Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - TM <wip> (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/137592-e39-tm-wip.html)

cauciucurixxl 26-10-11 18:05

Re: E39 - TM <wip>

frumoasa masina

jantele o prind ft bine

und_Alexx 02-11-11 16:45

Quote:

Originally Posted by tm18mwm (Post 4655226)
Salut,am si eu o intreare...am observat in posturile anterioare ca ti-ai montat trapa...intrebarea este unde ai taiat plafonul in timisoara? pt ca am si eu toata instalatia de trapa si as vrea sa o montez.

Merci

imi pare rau ...eu nu am taiat plafonu ... eu am avut trapa dar care nu functiona ! am schimbat doar tot mecanismu ... te salut!

und_Alexx 02-11-11 16:47

Quote:

Originally Posted by cauciucurixxl (Post 4671212)
frumoasa masina

jantele o prind ft bine

multumesc din suflet cu toate ca raspunsul meu o venit mult prea tarziu .... ODIHNESTE-TE IN PACE !

lilimlk 03-11-11 14:07

Mai pune poze cu masina asta,din garaj din curte de unde o fi poze sa fie.....

Budy_ 07-11-11 17:11

salut,ce motor ai acum pe ea? consum ?:D tnx

und_Alexx 07-11-11 23:39

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 4697487)
salut,ce motor ai acum pe ea? consum ?:D tnx

ai rupt forumu cu intrebari de genu....dc speri la un consum mic si o intretinere ieftina la un E39 nu cauti unde trebe....!
ar fi multe alte chestii inainte de consum care ar trebuii sa te sperie...
ps. consum....15% in sus..
te salut

Budy_ 08-11-11 16:04

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4698749)
ai rupt forumu cu intrebari de genu....dc speri la un consum mic si o intretinere ieftina la un E39 nu cauti unde trebe....!
ar fi multe alte chestii inainte de consum care ar trebuii sa te sperie...
ps. consum....15% in sus..
te salut

pai intreb,daca nu am avut niciodata E39 si nici tovarasi cu e39..ce vrei sa fac? imi iau 525 si pe urma consuma 35 % ? sunt tentat ca in viitorul apropiat sa imi iau un E39 525 benzina si nu vreau sa ma arunc in balta...ca nu are tata actiuni la petrol...in fine.bafta

745 08-11-11 23:39

nu pot sa imi explic nebunia asta, eu am fost ultimul propietar pe carte al acestei masini, imi pare foarte rau ca ai luat aceasta masina...masina avea pe carte 8 propietari eu am fost al 9-lea. 300.000km pe bord cand am luat-o, in tara era din 1996 exact de cand s-a fabricat. credema nu vrei sa stii cati propietari a avut dupa mine, au fost 2 in bucuresti, pe urma m-a sunat cineva din craiova, pe urma prin constanta, etc...ultimul a fost in timisoara care la fel o pasiune de neinteles a bagat bani in masina asta. masina e un cazan..am luat-o cu motor 2.5 170cp, sa spart blocu motor, i-am pus de 2.0 150cp, cutia de viteze agata in a 2-a, cd-ul nu mergea, trapa nu mergea, geamurile spate nu mergeau, erau sustinute cu niste pene de lemn, tapiteria rupta, imi cadeau butoanele de la clima, stergatorul stanga mi s-a rupt la o ploaie mai grea, e prins cu o sarma, poti verifica..etc Orice faceam pica altceva....si eu am luat-o ca arata foarte bine la exterior si avea facelift-ul nou. Ea de fapt nu e neagra din fabrica a fost albastru ala inchis foarte urat.
Nu pot sa imi explic de ce investiti atat de mult intr-o masina atat de veche si cu atatea probleme.

bitzucv9 09-11-11 08:18

nu e masina mea dar fiecare cu pasiunea lui , Alexx sigur a schimbat la ea tot ce au distrus fostii proprietari si sigur a schimbat si stergatoru' ala '' LEGAT CU SARMA '' :P ..... o stiu si eu masina era prin Craiova ai mare dreptate mergea ft rau pt ca nimeni nu schimbase nimic la ea dar acum nu mai este aceeasi masina la cat de bine arata ....
Legat de investitie fiecare investeste in ce masina vrea important este sa fie a ta si sa-ti placa .... poate tu iti permiti sa investesti in masini scumpe dar din cate am vazut eu in comentariul tau ca ai pus un sul de sarma pe la stergator sa stea ca nou nu prea cred sa-ti placa masinile ..... in fine fiecare cu conceptiile lui ... multa bafta pe mai departe .....
Alexx multa bafta cu masina pe mai departe sa fii sigur ca este unu dintre cele mai frumoase E39 de pe la noi ...

und_Alexx 09-11-11 08:33

Quote:

Originally Posted by 745 (Post 4701240)
nu pot sa imi explic nebunia asta, eu am fost ultimul propietar pe carte al acestei masini, imi pare foarte rau ca ai luat aceasta masina...masina avea pe carte 8 propietari eu am fost al 9-lea. 300.000km pe bord cand am luat-o, in tara era din 1996 exact de cand s-a fabricat. credema nu vrei sa stii cati propietari a avut dupa mine, au fost 2 in bucuresti, pe urma m-a sunat cineva din craiova, pe urma prin constanta, etc...ultimul a fost in timisoara care la fel o pasiune de neinteles a bagat bani in masina asta. masina e un cazan..am luat-o cu motor 2.5 170cp, sa spart blocu motor, i-am pus de 2.0 150cp, cutia de viteze agata in a 2-a, cd-ul nu mergea, trapa nu mergea, geamurile spate nu mergeau, erau sustinute cu niste pene de lemn, tapiteria rupta, imi cadeau butoanele de la clima, stergatorul stanga mi s-a rupt la o ploaie mai grea, e prins cu o sarma, poti verifica..etc Orice faceam pica altceva....si eu am luat-o ca arata foarte bine la exterior si avea facelift-ul nou. Ea de fapt nu e neagra din fabrica a fost albastru ala inchis foarte urat.
Nu pot sa imi explic de ce investiti atat de mult intr-o masina atat de veche si cu atatea probleme.

foarte adevarat tot ce ai scris....! daca citesti topicu de la inceput mam lovit de fiecare dintre problemele enumerate de tine + multe altele in plus! fara sa exagereze pt masina asta....am fct 3 E39 bucati....pt am imi luat tot ce am nevoie! Am luato atunci din lipsa de cunoastere si de bani si din cauza situatiei care a fost...nu prea o mai ramas nimic din masina din ce o fost pt ca sa cam schimbat tot ! Acuma daca as fii pus in fata situatiei prbl mam orienta mult mai bine in ce as alege ....si as iesi ca si bani investiti la un sfert pentru ca as alege o masina mult mai intrettinuta de la care sa plec! dar...e prea tarziu ...:)
ms si te salut

und_Alexx 09-11-11 08:36

Quote:

Originally Posted by bitzucv9 (Post 4701505)
nu e masina mea dar fiecare cu pasiunea lui , Alexx sigur a schimbat la ea tot ce au distrus fostii proprietari si sigur a schimbat si stergatoru' ala '' LEGAT CU SARMA '' :P ..... o stiu si eu masina era prin Craiova ai mare dreptate mergea ft rau pt ca nimeni nu schimbase nimic la ea dar acum nu mai este aceeasi masina la cat de bine arata ....
Legat de investitie fiecare investeste in ce masina vrea important este sa fie a ta si sa-ti placa .... poate tu iti permiti sa investesti in masini scumpe dar din cate am vazut eu in comentariul tau ca ai pus un sul de sarma pe la stergator sa stea ca nou nu prea cred sa-ti placa masinile ..... in fine fiecare cu conceptiile lui ... multa bafta pe mai departe .....
Alexx multa bafta cu masina pe mai departe sa fii sigur ca este unu dintre cele mai frumoase E39 de pe la noi ...

mdap....masina chiar era praf ca toti au tras de ea fara sa bage un ban ! tipic pe la noi din pacate... mersi de sustinere si de aprecieri iar dc nu reusesc sa gasesc vreun M5 sami urc iarna asta...cred ca pun 4.4 ca sami imi placa si mie cu adevarat! :D

und_Alexx 18-11-11 11:00

1 Attachment(s)
mere si pe iarna.... :D

cipi_SKG 18-11-11 15:23

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4722948)

eeee beetoonnn!! sa ai o iarna usoara :)

asfalt uscat :twisted:

stima,
Ciprian.

alex_fan_bmw 19-11-11 14:31

impecabila....hate u hate u hate u:D

und_Alexx 19-11-11 17:23

Quote:

Originally Posted by cipi_SKG (Post 4723411)
eeee beetoonnn!! sa ai o iarna usoara :)

asfalt uscat :twisted:

stima,
Ciprian.

la tm ...de fel iarna e mai usoara :))) mersi frumos !

und_Alexx 19-11-11 17:24

Quote:

Originally Posted by alex_fan_bmw (Post 4725639)
impecabila....hate u hate u hate u:D

ms...incepe sa ma bata gandu spre alta masina deci sper ca si ura asta sa inceteze :)) te salut si sa ne auzim cu bine :)

crysty.bobok 23-11-11 00:21

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4722948)

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4725928)
ms...incepe sa ma bata gandu spre alta masina deci sper ca si ura asta sa inceteze :)) te salut si sa ne auzim cu bine :)

M-am uitat si eu după alta mașină dar pānă īn 10.000 euro nu am găsit nimic mai bun decāt un e39!

Ce sunt cu urmele alea de cauciuc din poză ? :lol:

und_Alexx 23-11-11 08:42

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4734438)
M-am uitat si eu după alta mașină dar pānă īn 10.000 euro nu am găsit nimic mai bun decāt un e39!

Ce sunt cu urmele alea de cauciuc din poză ? :lol:

este daca stii sa cauti ....si sa ai putin noroc! :) si da....urme de cauciuc...ce atent esti la detaliii =))) ! te salutt cristi

nigger 27-11-11 17:31

ma sincer.....frumoase roti....;)

und_Alexx 27-11-11 17:34

Quote:

Originally Posted by nigger (Post 4743854)
ma sincer.....frumoase roti....;)

daca o zici din suflet...apreciez! :D tot cu arsenal esti peste tott :)))

acidutzu 22-01-12 21:16

Sal ALEXX
asa is bat unii joc de o masina si o pun pe butuci...asta e...noroc ca mai sant cativa nebuni care pun suflet intr-un fier sa il resusciteze si sa il aduca inapoi la viata...
spor la treaba...

und_Alexx 22-01-12 23:23

Quote:

Originally Posted by acidutzu (Post 4841518)
Sal ALEXX
asa is bat unii joc de o masina si o pun pe butuci...asta e...noroc ca mai sant cativa nebuni care pun suflet intr-un fier sa il resusciteze si sa il aduca inapoi la viata...
spor la treaba...

bani sa fie....si prezinta topic cu masina! saluttt si ms

und_Alexx 02-02-12 08:52

masina a intrat la vanzare....daca e cineva interesat pm!:rolleyes2

acidutzu 02-02-12 10:05

incepe un nou proiect de o pui la vanzare????:???:8)
p.s. am bagat la cap si am deschis si eu un topic:lol:

und_Alexx 02-02-12 18:21

Quote:

Originally Posted by acidutzu (Post 4860108)
incepe un nou proiect de o pui la vanzare????:???:8)
p.s. am bagat la cap si am deschis si eu un topic:lol:

daca o dau o sa inceapa....

am vazut ... felicitari pentru ca ai ce arata!

SAX1987 02-02-12 22:06

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4860002)
masina a intrat la vanzare....daca e cineva interesat pm!:rolleyes2

Te intereseaza schimb cu 528i m pak ?:lol:

und_Alexx 02-02-12 23:13

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4861535)
Te intereseaza schimb cu 528i m pak ?:lol:

=))) buna asta bogdan

und_Alexx 12-02-12 22:18

7999 E urgenttttt

soosy 15-02-12 17:26

pacat ca ai vandut-o...

ce va urma?

JusT_SaY_BoBo 17-02-12 15:47

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4882478)
pacat ca ai vandut-o...

ce va urma?

deja s-a vandut??
pacat...
oricum asteptam noul proiect.

ps.multumesc de jante(schmidt-urile pe 16",de acum sa vina vara8)

und_Alexx 17-02-12 21:14

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4882478)
pacat ca ai vandut-o...

ce va urma?

a urmat deja...o sa fac un toppic dar am schimbat marca :rolleyes2

und_Alexx 17-02-12 21:15

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4885412)
deja s-a vandut??
pacat...
oricum asteptam noul proiect.

ps.multumesc de jante(schmidt-urile pe 16",de acum sa vina vara8)

de ce deja....eu zic ca era putin mai deosebita decat restul ...

iar de jante....bafta ta ca ai sunat 1 ...ca multi ma tot suna pt ele! salut

soosy 17-02-12 21:17

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4885983)
a urmat deja...o sa fac un toppic dar am schimbat marca :rolleyes2

atunci hai sa vedem ce si cum:D...
spor

JusT_SaY_BoBo 20-02-12 20:39

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4885991)
de ce deja....eu zic ca era putin mai deosebita decat restul ...

iar de jante....bafta ta ca ai sunat 1 ...ca multi ma tot suna pt ele! salut

era f frumoasa nimic de zis da nu ma asteptam sa te desprati de ea asa usor:lol:

und_Alexx 21-02-12 22:50

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4890743)
era f frumoasa nimic de zis da nu ma asteptam sa te desprati de ea asa usor:lol:

no fo usor....da noul propietar a promis ca e pe maini bune!:evil:

crysty.bobok 21-02-12 23:32

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4892606)
no fo usor....da noul propietar a promis ca e pe maini bune!:evil:

Da și ce ai luat..... ne-ai termenat !

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning