![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
Quote:
Sa mi-l arati si mie... |
911 S 1967 este cel mai frumos model Porsche produs vreodata (dupa gusturile mele)! Ai o colectie impresionanta! Felicitarile mele si succes pe viitor! ;)
|
Mersi Razvan. Sper (stiu ca ma repet) sa am timp sa le si pozez. :)
|
Hai ca macar pentru una pe saptamana iti faci tu timp! Intai 911 S 1967 evident! :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Teaser:
|
Superba ! felicitari de achizitione :D
|
Superba ultima achizitie,dar incearca sa-i faci mai multe poze,macheta fiind dementiala.Sper si eu in curand sa pun mana pe asa ceva.Bravo tie pentru toate achiztiile de marca,evident Porsche!:D:shock:
|
Felicitari pentru ultimele achizitii. :D
La mai multe !! |
8 Attachment(s)
911 (964) Carrera 4 Cabriolet - Anson.
Calitativ ,macheta e slaba ,cam de gradul maisto/bburago. Din pacate doar Anson au produs modelul 964 (in 3 variante: targa ,cabriolet si cabriolet cu soft-top-ul atasat). Era un must-have pt colectia mea cu toate ca nu e lanivelul celorlalte machete ,dar asta nu e important in cazul de fata :) Pozele le aveam in pc ,sunt din vara facute ,dar am uitat de ele si abea acum le-am gasit. |
Porsche 964 Turbo,in curand!
http://www.wellydiecast.com/product_detail.php?id=1 |
E trecut pe site-ul lor "in curand" din decembrie 2008 ,la fel cum si GT3-ul apare "in curand" pe site ,dar de fapt deja e lansat de vreo luna jumate.
|
5 Attachment(s)
Putin "DIY" ,mochetat interiorul 964-lui Cabriolet.
Mie imi place, in realitate e mai spre gri mocheta ,dar in poze a iesit putin cam albastruie (de la blit). |
9 Attachment(s)
Vad ca modelul asta nu v-a placut.
Revin cu ceva ce are trecere pe aici ,un Maisto, si anume Cayman S first gen. Dealer Edition. :rolleyes2 |
Arata destul de bine pentru un Maisto ... si culoarea aceasta il prinde de minune! Nu ai de gand sa-l mochetezi?
|
Arata chiar bine asta! Ciudat sa vezi discuri pe frana la Maisto:shock:
|
pai de ce e ciudat sa aiba maisto discuri de frana?...are si suspensii:))maisto...
|
Quote:
|
:flamed: :sad::sad:
Scuze atunci, se vede ca daca nu colectionez 1/18 nu ma pricep la 1/18 |
No prob. ;)
|
Quote:
hai ca vreau sa imi iau unul si sa vad daca merita :D |
N-am poze ,trebuie sa ii fac...candva sapt asta ;)
|
Este bine facut CGT-ul ?
Este plin de plastic ? |
27 Attachment(s)
The wait is over (pt cine vroia sa vada modelul).
Carrera GT - AutoArt Milenium editie 2009 black/black. Nu zic nimic despre el ,un singur cuvant: superb :) (cam multe poze ,dar eu zic (,) ca merita) |
Quote:
Nu am la inimă modelul ăsta nici 1/1 , dar macheta e superbă!;) |
Pentru o astfel de macheta nici 100 de poze nu sunt de ajuns! Chingile alea din portbagaj sunt geniale! :-P
|
Tare! asa ar trebui sa fie un AA adevarat :D
Pe langa ca e foarte frumos si culoarea il prinde bine :D |
Superb!
Sunt multe poze dar cu fiecare ma conving ca macheta este un autoart... no bullshit! |
10 Attachment(s)
Desi mi-a sosit de ceva vreme ,nu am prezentat-o,iar acum am incheiat si capitolul 1:1 vs machete. Poate daca le gasesc la scari mai mari ,o sa le iau.
Pacat ca Bora pe care o am eu e argintie ,dar o sa o vopsesc neagra sa se potriveasca cu macheta. :D:-P VW Bora - PMA Ce am eu e un 1.9TDI in 6 trepte cu 131hp ,inca se tine bine la 160 mii km N-am poze noi cu 1:1 da o sa ii fac... |
Bestiala Bora:shock:
|
Foarte frumos Carera GT-ul si foarte bine lucrat.Bestial.
|
Poti prezenta te rog, 996 GT2 l-am vazut pe un alt forum insa pozele erau foarte untunecate si mai m-ar interesa 993 Turbo, daca imi poti spune ce producator este pentru ca eu stiu doar de UT. 997 GT3 il au si pe combinatie cu verde cei de la Aa,nu?
|
Urmeaza sa ii fac un set de poze si GT2-ului si la 993 Turbo acesta fiind de la Anson ,iar calitativ e destul de slabut ,undeva la nivelul MondoMotors.
GT3 RS-ul de la AA are mai multe variante: negru/orange (Dealer Ed. care o am si eu) ,argintiu/orange ,orange/negru si da este si verde/negru. |
Quote:
|
superb carrera gt!!
absolut fenomenal!\ bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tocmai am luat-o de pe Ebay.
911 (997) GT3 Mk.II (Relift) 2009 Dealer Ed - Norev. Doar 2 momentan in lume :-P (sunt sarcastic ,sapt viitoare va fi in stocuri :-) ) Urmeaza sa se lanseze pe piata si ca hobby version pe galben in aprilie 2010. |
Cu ce difera fata de modelul de la Aa, stiu ca acela este RS, am vazut ceva deosebiri la eleron?
|
foarte frumos exemplar
bravo! |
6 Attachment(s)
Quote:
Estetic vorbind ,spoilerul fata e diferit ,are pozitii cu leduri (ca la modelul Carrera 2nd gen.) ,spoierul spate la fel e diferit ,eleronul iarais ,stopurile care sunt cu leduri ,interiorul putin modificat ,iar motorul a fost inlocuit cu un 3.8l (de la clasicul 3.6l) cu o putere marita la 435hp (de la 415). De asemenea are si modelul nou de jante (RS2) impreuna cu noul sistem de prindere derivat de la modelele race intr-un singur prezon central. Cateva poze ca sa vezi diferentele: (cel alb e 997 GT3 prima generatie ,iar cel rosu a doua). :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning