![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
mersi mult,
BAFTA TUTUROR ! |
Quote:
inca o data, faza cu 1600x1200 e pentru printare. o explicatie logica: un print de calitate a unui A3 e de obicei la 300 DPI, CMYK, 4961x3508 pixeli !!! deci, departe pana si de 1600x1200... asa ca e o explicatie justificata faza cu 1600x1200. repet, toate plansele participante vor fi expuse la eveniment, pe 1-2 aprilie. e pacat sa printezi asa de multe planse si sa nu le ai la o rezolutie buna ;) |
ultimile precizari:
1. toate pozele sunt postate. 2. cititi cu atentie regulile aferente pozelor si lucrarilor finale. 3. mai primim inscrieri ale intarziatilor pana pe 13 martie inclusiv. 4. trimiteti toate datele celor care le centralizaza, toti cei care sunteti inscrisi. imediat voi posta si statisticile initiale. spor tuturor ! ;) |
Intruder1k2 | beginner tuning
|
11 martie 2006 statistici: 86 concurenti inscrisi la 4 sectiuni. 18 concurenti FREEHAND TUNING 45 concurenti BEGINNER TUNING 22 concurenti ADVANCED TUNING 11 concurenti HIGH-END TUNING |
Quote:
BANUIESC CA NU-TI MODIFICI ALEGEREA FACUTA CI DOAR TE INSCRII SI LA BEGINNER TUNING. CONFIRMA, TE ROG. MULTUMESC. VA ROG SA NU VA MODIFICATI OPTIUNILE. AR FI HILAR SA VA MODIFICATI PE ULTIMA SUTA DE METRI OPTIUNILE. ATI ALES, AVETI RESPONSABILITATE. DACA DORITI SA VA MAI INSCRIETI SI LA ALTCEVA, E PERFECT, VA ASTEPT PANA PE 13 MARTIE INCLUSIV. ;) |
Intruder1k2 | beginner tuning | freehand
|
Quote:
|
Quote:
LISTELE FINALE VOR FI PUSE PE 13 MARTIE. ;) |
Mihai: lista nu a mai fost actualizata dupa ce te-ai inscris. Trimite-i lui ZoliaT datele personale pe privat si stai linistit, ca nu vei fi exclus :wink:
|
ok, am sa le trimit ;)
|
L33L00|BEGINNER TUNING|ADVANCED TUNING pls sa ma anuntati pe id scorpion_logic cand incepe sau dak se intampla ceva k sa fui pe faza k nu prea intru p adresa asta
|
Nu te poti inscrie si la ADVANCED, si la BEGGINER. Asta ar inseamna ca esti un incepator profesionist, sau... ma rog, ceva de genu' asta :lol: Si, oricum, lucrarile tale abia se pot ridica la statutul de incepator, nicidecum la cel de avansat.
Concursul, mai exact modificarea masinilor votate, a inceput azi - cand s-au postat pozele care trebuiesc modificate - si ia sfarsit pe 29 martie. |
Quote:
te rog sa precizezi varianta finala in conformitate cu logica concursului. gabi a exprimat perfect ce era de zis... ;) |
UN Msg de confirmare pt mine , ca vam scris de 2zile si nu ma vad pe liste si chiar nu as vrea sa raman pe afara
|
Quote:
atata timp cat apari AICI, in ACEST TOPIC, cu inscriere (nu tre' sa treci de 2-3 ori, odata ce te-ai inscris public sigur s-a centralizat), nu trebuie sa-ti fie frica ;) o sa va mai rugam sa verificati LISTELE FINALE de pe 13 APRILIE CU TOTI CEI INSCRISI. :D |
ms pt raspunsuri topart... atunci knd am intrebat eu, nu postasei ink toate datele...
si eu nu am scanner... am doar camera digitala :-s dar pot face poze d 1600x1200.... si kiar mai mari dak vrei :P 2288x nust cat :P |
Quote:
Quote:
|
va rog nu mai trimiteti PM-uri in legatura cu nelamuririle voastre. nu avem timp sa le citim pe toate. PM-URILE SUNT (MOMENTAN) PENTRU DATELE CONCURENTILOR, PENTRU CENTRALIZARE.
tot ce vi se pare neclar, semnalati AICI, IN ACEST TOPIC. multumesc. AICI vom raspunde TUTUROR NELAMURIRILOR. ;) |
blondish / beginner tuning
|
Quote:
logic, cei care nu vor fi prezenti (dintre castigatori) vor fi contactati de organizatori, si-si vor primi premiile, stai linistit... totul va fi PUBLIC, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji ;) hai spor ! |
ma da tre sa venim neaparat la prisma din bucuresti? k yo nu pot sa ajung acolo k eu sunt cu scoala.am un salon prisma shi la mine in oras as putea veni acolo?
|
Quote:
=)) =)) =)) =)) =)) m`ai rupt frate la faza asta...SUNT PE JOS DE RAS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
mah da faza cu screenshot yo tot nu am inteles,cum adica psd.?sunt putin cam greu d cap...
|
pai mah...knd salvezi o poza in photoshop...ea se poate salva in mai multe variante in jpeg,bmp,png si tot asa sunt multe variante prin care si psd. e si varianta asta knd dai dublu click pe ea sa o vezi intra in photoshop si acolo vezi layerele cu jentile puse de tne,spileru,pragu si tot asa....
acu capis? |
da mah ms mult!!
|
lol, concurenta serioasa rau.....
|
va rog sa n-o mai dati in off-topicareala ;)
nu am sters post-uri aiurea pan' acu', n-are rost sa incepem de-acum :D multumesc. 1. prezentati-va in continuare nelamuririle si eventualele inscrieri intarziate. 2. pana sa puneti intrebari, CITITI CU ATENTIE TOATE INFORMATIILE, sa nu pierdeti ceva ;) |
eu folosesc mai putin Adobe... folosesc mai mult Corel... si eu layerele le combin cu peisajul dupa ce le potrivesc... nu lucrez cu ele ne combinate... deci nu am cum sa va arat... :( cum fac?
|
pai trebuie sa punem cu layerele ne uninte ??? :???:
|
Quote:
Quote:
|
sper din tot sufletul ca nu e prea tarziu, dar nu am avut net si nu am putut sa ma inscriu...deci:
ra_2fast4u | BEGINNER TUNING nu am apucat sa citesc tot topicul pentru ca am sarit repede sa ma inscriu sperand ca nu e prea tarziu.... |
Quote:
inscrierile se mai fac pana pe 13 martie (maine) inclusiv. :D |
1 Attachment(s)
multi nu au intzeles faza cu printscreen printre care si eu am facut un ex spunemi daca e bine
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
dac nu scriu cum sa stie ca e facuta de mine |
Quote:
|
Quote:
ex: grigo-x2.jpg |
mah da la screenshot tre sa le scoatem in format jpeg shi sa le trimitem odata cu lucrarile finale,nu?dar trebuie sa facem 3 screenshot-uri la porsche?k yo asta nu am inteles...
|
Quote:
si inca ceva numele la poza sa intzeleg ca mnu tre sa contina decat RX8 fara nici un nume nici macar al celui care a facut lucrarea |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning