![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
1 Attachment(s)
Quote:
Am fost astazi de mi-am luat husa de capota, mie imi place cum arata insa am o problema ... nu ma prea incanta scrisul de pe ea si trebuie sa vad cum fac sa il dau jos, dar na in principiu imi place enorm. Masina va fi ceva gen america, pozitiile in semnalizari le am... trebuie sa imi iau si folie rosie pentru stopuri si sa vad ce fac cu eleronul ala sa il elimin si ma tenteaza ceva gen CSL dar mai finut. |
2 Attachment(s)
Ala mic si ala mare :D murdare amandoua dar asta-i vremea :sad:
|
aia mica e mai rea
|
Quote:
|
E frumoasa masina insa parerea mea e ca scrisul ala cu mondeo pe husa de capota nu are ce cauta, arata foarte urat. Bafta in continuare !
|
Quote:
Sper sa se duca cu diluant ceva, daca nu poate o pot vopsi cumva. Ms pentru sfat si aprecieri! |
Ai grijă ca diluantul să nu-ţi afecteze în mod urât, materialul din care este făcută husa.
Încearcă cu un smirghel de 2000 şi să freci cu apă din abundenţă. |
Quote:
|
Quote:
in leg cu suspensia nu merita 900€:D. Daca vei avea banii astia mai bn mai strangi si pui pe aer ca nu e diferenta mare de pret (depinde acum, eu m-am orientat cat a dar Cosmin pe suspensia de pe KYS ) |
Quote:
Legat de suspensie mai vedem, niciodata nu se stie. Ms de sfaturi!!!! Am luat o decizie in privinta masini:lol: In vreo 2 saptamani intra iarasi in operatii... Pasul 1. Cautat aripa dreapta si capota (aripa are ceva rugina jos la baza si capota ii cam varza...) si sa cumpar segmente de praguri noi Pasul 2. Refacut badboy-ul la capota noua Pasul 3. Scos tot interiorul afara Pasul 4. Taiat tot ce ii ruginit si inlocuit cu nou nu carpit nu nimic Pasul 5. Taiat pragurile si puse cele noi Pasul 6. Umflat aripile spate finut si putin cat sa nu mai frece la hop-uri cauciucurile sus in aripa Pasul 7. Matuita toata masina si retusata unde este necesar Pasul 8. Data in lac toata bine cu ceva perla in lac (asa am facut cu, capota de la Lupo am matuito care inainte a fost vopsita negru si a iesit ca pixu si apoi data in lac si arata superb) Pasul 9. Montat interiorul la loc Pasul 10. Sper sa iasa cum vreau eu :D Pareri?:rolleyes2 |
Asteptam rezultatele :) Cat te costa toata distractia? Mare atentie cine si cum sudeaza. Nu e vorba ca faci cu tabla noua sau nu. De obicei rugina reapare exact pe sudura, daca nu e facuta corect ;)
App: ce consum are Lupo? Multumit de el? Ma bate gandul sa ma mut in Bucuresti si voi avea nevoie de ceva mic :D |
Quote:
Lupo un consum sa zic 6.5 prin alba scot cu el pana la un 9-10 la condus mai sportiv! per total sunt multumit de micut :) |
Tu ai de 1.4 Lupo. Banuiesc ca unul de 1.0 consuma si mai putin :D L-as vrea strict pentru oras sau daca ies afara, maxim 2 persoane (eu + ea). De cand cu pretul benzinei, Mondeo nu prea mai vede jumatea rezervorului (plinul nu l-a vazut niciodata la mine :D ) asa ca ceva economic ar fi binevenit.
Bafta cu Mondeo! |
Quote:
|
Doar atat e diferenta? Credeam ca mai mare :) Pentru 0.5 clar nu se merita.
|
Quote:
Dacă are 1.0L, nu este neapărat mai economic decât un 1.4L! Atâta vreme cât vorbim de benzinare, orice este posibil! La diesel, altfel stă treaba. |
Quote:
|
exact! De ce nu optezi pt un diesel. Ex: de cand si-a luat si mama permis are un polo 1.4 diesel si tata nu il mai lasa din mana pt ca are un consum regeste. Mai avem un Passat care nu s-a mai miscat decat in curte 2-3 metrii de la revelion :))
in leg cu modificarie: sunt idei super bune dar sa vedem cum le pui in practica:D |
Quote:
|
Quote:
on: bafta la reconditionare ;) |
10 Attachment(s)
Luni (cred) imi dau comanda de pasaje spate noi si praguri noi!!!
Pana atunci niste poze cu Ford-ul si Vw si masina unui prieten un Seat Toledo |
Gata? moare sectiunea Ford?
Refacerea capitolul 4 se va amana ceva , nu sunt finante :sad: , DAR se va face, nu ramane asa :D Inca, caut ideei despre cum sa umflu putin aripile spate... si sa fac ceva cu eleronul ala, ori sa-l las mai jos ori sa-mi fac unul CSL look... |
masinile si pozele sunt grozave dar intrebarea este urmatoarea: cum ai facut pozele? te-ai urcat cand intr-o masina cand in alta ca sa le muti?:))
|
Quote:
Abia astept sa ma apuc de masina sa o refac mult mai bine de data asta:D |
1 Attachment(s)
M-am jucat putin in Photoshop... cred ca ar arata bine:D
|
Arată interesant dar oglinzile n-au treabă cu maşina!
Ford = America :-) |
Quote:
Deocamdata este doar un Photoshop, insa cine stie:) Al meu este MADE IN GERMANY :D Dupa cum spune si inceputul de la VIN : WF0 = Ford Werke A.G. (Germany) |
2 Attachment(s)
Ceva cu telefonul... :D
Vinerii plec in "concediu" la sighetul marmatiei pentru 2 saptamanii ! imi era dor de un road trip cu RUF (Mondy meu) desi in ultima luna am facut aproape saptamanal Tg-Mures si chiar de 2 ori intr-o saptamana (spitalele astea :| ) P.S Daca sunteti careva din zona(Sighet) si aveti chef de povesti lasati un PM cu un nr de tel sa ne vedem, povesti :) |
3 Attachment(s)
Sa mai aduc la viata thread-ul :D
Mi-am polishat capacul motor 8) |
2 Attachment(s)
Si am mai luat bunatati pentru masina...
Ca upgrade ar fi: volan de mk2 de la care mi-am pus airbag-ul meu, alta cotiera(doar parte ce se ridica)+un suport inauntrul cotierei, stalpi din mijloc de pe partea de jos pe negru (inca ii aveam gri), plasticele ce mascheaza oglinzile din interior pe negru, scut moro. Tot de pe acel mk2 am luat si fuzetele fata, etrier+discuri, telescoape + arcuri |
Ruffy poate te ajuta cu ceva ... iti trimit pm un link :) pare a fi simpla ...
|
Quote:
|
Cu noile arcuri si telescoape de pe acel mk2 masina s-a lasat de fata cam 1.5cm si este mult mai rigida.
Ma declar bucuros :D O sa revin si cu poze 8) |
hai cu pozele ca sunt tare curios!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cu parere de rau nu am mai facut poze la masina insa am niste super vesti cel putin pentru mine sunt extraordinare:D
Am gasit dupa lungi cautari kitt RS insa este incomplet... lipseste bara fata care sper sa o gasesc :| (cei cu mondeo mk1 stiu cat de greu se obtine) Kitt-ul cuprinde 2 praguri laterale + aplica spate (se lipeste peste bara originala fara difuzorul spate) Kitt-ul este original :D Mai am inca o lista cu bunatati si totodata si upgrade insa astea le voi achizitiona saptamana viitoare sper eu : - fuzete spate pentru etrieri - etrieri 2 bucati spate - 2 bucati discuri - bratele spate - cablu frana de mana Toate astea de pe un Mondeo mk2 2.5v6 pentru a face conversia din tamburi la discuri :D Partea a 2 de upgrade-uri ar fi cam asa , tot de pe acelasi Mondeo mk2: - brate fata care la prima vedere par mai groase - arcuri + telescoape spate Deci mecanica va fi toate de mk2 la fel ca si interiorul :D Lista de cumparaturi ce va urma pe langa cele enumerate sus ar fi cam asa : -praguri tabla noi -segmenti aripi spate (pe care vreau sa le evazez insa foarte putin cat sa nu mai atinga rotile) -tabla galvanizata sau ceva sa fie rezistenta la rugina pentru podea care este cam mancata. -capota fata ( a mea ii cam valuri toata bine ) la care va fi facut acelasi stil de bad-boy -aripa dreapta Alte ideei: -posibil lupe pe faza lunga aici inca is in dubii -eliminat catalizator (intermediara e de mult disparuta) -sa-mi confectionez o bara intre telescoape fata si poate si spate -sa schimb kitt-ul ambreaj cu tot cu volanta (il am aproape nou) -oglinzi electrice -geamuri spate electrice -bord cu turometru :-):-):-):D:lol: da ... nu am turometru de atata timp -schimbat iluminatul interior pe alb toate ledurile verzi + unele rosi (gen audi) -sa schimb cablurile la muzica -folie rosie stopuri -sa las masina mai jos cam 1 cm fata si vreo 2.5cm spatele (cu suspensiile noi pe fata masina a cobor 1.5-1.7 cm) Cand gat cu inmatriculatul la Lupo intra in operatii fordul va fi din nou dezechipat pana la tabla , motor dat jos etc... va fi revopsit si cred, cam asta ar fi lista. PS sper ca nu v-am plictisit desi sectiunea Ford este moarta |
Quote:
salut, apropo de catalizator am si eu o intr: mi-se aude un zgomot in el, ce se intampla daca il dau jos( renunt la el)?? ms |
Quote:
|
;)) super achizitiile :)
Poi ce sa zic spor la treaba si ma oftic ca suntem asa departati :)) ca as fi venit sa pun osu la treaba sa te ajut si sa imi faci si mie rotile :)) cat despre vopsit la ce bani se invarte operatia pt masina ta ? |
Quote:
De vopsit doar vopseaua ma va costa care de data asta sper la un negru mai special, insa sa vedem... parca as face-o negru metalizat inca nu stiu... iar vopsit eu il voi face :D Daca mi-as gasi si bara fata as fi printre cei mai fericiti posesori de Ford:D As ruga un moderator daca poate schimba numele thread-ului in: Ford Mondeo mk1 1.8TD RS style :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning