![]() |
Re: Diverse lucrari/comentarii
incape una asa mare :lol:
|
incape mai...cum sa nu incapa:lol:
|
2 Attachment(s)
Vad ca se posteaza roti la greu pe aici... dau si eu o incercare cu asta... prima e netexturata(doar bump pe cauciuc si disc de frana)... a doua mai e de lucru la materiale
|
eeeeeee e mijto frate...da pe tine nu tea invatat topart??:D
|
stiu si cateva smecherii de la el ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am fak shi eu biroul meu...
|
16 Attachment(s)
si...dupa cum urmeaza : primul meu cauciuc...fara tutorial...si al 2-lea...cu....prima janta....jenti pt dacia...o alta janta....o capatana de schimbator...si un "volan"
|
un cauciuc,un pahar ( de visichi :D ) si o "vulcanizare" (janta e luat de pe un site, nu e modelul meu )
|
tare greu se rendeaza "sticla"
|
da...la 600 MHz, 192 RAM si 64 video...mi'a luat vreo 20 de min... :((
da e pe drum unu nou >:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
am terminat shi yo loganul:D....are cam multe greseli dar pt ca e a doaua mashina cred ca e mai bine decat cea din urma.....
|
bai FROST_DANI...ma lasi ?nici cine-stie-ce nu este,dar se vede ca ai vointa...bravo...felicitari( NU PENTRU MASINA, in special, PENTRU PROGRES !!!!)
|
Quote:
frost ....bvo pt inceput e bine ....adica foarte bine ce nu imi place de nici o culoare sunt stopurile dar oricum meseriash ...bvo |
4 Attachment(s)
roti pentru ultimul meu proiect...
ce parere aveti? |
parerea mea o stii deja... :D
|
au iesit extraordinar...dar ce imi place mie cel mai mult este "uzura" de pe disc...felicitari :D
|
Quote:
Quote:
|
ce pararere aveti ?
app cris_max mistoooooooooo :D:D !!! |
am uitat sa precizez ca numai canvasul si semnatura sunt facute in photoshop...as fi putut in photoshop sa ii iau din luminozitate...o prelucrare mai tarziu:D
|
vine si repriza a II-a :P
e...altceva? :-S |
e misto dar am o intrebare ce naiba este???Poate nu imi dau eu seama
|
capac de oala, ceva? :lol:
|
e un ... o .... o gogoasa metalica :p
|
este o lucrare abstracta in care ne prezinta un capac de oala cu maner supradimensionat :D
|
Quote:
|
este vb de...doua thorus'uri...facute wire...cu mult smooth...pe un plan inclinat(inelu subtire intra in plan-se poate vedea in poza)...
si chiar vroiam ceva abstract...nu stiu daca am reusit...mie imi pare "cool" =)) |
2 Attachment(s)
:cry: mai am de invatat ....
|
ma...e frumos...nu prea te stiu de mult timp pe Sectiunea 3D si avand in vedere ca ai reusit sa faci tutorialul cu cauciucu e ceva de apreciat ! bravo ! felicitari !
|
Quote:
cam de cat timp faci 3d ? |
2 Attachment(s)
uitati o alta idee pentru un cauciuc, folositi materiale pentru textura cauciucului. este mult mai rapid si se reduce mult timpul de randare.
Asta e un cauciuc pentru urmatorul meu proiect pe care l-am facut cam in 5 min, si il randez in vreo cateva sec;) P.S. daca nu stiti cum sa faceti da-ti un semn si va zic |
tu vorbesti de varianta cu bump nuh ....
iti spun eu frate mai bine modelezi cauciucul ...ai sa vazi ca din anumite pozitii nu o sa arate bine.... si dca le pui pe o masina sar putea sa injuri ...chiar daca dureaza mai mult mai bine modelelzi cauciucul .... |
Quote:
|
8 Attachment(s)
cauciucurile cu bump puteti sa le aruncati la gunoi direct... este o solutie pentru incepatori, dar in nici un caz nu este mai buna varianta cu bump...
am adaugat cateva poze... modelele nu sunt facute de mine... aratati-mi cauciuc la fel de bun, care sa fie facut cu bump map se randeaza mai repede cauciucul facut cu bump, dar nu merita sacrificata calitatea pentru render time, mai ales atunci cand este vorba de diferente semnificative |
asa ... da-te mare.... dak ai cu ce... sunt super misto cauciucele :)
|
Quote:
la inceput si eu faceam cu bump ..... deci oricum cea mai buna ramane cea cu modelatu |
1 Attachment(s)
intr-adevar cauciucurile modelate sunt mai bune calitativ,chestia cu bump map am zis-o pt incepatori ca e mai simpla asa am facut si eu la inceput.chestia naspa la bump map este ca nu da un aspect 3d la textura de aia nu va place voua, bump map-ul e un fel de emboss,lucreaza doar 2d.
|
..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning