Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/134508-masina-mea-opel-vectra-2000-edition-c20let.html)

Addy_Gaman 28-08-10 20:50

Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI

maine pun admisia sa vad cum se comporta.....:D

Addy_Gaman 31-08-10 16:26

4 Attachment(s)
din pacate nu am reusit sa pun admisia.imi atinge clapeta in alternator,si este si mult de munca.ca sa o modific.sa o pot pune.asa ca daca tot am dat admisia jos,am profitat si am dat si chiuloasa jos...sa o pun pe cealalta.maine revin cu poze

Addy_Gaman 17-09-10 16:06

1 Attachment(s)
o poza.in sfarsit miam pus buzita.si am vopsit jantele...maine fac poze mai bune

Sonny™ 17-09-10 16:25

Quote:

Originally Posted by Addy_Gaman (Post 3664609)
o poza.in sfarsit miam pus buzita.si am vopsit jantele...maine fac poze mai bune

frumoasa tare masina, dar capacele de la jante nu le ai?

gbry_el_05-RSG 17-09-10 17:03

de unde ai luat buza? ca ma intereseaza si pe mine una...

Addy_Gaman 18-09-10 13:45

8 Attachment(s)
cateva poze mai clare...sincer nu stiu de unde sati iei buza.mie mia dat-o un prieten....

elyx13 19-09-10 10:03

felicitari, foarte frumoasa ai facut'o.

Addy_Gaman 19-09-10 10:49

ms.elyx

PDV_1989 19-09-10 15:02

A iesit foarte bine masina. Dunga subtire de pe "buza" jantei este reflectorizanta s-au este vopsita ?

pwr_bz 19-09-10 15:24

Hmmm abia acum ti am gasit topicul.
Am vazut poze la Vectra Photo dar nu stiam ca ai si topic.
F.frumoasa "albastrica".
Esti pe drumul cel bun cu ea.
Toate cele bune.

GJ 64 GAB 20-09-10 22:05

Una din cele mai frumoase Vectra din ţară !

Addy_Gaman 21-09-10 18:47

2 Attachment(s)
ms....nu este banda reflectorizanta.este o banda normala subtire care am dat cu lac peste.asa tine mai bine.numai sa am grija cu bordurile...
- incerc sa o tin cat mai bine estetic,am grija de ea,numi bat joc

muntiu 22-09-10 11:57

frumoasa masina,ai muncit ceva la ea.
sa o stapanesti sanatos

radu715 25-09-10 07:55

Am vazut-o ieri , arata splendid cu jantele vopiste in culoarea caroseriei . Felicitari pentru masina , atrage multe priviri !!

Addy_Gaman 25-09-10 18:25

din pacate...ieri dimineata am fost lovit asa putin in cur.marti intra in service.mi-a indoit armatura,bara zgariata,portbagajul trebui asezat ca atinge cand il inchid.si urechile la stop rupte.......ma durut INIMA,DAR ASTA E.TREC PESTE

Radu_print 27-09-10 18:49

stai linistit, oricat de "bijuterii" sunt, atata timp cat le folosim sunt expuse unor astfel de pericole.
:)

Addy_Gaman 28-09-10 18:01

da asa este...dar nu am alta masina.si nici nu-mi permit.sper sa nu se mai intample...maine o bag in service trebuia de azi dar nu sa putut....

tzeasta 29-09-10 11:33

2 Attachment(s)
am gasit si eu niste poze aiurea prin telefon am zis sa le pun

Addy_Gaman 29-09-10 17:25

dap.ce m-am mai chinuit la jante sa le curat.dar a meritat..
-am dus de dimineata masina in service...acum astept sa ma sune sa ma duc sa o iau,sper sa iasa cum trebui

Radu_print 30-09-10 10:04

daca isi dau oamenii silinta, va iesi
vopseaua este proaspata, nu ar trebui sa apara diferente ;)

Addy_Gaman 02-10-10 15:14

gata am scos masina.este la fel ca inainte....revin cu poze mai incolo...

tzeasta 03-10-10 23:19

1 Attachment(s)
.. sa vada lume a cum arata cazanelu asta mai la inceput :))iai vopsit semnalee uuaa acum te-ai facut maree

Addy_Gaman 08-10-10 18:14

o idee,ar da bine cu plafonul negru....sunt in dubi...daca m-ati putea ajuta cu un virtual tuning...a-si fi recunoscator

Addy_Gaman 13-10-10 17:40

1 Attachment(s)
zilele astea ma pun pe motor...il dau jos.sal fac cum trebui........cap coada,,,,chiar daca l-am mai facut o data acum 3 ani,il mai fac o data,,
-segmenti kolbenschmidt
-cuzineti biele.....
-cuzineti palier....
-garnitura chiuloasa victor r
-chiuloasa cosscast,refacuta,semeringuri,supape lustruite,si luata in blana
-alte pistoane
-garnitura baie de ulei,garnitura capac tacheti,
-distributie
semeringuri...
......+ vopsit compartiment motor....daca tot nu merg iarna cu ea...sper sa reusesc sal fac cum trebui din moment cel fac singur.....uratimi bafta

G S I 13-10-10 17:58

Salut prietene,ms mult pt volanta si placa de presiune.:D
Succes cu ce ti-ai propus,sa reusesti.

Addy_Gaman 13-10-10 17:59

ma bucur ca te-am putut ajuta....bafta si tie...orice piesa vrei de 8 si 16 valve te pot ajuta

-Caz- 13-10-10 18:47

Mult succes in ceea ce ti-ai propus omule !

PSD-ul 13-10-10 22:48

Frumoasa masina si foarte intretinuta,modificari si imbunatatiri cu gust,o nota 9 iar acel 1 e din cauza finantelor cu siguranta neobtinut. Multa bafta cu motorul si asteptam sa vedem ce si cum va iesi,sa il pastrezi la fel de curat pentru a bucura privirile celor ce iti urmaresc thread-ul si aprecieaza munca depusa,en`joy.

Addy_Gaman 14-10-10 12:19

va multumesc....eu sper sa iasa si la motor la fel cu este si exteriorul...multa bafta si tie tony(PSD)....MS FRUMOS....la motor o sa dau cam tot jos.vreau sa vopsesc bine,dar sa se si vada bine

PSD-ul 14-10-10 18:25

Poti apela cu incredere atunci cand ai nevoie de un sfat sau te impotmolesti cumva: ceea ce nu`mi doresc pentru ca stiu cat este de greu sa faci ceea ce am facut eu , tu si adevaratii pasionati de fiare vechi care merg mult mai bine si se conduc mai spectaculos decat plasticele de noua generatie:)

Addy_Gaman 15-10-10 15:18

voi tine minte....in caz de am nevoie de vrun sfat te contactez...

Addy_Gaman 20-10-10 17:53

salut baieti....momentan a aparut o problema si nu ma voi apuca de masina.sa-i fac motorul....il las asa ca merge.am compresie 12....deci este bun....strang piesele apoi ma voi apuca

Radu_print 21-10-10 08:58

pai ce sa-ti zic, bafta multa la strans piesele si banii, si sunt convins ca va iesi la fel de bine ca si exteriorul.
si eu stau in dubii acum (fac acelasi lucru ca si tine: strang piese si bani sa ma apuc de compartimentul motor) si nu stiu daca sa desfac chiulasa si sa schimb axele cu came, sau sa o las asa, ca merge absolut impecabil. Da ideea e ca va trebui sa arate impecabil cand deschid capota :)
poate mai schimbam ceva impresii/sfaturi, sa mearga treaba mai bine; am si suport de la 06XPT, care e o mica enciclopedie in materie, asa ca nu vad de ce nu ar iesi treaba bine :)

Addy_Gaman 21-10-10 16:37

exact asta vreau si eu cand deschid capota sa se vada frumos.....si da deocamdata strang piesele.si apoi il desfac

Addy_Gaman 23-10-10 17:04

gata am bagat-o in parcare.pana la primavara....pacat ca este in fata blocului...sper sa pot sa o bag in vru-n garaj ,daca nu asta e...azi cand am fost cu ea la spalat am primit si o oferta pe ea...dar am muncit prea mult la ea ca sa o dau...desi nu a fost o oferta de neglijat

Sonny™ 23-10-10 17:57

Quote:

Originally Posted by Addy_Gaman (Post 3750838)
gata am bagat-o in parcare.pana la primavara....pacat ca este in fata blocului...sper sa pot sa o bag in vru-n garaj ,daca nu asta e...azi cand am fost cu ea la spalat am primit si o oferta pe ea...dar am muncit prea mult la ea ca sa o dau...desi nu a fost o oferta de neglijat

gandeste.te bine inainte sa accepti vreo oferta....si poate gasesti vreun garaj la vreun amic sa lasi masina iarna asta, sau vreun vecin ceva...dai si tu acolo o atentie...;)

Addy_Gaman 26-10-10 11:23

1 Attachment(s)
nu am acceptat nici bani si nici alta masina care era mult mai noua decat a mea...si ultima poza pe anul asta.am bagat-o in parcare.si voi pune prelata pe ea...mai nou pazita si de camere video :D:D:D

iviTe 26-10-10 21:40

deci masina asta chiar arata intr`un mare fel, bravo ai scos ce trebe din ea :shock: frumoasa intradevar :twisted: pacat ca o parchezi ...

Sonny™ 26-10-10 23:39

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 3760062)
deci masina asta chiar arata intr`un mare fel, bravo ai scos ce trebe din ea :shock: frumoasa intradevar :twisted: pacat ca o parchezi ...

sustin...dar e riscant tare sa iesi iarna cu masina asta...;)

iviTe 27-10-10 01:15

ehh nu prea e riscant daca ii trage niste "roate" de tabla pe 14" sa zicem si gume de iarna ... io iarna sunt cu 13" de iarna ... si nam treaba :lalala: ... dar na se poate infige altu in tine nu tu neaparat :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning