![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
Quote:
|
Usa stanga spate de cielo ai? Daca ai in ce stare e, ce pret, si cat m-ar costa transport in bucuresti? Mersi
|
semnalizarea de langa far pe partea dreapta?..si un pret daca ai..
|
imi pare rau dar nu mai am nici semnalizarea si nici portiera....s-au vandut..
|
up!! Piese noi la vanzare:
- faruri electrice - semnalizari - stopuri - IAC-uri - ceasuri de bord cu turometru - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare portbagaj - arcuri spate de espero (sunt putin mai groase/rezistente fata de cele de cielo) - proiectoare ceata cu rame - grila fata (alba +albastra) - 2 perechi de oglinzi (albe + albastre) - blocuri de lumini + stergatoare etc... Plus piesele ramase anterior...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc..8)...din pacate poze momentan nu am... PS: Piesele care sunt perechi se vand doar la set (faruri,semnale,oglinzi,stopuri etc,...) !!! |
Ansamblu schimbator este? la ce pret?
|
ai pm...
|
- faruri electrice - semnalizari - stopuri - IAC-uri - ceasuri de bord cu turometru - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - arcuri spate de espero (sunt putin mai groase/rezistente fata de cele de cielo) - proiectoare ceata cu rame - grila fata (alba sau albastra) - 2 perechi de oglinzi (albe sau albastre) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus piesele ramase anterior...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc.....piesele sunt in stare f buna..din pacate poze momentan nu am... PS: Piesele care sunt perechi se vand doar la set (faruri,semnale,oglinzi,stopuri etc,...) !!! |
up...anunt valabil...preturi negociabile..8)
|
up..anunt valabil...preturi neg...
|
up...multe piese disponibile..preturi neg..
|
up.....multe piese disponibile...stare f buna..preturi neg...
|
Quote:
- consola butoane (avarie, ceata etc...) - proiectoare ceata cu rame - Oglinda retrovizoare interior - Plafon ( doar partea din interior din burete ) - panou clima cu AC - fete de usi fata ( in special aia de la sofer ) Pret pentru fiecare ( si un pret total ) daca se poate , multumesc. |
ai pm..
|
De incredere...recomand!! piese bune 8)
|
clopotelul (buzzer) ce tiuie cand e usa deschisa mai este?
|
sincer nu stiu pe de rost...cred ca am...daca nu e graba te servesc pe data de 1 decembrie ca maruntaiele nu le stiu pe toate...
|
daca imi zici si un pret, sa stiu daca astept pana atunci sau iau unul ordinar cu 5 lei.
|
Semnalizarea stanga este originala, si arata bine?Si un pret la ea!Merci!
|
@03ZLR: Semnalele sunt 100% originale si sunt in stare f buna....din pacate nu se vand decat la pereche...
@bac: 10 lei... |
farurile le mai ai? m-ar interesa cel de pe dreapta...
|
da mai am faruri electrice originale in stare f buna dar din pacate nu se vand decat pereche...8)
|
in cazul in care ai cumparator pentru cel stang, m-ar interesa dreptul...:D (pana nu gasesc in alta parte) :)
|
ok...daca sunt noutati te anunt...bafta
|
Quote:
|
ai pm...
|
up...piese multe la preturi f bune sapt asta...
|
up....anunt valabil..saptamana asta preturi f bune...8)
|
Vreun semn, ceva, pentru far?
Multumesc |
ai pm
|
- faruri electrice - semnalizari - stopuri - IAC-uri - rampa injectie 1.5 8v - ceasuri de bord cu turometru - panou comanda AC - Compresor AC - radiator AC cu tot cu ventilator - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterma - bobina - arcuri spate de espero (sunt putin mai groase/rezistente fata de cele de cielo) - arcuri spate de cielo originale ca noi - proiectoare ceata cu rame - grila fata (alba sau albastra) - oglinzi albe - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus multe alte piesele ramase din cielo-ul anterior...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si zilele astea voi urca niste poze recente.. |
salut
cat vrei pe arcurile spate (alea noi)? |
Salut. Ma intereseaza arcurile spate(in cazul in care nu ridica masina de cur in sus),oglinda stanga si far+semnalizare stanga (sofer).
Lasa-mi un pm cu preturile. Multumesc! |
ai pm..
|
5 Attachment(s)
cateva poze informative cu unele piese.......8)
|
6 Attachment(s)
mai multe poze....8)
|
scaune banchete ai ceva?
|
din pacate nu am ce sa iti ofer....deocamdata..daca intervine ceva voi posta aici...
|
Oglinzi mai ai?
|
da mai am....ai PM8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning