![]() |
re: Vānd] Odorizante California Scents en gross / en detail
pe stock:
delight- guma turbo-2 luni cherry-cirese-peste 2 luni cranberry-merisoare-2 luni melon-pepene galben-pana in 2 luni smoke away-pentru fumatori-efect garantat!!! laguna breeze-fresh pana in 2 luni jasmine-iasomie-pana in 2 luni Multumesc BLV |
up !!!!
|
la fiecare cutie se ofera BONUS capacel ventilatie!!
;) |
Salut Ionut,
Trimite-mi te rog: 2x delight- guma turbo Banii direct in contul Raiffeisen. Mai ai datele mele? |
1 Attachment(s)
La fiecare cutie se ofera BONUS capacel ventilatie.;)
BLV SE OFERA PRETURI F NEGOCIABILE PENTRU CANTITATI!!! |
UP!:lol:
BLV SE OFERA PRETURI F NEGOCIABILE PENTRU CANTITATI!!![/QUOTE] |
Salut Ionut,
Am primit odorizantele. Calitatea de n* Apelati cu incredere. Mersi! |
MULTUMESC si eu Dan:-P
Asteptam noul stock;) BLV |
UPPPPP:-P
|
ce arome mai ai pe stoc? la cantitate se face reducere si cat?
|
AI PM;)
|
Odorizantele California Scents sunt fara chimicale si sunt organice!!
Fabricate in State! Se poate trimite si un pachet PROMO, in bucuresti ,livrare 24 h prin curier, total plata: 1300 lei, 90 odorizante!avans 100% in restul tarii ,48-72 ore 90 odorizante total plata 1300 lei toate taxele incluse.avans 100% Se ofera bonus pentru acest pachet promo un telefon mobil Samsung la cutie cu toate accesoriile!!! :-P |
pret ?:D
|
Oferta anterioara este valabila pana pe 20 martie!
De luni, noua AROMA ARTIC ICE!!! Cel mai simplu mod de a comanda: mail la [email protected] nume prenume adresa Mod de trimitere : posta/curier Mod de plata: avans / ramburs(la ridicare) Un numar de contact! In cazul depunerii in contul bancar mentionati, nick-ul de pe forum si orasul. P.S.Daca datele nu sunt confidentiale, adresati intrebarile pe FORUM !!! Multumesc BLV |
In cateva zile:
Golden State Delight Coronado Cherry Malibu Melon Concord Cranberry Gardenia Del Mar Smoke Away Cinnimon Coast Berry Arctic Ice BLV |
primesc aceste arome:
Golden State Delight -Guma Turbo Coronado Cherry - Cirese Malibu Melon -Pepene Galben Concord Cranberry -Merisoare Gardenia Del Mar -Fresh floral Smoke Away - Pentru fumatori !!! Cinnimon Coast - Scortisoara Berry - Afine Arctic Ice - Ocean Multumesc. LA FIECARE CUTIE CAPACEL VENTILATIE GRATUIT !!! Folositi pentru avans, contul bancar din Raiffeisen , nu percep comision pentru depunerile la ghiseu:) BLV |
2 Attachment(s)
Delight Guma Turbo
ARTIC ICE- ocean -fresh CHERRY- cirese melon-pepene galben cranberry- merisoare smoke- pentru fumatori berry- afine Marti le pot expedia O zi cat mai buna! BLV |
up8)8)8)
|
De sambata se pot expedia:
DELIGHT- GUMA TURBO CHERRY CIRESE MELON- PEPENE GALBEN APPLE- MAR VERDE BERRY- AFINE CINNAMON- SCORTISOARA CRANBERYY- MERISOARA ARTIC ICE- OCEAN SMOKE AWAY- MIROS MAI SOBRU..NU E DULCE PRETUL 20 LEI BUCATA !!! CU AVANS: 20+3 CU RAMBURS: 20+7 Multumesc [email protected] BLV |
Pe stock sunt
DELIGHT- GUMA TURBO CHERRY CIRESE MELON- PEPENE GALBEN APPLE- MAR VERDE BERRY- AFINE CINNAMON- SCORTISOARA CRANBERYY- MERISOARA ARTIC ICE- OCEAN Odorizantele sunt made in USA vezi poza 2!! Best seller - VEZI POZA 1 https://s4.postimage.org/aV7MvgA.jpg https://s4.postimage.org/aV7MxLJ.jpg |
Se poate plati in
ING : RO37INGB 0000999901883500 RON RAIFFEISEN: RO20RZBR0000060012218735 RON CONT BCR: RO 06 RNCB 031 807 6301 750 001 RON Pentru orice transfer/depune : NICK-UL SI FORUMUL!!! Arome pe stock: DELIGHT guma turbo CHERRY cirese CRANBERRY merisoare SMOKE AWAY pentru fumatori si nu numai MELON pepene galben FRESH LINEN fresh BERRY afine ARTIC ICE fresh LAGUNA BREEZE fresh BLV pentru avans: 20 lei cutia plus 3 lei transport!!! |
Legat de acele capacele :
asta de mai jos e cu INCHIS DESCHIS! CALIFORNIA SCENTS SPILPROOF http://picasion.com/pic18/e0a137099d...a42eab7b73.gif[/QUOTE] Si cele care vin cu capac CAR SCENT DAR CAPACUL ARATA ASA: https://img151.imageshack.us/img151/4306/carscents06.jpg Mare atentie! SE GASESC SI IN: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI IASI PLOIESTI RM VALCEA NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT!! |
asta de mai jos e cu INCHIS DESCHIS!
CALIFORNIA SCENTS SPILPROOF http://picasion.com/pic18/e0a137099d...a42eab7b73.gif fiind separat !!! Mare atentie! SE GASESC SI IN: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI IASI PLOIESTI RM VALCEA NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT! |
vreau si eu. de ce nu te-am gasit prietene mai de mult. sunt din bucuresti. cum facem ??? as vrea delight...off spune-mi ca poti sa-mi trimiti
|
astept reply-ul tau!
Mare atentie! SE GASESC SI IN, pretul poate fi mai mare cu + 2 / 5 lei: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI PLOIESTI RM VALCEA BUZAU NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT! CELE MAI BUNE ODORIZANTE AUTO! FARA LICHID! FARA CHIMICALE! NU PROVOACA ALERGII CELOR MICI / ADULTILOR! MADE IN USA! PERSISTA 60 ZILE(NU toate aromele!!!) |
si in buzau!
e mult mai usor sa le cumperi din aceste orase , poti incerca fiecare aroma in parte.Toate cutiiele au o hartiuta parfumata:!: |
up!!!!
|
de toate in stock'
DELIGHT guma turbo CHERRY cirese CRANBERRY merisoare SMOKE AWAY pentru fumatori si nu numai miros mai sobru MELON pepene galben BERRY afine |
2 bucati cu miros de guma turbo cu livrare in Bv cat fac ?
|
1 Attachment(s)
AI Pm!Si comanda e notata!;)
|
Unde se pot achizitiona in rm.valcea?
|
Vreau si eu 2 Delight pe Focsani. Lasa-mi un nr de tel sau cum sa-ti dau adresa.
|
am primit mesajul pe mail.
Numai bine. |
de marti !
golden state delight aka guma turbo pe stock! se poate gasi in in orasele din semnatura! |
salut,
am nevoie de 4 buc Delight la Cluj. La ce pret ajung 4 buc cu trasp. cu tot ? |
Quote:
Avem pe stock Golden State Delight- Best Seller Smoke away- Miros mai dur, cred ca e pentru cei care nu doresc ceva dulce! CHeryy- Miros dulce!Tine peste 2 luni! Melon - Pepene Galben-Un miros placut, spre deliciul d-soarelor/doamnelor! Breeze-Fresh marin |
In Piatra Neamt unde se gasesc ?? :)
|
up!!!
Avem pe stock Golden State Delight- Best Seller Smoke away- Miros mai dur, cred ca e pentru cei care nu doresc ceva dulce! CHeryy- Miros dulce!Tine peste 2 luni! |
Am luat si eu un delight. E dulce mirosul, mai spre fructe. Ce sa zic, multumit. +1 pentru vanzator pentru promptitudine.
|
Multumesc, care mai doreste:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning