![]() |
Re: CNVCD - Etapele V-VI - Sinaia
foarte faine filmarile :D
|
ONO a incercat alta setare nefiind un traseu cu viteze de varf ridicate. Pana la urma a ajuns la concluzia ca are un rol mult prea important in tinuta masinii de drum si l-a montat in urmatoarea mansa.
Felicitari Daniel |
Felicitari participantilor. Anul asta de coasta parca e din filmele chinezesti cu shaolini. Se bate elevul cu maestrul, fac vraji ,intrigi,etc.Tare
|
la acest raliu se putea inscrie orice masina sau trebuia sa corespunda intr-un anumit fel masina...?
|
Trebe sa corespunda anumitor cerinte. Vezi ca e un topic cu cineva care intreba cam ce tre sa cuprinda o masina de raliu.
|
am si yo o intrebare....seatul ibiza galben...e cumva diesel?...ms
|
dupa fumu care l-a scos tu ce crezi? :D
|
Unul dintre putinele diesel-uri de la noi din campionat.
|
as fi vrut sa-l vad pe rusu cu tdi-ul
|
Excelenta etapa....si vremea a fost buna...felicitari.
|
ce e a lui e a lui:D bvo ono..
|
Daca venea Puiu Rusu cred ca era bataia mai interesanta.
|
sunt convins de asta,poate la campulung
|
ONO 41
|
Am o intrebare in legatura cu Evo-u lu Traian Negru. Poate reuseste sa ma lamureasca cineva. La iesirea din acele de par de fiecare data, invartea roata spate din exterior. Are cineva vreo explicatie?
|
Salut
Ma gandesc ca roata spate din exterior era cea pe care apasarea era cea mai mare, roata spate din interior tindea sa se ridice la sol din cauza fortelor aplicate masinii in acel moment(centrifuga, centripeta). Din cate stiu diferentialul de la Evo(si nu numai) e destul de "inteligent" sa transmita puterea rotii cu cea mai mare aderenta. p.s. sper ca am inteles ce ai vrut sa zici Cu stima |
SAlut!!! am si eu o intrebare masina lu titi nu este una dintre masinile interzise la wrc acu cativa ani ??? sau aberez:D
:-?;-? |
Masina lui Titi e un Mitsubishi Lancer Evo 9 care mai intai a fost masina de grupa N si apoi prin modificarile(restrictor, turbo) aduse a devenit de H. Nu cred ca e interzisa pe undeva.
|
Quote:
Quote:
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Active_Yaw_Control
poate asta o sa iti raspunda la intrebare. cred ca totul tine de diferentialul activ. |
@ 3MI_wrc. Daca am inteles eu bine te referi la "interzicerea" WRC-urilor in campionatele romanesti...
Este partial adevarat... Pentru reducerea costurilor de participare, masinile de grupa A, clasa 8 cu tractiune integrala, nu mai pot puncta in clasamentul FIA, (grupele A si N), in Campionatul National de Raliuri. Aceste masini pot participa in schimb in cadrul grupei H. La Viteza in Coasta, unde primeaza clasamentul Open, si deci puncteaza si grupa H, nu este nici o problama participarea cu o astfel de masina. Costurile pentru intretinerea ei pot constitui insa o mare problema.. Oricum progresul facut de masina lui Titi de la inceputul campionatului este enorm. Masina intradevar se apropie acum ca si competitivitate de a lui Ono, unde pierde ca si putere, castiga ca si tinuta de drum... |
poate se referea la cele 2 WRC pe care le-a condus TITI cordoba WRC si octavia WRC
|
cred ca titi n-a condus ibiza decat pe drumurile publice:D
|
Cordoba
|
ma refeream la interzicerea" WRC-urilor in campionatele romanesti
|
Ai aflat mai sus toate raspunsurile.
|
dap , de la active
|
Quote:
@ PH86MIN - merci frumos de poze |
masina lui Emmet este o masina cu potential , nu este vre-o " tigaie " iar Emmet are o mai mare experienta competitionala , cred ca aceste comparati gen daca titi ar fi mers pe masina lui ono sau emmet pe a lui alex sunt simple speculatii care nu isi au nici un rost . fiecare se da pe ce are , si cum poate pt ca fiecare mai are cate ceva de invatat . cinste lor ca se dau , pt ca nu este asa simplu sa fi la fiecare cursa , pt ca , de ex cei din WRC sunt platiti sa concureze pe cand la noi cam majoritatea dau bani din buzunar sa concureze . Alex tine-o tot asa !!! ai tot viitorul in fatza , ai timp sa iti imbunatatesti timpii / trase / perioade de franare etc cel mai important este sa fi acolo " in carti " si sa fi prezent la cat mai multe starturi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning