![]() |
Santos, e afisu pe prima pagina :)
|
Re:
Quote:
in fine .. just trying to help .. |
asha este. afisele sunt de mai multe feluri. fiecare intelege mesajul din el cum stie. si cred ca intelege mai bine cand sunt masini mari si alte treburi. acuma depinde de fiecare. ca daca vede o fata afisul ala de pe prima pagina nu stie ea cei aia dyno mobil sau alte chestii de genu asta. asa ca mai trebuie facut unul pentru omul \"muritor\" omul de \"rand\". parerea mea.
|
Re:
Quote:
|
..
pai datzi incoa 50 de fluturashi k am si eu cui sa dau :wink:
|
Re: ..
Quote:
chiar si in liceu s-ar gasi doritori :D |
Re:
Quote:
|
e mult mai simplu si mult mai ieftin. si mult mai practic. pentru ca daca eu am geaca si sunt bolnav nu am sa vin in tricou. cand o sa mai fie in vara la un eveniment, va mai merge un tricou. PAREREA MEA. si o sa fie misto cu ecusoane dinalea, cu agatzatoare. in tzipla frumos. si fiecare ishi scoate la imprimanta nik-ul si cu sigla 4tuning.
|
hai aici sa discutam... https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=374219#374219
|
Re:
Quote:
|
crezi tuh k o sa se recunoasca fiecare .. poate baietii p fete da .. dar baietzi p baietzi never
|
Se pare k Gratzian a rezolvat problema...https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...r=asc&start=45
|
super tare, o sa fiu prezent de la ora 7:00 sa fiu primu care intra :D ca vizitator... :lol: Oricum mult succes si ne vedem acolo, la o berica sau un suc! :lol: :drunk: !Traiasca 4tuning!!!
Dar ar fi bine ca sa putem lua biletele inainte, ca o sa fie mare ingramadeala acolo...macar pentru userii 4tuning. 8) P.S: si clubu Insane Racers are o surpriza pentru voi...sper sa fie gata pana atunci. :lol: nu zic mai multe! |
Re:
Quote:
|
super tare cronometrarea pana la eveniment :lol:
|
Venim si noi 8)
|
FRATILOR ... BRAVO !!! super cronometrul !! .... 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1 : 32 zile , 23 ore 28 min ... nu mai e mult
|
Misto ideea cu cronometrul. Ceva noutati legate de concursul de SQ?
|
Re:
Quote:
|
ce cronometrare?
|
Salutare lume !!! :!:
Va fi prezenta toata Romānia, chiar si un plus de strainatate ! :D Clujul va fi prezent ! :!: |
Re:
Quote:
|
mertan sper k semnezi condica weekendul ala....
|
Quote:
|
Nu am citit tot topicul :lol: dar revista o sa apara lunar,anual,trimestrial?
|
Re:
Quote:
|
SALUT
ABIA ASTEPT ZIUA ASTA
VOI VI PREZENT :lol: |
si Oradea va fi prezenta.speram sa aducem si noi ceva surprize :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Deci sa inteleg ca acolo va avea si premierea concursului de VT |
GRIGO ce cauti de munca \"in domeniul auto\"?
|
fara offtopic plz !
|
am si eu o intrebare.
revista va aparea in fiecare luna sau cum? |
cred ca lucul asta se va stabili la fatza locului. sau se va anunta de dinainte... bine ar fi sa fie lunar....
mersi grigo. |
1 Attachment(s)
NU MAI FITI OFF-TOPIC, mai ales tu Mertane :roll:
|
Ma intreb, daca acum se scrie asa de mult pe acest topic... cum va fi cu 2-3 zile inainte ?
|
nu inteleg de ce sunt off-topic...doar revista apare chiar si-n titlu...
ma interesa fiindca sunt f putine reviste de tuning in rom |
Re:
Quote:
|
nu inteleg.... eu sunt pe topic.am zis despre revista.... 90% stau pe topic.
si petrecera aia unde va fi? |
MARFA
Bravo inca o revista de unde tata atatia banii :D am glumit deabia astept sa iasa si pe 1si 2 sunt prezent akolo :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning