Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

RRedman 28-08-09 02:04

Re: DJ 02 NUE

2 Attachment(s)
si cum ar fii daca ar fi?

b08ygs 28-08-09 10:27

in legatura cu triplele alea rosu-alb, vorbeste cu userul "diego" care are dacia aia breck wij, sa-ti faca un set de triple transparente dar afumate pe interior si le vopsesti tu cu rosu partea de la frane si de la ceata si asa ti-ai facut singur triple rosu-alb:D
bafta

RRedman 28-08-09 23:01

O sa mai caut pe aici....s-ar putea sa fac rost...pana la urma.Voi unde va intalniti in bucuresti....poate ca am sa trec sa va cunosc?asta in octombrie...cand am sa fiu acolo.:-)

b08ygs 28-08-09 23:16

in diverse locuri, deobicei vineri seara se afla unde ne vedem:-P

RRedman 01-09-09 22:47

Astazi mi-am mai facut timp si am mai facut cate ceva pe la masina.Mi-am mai strans plasticele prin interior...azot in cauciucuri...am curatat scutul de la motor si vopsit...am mai bagat niste vaselina in usi...am uns mecanismele de la geamuri...balamalele.Maine...neaparat o curatenie in interior...spalata caroseria+dat cu ceara....montat subwoofer...si sa mai vedem.
Am intrebat peste tot de un mecanic care sa-mi taie si mie din arcuri fata-spate....in orasul asta....pur si simplu...nu sunt...majoritatea te intreaba:dc mai bagi bani in Dacie?ca nu se mai merita....Ce fuL@ mea?....s-au ajuns...lucreaza numai la masini straine..frate....ce oameni de cacao!daca veneam cu alta masina...nu mai comentau nimic....pff...

crazyfornova 01-09-09 22:51

nici macar la nea " gigi " in garaj nu faci??:)) tre sa faca macar unu:)))ce naiba...si la mine la tara...fac aia detoate :lol: si nu au elevator..chei pneumatice..totu e manual..

RRedman 01-09-09 22:54

Nu fac frate....le scade levelul....ce pana mea....oricum o sa mai caut....trebuie sa mai gasesc un mohican din asta...care mai lucreaza cu masina asta de looseri....Dacia...nu?

b08ygs 01-09-09 22:56

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2604097)
Am intrebat peste tot de un mecanic care sa-mi taie si mie din arcuri fata-spate....in orasul asta....pur si simplu...nu sunt...majoritatea te intreaba:dc mai bagi bani in Dacie?ca nu se mai merita....Ce fuL@ mea?....s-au ajuns...lucreaza numai la masini straine..frate....ce oameni de cacao!daca veneam cu alta masina...nu mai comentau nimic....pff...

Bine ai venit in Romania:D eu m-am lovit de problema asta acum 1 an cand am vrut sa fac tinichigeri la fosta masina si aceleasi raspunsuri am primit..... unele lucruri nu se mai fac de "mecanici", le faci singur cu un amic, un baiat de pe forum care stie , o cunostinta....

RRedman 01-09-09 23:04

Eram constient ca o sa ma lovesc de problema asta....eu nu prea am umblat cu Dacia pe la mecanici....dar nici asa....adica da-o'n pana mea...ei au uneltele necesare...prese...flex...timp...dar nu frate....ei nu lucreaza cu Dacii.De parca nu ar primii tot banii aia...jenant...oameni fara educatie,respect....de 2 lei vechi....

b08ygs 01-09-09 23:11

sa-ti explic cum sta treaba, tie cu dacia nu poate sa-ti ceara cat ii cere celui cu o straineza pentru un schimb de arcuri, lasand deoparte faptul ca lucreaza o zi intraga ca sa le dea jos sa le taie sa le puna inapoi si pe langa asta se mai poate strica ceva care inseamna mai mult timp pierdut, intelegi... prefera sa ia mai multi bani pe o lucrare usoara decat sa ia bani putini sa lucreze ca robu si sa tina si atelierul ocupat mult timp, daia o sa te lovesti de problema asta de multe ori... si vei ajunge la concluzia la care am ajuns si eu, TREBUIE SA-TI FACI SINGUR altfel nu reusesti, adevarat sunt unele chestii la care necesiti anumite utilaje stunguri si altele, in rest trebuie sa-ti faci singur sau cu un prieten cu tatal tau un amic o cunostinta de pe un forum, da e pacat ca suntem vazuti asa dar asta e adevarul

RRedman 01-09-09 23:22

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2604154)
sa-ti explic cum sta treaba, tie cu dacia nu poate sa-ti ceara cat ii cere celui cu o straineza pentru un schimb de arcuri, lasand deoparte faptul ca lucreaza o zi intraga ca sa le dea jos sa le taie sa le puna inapoi si pe langa asta se mai poate strica ceva care inseamna mai mult timp pierdut, intelegi... prefera sa ia mai multi bani pe o lucrare usoara decat sa ia bani putini sa lucreze ca robu si sa tina si atelierul ocupat mult timp, daia o sa te lovesti de problema asta de multe ori... si vei ajunge la concluzia la care am ajuns si eu, TRECUIE SA-TI FACI SINGUR altfel nu reusesti, adevarat sunt unele chestii la care necesiti anumite utilaje stunguri si altele, in rest trebuie sa-ti faci singur sau cu un prieten cu tatal tau un amic o cunostinta de pe un forum, da e pacat ca suntem vazuti asa dar asta e adevarul

Stiu f bine...treaba cu costurile...si ca la Dacie se cere mai putin...dar eu m-am dus la un mecanic...care avea suficient timp in ziua aia....nu avea altceva de facut...in afara de a asta cu salamul pe paine in gat....la umbra....nefacand nimic.Adica a putut sa faca treaba asta....dar pt ca am Dracie...nu...eh asta e...trebuie sa le rezolv pana la urma.Treaba e ca suntem foarte prost vazuti...numai pt ca avem tipul asta de masina...sincer nu imi pasa de cum suntem vazuti....atata timp cat noua ne place sa facem lucrul asta....si punem suflet si la ultimul surub pe care il strangem...

dixxi 02-09-09 17:03

dc nu incerci sa faci alta treaba ? mergem in targ lunea cumparam o presa 2 care o gasisem eu la 150 de mii si le facem noi frumos in fatza blocului
aceiasi problema o am si eu nu gasesc pe nimeni care sa imi faca ........ dami un pm cu nr tau de tel sau un id ceva sa mai vorbim una alta .... si eu tot o dacie
am ..... frumoasa masina ta.... bafta

il padrino 02-09-09 17:57

nana, asta cu reparatul la dacie asa este: te chinui mult, te rupi la degete, cu pivotii este belea.....de ce sa-ti ceara tie mai putin, cand in mai putin timp si pe dublu la bani poate sa faca o straineza fara batai de cap, la camasa alba si cravata?

andi_cimpean 02-09-09 22:54

Quote:

Originally Posted by il padrino (Post 2606078)
nana, asta cu reparatul la dacie asa este: te chinui mult, te rupi la degete, cu pivotii este belea.....de ce sa-ti ceara tie mai putin, cand in mai putin timp si pe dublu la bani poate sa faca o straineza fara batai de cap, la camasa alba si cravata?

sunt si d-astia care cer manopera ca la o straineza...;) pentru ca in fond, nu conteaza ca masina este sau ce in ce tabla da cu ciocanul, conteaza ca da;).

[IlluSioN] 03-09-09 00:20

nu te supara :) cum ai facut stopurile asa ? si au zis ceva caschetarii despre asta ? pentru ca eu am folie pe jumatatea de sus si deja de 2 ori mi'au tinut prelegeri .. amenintari ca nu mai vad talonul ..

RRedman 03-09-09 11:30

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 2605911)
dc nu incerci sa faci alta treaba ? mergem in targ lunea cumparam o presa 2 care o gasisem eu la 150 de mii si le facem noi frumos in fatza blocului
aceiasi problema o am si eu nu gasesc pe nimeni care sa imi faca ........ dami un pm cu nr tau de tel sau un id ceva sa mai vorbim una alta .... si eu tot o dacie
am ..... frumoasa masina ta.... bafta

O sa incerc sa fac rost de arcuri gata facute....adica taiate...cu capat facut frumos...cu furtun pe el...doar sa le montez...

Quote:

Originally Posted by il padrino (Post 2606078)

ai dreptate la faza asta...dar...asa e in Romanica noastra....nu ai ce sa le faci....
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2606824)
sunt si d-astia care cer manopera ca la o straineza...;) pentru ca in fond, nu conteaza ca masina este sau ce in ce tabla da cu ciocanul, conteaza ca da;).

Conteaza ca da cu ciocanul....dar majoritatea dau prost si pe bani multi....

Quote:

Originally Posted by [IlluSioN] (Post 2607030)
nu te supara :) cum ai facut stopurile asa ? si au zis ceva caschetarii despre asta ? pentru ca eu am folie pe jumatatea de sus si deja de 2 ori mi'au tinut prelegeri .. amenintari ca nu mai vad talonul ..

Stopurile le-am facut cu un spray de triple de la Policolor....deocamdata nu am avut probleme...pt ca nu am circulat cu masina....astazi am scos-o la drum...se simte bine...imi scartiaie putin plachetii pt ca sunt noi....dar in rest e ok.e belea cu militistii...sau politienii....cauta acul in carul cu fan...numai ca sa se scoata si ei...ii bag in aceiasi categorie cu mecanicii aia despre care vorbeam mai sus.:D
O sa revin cu cateva poze...dupa ce am reusit sa asamblez totul pe masina...
Numai bine

RRedman 03-09-09 12:09

5 Attachment(s)
Alte poze...scuze de dublu post!
Scuzati motorul....e necuratat de 1 luna si ceva....:D
Astept pareri...

crazyfornova 03-09-09 12:19

Se vede ca e pe maini bune;) bravo e foarte ingrijita..
Misto aprinderea elecronica;) acum ca vine iarna schimba-i bateria..:rolleyes2

Ovyx 03-09-09 12:22

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2607816)
Alte poze...scuze de dublu post!
Scuzati motorul....e necuratat de 1 luna si ceva....:D
Astept pareri...

daca si tu ai motoru murdar,eu ce sa mai zic:))

apropo,bordu e mult mai frumos in realitate

sezione91_blue 03-09-09 12:40

frumos domne. Sa o lasi mai jos si e perfecta !

crazyfornova 03-09-09 12:45

1 Attachment(s)
RRedman..plictiseala asta :rolleyes2:rolleyes2

RRedman 03-09-09 13:03

1 Attachment(s)
Merci...m-am plictisit si eu...si in 10 min....Roata din spate e cam aiurea...dar...na

b08ygs 03-09-09 14:18

redman de ce nu optezi pentru un volan mai mic? eventual sport:D ca ala mare parca nu e de acolo:-P
arata foarte bine masina:D nu am ce zice:) foarte ingrijita, atentie foarte mare la detalii imi place foarte mult ca are linie

andi_cimpean 03-09-09 14:37

un singur lucru nu imi place:D...galbenul ala...atat...

in legatura cu stopurile rosii...chiar nu are ce sa iti faca...atata vreme cat sunt perfect vizibile...pentru spate este recomandat rosu sau portocaliu...deci te incadrezi;)

RRedman 03-09-09 14:44

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2608141)
redman de ce nu optezi pentru un volan mai mic? eventual sport:D ca ala mare parca nu e de acolo:-P
arata foarte bine masina:D nu am ce zice:) foarte ingrijita, atentie foarte mare la detalii imi place foarte mult ca are linie

Merci pt aprecieri...un volan mai interesant decat asta caut si eu...din pacate am gasit numai din alea cromate(din plastic), de targ...nimic intesesant....mai bine mai caut....decat sa iau un rht de volan, prost facut:-)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2608186)
un singur lucru nu imi place:D...galbenul ala...atat...

in legatura cu stopurile rosii...chiar nu are ce sa iti faca...atata vreme cat sunt perfect vizibile...pentru spate este recomandat rosu sau portocaliu...deci te incadrezi;)

Pentru ca inainte era totul gri, in interior...se simtea nevoia de o culoare mai aprinsa...am ales galbenul, care intra in contrast frumos cu griul...fiecare cu gusturile lui....dar nu e nici o problema...poate ca galbenul nu e culoarea ta preferata.:D

dixxi 03-09-09 18:56

dak ai nevoie de ajutor pot sa te ajut cu cea mai mare placere ... ramane doar sa apelezi tu .... e frumoasa foc masinutza ta..... bafta in continuare

RRedman 03-09-09 23:01

Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 2608810)
dak ai nevoie de ajutor pot sa te ajut cu cea mai mare placere ... ramane doar sa apelezi tu .... e frumoasa foc masinutza ta..... bafta in continuare

Merci frumos...daca o sa am nevoie sigur am sa apelez...:D

RRedman 04-09-09 15:19

Azi am mai scos NUE-le la plimbare...pot sa zic ca merge f bine....un singur lucru ma deranjeaza....scartaitul placutelor de frana....am discuri noi...placute noi...dar scartaie intr-un mod destul de enervant....la roata dreapta fata...i-am schimbat placutele....cu unele putin mai uzate...si la fel...pistonasele nu sunt blocate...nu stiu....as desface roata inca o data...sa vad ce e acolo...
Ieri i-am mai schimbat si cuplajul ala dintre axul volanului si caseta de directie...era destul de uzat...acum am directia brici.

In rest pot sa spun ca a atras atentia pe strada....intr-o parcare a venit niste mosulici...au studiat-o destul de mult..le-au placut....primesti un sentiment de satisfactie cand vezi...oamenii placut impresionati.Bine ca la mine modificarile nu se compara cu modificarile la alte masini(NIG, BTL...etc)...eu sunt inca la inceput...dar te simti bine cand vezi ca munca ta e apreciata.
Oricum....o sa-mi continui lucrul la masina asta...

P.S. Are cineva sigla 4tuning in format vectorial...sau chiar jpeg,psd, pdf...?

Wlad 04-09-09 17:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2611077)

P.S. Are cineva sigla 4tuning in format vectorial...sau chiar jpeg,psd, pdf...?

imi place cum arata masina ta. e foarte frumoasa..bafta in continuare cu ea:-)
sigla in format jpg. daca asta o cauti:rolleyes2

RRedman 04-09-09 17:17

Merci frumos..pt sigla...nici masina ta nu e rea...doar trebuie sa tragi putin sa o faci....oricum cred ca o sa iasa ceva frumos...Bafta!

GJ 64 GAB 04-09-09 17:23

Frumoasă olteanca... Şi vopseaua e superbă... Trece-o în patru prezoane şi trage-i nişte jante ca lumea... Baftă!...

RRedman 04-09-09 17:34

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2611403)
Frumoasă olteanca... Şi vopseaua e superbă... Trece-o în patru prezoane şi trage-i nişte jante ca lumea... Baftă!...

Merci frumos...sa stii ca am in plan sa trec la 4 prezoane....dar toate la timpul lor...
Vorbeam mai devreme cu tata...despre siguranta in dacie...si bla bla....imi zicea ca i-ar sta bine cu un roll cage in interior....facut bineinteles cu cap....problema este ca nu as vrea sa renunt la locurile din spate...exista tipuri de cage-uri...care sa nu necesite renuntarea la locurile din spate?

GJ 64 GAB 04-09-09 17:36

Hai că atunci o să iese ceva frumos din maşina asta...
Dacă o pui in patru să îi achiziţionezi şi nişte jante cât de cât frumoase... Nişte ATS-uri ar fi betoane!...

RRedman 04-09-09 17:38

Sper sa iasa cat mai bine...niste ATS-uri ar fi beton.
Vorbeam mai devreme cu tata...despre siguranta in dacie...si bla bla....imi zicea ca i-ar sta bine cu un roll cage in interior....facut bineinteles cu cap....problema este ca nu as vrea sa renunt la locurile din spate...exista tipuri de cage-uri...care sa nu necesite renuntarea la locurile din spate?

GJ 64 GAB 04-09-09 17:45

Nu cred că există... Cel puţin până acum nu am vazut...
Trebuie gândit până la ultimul mm, dacă vrei să-ţi pui roll-cage pe maşină... Ar fi bine întărită un pic caroseria ca să nu vină peste tine în caz de accident, Doamne fereşte...
Oricum nu cred că ai nevoie de un roll-cage foarte foarte dur şi foarte foarte complicat, că nu participi cu maşina la VTM sau să circuli cu sute de km/h...

RRedman 04-09-09 17:54

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2611448)
Nu cred că există... Cel puţin până acum nu am vazut...
Trebuie gândit până la ultimul mm, dacă vrei să-ţi pui roll-cage pe maşină... Ar fi bine întărită un pic caroseria ca să nu vină peste tine în caz de accident, Doamne fereşte...
Oricum nu cred că ai nevoie de un roll-cage foarte foarte dur şi foarte foarte complicat, că nu participi cu maşina la VTM sau să circuli cu sute de km/h...

Trebuie gandit f bine...asta e clar....trebuie sa ma gandesc la un roll-cage care sa suporte si locurile din spate...am sa ma documentez putin pe net....as avea un mare plus la siguranta....ma gandesc acum la SGM....cand a facut tipul ala accident cu el....daca nu avea roll-cage....nu mai avea nici o sansa...

GJ 64 GAB 04-09-09 18:00

Aşa este!...
E pentru siguranţa ta asta! Caută pe forum, pe net, prin reviste că trebuie să găseşti răspuns la întrebarea ta...
Vorbeşte cu băieţii de pe forum care au roll-cage pe maşini ( Morcov, RobertSGM, B 89 WRC, etc ) şi îţi vor spune ei dacă poţi sau nu păstra locurile din spate!...

b08ygs 05-09-09 10:44

in mare parte ai putea sa pastrezi locurile din spate si sa ai si roll, gandestete logic... pastrezi forma din fata pui o bara in dreptul pilonului de la usi si te duci cu bara pe traiectoruia usii.... o sa-it fac un desen sa vezi:P

RRedman 05-09-09 11:26

1 Attachment(s)
Adica ceva in genul asta...dar banuiesc ca trebuie omologat,nu?cu itp-ul nu sunt probleme?

GJ 64 GAB 05-09-09 12:01

Păi trebuie omologat!...

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning