Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

TazAless 11-03-06 16:14

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

mersi mult,
BAFTA TUTUROR !

TopArt 11-03-06 16:21

Quote:

Originally Posted by madskilz
eram un pic ironic vis-a-vis de 'nemultumirea' pe care mi-am exprimat-o in legatura cu rezolutia....stiu k nu dureaza 2 zile....:rolleyes2

nu am scos ochii nimanui.....

daca te uiti in urma...cand a inceput toata chestia cu concursul si cei mai multi 'tipau' la tine in primul rand k de ce te bagi tu,k ce treaba ai tu,k cine te-a pus si chestii de genu....eu am fost poate primul care ti-a laut apararea...asa k as fi ultimul care as scoate ochii....

ps:nu cred k am nici un post in care sa intreb macar cand se da drumul la concurs....cant majoritatea asta faceau...(ma refer dupa ce s-a spus 1 data rabdare...)

madskilz, iti multumesc mult pentru sustinere ;)

inca o data, faza cu 1600x1200 e pentru printare. o explicatie logica: un print de calitate a unui A3 e de obicei la 300 DPI, CMYK, 4961x3508 pixeli !!! deci, departe pana si de 1600x1200... asa ca e o explicatie justificata faza cu 1600x1200.

repet, toate plansele participante vor fi expuse la eveniment, pe 1-2 aprilie. e pacat sa printezi asa de multe planse si sa nu le ai la o rezolutie buna ;)

TopArt 11-03-06 16:24

ultimile precizari:

1. toate pozele sunt postate.
2. cititi cu atentie regulile aferente pozelor si lucrarilor finale.
3. mai primim inscrieri ale intarziatilor pana pe 13 martie inclusiv.
4. trimiteti toate datele celor care le centralizaza, toti cei care sunteti inscrisi.

imediat voi posta si statisticile initiale.

spor tuturor ! ;)

Intruder1k2 11-03-06 16:31

Intruder1k2 | beginner tuning

TopArt 11-03-06 16:35

11 martie 2006

statistici:

86 concurenti inscrisi la 4 sectiuni.

18 concurenti FREEHAND TUNING
45 concurenti BEGINNER TUNING
22 concurenti ADVANCED TUNING
11 concurenti HIGH-END TUNING

TopArt 11-03-06 16:39

Quote:

Originally Posted by Intruder1k2
Intruder1k2 | beginner tuning

ESTI DEJA INSCRIS LA FREEHAND TUNING.

BANUIESC CA NU-TI MODIFICI ALEGEREA FACUTA CI DOAR TE INSCRII SI LA BEGINNER TUNING. CONFIRMA, TE ROG.

MULTUMESC.

VA ROG SA NU VA MODIFICATI OPTIUNILE. AR FI HILAR SA VA MODIFICATI PE ULTIMA SUTA DE METRI OPTIUNILE. ATI ALES, AVETI RESPONSABILITATE. DACA DORITI SA VA MAI INSCRIETI SI LA ALTCEVA, E PERFECT, VA ASTEPT PANA PE 13 MARTIE INCLUSIV. ;)

Intruder1k2 11-03-06 16:45

Intruder1k2 | beginner tuning | freehand

mihai134 11-03-06 17:51

Quote:

va rog sa verificati (toti cei inscrisi) daca totul e in ordine si sa semnalati eventualele greseli/omisiuni in topicul cu inscrieri.

multumim,
comitetul de organizare.
eu nu apar in lista la beginner tuning

TopArt 11-03-06 17:55

Quote:

Originally Posted by mihai134
eu nu apar in lista la beginner tuning

tu te-ai inscris dupa ce s-a postat lista. stai linistit, centralizarea se face in continuare...

LISTELE FINALE VOR FI PUSE PE 13 MARTIE. ;)

Gabi 11-03-06 17:56

Mihai: lista nu a mai fost actualizata dupa ce te-ai inscris. Trimite-i lui ZoliaT datele personale pe privat si stai linistit, ca nu vei fi exclus :wink:

mihai134 11-03-06 18:11

ok, am sa le trimit ;)

L33L00 11-03-06 18:18

L33L00|BEGINNER TUNING|ADVANCED TUNING pls sa ma anuntati pe id scorpion_logic cand incepe sau dak se intampla ceva k sa fui pe faza k nu prea intru p adresa asta

Gabi 11-03-06 18:19

Nu te poti inscrie si la ADVANCED, si la BEGGINER. Asta ar inseamna ca esti un incepator profesionist, sau... ma rog, ceva de genu' asta :lol: Si, oricum, lucrarile tale abia se pot ridica la statutul de incepator, nicidecum la cel de avansat.

Concursul, mai exact modificarea masinilor votate, a inceput azi - cand s-au postat pozele care trebuiesc modificate - si ia sfarsit pe 29 martie.

TopArt 11-03-06 18:44

Quote:

Originally Posted by L33L00
L33L00|BEGINNER TUNING|ADVANCED TUNING pls sa ma anuntati pe id scorpion_logic cand incepe sau dak se intampla ceva k sa fui pe faza k nu prea intru p adresa asta

Participantii se pot inscrie la ce sectiuni doresc, dar atentie: cei care participa la BEGINNER TUNING nu pot participa si la ADVANCED TUNING si invers.

te rog sa precizezi varianta finala in conformitate cu logica concursului.

gabi a exprimat perfect ce era de zis... ;)

ranek 11-03-06 19:25

UN Msg de confirmare pt mine , ca vam scris de 2zile si nu ma vad pe liste si chiar nu as vrea sa raman pe afara

TopArt 11-03-06 19:36

Quote:

Originally Posted by ranek
UN Msg de confirmare pt mine , ca vam scris de 2zile si nu ma vad pe liste si chiar nu as vrea sa raman pe afara

nu putem da mesaj de confirmare la fiecare din cei 86 de concurenti/4 categorii...

atata timp cat apari AICI, in ACEST TOPIC, cu inscriere (nu tre' sa treci de 2-3 ori, odata ce te-ai inscris public sigur s-a centralizat), nu trebuie sa-ti fie frica ;)

o sa va mai rugam sa verificati LISTELE FINALE de pe 13 APRILIE CU TOTI CEI INSCRISI. :D

Ace Axel 11-03-06 20:29

ms pt raspunsuri topart... atunci knd am intrebat eu, nu postasei ink toate datele...
si eu nu am scanner... am doar camera digitala :-s dar pot face poze d 1600x1200.... si kiar mai mari dak vrei :P 2288x nust cat :P

TopArt 11-03-06 20:47

Quote:

Originally Posted by maf
la freehand tuning, trebuie sa apara in desen si celelalte 4 modele de golf de mai sus? pls rsp,

scrie foaaaaaaaaaaarte CLAR si MAAAAAREEEE:

Quote:

Originally Posted by TopArt
IMPORTANT: NU DESENATI SI CELELALTE MASINI DIN POZELE PREZENTATE. NE INTERESEAZA DOAR GOLFUL V, DIN CELE DOUA PERSPECTIVE. NU TREBUIE SA COPIATI LA "GEAMOGRAF" PERSPECTIVELE, AMINTITI-VA CA E VORBA DE DESEN DE MANA...

TopArt 11-03-06 20:51

va rog nu mai trimiteti PM-uri in legatura cu nelamuririle voastre. nu avem timp sa le citim pe toate. PM-URILE SUNT (MOMENTAN) PENTRU DATELE CONCURENTILOR, PENTRU CENTRALIZARE.

tot ce vi se pare neclar, semnalati AICI, IN ACEST TOPIC. multumesc. AICI vom raspunde TUTUROR NELAMURIRILOR. ;)

blondish 11-03-06 23:51

blondish / beginner tuning

TopArt 12-03-06 00:24

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy
dap mc dar dak unii din noi nu pot veni la prisma pe 1 2 aprilie cum datzi banii

...foaaarte tareeee ! :lol:

logic, cei care nu vor fi prezenti (dintre castigatori) vor fi contactati de organizatori, si-si vor primi premiile, stai linistit... totul va fi PUBLIC, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji ;)

hai spor !

frost_dani 12-03-06 11:19

ma da tre sa venim neaparat la prisma din bucuresti? k yo nu pot sa ajung acolo k eu sunt cu scoala.am un salon prisma shi la mine in oras as putea veni acolo?

blowwind 12-03-06 11:33

Quote:

Originally Posted by frost_dani
ma da tre sa venim neaparat la prisma din bucuresti? k yo nu pot sa ajung acolo k eu sunt cu scoala.am un salon prisma shi la mine in oras as putea veni acolo?

=)) =)) =)) =)) =)) m`ai rupt frate la faza asta...SUNT PE JOS DE RAS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

frost_dani 12-03-06 11:50

mah da faza cu screenshot yo tot nu am inteles,cum adica psd.?sunt putin cam greu d cap...

ra2 12-03-06 11:58

pai mah...knd salvezi o poza in photoshop...ea se poate salva in mai multe variante in jpeg,bmp,png si tot asa sunt multe variante prin care si psd. e si varianta asta knd dai dublu click pe ea sa o vezi intra in photoshop si acolo vezi layerele cu jentile puse de tne,spileru,pragu si tot asa....
acu capis?

frost_dani 12-03-06 12:22

da mah ms mult!!

devlin_dirty 12-03-06 12:52

lol, concurenta serioasa rau.....

TopArt 12-03-06 12:56

va rog sa n-o mai dati in off-topicareala ;)

nu am sters post-uri aiurea pan' acu', n-are rost sa incepem de-acum :D

multumesc.

1. prezentati-va in continuare nelamuririle si eventualele inscrieri intarziate.
2. pana sa puneti intrebari, CITITI CU ATENTIE TOATE INFORMATIILE, sa nu pierdeti ceva ;)

andrey2003 12-03-06 14:27

eu folosesc mai putin Adobe... folosesc mai mult Corel... si eu layerele le combin cu peisajul dupa ce le potrivesc... nu lucrez cu ele ne combinate... deci nu am cum sa va arat... :( cum fac?

vio[s] 12-03-06 15:47

pai trebuie sa punem cu layerele ne uninte ??? :???:

TopArt 12-03-06 15:59

Quote:

Originally Posted by vio[s]
pai trebuie sa punem cu layerele ne uninte ??? :???:

Quote:

Originally Posted by andrey2003
eu folosesc mai putin Adobe... folosesc mai mult Corel... si eu layerele le combin cu peisajul dupa ce le potrivesc... nu lucrez cu ele ne combinate... deci nu am cum sa va arat... cum fac?

...ideea SCREENSHOT-ului/PRINTSCREEN-ului e simpla: sa se poata verifica lucrarea ca apartinand autorului ei, atata tot. nu e nimic prea tehnic sau prea complicat. doar un screenshot/printscreen atunci cand lucrati si/sau cand lucrarea e pe finalizare, pe care il veti trimite odata cu lucrarile finale. repet, e doar pentru autentificarea autorului (sa nu se fure/copieze, etc. - pe scurt, legile dreptului de autor - trebuie sa dovediti ca voi ati realizat imaginile finale pe care le veti trimite) ;)

RA_2fast4u 12-03-06 18:33

sper din tot sufletul ca nu e prea tarziu, dar nu am avut net si nu am putut sa ma inscriu...deci:
ra_2fast4u | BEGINNER TUNING

nu am apucat sa citesc tot topicul pentru ca am sarit repede sa ma inscriu sperand ca nu e prea tarziu....

TopArt 12-03-06 19:33

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
sper din tot sufletul ca nu e prea tarziu....

nu e tarziu, felicitari ;)

inscrierile se mai fac pana pe 13 martie (maine) inclusiv. :D

GRIGO 12-03-06 20:20

1 Attachment(s)
multi nu au intzeles faza cu printscreen printre care si eu am facut un ex spunemi daca e bine

blowwind 12-03-06 20:34

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
multi nu au intzeles faza cu printscreen printre care si eu am facut un ex spunemi daca e bine

e bine...dar vezi ca TopArt a spus clar ca lucrarile sa NU poarte ABSOLUT NICI O SEMNATURA ...
Quote:

2. Lucrarile NU VOR CONTINE ELEMENTE DE IDENTIFICARE CONCURENTI (NU vor contine nick-uri, logo-uri, nume, adrese de web, e-mail-uri, etc.) pentru o transparenta totala la vot si neinfluentarea votului de notorietatea sau necunoasterea autorilor.

GRIGO 12-03-06 20:47

Quote:

Originally Posted by blowwind
e bine...dar vezi ca TopArt a spus clar ca lucrarile sa NU poarte ABSOLUT NICI O SEMNATURA ...

pai da da asta e doar ca sa fie sigur ca am facuto noi
dac nu scriu cum sa stie ca e facuta de mine

blowwind 12-03-06 20:50

Quote:

??? deci...lucrarea ta finala...nu trebuie sa poarte nici un o semnatura...sigla..site ...etc ;)nici macar sigla 4t ... ce nu e clar din asta ??

tng 12-03-06 21:01

Quote:

atunci cand predai lucrarea ...... o salvezi cu numele tau

ex: grigo-x2.jpg

frost_dani 12-03-06 21:02

mah da la screenshot tre sa le scoatem in format jpeg shi sa le trimitem odata cu lucrarile finale,nu?dar trebuie sa facem 3 screenshot-uri la porsche?k yo asta nu am inteles...

GRIGO 12-03-06 21:02

Quote:

Originally Posted by blowwind
??? deci...lucrarea ta finala...nu trebuie sa poarte nici un o semnatura...sigla..site ...etc ;)nici macar sigla 4t ... ce nu e clar din asta ??

AM intzeles asta eu eram nesigur in legatura cu printscrenu`
si inca ceva
numele la poza sa intzeleg ca mnu tre sa contina decat RX8 fara nici un nume nici macar al celui care a facut lucrarea

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning