![]() |
Re: E46 - 320d - "Albastrul"
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
daca tot esti pe treaba grila fata facelift nu ai ? pentru e36
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nimic de arcuri???:Ddin ce in ce mai scumpe pe:sad: criza asta si nici oferte nu sunt!!!
|
Quote:
|
Totusi cand ai de gand sa schimbi numele topicului din "albastrul" in "albul" :P
|
Quote:
|
cred ca da
|
Re: E46 - 320d - "Alb"
Am modificat eu titlul, daca vrei altcumva sa-mi spui in pm.
|
Quote:
|
Quote:
|
<< White E46 - 320d - M-Technik 2 >> Cum suna?
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Vreau sa imbrac plafonul si trimurile in Carbon Real. Ce parere aveti despre asta. Ar arata la fel ca si aceasta capota din poze. :twisted:
|
masina e marfa frate....da dak iai trage 2 dungi late negre sau carbon p mijloc:pistoles:...ji cred k ar arata mai bn dekt sa o imbraci p toata...my opinion...sa nai parte d accidente si sa o folosesti sanatos..:D
|
O idee foarte buna cu carbonul,cred ca ar da foarte bine !
|
Quote:
Eu unu zic , sa o faci carbon doar plafonul... capota e urata neagra , eu am avut porbagaj de carbon si eram cat pe ce sa il vopsesc culoarea masinii , daca il montam... ... masina e frumoasa cum e acum nu are rost sa o umpli de negru.. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Si daca imi / va place cum iese a mea, cred ca ma apuc sa fac si pentru "cine mai doreste, cine mai pofteste" :lol: |
Pentru plafon sunt primul tau clinet daca iese ca cel real :P
|
Quote:
|
Frumoasa masina, imi place din spate mai ales pt cat de deosebita este. Sa aveti grija unul de altul ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina! ai gusturi foarte bune. Bafta in continuare...
|
imi place!!!bravoo :D
|
chiar tare masina ta imi place am urmarit de la inceput si chiar ai facuto cu foarte mult bun gust
|
Quote:
Quote:
|
Re: E46 - 320d - White M-Technik 2
hey, ma tot uit de 20 minute la thread-ul tau si nu pot decat sa-ti aduc cuvinte de lauda! O masina superba, imi plac foarte mult toate modificarile aduse, in special in spate. Arata altfel si asta o face speciala si foarte intereesanta.
RESPEKT and keep the good work! |
frumoasa rau masina...felicitari! :D
|
Ar merge si oglinzile ,tare curios sunt dc. va avea aceeasi stalucire :?
|
Oglinzile ar merge daca ar face si capota, dar daca se face doar plafonul nu prea...parerea mea, sunt curios cum o sa iasa, daca iese bine poate mai castiga un client :))
|
Trimurile da, alea le poti imbraca. Cat despre plafon. Ai o culoare foarte frumoasa, eu nu as pune nimic pe plafon, sau alta piesa.
P.S. Cum reusesti sa o mai gasesti in parcare pe vremea asta :lol: ... ea "snow white", afara plin de zapada ... camuflata complet :P |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
O sa arate bine cu plafonul din carbon sau folie pe el...mai ales ca masina e alba, o sa dea impresia de M sigur, si foarte bine ca vrei sa pui oglinzi de coupe, is foarte frumoase.Insa sa faci doar plafonul nu si capota.Abia astept sa vad poze :P
|
Quote:
Si inca odata spun, o sa fac numai plafonul la exterior si inca ma mai gandesc sa fac si difuzorul de la bara spate :yes: |
fa si difuzoru'...cred ca ar da bn:)...la interior nimic din carbon?ma gandeam acolo la ceasurile de bord:D.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning