![]() |
sal :) pai tre sa-l asteptama pe Gabi sa vina de la bucale.. ;) si apoi hotaram ziua, ora .. taote cele..
|
ma acum serios ... Gabi pe unde umbla ? ca mi-e dor de el ! :oops: :P :P :P
|
s-a insurat in Bucale :D :lol:
|
bai de la noi a plecat ieri din cate stiu, eu l-am lasat la Water Parc cu Zoli
|
...cine stie pe unde umba nebunu ! :lol: :lol: :lol:
|
A fugit cu o artista.......................... :lol: :P :P :P
|
Mah io propun se intalnim la o terasa mai mica sah nu stam sah ne cautam.....Ce zicetzi de un Lord`s????
PS:Cecilia te-am vazut cu Grig odata si akum mi-am dat seama de unde te cunosc....Am fost cand eram mici la aceeasi gradinitza... :) :) :) |
Uite c-am venit. Vai, ce prieteni am maaaaaaaaaa! Ce grija-mi poarta!
Bogdan: multumesc pentru tot; raman dator! Cecilia: cand aveti voi timp. Noi suntem in vacanta acum. |
deci dupa data de 25 iulie...catziva bucuresteni vor veni la craiova... ii rog pe cei care vor sa vina la craiova sa se dea cu subsemnatu aici....doar cei care vor sigur....k sa stim shi noi shi ei la ce sa ne asteptam
|
zip / subscriu
|
eu vin!!!! cu zip in masina....
sa nu va speriati dk vedeti fum pe sosea... e de la narghileaua lui ;) si dak e dam bairam la mine... |
SpeedeRe: dracu' se mai intelege cu tine ma. Daca veniti la Craiova, de ce sa facem bairam la tine? Tu nu ziceai ca ai apartament la Severin? Sau unde-l ai? Daca veniti la Craiova, facem chefu' la mine :) ca doar la mine o sa stati, nu?
|
pai...facem asa: dam si la tine si la mine :P
pai noi vrem sa venim de vineri si sa stam pana duminik.... si dk tot am apartam la drobeta, de ce sa te futm pe tine la cap, knd putem sa .... avem planuri :) intelegi?! |
gabi: good point...shi k tot trecem p la mine pe la tzara langa slatina k e in drum aduc eu d baut :D
|
da are shi speeder dreptate...poate t luam la drobete :D ne facem d cap
|
Vin sa fie, sau bere, daca ai cumva vreo fabrica in curte :)
|
vin ... tzuik...rachiu...chestii d genu asta...k berea o aduc din buc...vreo 2 baxuri la 2l :D :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
vedem noi ce o sa fie :D
ati venit la noi, a iesti super kterink....akum venim noi la voi ssi speram sa iasa si mai si.... >:) |
zip... la sofer nu te gandesti?! ia si cola!!!
si plecam de pe 23 (vineri) si ne intoarcem luni sau duminik?! |
aaaa.... si va aducem si stickere, tricoaie la doritori...
dati pm la sales managerul nostru, cel cautat de fumei............ Ziiiiiip !!! :D |
discutzia se continua....la .... comunitatea 4tuning....plecare craiova 23 iulie
|
sper sal vada lumea akolo... cei care vin...
|
Baietzi abia astept sa venitzi :D :P sal Gabi welcome back! :)
POATE pe duminica facem si un HErculane.. ce zicetzi?.. o baietza mica .. etc.. until then noi craiovenii trebuie sa ne intalnim.. :) gabi cam pe cand zici matale.. sau dupa cum ziceai sa spuna Cecilia ca doar noi suntem in vacantza.. voi cel putzin :D :D :)) regards! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: |
BoSsuletz good point! :P :P :) :)
|
Eu am zis: cand aveti toti timp! Eu sunt in vacanta :lol:
Cecilia: 0721902149. Imi dai un sms cu data/ora/locul. |
Mah toate ca toate da`.......la un suc cand mai mergem....?????(totzi)
:) |
Coiotule .. pai depinde cand pot aia \"toti\" liberi :lol:
|
eu am mai spus-o ...sunt liber oricand numai sa postati cu o zi inainte aici sa vedem si noi ... eu propun sa iesim ... Miercuri seara ...tot la calsberg ...e bine ?
|
da ma totzi suntetzi liberi, dar niciunul nu are chef de intalniri..
BRavo Al3xius.. ramane pe miercuri seara la Carlsberg tot la ora 21:00 .. AL3xius.. doi sa fim si tot mergem.. regards! :) |
BoSsul3tz...........Joi pe 32 .......de la ora 3 la 2........
E bine.......??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pai ori mergem totzi(cat mai multzi ), ori...................................... :? |
Re:
Quote:
Miercuri ora 21:00 in fata la terasa Calsberg ...Va asteptam! |
asha sa fie
incerc sa ajung.... daca nu .... poate vin pe la 24.... |
we will be there ! :twisted:
|
Al3xius I'm in . Sper ca il aduc si pe ranzi :lol:
|
hai ca incepem sa ne strangem ! :wink:
|
bravo mey.. asa ramane.. respect! :)
|
chiar ash vrea sa vin si eu :) intrebarea e... sta vreunu cu mine toata noaptea pana dim. cand vine trenu` ? :P primu` tren spre buc? :) serios acum ..
|
Subscriu si eu :)
Miercuri, la ce ora ?! :lol: |
zi bai gabi :)..... da sau nu ?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning