![]() |
Care BMW, Peugeot si Renault?
|
Quote:
PS: http://www.lingenfelter.com/ebay/modcar.htm |
:D
Toate alea sunt masinile lui mai !
|
LEGAL RACING 15.11.2003(ultima etapa de viteza pe acest an)
Cielo si Dacia le stiti Peugeot 206 Rc masina mea de oras BMW 330i Kompresor masina de drum Renault megane dti tot masina mea |
ma da ce de mashini ai sebastiane!!!
Mi-ar placea si mie sa fiu cu 5 ani mai mare si sa am vreo 2 mashini modificate pe placul meu. Una de zi de mers la servici bla bla bla.... si alta la drum lung. :) |
daca nu-s prea indiscret.......inafara de Legal Racing, cu ce te ocupi Sebastian? nu multi isi permit sa baga 100 000 euro (n-am stat sa calculez dar fac si eu o aproximatie) in masini, mai ales in Ro
PS: ai adus vreodata BMW-ul la curse? PS2 : tuningul la BMW l-ai facut in tara sau afara(ma refer mai ales la S/C aici) |
techno i-a explica-ne tu cum e treaba cu bicicletele tale :) una cu eleron- 120 Cp Una de strada 20Cp- una de drum 21 de viteze 110Cp- si o tricicleta de fitze!!! Stai linistit ca si eu sunt numai cu biciclete colectia de masini e in constructie (am o anvelopa pana acum :) ) Misto sa ai atatea masini pacat ca platesti o groaza de impozit dupa ele... in rest e ok!
|
Wow. Multe masini :D
Daca pot sa intreb - ce a fost schimbat la Astra. Cred, ca turbo ?! |
da mah seby... cu ce te ocupi tuh in viatza de zi cu zi? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:lol: tekno
Sebi... asteptam un raspuns :) |
loooool t3kno :lol: :lol: sa vii cu ea la legale :D in cate secunde faci 100 km/h?
|
pai nu ai vazut ESPinoza? uitate la numele pozei.. ala e timpu' :P :D
|
Waahahahh.. si turbo si NOS pe tricicleta aia.. da' unde e roata din fatza ca n-o vad? :lol:
|
A da.. e dupa intercooler.. da' asa e de mare, zici ca e de la patine cu rotile lol
|
la amea mai am umpic de lucrat... dfa o sa aiba shi eleron de EVO 6 :lol:
|
super ... ai mai taiat din arcurile de pe fata !? :lol: :lol:
low-rider cu NOS ?! wooooow ! shucar ! |
nu am mai taiat din arcuri... ca is deala lamelate :D am scos cateva foi... :lol:
|
Daca cineva vrea sa vada, este pe www.4tuning.ro filmul din Prisma. ~250 Mb. Prea mult pentru mine :(
Dar si este Resume 25 Mb si acoum downloadez. |
Bulgaria
Hi maniacs :))) I invite you to join us in Bulgaria , town of Bourgas to compare your and our cars . We've got cars like Toyota Supra , Subaru Impreza and many more fast cars . Join our Irc channel #streetracersbg , via irc.unibg.org server :)))) All the best and take care .
|
I forgot to tell you to visit our web site , www.streetracersbg.com , there are pics of the cars we've got .
|
1 Attachment(s)
This one's nice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Saracuta de ea... Oare era uda?:lol:
PS: eu am fost la primul meu start dat! :oops: |
:? feh :!: ... cum ar zice domnul pimp .... RICE!
P.S.: .... and i hate RICE |
Big mac: :D
anyway i can't understand too much :wink: |
we don't have any supra'z in the country :( well... see you on #streetracersbg bega4a
__________________________________________________ ____ :) din spate nu arata rau... yo inca nu am dat primu meu start :( |
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning