![]() |
Re: Pascani
sedintza nu o putem face acum andreyutzu ca ne ingheatza poza in aparat .... momentan o sa postam ce avem :D
|
4 Attachment(s)
Noua achizitie:D
|
baieti astai viata ce-mi place mie...catalin o masina super faina sa o porti sanatos cat o mai tii si sa-mi faci pe plac sambata cand ne intalnim...sa o turezi oleaca.
ps:are toba finala sport |
OOOO da ce e acolo:->......Sa o porti sanatos Cata!!!!Si multzi kilometri fara evenimente si cu ea si cu urmatoarea....sau de ce nu urmatoarele;)) multa bafta;)
|
ms baieti , lasa sa dea caldura si o sa pune mai multe poze, video etc
|
Felicitari pentru achizitie Cataline, sa ai spor si bani sa ti-o faci asa cum doresti tu :evil_laug
|
4 Attachment(s)
si a trecut si sesiune baieti,eu m-am ales cu 2 restante:sad:
o sa pun mai pun cateva poze,facute aseara. chiar si pe frigul asta nu puteti sta in casa a?:-) |
Si distractzia unde este in casa???.....pe net:-J....afara e cel mai tare cu iubitele noastre.....masina si strada:X
|
pentru plangeri asupra pozelor sariti cu gura pe mine :)))...hai adevarul k o fost misto tare aseara
|
Ca in fiecare seara de altfel;))
|
Nu am ce zice ...a fost frumos aseara ..bafta baieti :D
|
da asa-e a fost frumos, si asa o sa fie de acu in colo ;)
|
dar cand o sa dea caldura o sa fie mai frumos:D
|
sper sa ne adunam mai multi ....;)
|
cam liniste pe aici:lol:
dap,o sa fie si cald anul asta,intre timp apucati-va de strans bani de mers(ca spectatori) la evenimentele de prin zona si de ce nu de prin tara. de adunat,sper si eu sa ne adunam mai multi pasionati. |
wei eu sunt bazat..iau alocatie ce imi mai tre sa strang bani :)))
|
haideti ca o fost frumos si in seara asta.
multumim penny(s) market pentru `gazduire`:lol: si mai baieti nu mai tregeti frana de mana cat mergeti in spatele sau in fata masinii de politie:D |
lasa ca virus e obishnuit sa se intoarca la 360 pe linie continua in fata politiei .....lasa onix ....ca imediat ai facut si u la fel :)))
|
ce va mai place joaca :lol:
|
si hai sa nu il dam de gol pe leutzu care sa invartit si el un pic in parcare la penny pana a iesit paznicul si se uita la baieti :))
|
Quote:
|
:evil_laug:evil_laug:evil_laug:2gun::2gun::2gun:
Baietii de la Penny sa zica mersi ca nu le-am cerut bani pe bilete :lol::lol::lol:. Onix ... eu cu 100 ai mei ma simt in pericol, dar sa am peste 200...:twisted::twisted::twisted: |
o liniste atat de perfecta incat ai spune ca in orasul asta nu mai face nimeni nimic ... banii astia ce incurca oamenii sa se desfasoare !
|
deabia incepe lumea sa se dezamorteasca kimule..incetu incetu o sa fie iara vorbarie :D:D
|
Dap kim-ule ai perfecta dreptate,e liniste totala dar na asta este situatia.
A venit si primavara in adevaratu sens al cuvantului desi acu vreo doua zile a nins prin Iasi. Sa spunem asa ca incepe un nou sezon in care:sper sa se mareasca comunitatea;ne vom intalni in fiecare SAMBATA la ora 20:00 in poligon;vom merge sa cunoastem si celelate comunitati de prin zona;vom fi spectatori la evenimentele de prin zona. Sper sa reusim ce ne-am propus. |
Salut! vi se alatura si Bogdan :) sunt prieten cu andreyutzu.
Conduc o dacie 1310 Li 2001. maine o sa vin cu poze :D |
Quote:
Bine ai venit printre noi.:lol: Te asteptam sambata la 20:00 in poligon sa ne cunoastem. Bafta! |
salutare oficial bogdan...sa speram ca o sa Crestem Mari si o sa facem ce ne place..
ps:asta e vorba lu virus:D |
O sa fac tot posibilul sa ajung acolo baieti :)
|
1 Attachment(s)
Si o poza pt inceput cu dacia mea :)
|
salut si bine ai venit ! ....mishto jucaria ...dupa cum se vede ai ceva ce ne intereseaza pe noi .....acea pasiune care o avem fiecare din mica noastra comunitate ... te asteptam la intalniri ...bafta ;) >>> K I M <<<
|
Baieti ...in seara asta o dam pe ECO ...vorba lu andreyutzu...de ce ???....onix stie cel mai bine ...pana nu se asfalteaza nu are rost sa iti rupi rotile prin oras !
|
2 Attachment(s)
Adevarat,aseara am fost ECO,ne-am intalnit fara masini.
Multumim lui Motan si celuilalt baiat care am uitat cum il cheama pentru ca ne-au imprumutat `jucariile`lor. Si ca o paranteza:din pacate orasul e plin plin plin de gropi,nici nu ai pe unde te feri,asta datorita domnului primar care a binevoit sa dea hotarare de consiliu pentru a nu se mai circula cu bicicletele pe trotuar in loc sa dea hotarare de consiliu pentru a se asfalta tot orasul,in fine asta e primarul pe care l-au ales cetatenii Municipiului Pascani. |
adevarat graiesti onixe :))) orcum ai vazut ca se pot face liniutze si cu bicicleta, de acum am cu ce ma mandri :P
|
Nu stiam eu ce baieti sportivi avem in comunitate . Aveti grija cu radarele astea noi baieti .
|
Respect baietilor din Pascani si Piatra pt salutari.
Daca vreti sa ne adunam odata toate trei orasele si nu numai bine.inteles, poate organizam la "Zimbrarie" (Alin stie zona) si acolo garantat va iesi ceva frumos. Cu organizarea nu se pune problema ...doar hotarati data....(parerea mea ca ar fi bine sambata imediat urmatoare Pastelui...motiv= atunci lumea este inca acasa in vacanta). bucatica aceasta de coment e copiat de la cei de la Targu Neamt si m-am gandit sa vedem ce facem poate ajungem si noi...salutare |
Dap andreyutzu,urmaresc si eu topicul baietilor din Tg.Neamt si a celorlalte orase din zona....urmand ca la uramatoarea intalnire sa va fi spus despre aceasta propunere.Deci vorbim despre acest subiect sambata.Sper sa fac si eu masina pana atunci(bucse,pivoti,capete de bara,frane,nu va ganditi la modificari serioase)sa pot merge si eu cu masina mea,daca nu vedem noi...
|
daca nu se rezolva masina...ne intalnim la ''fidelio'' sa ne mai clatim si noi ochii cu prospaturi :)) :D
|
Ne-am intalnit la Fidelio......
Andreyutzu,maine se rezolva problemele ca sa pot merge si eu cu masin lu` tata sambata viitoare la Tg.Neamt... Intre timp strangeti bani pentru 15-16 mai ---KOE Drift Cluj |
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning