![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
Nici eu nu am mai facut nimica la masina dar acum pot sa zic ca sunt k cu plecarea! O sa incerc cu prima ocazie cu NHT!
|
Quote:
|
ce bine e de voi bucurestenii .. aveti o gramada de masini si aveti cu cine sa va dati
eu am lansat la provocari.. si degeaba la craiova.. toti se trag de cur :( scuze de off-topic.. Numai bine.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am auzit ca de atunci s-au intamplat multe, printre care chiar si un turbo... da' aveam si eu o intrebare... e adevarat ca turbo-ul ala nu e kiar ce se vrea a fi?! adik masina nu trage pe atat de "rau" pe cum suna 2.5 turbo 4x4 !? |
Quote:
partea proasta e ca in Bucuresti si politistii sunt mai multi dekt in orasele de provincie... si sunt si mai "intepati"... off-topic: nu se ia nimeni de tine cu nrele alea de Italia?! stai acolo sau o conduci cu procura?! |
Quote:
Masina trage mult mai bine de cand are turbo si inca nu este terminata. Inainte si eu il faceam ( pe la 120-130 treceam de el, poate chiar mai repede). Acum de pe loc cred ca imi da la greu...dar nu se stie... :) |
Quote:
A batut si 330 Xi. E un motor de generatie veche 8 valve, motor de serie supra-alimentat cu presiune mica. Eu zic ca nu are performante rele. |
Quote:
Intreaba-l cum a fost cu mine din mers (in special ultima oara cand a fost mai corect si nu a facut soc de ambreaj). Sincer nu m-a impresionat foarte tare dar fiind primul urs turbo din romania, e ceva!!! fac pariu ca intr-un an or sa apara o gramada, asa s-a intamplat si cu motoru de 24 de valve. P.S. are 12 valve :) |
Quote:
cum a spus si WPP, la noi cum suntem toti la gramada, dak ai 4x4 esti in top... oricum, masina e buna pt liniutse... in schimb, as fi curios la o cursa de tip "VTM" cum s-ar descurca :p |
Quote:
a pus turbo a sarit din grupa D ;) iar la E o sa aiba de tras sa fie in top |
Quote:
|
Quote:
Mie mi-a spus ca nu prea il intereseaza legalele... Motorul de bmw se comporta foarte bine cu turbo, poate fi dus in 300+ stock, doar decomprimat... www.bimmerjim.com ~300 de cai la roata si 11.88 @ 113.76 mph. slicks, 14 psi NHT fiind 4x4 (in cazul in care tine caseta de transfer) o sa cam faca ravagi la grupa F |
Quote:
|
Quote:
dar doar atat are ,sau mai are vre`un as in maneca?parerea mea ,la asa investitie nu lasi componente stock, care supuse la o marire de putere destul de mare,"cad" repede |
din cate am inteles masina (NHT) nu are 300 de cp... ci asta e un "maxim" prezentat si in link'ul pe care WPP l-a pus...
|
Quote:
scz de offtopic dar inca nu am cu ce sa-l provoc pe WPP |
Quote:
Achim...arata-mi si mie un subaru stock care scoate 12 sec pe 400m P.S. exista ursi cu motor M20(generatia de pe ursulet) care au peste 600 de cai la roata... |
Pana acum 200sx este singura masina din grupa D care m-a impresionat... Bravo
P.S. m-a facut din nou :) |
Quote:
|
Quote:
macar sa ne facem o idee la cam ce ar mai trebui sa lucram pana cand face si el o conversie turbo ( pana in iarna...) deci , o sa ai avantaj dat de evacuare ..si grup (pentru ca nu ai vrut sa spui ce ai pe masina cand ai venit la service in berceni ) |
Quote:
THX si cu o mica modificare doua e f posibil sa treci in fatza mea, pt ca trage f bine si masina ta (sa nu uitam speedserul la D care momentan e suveran din punctul meu de vedere) PS: si tu ai castigat o cursa ;) PPS: Imi pare rau ca NHT-ul nu si-a putut face aparitia |
Quote:
Parca ai scris pe net ca isi pune si serpi?!?!?! Chip poate sa ii faca Rabane destul de ieftin.... Astept sa iasa pe strazi :) |
Quote:
raportul frate conteaza :) te-am intrebat eu personal ce grup ai ..si ai zis ca *.** e scurt (am pus stelutzte din respect :P ), cand ai venit la service in berceni,cand era si HAI-u acolo,inainte sa-si puna motorul pe masina serpi o sa puna,dar pe primul plan este un kit turbo bafta ! |
plm acum e 6 dimineata si sunt rupt
am uitat sa zic.. (nu mai merge sa dau "edit" ) : cip nu cred ca o sa fie de la Rabanne... |
Alex care esti din rahova ce masina ai tu ?
|
Quote:
da... ai dreptate... Subaru 2006 stock scoate 12.8 pe sfertul de mila (Prodrive technicians also logged a quarter mile time of 12.8 seconds while the top speed is limited to 155 mph.)... da' asta pe masuratorile de fabrica, ca pe Baneasa ar scoate putin peste 11 probabil... cum si GTi-urile au scos cu 1-2 s mai bine dekt timpii de fabrica... |
Quote:
vbim dupa ce imi fac si eu un chipulets, un sharpe ceva... :nosebleed |
Quote:
Pt ceva adevarat ca sa-si poata masura puterile cu voi n-o sa fie chiar ieftin;) |
Quote:
P.S. Este important si tipul de cutie pe care il ai. |
Quote:
Timpi de la baneasa au fost cam ciudati... Baneasa: 13.912 total Oradea: 14.472 pe 400m, timp de reactie 0.987, total 15.459 Astia sunt timpi scosi de mine, la Oradea am avut un chip mai bun, ciudat nu??? |
Quote:
Ma refeream la o masina modificata de proprietar... Sincer pt. speedster nu am acelasi respect (chiar deloc, se da la o grupa pe care o castiga fara sa se chinuie si se mandreste cu asta...) P.S. La Oradea a fost un type-r modificat si tragea destul de bine, a scos acelasi timp pe 400 ca mine... parca Akimoto ii zic astia pe net. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in sfarsit aflu si eu cat de tare fuge TypeR-ul lui Akimoto... il cunosc, si din cate stiu are evacuare si un chip destul de slab... |
Quote:
CAI, suspensie sport, si cauciucuri pe 40 in loc 45 |
Quote:
suspensia este sport si intr-adevar are si alte cauciucuri ;) |
Quote:
CAI = Cold Air Intake ;) Din cate am inteles filtru este pe undeva prin spatele bari |
Salutare,
Acum am ajuns de la bucuresti.. Respect pentru WPP, HAI si HUT, super ursii .. bv .. WPP, trage grav ursu.. m-ai facut.. de nu mai stiu de mine.. super!!! Asta e frate, cand nu am cu cine sa ma dau in Craiova, mai vin si pe la voi.. v-am mai zis.. la noi sunt numai aiuriti.. v-am pupat.. RESPEKT!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning