![]() |
Re: RS Tuning Bucureşti
Quote:
0732566120 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
OFERTA:NISSAN SILVIA S14 BODY KIT DRIFT ,BARA FATA ,SPATE PRAGURI CAPOTA ELERON 2000 RON comanda se onoreaza in 10 zile de la cerere.
|
1 Attachment(s)
usi skyline r33 ,fibra greutate 4,5kg bucata,asiguram montaj.pret 1600 ron.
|
Cat ma costa cei 2 stalpi din fata de la un Golf 4 sa ii fac din fibra de sticla cu suport pentru tweeter.
Ceva de genu: https://img35.imageshack.us/img35/8880/05032010q.jpg |
7 Attachment(s)
[QUOTE=tea_radu;4495915]Corvette C6 in lucru[/QUOTE lam dus la sala in doua saptamani sa cam unflat:lol::-P
|
7 Attachment(s)
proiect inceput cand eram mici :-Pin lucru
|
salut Sese
Sa inteleg ca nu te-ai lasat de il faci pana la urma ? |
8 Attachment(s)
lucram in forta
|
3 Attachment(s)
proiect nou curand poze
|
6 Attachment(s)
mici modificari ptr. koe:lol:bara spate, dif. trapa, usi.
|
1 Attachment(s)
Salut. Se poate face urmatorul kit ? ma intereseaza sa fie facut pe spoilerele originale ale masinii. Daca se poate pret pe fiecare element in parte. Ms
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut,
ma intereseaza si pe mine niste modificari ale barilor , praguri si eleron la un megane ( de preferat daca se poate face modele din pozele atasate) , dar nu sunt batute in cuie , daca aveti si altceva astept cu placere propuneri. multumesc |
2 Attachment(s)
oferta de primavara:kit bmw e30 coupe drift,contine bara fata spate,aripi fata spate,praguri,capota motor,capota prbagaj, PRET 650 E
|
Salut ! Spune-mi te rog daca faci fusta fata si spate ptr e30 AC Schnitzer ? si un pret Mersi
|
Pentru masca mea crezi ca poti sa faci ceva?
Atasez poze. Scuzati murdaria de pe masina :D https://s13.postimage.org/6psyiq14j/DSC_2543.jpg https://s7.postimage.org/5mnoixdvr/DSC_2544.jpg |
1 Attachment(s)
[QUOTE=Sese_RS;4916909]oferta de primavara:kit bmw e30 coupe drift,contine bara fata spate,aripi fata spate,praguri,capota motor,capota prbagaj, PRET 650 E[/QUO
Salut. aripi in genul asta, dar fara toate decupajele, cu praguri si adatptarea barilor originale la evazari pentru un e36 coupe cat ar costa. poza informativa |
3 Attachment(s)
Salut , ma intereeaza o lucrare la voi,mai exact bara fata unde e incercuit vreau sa fie clean iar la bara spate un difuzor ceva nu stiu sigur vedem atunci ce model facem.un pret pe PM daca se poate ! ( cu tot cu vopsit,am eu vopseaua)
ms |
Quote:
mersi |
RS Tuning Bucureşti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
2 Attachment(s)
salut cat ma costa sa imi faci si mie difuzorul pt bara spate ca in pzoa 2?
|
Salut. Ma intereseaza aripile din spate p/u BMW e30 M3. Mersi anticipat.
|
2 Attachment(s)
Salut, un pret separat pentru fiecare in parte la un Golf 3:ceva asemanator cu pozele:
Bara fata - bara spate - praguri - alea din prima poza. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Salut 4 evazari pt e30 modelu din poze ma intereseaza. astept un raspuns Multumesc
|
Salut !
Am un vw Eos, 1.6 fsi, 2007 si vreu sa il fac sa arate intr-un fel :) -faruri, bara fata, bara spate,lambodoors,jante,navigatie ... etc CAm cat m-ar costa ? Multumesc! |
Salut!
As vrea un difuzor cu evacuare dubla pentru E60,faceti asa ceva? Care ar fi pretul? Multumesc! |
1 Attachment(s)
Intentionez sa imi cumpar un eleron Ltw pentru e36 , nu are inaltatoare , eu il vreau cu inaltatoare -
vreau sa stiu daca ai cumva matrita sa imi produci si mie inaltatoarele si vreau sa stiu un pret ! Sau daca ai cumvat tot eleronul Ltw deja inaltat ca sa il pot cumpara deja de la tine (nu ma deranjeaza daca ar fi tot din fibra ) am trimis si mesaj insa nu a raspuns nimeni !!!! |
1 Attachment(s)
pret pt realizarea acestei prelungiri?
|
3 Attachment(s)
Salutare, putem face din carbon sau fibra normala pentru un grand cherokee Srt din 2017 urmatoarele din poze?
CVAm cat dureaza si costuri.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning