![]() |
Re: asta am facut de o luna... ce credeti ???
acu am dat si eu peste topicul tau ... c pot sa zic ... super tare ... dar vad k nu prea ai mai postat in ultima vreme ...
|
Quote:
|
nu exista asa ceva...am insa un gordini la care lucrez de 291473089720 de ani..dar inaintea lui...desi trebuia sa fie ceva ce sa apara direct... va fi un focus negru cu portocaliu...si o dacie care incepe cu S si se termina cu GM, si mai are si un proprietar pe care il cheama Robert...
singura problema, de un an incoace..e timpul..:( catalin |
Quote:
|
Va rog frumos, puteti muta topicul la noua sectiune de HOBBY ? :)
|
Quote:
|
felicitari pentru rabdare:-P
sunt foarte frumoase si detaliate:D |
am si eu o intrebare...la BMW E30 ai facut? de preferat coupe? Bafta in continuare si spor la treaba!!!
|
15 Attachment(s)
a trecut ceva timp.. intre doua somnuri, o masina si-un servici..mai reusesc cate ceva (minor, oricum)...
am realizat avionul acesta. nu este cu nimic special. e un model pentru incepatori, doar ca eu i-am dat un "rescale" sa vad cat il pot face de mic. cifrele de pe cubul din poze, reprezinta "centrimetri", si este amplasat pentru a oferi o imagine de ansamblu a diferitelor modele. in al doilea rand, am reusit in final, sa termin un model, in 3d...desigur, inca nu are instructiuni (ma omoara timpul). Este XFG, din Live for Speed, si este prima din cele 3 masini pe care le dedic lui Micutzu_MRC. Dca cineva (cu putere) o considera jignire, doresc sa fiu avertizat, sa modific orice poza, astfel incat sa nu aiba legatura cu "el presidente". acuma..cand va fi urmatoarea..n-am idee...dar va fi ceva ce multi MULTI asteapta, si nu gasesc nicaieri... si vor fi ambele variante, 1300, 1310 . desigur, cum s-a obisnuit pe SDR.LX.RO, cu "paint scheme" custom pentru fiecare model, in parte! (singurul site care ofera aceasta posibilitate, mai ales la modele cu detaliu de 4 din 5 stele). atasez pozele, si va rog sa nu stergeti linkul catre site. nu e pt reclama (se poate vedea ca nu am nici macar contor Trafic), e ca sa nu stau sa pun toate pozele. catalin Plane http://www.sdr.lx.ro/models%20gallery.html XFG Live For Speed Car http://www.sdr.lx.ro/sdr%20creations.html |
Re: Machete din carton...
credeati ca nu se poate mai mic de-atat?
https://img155.imageshack.us/img155/4...e105cd3.th.jpg pentru restul galeriei cu Fokker, pe AICI, sau direct catre galerie, AICI catalin :P |
de ce s-a sters totul? dau copy paste, si mai pun o data... asta e batjocura...
|
Quote:
Batjocura e ceea ce faceti voi, cei care postati aiurea ! Daca vroiai sa lamuresti problema, aveai 2 variante: 1. discutai direct cu moderatorul in cauza, prin PM sau pe Y!M, nu poluai topicu'; 2. raportai aceasta "problema" pe care o ai cu moderatorul sectiunii, asa cum a facut el, si cu siguranta cum l-am ascultat pe el, te ascultam si pe tine. Te rog, nu ma mai pune sa fac munca silnica, pentru ca la ora asta, chiar am chef sa citesc ceva interesant ! Chillax dude, ca nu-ti face bine! |
6 Attachment(s)
let's see...
|
Esti nebun:D ai zis tu ...dar nu credeam:shock: Bravo si bafta!
|
Ok,ok, dar Dacia intreaga cand o sa fie gata?!???!
|
n-am idee.
n-am timp nici sa dorm cat as vrea, daramite sa migalesc ca in liceu, pe machete :( |
Daca se poate sa puneti sabloane pentru ca sa poata si altii sa confectioneze machete de carton (cum este XFG live for speed).
|
deci chiar o sa insist sa imi faci dacia :D n-ai cum sa ma refuzi :!:
|
HOBBY: machete auto din carton
2 Attachment(s)
Salut! sunt mihai am 14 ani si iimi place sa creez machete auto din carton
Renault 8 gordini (curse) WIP mai am sa-i pun motorul, barile, stopurile, roll-barul si alte detalii. Aici aveti cateva poze: |
3 Attachment(s)
Am creeat un "tutorial" pentru a va arata cum produc machetele mele
Macheta de azi : Renault 5 turbo rally Scara : aprox. 1/18 |1|Laterala 1.Decupez asa-zisa laterala 2.O "vopsesc" 3.Creez interiorul si adaug detaliile Attachment 1033856 Attachment 1033857 Attachment 1033858 |
7 Attachment(s)
va mai prezint cateva din modelele mele :D
Attachment 1043088Attachment 1043089Attachment 1043090Attachment 1043091Attachment 1043092Attachment 1043093 Attachment 1043094 |
vai ce faine sunt.....asta numesc eu un adevarat hobby....felicitari;)
|
multumesc foarte mult! maine voi prezenta alte doua machete si ma voi apuca de un renault 12 gordini iar peste cateva zile colectia mea de f1 60'-70'
|
10 Attachment(s)
Astazi avem 1 Talbot Sunbeam Lotus rally 1981
2 MG Metro 6r4 1986 3 Lancia Delta integrale 1990 (in constuctie) Attachment 1044317Attachment 1044318 Attachment 1044319Attachment 1044320 Attachment 1044321Attachment 1044322 Attachment 1044323Attachment 1044324 Attachment 1044325Attachment 1044326 |
frumoase foc dar de ce nu incerci sa le faci si geanuri dinntr-un plastic subtire transparent ?bafta cu renault
|
Am facut masini cu geamuri ( de raliu cu nume pe ele) dar nu mi s-au parut atat de "curate" ca si acestea.
|
Dupa mine,nu prea merita...sunt migaloase si nu se compara cu un model de fabrica.Am atit-o si eu..confectionam cladiri si apoi abia am reusit sa scap de ele,
|
Daca stau sa ma gandesc masinile nu sunt deloc complicate si imi ia sa fac una cam 2-4 h
|
Dar poti incerca modele mai deosebite,precum TV,ARO?
|
caut ceva...ajutatima va rog..:D
1 Attachment(s)
deci caut cateva poze de genu...cu diverse masini...ma poate ajuta cineva va rog....mersi
|
chiar am avut o colectie se masini romenesti (aro 244, ims ,dacia 1300, oltcit etc.) mai demult dar m-am plictisit de ele si le-am dat
|
3 Attachment(s)
Un troleibuz Ikarus 415T construit de mine dupa ce l-am gasit aici
|
3 Attachment(s)
va rog frumos daca puteti sa puneti planurile si aici:D....ca sa ne facem si noi ca unii poate nu avem finantele necesare pentru acele machete si reusim sa le avem din hartie...eu am 3 autobuze ....si sper sa urcati si voi alte masini...eu sunt interesat de lancia delta...:Dsi dacii daca aveti:D
|
7 Attachment(s)
Seria camione Dakar si 2 Scania,mai am cateva creatie proprie 100% pe care el voi posta maine
|
|
8 Attachment(s)
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca postez cateva poze cu machetele realizate de mine...sunt tot din carton!!!
Cea rosie inca nu e gata,tr.sa-i fac si accesoriile. |
Asa ceva chiar nu am mai vazut. FELICITRI. :shock::shock::shock:
|
esti un super amice....e chiar unic....crede-am ca e din fier vopsit in culoare mata...apoi mi-am dat seama ca esti un geniu:D......felicitari
|
4 Attachment(s)
Va multumesc pt.aprecieri!!! Am terminat-o si pe cea rosie...YAMAHA YZF R1
|
esti un geniu amice.....faci numai motociclete?sau si masini?...felicitari si bafta in continuare;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning