![]() |
Re: BMW E30 S50 turbo vs. ...?
Bravo Taz...esti cel mai rapid dintre `melci`! :)))))))))
Iese cineva weekendul asta dc e vremea frumoasa la plimbare pe A2?:lol: |
Quote:
|
Quote:
Bine asta dc vremea e acceptabila!;) |
Quote:
am dat avansul ptr veyron,si te provoc sa ne dam din mers....de la 300 la 400 km/h:) |
Hai pregatirea...vine vremea buna!!! Toata iarna atzi lucrat ca nishte furnicutze...mashina mea este in aceeashi configuratzie ca anul trecut!
Trecetzi-ma la stadiul de gradinitza!!!!! :sad: |
ce liniste e pe topicul tau.....e linistea dinaintea furtunii?;)
toata lumea mestereste la masini.....haideti ca da caldura si se concretizeaza incet incet provocarile din iarna. fortza!!!!! |
Quote:
|
se zvoneste ca te-ai dat cu una dintre cele mai tari masini din Romania la ora actuala, nu ne spui nimic?
|
ai batut gtr-ul?
|
despre care GT-R se zvoneste??
de ala alb a lu' George facut de SKN sau de ala negru a lu' Teo Grecu facut de Exelixis???? |
Daca tot postati pe un forum public .... de ce nu o faceti pana la capat? ... mai rau cadeti in disgratie in felul asta.
|
Are perfecta dreptate Calimero2003.
Ori puneti niste date clare si concise ori va abtineti. |
cam au dreptate....
Au fost cateva teste din mers si au fost foarte apropiati la modul pleca unul un bot de masina in fata venea celalalt un bot de masina in fata...cam pe acolo |
care din cele doua GT-R -uri ?
|
Quote:
2- albe (1 made by SKN) 1- negru (Exelixis) 1-gri |
gtr negru exelixis ~900hp vs e30s50 bobi mom 560hp
este destul de clar acum si pentru cei care au chef de caterinca sa o faca in alta parte |
Presupun, ca filme, is out of the question :P ?
|
Daca e vorba de contestare,se poate venii cu filme facute din masina lui Bobi.
|
Quote:
Ori are masina lui Bobi mom mai mult de 800Cp ori GTR-ul nu are caii aia....... Cum naiba sa fie egale cand GTR-ul ar avea undeva la 900Cp?? E timpul sa termin Supra si sa vin in Romania pt niste teste:)) |
trebuie luata totusi in calcul si diferenta de greutate dintre cele doua masini, care foarte mare (peste 500kg)!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da intradevar greutatea isi spune cuvantul , dar si diferenta de putere e destul de mare
|
Daca stai putin sa analizei graficele care cred cu sunt pe acelasi dyno-uri observi ca S50 - are putere medie constanta aprxo 550 cp de la 5200-7000rpm, iar GtR-ul are medie aprox 780-800cp, pe aceiasi plaja de turartie, un mic calcul greutate/putere, iese ceva de genul - 2,45kg / cal (s50 - 1350kg) si aprox 2,30kg / cal la GTR, mai intervin si restul factorilor, etajare cutie, cuplu, etc. Dar par mai apropiate decat la prima vedere.
|
Quote:
Deci pt mine GTR-ul trebuia sa bata clar......are cutie mai buna,tractiune la fel, de aerodinamica ce sa mai vb... Hai ca pana la 200Kmh ar "PUTEA" sa fie amandoua c-am apropiate dar dupa 200Kmh GTR-ul trebuie sa ia avans rau, restul ar fi o dilema. NU am vazut nici un film si asa ca imi dau cu parerea. Eu ajung in iunie la KOE si atunci sper sa am ocazia sa le testez pe amandoua. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sigur ne distram ca nu suntem dusmani. Poate imi dai voie sa facem luna viitoare cu Evo-ul meu. Nu face fata la masina ta dar de placere. |
eu cred ca o cursa 0-400 m intre cei doi va fi foarte interesanta , si cel mai curand : TULCEA !!!!!
atunci vom vedea adevarata valoare a gtr-ului... ca asa sunt cursele cu start de pe loc !!!!!! si in VTM , RALIU, DTM, FORMULA 1, ETC ...asa se procedeaza cu start de pe loc |
Quote:
Este si o cursa intre 2 masini diferite.Nici in formula 1 ,Rally,DTM nu participa in aceiasi categorie 4x4 vs 4x2!!!! Raman insa surprins ca nu spune nimeni ca GTR-ul a batut fara discutii!!! |
Quote:
Din punctul meu de vedere GTR-ul e nr 1 acum, pt ca o face cu plecare dupa loc. Restul e vorbarie.M-am saturat sa tot aud, pe treapta a doua venea ala, pe a treia a venit celalalt si tot asa. GOLLUM cand va scoate masina, se va da numai dupa loc ,si 0-400 si 0-1000 sa nu mai existe nicio discutie. I-mi aduc aminte TXA si DGH se dadeau numai dupa loc ,nu i-am vazut niciodata din mers. |
Quote:
s-a schimbat ora cu ora 20.00 de catre gtr.temperatura de la ora 20.00 facea plecarea lui bobi egala cu 0 cu tot cu slikuri;) acum intelege ce vrei tu.nu zic ca nu batea tot gtr-ul,dar avea si bobi dreptul la replica cu start dupa loc. |
tzzahh....cum asa?nu cred.....aaoleuu....GTR`ul?....deh....c sa zic...asteptam meciul anului...MOM vs SUPRA....si SUPRA vs M5 by gollum.....restul sunt "curse de duminica"
PS...daca este asa cum se aude....felicitari bobi....jos palaria.:P |
Quote:
Gollum mi-a promis ca se da si dupa loc si din mers cu mine!!! Iar cine are masina pt 400m sa se dea numai dupa loc, cine are masina de toata ziua se poate da cum vrea el. De ce sa ma dau impotriva unei 4x4 dupa loc? Eu vin cu Evo in romania luna viitoare si cu cei cu tractiune pe o punte ma dau din mers, sa nu aiba dezavantaje. |
Quote:
|
Aici toata lumea isi da cu parerea dar nici unul dintre protagonisti nu spune nimic!
Oare nu ar fi mai bine ca nimeni sa nu mai faca nici o presupunere...din moment ce protagonistii nu zic nimic ba mai mult ei stiu cel mai bine ce s-a intamplat daca s-a intamplat...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Cu Teo am stabilit o cursa `rolling` de comun acord...asa ca nu prea inteleg comentariile. Sunt mai mult decat constient ca de pe loc ma mananca dc asta era problema principala. |
Quote:
Intra Bobby la grupa de 4x4 sau intra Teo la grupa de tractiune spate, sau se dau la libere? Sau de la un anumit numar de cai se face o grupa cu orice tractiune? Hai sa aducem killer bee-ul din Ungaria sa ia toate cupele :lol: |
Quote:
Se pune la start si se da. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning