comuna.
De exemplu vineri, de la 9 am inteles? |
LauAmericanu : Nu este nici o problema poti veni la intalnire cu noi si de ce nu sa discuti cu Nosa sau Martzy daca vrei sa intri in Club trebuie sa fi un baiat serios sa fi prezent la intalniri si sa respecti unele decizi ale baietilor.
NOSA 0748414872 PS : Ti-am lasat nr , ca nu avem un loc fix momentan si il poti suna vineri pe la 20:30 sa ii spui ca vrei si tu sa vi si nu cred ca te va refuza. Daca esti pasionat de tuning si esti un baiat istet , din partea mea esti bine primit in club. DUPA CLUJ, INCA PATRU WEEKENDURI DE SHOW 26-27 septembrie -Suceava 3-4 octombrie -Bucuresti Baneasa Shopping City 10-11 octombrie -Bucuresti Vitantis Shopping Center 17-18 Octombrie -Pitesti - EuroMall Agressive Racing Team : Urmatorul eveniment unde va fi :D |
bravo baieti:-) hai ca e foarte bine de inceput; apropo v-am vazut in polus dar nu am stiu ca sunteti club asa proaspat infiintat.
bafta in continuare ! |
Buni si de comitet baietii! Si asa proaspat infiintati au venit in numar mare la Polus! Bravo voua! Sa faceti lucruri marete in Zalau si tara!
|
morpheusmaster si Yo87_xXx va multumim pentru cuvintele frumoase adresate clubului
cred ca s-a observat pentru ca am avut tricouri cu Clubul nostru am fost aproape totii Sambata si Dumineca au mai venit am dormit peste noapte in masina . Chiar un membru din Club a participat la Concursu cu muzica si la anul va urma sa bagam si noi o masina la expozitie si de ce nu sa participam . Multumim ca ne sustineti chiar daca suntem abia de 2 luni . Agressive Racing Team |
bv bv
|
Trabantu o sa participe la expozitie 100% !!! is hotarat! :lol:
|
NuMereLiftu trebuie sa vb cu teamul si sa iti pregatim masina pt expozitie :)
ca este mascota clubului + o gagica tare " creatza " pe langa masina . Cu bani putini putem face trabantu frumos |
Creatza aia .....................
PDA ... pana in bucuresti dute tu ! :) :-P |
Diseara la ora 21:00 este intalnirea , stie careva unde este locul de intalnire ?
Sau iar va da Nosa SMS :D La ora 21:00 in spate la primarie in PARCARE ! Intalnire de GRADU 0 pentru Agressive Racing Team nu LIPSITI ! Membri din acest CLUB mergeti la User CP -> Social Group si intrati in grupul Agressive Racing team |
[QUOTE=Agressive;2667979]Diseara la ora 21:00 este intalnirea , stie careva unde este locul de intalnire ?
Sau iar va da Nosa SMS :D La ora 21:00 in spate la primarie in PARCARE ! Intalnire de GRADU 0 pentru Agressive Racing Team nu LIPSITI ! Membri din acest CLUB mergeti la User CP -> Social Group si intrati in grupul Agressive Racing team[/QUOT intilnirile vor avea loc in parcarea de la primarie de acuma incolo cum a fost si pana acuma acolo sa infintat clubul am petrecut primele zile dupa infintarea clubului si nimeni nu va schimba locul de intalnire aicea o sa ne intalnim si vom hotara daca o sa plecam in alt loc cum a fost pana acuma |
[QUOTE=Agressive YST;2668643]
Quote:
|
10 Attachment(s)
SJ 88 JOL... membru al grupului Agressive Racing Team
|
Aoleu asa JOL
Prezintati fiara de GOLF 3 :) e cea mai bestiala masina din Club dupa parerea mea ca golf :D dar ca motorizare nu e chiar prima :P GG tineo tot asa cu masina Hai noroc SJ 88 JOL |
Quote:
|
bravo baieti...tineti-o tot asa. SJ 63 LEU
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pragurile :shock:
|
fa jantele alea albe sau negre, dar in princiupiu albe sa vezi ce bine o sa arate...felicitari pentru club...;)
|
5 Attachment(s)
Poze noi azi dupa o spalare!
|
Bine ma Agrezivilor !!!! da unde`i tuningu lui blondu??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Luni nu o sa am timp ca am de mers cu ea la rar ca vreau sa ma ocup de inscriere, dar dupa ce termin cu balamucul, ma ocup si de astea...
Vreau sa intru in club, si o sa incerc sa ma tin de intalniri, desi imi va fi cam greu de cea de marti, ca ios a 12-a acuma, si ma tat bat ai mei la cap sa ma tin de scoala :evil: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masini sexi ... cu baieti sexi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Numa ISTVAN are tricoul mai ales cand va faceti poze luati-va si tricourile pe voi :D
Ca sunteti din Clubul Agressive Racing TEAM ! |
Agressive Racing Team : Sincer abea astept SITEUL sa fie gata sa va pregatiti cand zice NuMereLiftu ca ii trebuie bani pt DOMENIU sa il cumparam DOMENIU .RO
Ca sa ne facem siteul de prezentare , al rugam si pe Musste sa il ajute sa fie si FLASH sa fie frumos cu adevarat. |
1 Attachment(s)
Apropo de site, server bun si la pret acceptabil pt a hosta site-ul este pe www.webfactor.ro, am cumparat saptamana trecuta, si am mai cumparat si cu ani in urma si sunt f seriosi.
Am atasat jos si o oferta. |
Lau ne luam un Domeniu care sa fie platit pe viata nu in fiecare an sa platim stie NuMereLiftu Campion pe Judete la INFO :))
|
2 Attachment(s)
Salut baieti, as dori sa vin si yo in clubbul vostru.
am o dacie din 2001 motor injectie, cip tuning (75ps normal, 82 cu cip), si in curand ii mai pun un filtru de aer sport si folii, si mai incolo depinde de buget :D ceva poze cu masina, si vreau sa ii pun ceva pleoape :D va urez o zi buna si bafta in continuare! |
Vlad_LEU ca sa devi in club trebuie sa vb cu Marton & Nosa si bineinteles si noi avem un cuvant ai o masina cu Cip modificata la motor interesanta dar EXTERIOR si INTERIOR mai ai de modificat daca ai BUGET si esti interesat din partea mea esti bine primit chiar daca ai dacie , poti face ravagi cu ia :)
Mult succes mai departe..... Agressive Racing Team ! |
Quote:
|
Imi cer scuze pentru greselile de ortografie facute de andi, dar am impresia ca este prea entuziastmat :)) si era si noapte cand a scris.:D
|
1 Attachment(s)
Azi am fost in service si am schimbat amortizoarele, capetele de bara, flanse cu rulmenti, bucse(toate), bielete, ceva role, reglaje directie, frane...asta numa fata...spatele urmeaza cand vor fi banuti. Toata distractia m-a golit de 7 mil si cam 6 ore de stat pe langa mecanici.
Acuma am scapat de balans, batai, jocuri, si sta mult mai bine lipit de asfalt. Maine am programare la RAR. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning