Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

steffy 25-03-06 13:28

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
da cono.. ;) oricum nu imi mai pasa... am trecut... peste ... asta.... asa cred.. eu..next girl next relation.. si tot asa... asa imi place.. mie ...da...numai ca am avut ghinionu... cu mirela asta... !

good 4 u..bine k ai trecut peste..:)

Spark 26-03-06 00:50

nush` ... eu de obicei treg greu peste despartiri ...
but ... that`s just me ... :P

steffy 26-03-06 09:57

normal...dak ai tinut la pers respectiva..normal..k treci mai greu peste despartire..dar nu e imposibit de trecut,right?:)

Spark 26-03-06 12:05

de ultima ... nuhs` dak e imposibil ... dar e al naibii de greu ... si nici nu am umblat asa mult timp .. da` nah` .. am pus`o si la "prietenele si amicele noastre ".. pag173 .. ii o super dulce .. :((
love suks ...

steffy 26-03-06 14:10

dap..am vazut..nush..inceark sa te obisnuiesti cu ideea si sa treci peste..life goes on..

Eugen_TL 26-03-06 14:35

si eu trec printr-o chestie ciudata acum ! :) de 1 luna ne-am certat cam naspa... am zis o pauza sa luam.. dar nu face decat sa ma indeparteze de ea din ce in ce mai mult ! :( e confuza fata nu stie ce vrea ! cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

Spark 26-03-06 14:36

mda ... ms de sfat ...
asta si incerc sa fac ... da ink o peroada ... o sa mai fie mici incercari ...
stii vorba aceea ... incercarea moarte nu are ... si speranta moare ultima .. ;)
dak nu ... tot a fi bine ... ca nu a fi ea ... a fi alta ... pana la urma ...

Spark 26-03-06 14:38

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

nu-i adevarat ... nu iti spune nik ... da` asta nu e si cel mai bun lucru` ... si totusi .. atunci nu ai nici cu cine sa imparti bucuriile ... ;)
deci .. eu zic ca tot mai bine e cu ...

Eugen_TL 26-03-06 14:45

deci eu sunt de parere ca atata timp cat totul e bine E SUPERB, dar cum incepe cearta dai de dracu! de cat sa dai de dracu ori faci tot posibilul sa nu te certi ori sa ramai singur :)

Spark 26-03-06 14:54

dar e si faza cu lipsa de comunicare ...
dak chiar va imartasitzi toate ... si tzinetzi unul la altul .. certurile nu o sa fie frecvente si de intensitate chiar asa de mare ...
nu zic ca o sa lipseasca cu desavarsire ... dar at trebui sa sa vimtzitzi bine unul nu altul ..

AleXXL 26-03-06 18:51

VREau shi eu sfatul vostru...ca vad ka e plin de experitzi p`aiki :P ...
am fost impreuna cu una ....1 an shi ceva...am tzinut muult la ea...shi ea la mine...ne`am desp de vreo 2 ori ...da` ne`am impakat...aku` ne`am kertat cel mai rau ...noah ...mai multe motive....
sincer shi akuma mai tzin la ea...cum fac sa o uit
? :( ...
am o MARE problema .... e colega de clasa.....shi avem aproape acelashi cerc de preteni ... :(( ...
dak ma intzelegetzi bene...dak nu ....nu luatzi la mishto` plz ;) :D

Spark 26-03-06 20:36

asta nu o pot zice din experientza .. ca eu nu am patzit asa ceva ..
oricum .. asa e foarte greu sa uitzi ... mai ales dak o vezi zi de zi .. si esti obligat sa faci asta ..
nush` ce sfaturi ti-as putea da ... poate iti dau altii cu mai multa experientza ...
mult noroc in continuare ..si sper sa iti iasa bine

EvLSant0S 26-03-06 23:02

hadi ma ... tu .. baiat .. d baiat .. smecher. . cu N90 ... te face o fatuska ?

la yahoo messenger.. ai o optiune ... IGNORE ...
data viitoare cand o vezi ... in loc sa te uiti ca prostu pe ea .. uite-te dupa ciori .. vrabiutze... fa-ti de lucru ,fumeaza o tigara .. joaca-te pe tel , sterge mesaje .. da telefoane .. orice ..
ignore ...

la inceput e greu si mai arunci vreo 2-3 priviri .. usor usor te inveti .. si la fel .. usor usor .. nu mai ai treaba cu ea

aleks 27-03-06 11:56

nu tzine...
faza cu uitatul la altceva...
te intorci spre ea, orice ai face :D
pariu ;)

AleXXL 27-03-06 13:14

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
hadi ma ... tu .. baiat .. d baiat .. smecher. . cu N90 ... te face o fatuska ?

la yahoo messenger.. ai o optiune ... IGNORE ...
data viitoare cand o vezi ... in loc sa te uiti ca prostu pe ea .. uite-te dupa ciori .. vrabiutze... fa-ti de lucru ,fumeaza o tigara .. joaca-te pe tel , sterge mesaje .. da telefoane .. orice ..
ignore ...

la inceput e greu si mai arunci vreo 2-3 priviri .. usor usor te inveti .. si la fel .. usor usor .. nu mai ai treaba cu ea

nu are nici o legatura cu ce tel/teluri am :P ...
bgm...m`a fakut...am tzinut prea mult la ea...shi ink tzin sincer...
e nasol ca o vad in fiekare zi...bine a zis cineva "niciodata sa nu te indragostesti de o colega de clasa...>:P

BlueEyes 27-03-06 16:20

eee shi u acum stai lin k n-ai s-o mai vezi ..."decat " 3 ani d acum incolo

Spark 27-03-06 17:37

cine stie ... poate pe cand termini .. o sa avetzi o relatie de amicitzie sau ceva .. si doar atat ..
da` oricum ... pana atunci mai este mult ...
sfaturi utile nu pot da ... ca si eu is in aceeasi oala .. si nah` ...
pai putzin faza ca e in aceeasi clasa ... si grupu de prieteni ...

EvLSant0S 28-03-06 02:24

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
si eu trec printr-o chestie ciudata acum ! :) de 1 luna ne-am certat cam naspa... am zis o pauza sa luam.. dar nu face decat sa ma indeparteze de ea din ce in ce mai mult ! :( e confuza fata nu stie ce vrea ! cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

stii ca eu sunt direct cu tine si n-am retineri ..

pai daca esti prost ... normal ca se indeparteaza de tine ..
DACA FATA ITI ZICE CA NU MAI ARE SENTIMENTE FATZA DE NIMENI .. inafara de tine , nicidecum de fostul .. .
si tu .. guru .. nostradamos ... o arzi la modul ca .. "lasa ca stiu eu ca mai tzii la fostul" poate chiar trecuse peste ala si s-a indragostit de tine , iar tu , cap de nuca .... faci pauze ca esti smecher :) hai poate-o pierzi ... sa te vedem atunci ...
daca nu deja ai pierdut-o ...
cand prinzi una ... de genu ... n`o lasi frate... ca .. ai tu senzatia ca tzine la fostu , ce *** ...

iovivali 28-03-06 05:31

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
am o problema :) nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy

Iubind pe altcineva iti e mai usor sa treci si sa uiti.Toate au un inceput si un sfarsit din pacate.

Mustang 28-03-06 09:20

Am o intrebare ...
(L-)Ati uitat(o) pe prima persoana cu care ati facut dragoste ??? Prima iubire adevarata care a fost "fructificata"...

ESPinoza 28-03-06 12:21

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
Am o intrebare ...
(L-)Ati uitat(o) pe prima persoana cu care ati facut dragoste ??? Prima iubire adevarata care a fost "fructificata"...

eu am cam uitat`o pt ca la mine nu a fost vorba de o relatzie de nush cat timp din care mai mult de jumate am stat fara sa ma culc cu ea.. pur si simplu am vb cu ea 2 zile si a 3, a 4 a 5 si a6 pac pac pac :) ca na abia descoperosem si eu si dupa aia ne`am despartit... nu am uitat da nici nu ma gandesc la ea.. mai degraba cu persoana care am vorbit un an si 3 luni chiar daca a fost a nush cata oara( prima oara cu ea) da intradevar a fost ceva special pe care n`am sa uit

Eugen_TL 28-03-06 12:33

hmmm intrebarea asta mustang e buna pt fete ... la baieti rar vezi sa planga dupa o fata ,sa isi aduca aminte tot timpul... dar la fete,si ma refer cu care am vb eu mi-au spus ca prima iubire si mai ales daca e si primul la pat nu prea ai cum sa uiti...( singura care mi-a zis ca l-a uitat este actuala si mi se pare normal sa-mi spuna asta :) :) asta nu inseamna ca tre sa o si cred :P )

Mustang 28-03-06 13:54

trust me ... tine minte si un tip ... (bine...daca in momentul cand a facut-o a fost lucid)
nu numai fetele ;)

Eugen_TL 28-03-06 19:04

eu as fi curios ce ar raspunde si fetele de pe forum la intrebarea ta mustang!

DECI FETELOR BAGA_TI MARE va rog eu sa stiu mai multe raspunsuri, ca eu trec printr-o discutie dinasta cu actuala si chiar prin certuri din cauza ca eu cred ca ea nu l-a uitat pe boul ala dar ea zice ca da si pot spune ca mi-a dovedit de cateva ori ca l-a uitat... ! in fine astep fetele sa raspunda sincer ! :)

d3vilish_lips 28-03-06 19:32

........mah intotdeauna prima dragoste va avea un lok special in inima unei fete degeaba se ascund unele dupa deget.....DAR....cele care nu mai sunt impreuna cu prima iubire nu inseamna ca nu pot iubi din nou sau sa fie impreuna cu altcineva fara sa se gandeask la prima iubire....depinde de fata , de perioada care au fost impreuna de multe chestii.....dar niciodata nu o sa poti obilga o fata sa isi uite prima iubire doar sa fie ceva sentimente neplakute k sa uite prima IUBIRE nu primu prieten sau primul cu care a facut`o prima oara

EvLSant0S 28-03-06 20:29

sa-si gaseasca bine partenerul ... ca daca prima oara e aiurea ... s-a cam terminat :)

la mine prima oara a fost tare rau de tot , de abia imi mai amintesc cum arata.. cum o chema .. nici atat :P kiddin ..

a fost tare oricum

si acum e si mai tare

Eugen_TL 28-03-06 21:42

hehhe santose ... erai in betie a? :) :) :)

eu devil vorbisem cu tuninggirl ... in fine ... si ea spunea ceva de genu ca "de uitat nu se uita, doar ca il inchizi undeva bine de tot..." ! de uitat e normal ca n-ai cum sa uiti pt ca nici cel mai mic c@cat nu se uita acum, dar eu ma refeream mai mult la faptul daca mai tine la prima iubire care a fost totodata si primul la patutz, daca il mai vrea, daca il mai doreste chestii de genu asta!

d3vilish_lips 28-03-06 22:26

.....cred k asta depinde de fiecare fata in parte dak reuseste sau nu sa treak peste ce a fost.....:rolleyes2

Psycho 28-03-06 22:30

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
........mah intotdeauna prima dragoste va avea un lok special in inima unei fete degeaba se ascund unele dupa deget.....DAR....cele care nu mai sunt impreuna cu prima iubire nu inseamna ca nu pot iubi din nou sau sa fie impreuna cu altcineva fara sa se gandeask la prima iubire....depinde de fata , de perioada care au fost impreuna de multe chestii.....dar niciodata nu o sa poti obilga o fata sa isi uite prima iubire doar sa fie ceva sentimente neplakute k sa uite prima IUBIRE nu primu prieten sau primul cu care a facut`o prima oara

vrei sa zici k tu o sa`l uitzi p cel cu care ai facut`o prima data peste ani ?!

d3vilish_lips 28-03-06 22:32

Quote:

Originally Posted by Psycho
vrei sa zici k tu o sa`l uitzi p cel cu care ai facut`o prima data peste ani ?!

.....nu :oops: da la mine e alta poveste iuby nu se pune .....

Eugen_TL 28-03-06 23:11

:) :) :) hihihihi

Psycho 28-03-06 23:13

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....cred k asta depinde de fiecare fata in parte dak reuseste sau nu sa treak peste ce a fost.....:rolleyes2

e cumva o poveste fara sfarshit cum ziceau mafiotzii ... sau .. tre sa ma ashtept la altceva ?!

d3vilish_lips 28-03-06 23:16

Quote:

Originally Posted by Psycho
e cumva o poveste fara sfarshit cum ziceau mafiotzii ... sau .. tre sa ma ashtept la altceva ?!

......pai nuh da e greu dupa opt ani sa uiti iubirea de aia e un caz special :oops: :oops: :oops: :oops: .......

Psycho 28-03-06 23:30

pai sa`mi dai si mie buletinu tau sa`l trec p ala micu p numele tau :D

d3vilish_lips 28-03-06 23:38

.......u little :twisted: auzi la el .......:):):) makar fai un tatuj cu numele meu pe cap k sa stie lumea al cui e :twisted:

aleks 29-03-06 12:41

prima fata cu care o faci... mmm nu te leaga multe de ea...
dar prima iubire..
n-o uit...
nush ... dak ne-am reintalni n-as fi sigur k as rezista in fata unor eventuale avansuri...
dar in rest... e inkisa somewhere deep in me..

Leutzu_ 29-03-06 16:33

Am trecut si eu prin asta...era si prima cu care am facut-o si a fost si prima iubire...am uitat-o destul de greu..am suferit mult dupa ea (am fost aproape 5 ani impreuna), dar acum dupa 6 luni sunt cu alta fata la care tin si mai mult, iar "fosta" mi-a propus sa ne impacam...cu greu am rezistat tentatiei dar acum mi-e mai bine cu actuala.

Spark 06-04-06 13:38

hmm ... oare catzi s-ar impaca .. cu acea mare iubire de demult ... si dak a trecut destul timp de cand ati fot impreuna ...
i know i would .. da` numa cu the one and only care a fost ... :(

aleks 07-04-06 02:50

mare tentatia... dar... deobicei nu e decat o umbra a ceea ce a fost.. ( relatia, nu fata) ,,, pt k timpul trece si optica amandurora se schimba... nu se mai intampla acea scanteie, acel ceva care transforma o relatie oarecare intr-o relatie de vis... in ACEA relatie cu ACEA femeie...THE ONE & ONLY

Psycho 07-04-06 13:22

Quote:

Originally Posted by aleks
prima fata cu care o faci... mmm nu te leaga multe de ea...
dar prima iubire..
n-o uit...
nush ... dak ne-am reintalni n-as fi sigur k as rezista in fata unor eventuale avansuri...
dar in rest... e inkisa somewhere deep in me..

aici ai dreptate ... dar intotdeauna trebuie sa fii optimist si sa t gandeshti k ce ai langa tine este de 3 ori mai buna decat cea care te`a parasit / ai parasit`o ... si intotdeauna nu incerca sa compari ce ai cu ce ai avut si tot asa e cea mai mare gresheala ...

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning