![]() |
Re: accidente in bacau
la un ferrari nu are cum sa se intample asha ceva.
|
da tu de unde stii mai ca nu are cum sa curga ulei,ai vreun ferrari si noi nu stim
se intampla si la case mai maeri crezi ca doar la astea comune se intalmpla?? |
Nimeni nu e perfect... Mai bine ne gandim ca gasesti un astfel de ferrari bulit 1 la un milion. ;)
|
la urma urmei tot ce e facut de om se poate strica...
nu exista lucruri perfecte |
ma stau sa ma gandesc mashina fiid noua poate era in rodaj shi din cauza asta ar fii cedat asa usor
|
Nu cred ca un ferrari nu are rodaju facut din fabrica...
|
ma ce sa zic asta am auzit shi eu
ce spune gura targului oricum nasol ce sa mai vb |
e dobitoc fotbalistul ala...cred ca a dat cu el de gropi si plm ca aia e masina de plimbat nu de f*** prin bucuresti...Lasati-l ca are bani nu-l mai plangeti :weee:
|
Tu ai o problema cu Bucurestiul... Daca omu sta in Bucuresti nu are voie sa-si ia Ferrari... Si sunt 100% sigur ca nu a fost vina lui. Chiar daca a dat cu ea in gropi nu inseamna ca tre sa ia foc...
|
nu vad nici un motiv pentru care un ferrari nou sa ia foc...
doar un incident provocat cu intentie... e doar o parere... ;) |
Tre sa ne gandim ca si cei de la Ferrari mai gresesc... poate au montat o conducta perforata pe masina si nu au observat ei de exemplu... Eu sincer cred ca cei de la Ferrari sunt de vina
|
Conducta aia nu cred ca era perforata din fabrica, dar la ce drumuri nasoale sunt la noi nu m-ar mira sa fi sarit o piatra ceva si sa fi provocat o spartura. Lichidul de la transmisia automata ia foc foarte usor, si avand in vedere ca si esapamentul e pe aproape, nici nu e greu sa-ti dai seama cum s-ar fi putut intampla.
|
Quote:
|
Quote:
|
Invatati Sa Ocoliti Gropile. Uof Stie!!!!!!!
|
eu nu imi aduc aminte varule sa pateasca ceva uof prin bucuresti
ca eu am condus mai tot timpul |
Gigel al meu o murit!!!:cry: :cry: :cry:
Am avut aseara un accident...pe la orizont... Am intrat intr-o tanti cu un BMV seria 7!!care nu mi-a dat prioritate cand o plecat de pe loc si o schimbat subit banda de mers...:x |
Grav?! :rolleyes2
|
o tanti cu seria 7 ?
era unu albastru 23 bon sau 24 bon ? |
si e grav sau e doar artificial ???
|
bah da totusi ce a vrut sa faca ala cu bmw ul ala yry prin oras ca tot nu am inteles ?
de sa izbit in halul ala |
Bmv-ul are ambele roti din fata rupte....(planetarele...cred...:cry: )si a mea are partea dreapta busita tare...in schimb eu am ajuns acasa pe rotile proprii:rolleyes2....faza naspa e ca masina s-o huit spre stanga..:cry: :cry: :cry: :cry:
Totusi eu cred ca tanti o vrut sa intoarca...ca prea am prins-o pe la jumatea masinii ei... si eu eram pe banda a doua de mers si am tras si stanga de volan...:evil: noroc ca n-o mai venit nici o masina dinspre pot ca ma faceam terci... PS: Cand am intrat in bmv cred ca aveam cam 40 km la ora am pus eu frana da m-am dus ca la sanius....(era ud pe jos) o fost cam la 4-5 m de mine aia...:cry: :cry: :cry: PPS: Eu ma resimt doar la gat putin... |
offf
ce sai faci se mai intampla dar vad ca din ce in ce mai des sunt accidente sau poate ca acum le obesrvam si le simtim pe pielea noastra |
si eu am avut un accident. adica am dat cu masina intr-o piatra si am spart baia de ulei... ma rog pt un transplant.
|
stiu
oricum miam rupt masina pe drumurile alea nush cum de teai putut tu urca pe acolo mai ales ca ai garda la sol asa mica ce sai faci se mai intampla |
saptamana trecuta au fost cele mai multe accidente grave/cu victima petrecute intr-un interval asa de scurt de mult timp incoace...
nu le enumar, le stiti si voi pe majoritatea... |
Mda! Poate ne mai linistim si noi un pic :)
|
faza azi. eram cu un preten mecanic si o venit bengorici sa il intrebe cat ii ia sa puna niste bratze pe yry. :) :) :) :) :)
|
da si ...
nu era de asteptat ? |
era cam disperat. vroia si el capac... vroia sa stie pretul... :)
|
nu sta bengorici in banii d p bratele melcului...
oricum, si eu ii caut piese, k si-a luat-o saracu' d aiurea... o secunda de neatentie, viteza prea mare, si un "adversar" (loganul) taximetrist, si fara experienta... si a rezultat o paguba de cateva mii de euro, dar din fericire nici o victima... |
mai alex aceste lucruri sunt inevitabile la unii soferi stii exact la ce ma refer
|
din cate am inteles, loganul a rezistat mult mai bine decat bmw_ul!!
|
depinde de cum sa produs impactul
din cate am vazut si "trait" masina care intra are avarii mai mari |
Quote:
Quote:
Quote:
|
bmw seria e ala negru cu rotile rupte de acu o sapatamana l-am vazut si eu,se lovise de un taxi LGN la intersectia de la policlinica cum vii de pe 9mai/centru spre tic-tac.
Cred ca cel cu bmw era vinovat dupa cum am vazut eu ca era dupa accident,cred ca a vrut sa o taie pe contrasens si a acrosat LGN si a fost aruncat pe trotuar. Un lucru nu inteleg...voi aveti casco pe masinile astea? |
lui ii expirase casco de 1 saptamana... asa ca...
|
crezi ca nu se pot face manevre?
|
am zis eu ca nu ? sau ce ...ca nu inteleg
|
Quote:
pentru 1000-2 d euro nu risca nimeni inchisoarea... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning