![]() |
Re: Inferno MotorSport Constanta - CT
frumos frumos....asteptam poze
|
Quote:
Si oficial pisica e36 2.0i de care vorbeam a intrat in club. |
m-ai facut curios ...las ca vin eu la ct
|
va miscati bine :> promit o sedinta foto cand trec prin ct. Bravo si tineti-va de treaba cel putin la fel de bine ca pana acum!
|
Din ce in ce mai bine!
|
romik e baza
|
Success !!!
|
multam frumos......romica rasp la tel ....ca tiai luat tel sal tii in....
|
Succes in continuare baietii si poate ne vdm la un suc cand ma intorc in tara !
Numai bine si aveti grija de voi ! Salutari din Spania PS : Sa`i transmita cineva lu` YPC-u` sa`mi aduca rulment pt spate ( pt o singura raoata ) stie el de care ... pe 28 plec de aici si in 2 zile ajung in cta ( asta in cazul in care nu se strica masina pe drum :D ) |
ahaaaaa...te-am prins......cand io ti-am propus....ai refuzat....te mananc vlade cand ne intalnim...faci o baie in tabacariei :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
P.S hai mai repede acasa baaa!!!!!!! |
Hehe, ok, fac si baie in tabacarie, dar fara masina :D:D:D:D
Hai ca mai am putin si ajung acasa ... abea astept :) Poate ajungi si u prin Cta luna viitoare, daca te plictisesti prin buc ... C`ya and take care ! |
sau mai bine ajungi tu in buc:lol::lol:
|
:) Lasa ca vb pe mess...c`o sa avem reclamatii pt off-topic :P:P:P
|
al naibii carcotas....ma spioneziiii.......era nevastamea la volan...yo eram relax :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce e cu linistea asta aici ? ....
|
Ma bucur ca a mai aparut un nou club in Cta` :D Vad ca aveti masini destul de bune pe aici:shock:
Liviu`...ce sa iti fac:)) dka se face masina remarcata:shock::D |
Masina lui se face remarcata mai ales prin faptul ca mai tot timpul e tractata :))))
|
Quote:
|
Romica,pozele alea nu mai zic nimic ....?
|
salutari tuturor din partea mea...sefului de trib romica si in special pustiului cu subaru negru:-P...ce e mah pe la voi prin orash pe acolo...merge lumea iesita din masini si se ia de gagici:)).numai bine baieti si la cat mai multe realizari
|
Quote:
|
liviule......am inceput sa merg ca batranelu ca e CRIZA frate si nu e bani de benzina
|
Quote:
Sener despre ce poze vorbesti ? :D ca mai avem un set de duminica asta de la gratar unde a iesit show... si apropo LA MULTI ANI INFERNO !!! |
10 Attachment(s)
Si niste poze de la gratarul de duminica,unde au fost prezenti aproape toti membri :)
|
Am urcat si eu pozele de la mangalia intr-un final sus ... scuzati intarzierea :P
http://s4.transfer.ro/storage/inferno-d91408f1f.rar |
bafta multa baieti si la cat mai multe realizari. LA MULTI ANI SI MULTE EVENIMENTE (FRUMOASE) INFERNO MOTORSPORT acum am vazut greseala .scuze
|
De pozele de la mangalia era vorba Romica,oricum ms
|
am vazut un cielo cu nr de cta care parca avea parasolar inferno . am vazut bine ?
|
ai vazut bine...este vechi...exista la un mom dat inferno mangalia...acum numai e...
|
SALUTARE, SALUTARE tuturor membrilor InfernoMotorSport Constanta, in scurt timp o sa ma alatur si eu filialei voastre:lol::lol::lol::lol::lol:, cu dezamagire filialei FOCSANI:sad::sad::sad::sad::sad: sper sa facem multe impreuna si sa ne intelegem de minune. Eu pe data de 5.09.2009 o sa ma mut la CONSTANTA definitiv, presedintele stie, masina o sa o aduc in urmatoarele saptamani ca nu am cum acum cum sa vin cu ea. O sa vb mai multe si o sa ne cunoastem cand ne intalnim!!!!;););););););)
|
Placerea este de partea mea Cosmin :) Te asteptam cu drag,mai ales sticla aia :lol:
|
bah baieti bv inca o data , va salut de la 1800 de km departare
|
Quote:
Numai bine ! |
Quote:
Cu siguranta Rominca cu siguranta vine si sticla!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Mama ei de sticla...da vreau sa o beau in timp ce ma invarti :lol::lol:
|
Romicaaaa !!! Nu mai bagi lumea in seama, a ? Bineee,lasa ca te tin minte si nu`ti mai aduc ciocolata :lol:
|
Cum nu bag ma lumea in seama ? :o
Daca tu uiti sa mai vii de la shpanioli de acolo si oricum vrajeala cu ciocolata ca si data trecuta cand ai fost plecat mi-ai adus mai mult de o gramada :lol: Poate te tii si tu de cuvant de data asta , MACAR! 8) Te pupa fratele |
Da frate, ai o ciocolata de la mine ! PROMIT ca iti aduc acum .. una mare,mare, asa ca tine :lol: :lol: :lol:
Numai bine ! PS : Cu prima ocazie cand te intalnesti cu YPC-u` sa`i zici sa`mi aduca 1 rulment pt spate, stie el de care. Eu luni seara ajung in Cta ! Ne auzim ~! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning