![]() |
Re: 4tuning Day
Quote:
|
Quote:
anul asta fii sigur ca nu mai scapi :mrhappy: |
Da mah Gabitza!
Trebuie sa bem si noi un suc la 4tuning. Trebuie sa ne pozam cu totzii acolo ;) |
facem ma si noi o intalnire VT la 4tday ? ca era vb de anu' trecut ...dar nu s-a mai hotarat nimic...
|
Quote:
|
am zis si eu ca mi-a picat fisa ...ca am vazut numa' Virtual Tuneri p'aci :-P
|
opa....gabi...mai dai si pe la noi...k nu te`am mai vazut p`aciulea de ceva vreme:)....la 4tuning day o sa fie meeting mare frate..poze peste poze...filmari ...etc etc:)
|
Bah ma luati si pe mine cu voi anul asta??:D vin si eu cam cu 2 masini
|
daca le conduci u pe amandoua te luam :) (glumeam) nush vb si u cu baietzii,nu ma bag!!1 ;)
|
Cine stie poate le conduc pe amandoua.......una cand mergem si una cand ne intoarcem.:D......Kraven ma iei mah si pe mine??....promit ca nu conduc mai tare decat poate masina(HaHa) :P
|
lol..
esti binevenit men ce`ai...!!!...vi cu gashk ta?...nu`i pb orikum facem o coloana pana in bucuresti cum am fakut si anu` trekut |
Una bucata masina o sa fie 100%.....restu depinde de cate persoane pot sa strang, dar cred ca o sa fie ceva lume doritoare..................astept cu nerabdare evenimentul
|
Eu imi pregatesc masina estetic pentru acest minunat moment. :peace:
|
if u need help shtii ce nr sa apelezi...:D
|
Thanks bro dar nu mai e treaba noastra. E vorba de profesionisti... ;)
Noi am facut ce era mai usor. Greul sa-l faca altii ;) |
hai mha..incerkm totushi`..poate ne iese ceva:D....just kidin`...
ramane pentru profesionishti atunci:) |
Quote:
|
Quote:
|
Pana la urma 4Tuning Day cand e fratzilor?
Scria pe un topic 29 martie - 1 aprilie 2007. Pana la urma curentul 4tuning ajunge ca SIAB-ul. Sa tzina o saptamana :peace: Treaba nasoala e ca sunt la munca pe 29 si 30 martie :evil: Cred ca-mi dau demisia pentru evenimentul asta sau imi iau zile libere :lol: |
liber mha nebune....demisie...si bani de benzina de unde mai iei dak nu de la shefu`:))....ahaha....kidin`...
chiar...cine shtie....sa explice kre`i tb cu 29 martie - 1aprilie....k si yo la fel am vaz...uitate fix pagina de start a forumului bon`ule... |
Da mah, acolo am vazut...
Zoliat a scris... |
Lasam topicu asta, nu mai e de actualitate .. haideti pe cel nou ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning