Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 16-01-10 11:21

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2978455)
salut
pt o super nova
geamul de la far simplu fara striati??si cel de la proiector???(x2)
un pret t rog

Da se poate 150 ( set geamuri ) farurile si 60 ( set geamuri ) proiectoarele.

Stima !

Intre timp:

- Reconditionat far si executat geam protectie tractoras
- Reparat stop haion Laguna
- Terminat reconditionarea la farurile de Laguna

hadpeter 21-01-10 19:35

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

35 Attachment(s)
- Set ( 2 buc ) Geamuri Dacia Cn3 (100 Ron)
- Set ( 2 buc ) semnale Cn3 ( 98 Ron )
- Reconditionat 2 faruri Jeep interior + exterior
- Set ( 2 buc ) Semnale Golf II ( 50 Ron )
- Semnalizator gabarit

VAND SET LUPE H1 ( 2 buc ) NOI !!!!!! ( 125 Ron )

Stima !
Hadobas Peter / 0742036263

Norbertinio 21-01-10 19:43

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3000727)

Stima !

pe ce masina au fost lupele?? trebuie sa vorbim despre ele. te sun maine, daca nu luni in cel mai rau caz.

wsn_asf 21-01-10 19:53

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3000727)
- Set ( 2 buc ) Geamuri Dacia Cn3 (100 Ron)
- Set ( 2 buc ) semnale Cn3 ( 98 Ron )
- Reconditionat 2 faruri Jeep interior + exterior
- Set ( 2 buc ) Semnale Golf II ( 50 Ron )
- Semnalizator gabarit

Stima !

Daca se poate o poza cu ele montate!(lupele pe dacie) Mersi mult,un client multumit.

hadpeter 21-01-10 21:00

Quote:

Originally Posted by Norbertinio (Post 3000757)
pe ce masina au fost lupele?? trebuie sa vorbim despre ele. te sun maine, daca nu luni in cel mai rau caz.

Salut Norbert , kitul de lupe sunt noi ! si nu au fost montate niciodata .
1 set sa dus cu o conversie, deci mai ramane 1 set .

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 3000812)
Daca se poate o poza cu ele montate!(lupele pe dacie) Mersi mult,un client multumit.

Am pus lupa in far doar pentru a face o poza ( cu model de exemplu ) , oricum conversia ar fi in stadiul acesta incomplet ! ( nu e montat definitiv , nu e aliniat si lipseste masca ! )

Stima !
Indrazniti la conversii ca merita fiecare banut !

sacura 22-01-10 10:58

salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat

hadpeter 22-01-10 16:14

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 3002518)
salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat

Salut
Ai PM !

badea_laurentiu88 22-01-10 19:25

Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate

badea_laurentiu88 22-01-10 19:30

7 Attachment(s)
pozele, ca mereu uit sa le pun

lord_sith 23-01-10 21:41

Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.

hadpeter 24-01-10 09:49

Quote:

Originally Posted by lord_sith (Post 3007891)
Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.

Salut , am discutat si ramane sa ne auzim la telefon cand comanda e gata.

Stima

r3sp3c7 24-01-10 09:51

a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima

hadpeter 24-01-10 15:22

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 3004101)
Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 3008816)
a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima

Imi pare bine de colaborare si sper sa o mai facem.

Stima
Hadobas Peter

r3sp3c7 24-01-10 19:09

2 Attachment(s)
peter....multumesc inca odata.......cam asa arata farurile mele......o sa fac si poze cand o sa fie montate pe masina.......toata stima....

Sp1ky 24-01-10 19:40

salut....te intereseaza niste faruri cu clemele de prindere rupte?
pt reconditionari....150 ron toate
https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...r-preturi.html

hadpeter 24-01-10 21:16

r3sp3c7 inca o data succes in proiectele tale si sa auzim numai de bine !

Sp1ky - Ai Pm !

Marian 13 T D R 24-01-10 21:33

salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!

hadpeter 25-01-10 17:24

Quote:

Originally Posted by Marian 13 T D R (Post 3011284)
salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!

Am executat doar cele 2 geamuri pe faruri ( 100 ron) si semnalele transparente ( 98 ron ) .
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ).
Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron .

hadpeter 28-01-10 19:08

25 Attachment(s)
Up ! pentru produsele de daciute .

Intre timp :

- Reconditionat Far Ford Focus
- Geam Halogen Man
- Executat geam stop jeep
- Set geamuri Dacia 1310
- Reconditionat Faruri Daewoo Matiz
- Reconditionat halogen Audi A4
- Executat 3 geamuri si 2 reconditionari la halogene Autocar

Stima !
Hadobas Peter

b08ygs 28-01-10 20:04

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3013918)
Am executat doar cele 2 geamuri pe faruri ( 100 ron) si semnalele transparente ( 98 ron ) .
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ).
Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron .

pt un 2 faruri de 1300 similare, dar fara semnale ca farurile sunt fara semnale cam care ar fi pretul? de preferat o **** mare ca sa ocupe majoritatea spatiului din far...

poti sa-mi dai PM sau poti posta aici poate mai sunt si altii interesati...

sa inteleg ca farurile trebuie sa ti-le trimit ca sa ai pe ce sa lucrezi...

hadpeter 28-01-10 21:06

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3025570)
pt un 2 faruri de 1300 similare, dar fara semnale ca farurile sunt fara semnale cam care ar fi pretul? de preferat o **** mare ca sa ocupe majoritatea spatiului din far...

poti sa-mi dai PM sau poti posta aici poate mai sunt si altii interesati...

sa inteleg ca farurile trebuie sa ti-le trimit ca sa ai pe ce sa lucrezi...

Da , am nevoie de farurile direct de pe masina ca sa nu fie probleme de suporti si alte suprize in detrimentul altor faruri . Pret 350 setul ( Geamuri , kit lupe 1 faza H1 si masca aferenta ) iar daca doresti bixenon ( 2 faze ) atunci iese cam cu 100 ron in plus .

Stima

borocata 31-01-10 10:52

2 Attachment(s)
Mar interesa si pe mine cam cat mar costa sa imi faci la farurile de audi 80 B4 cum iai facut celui cu dacia ...cam cat mar costa r3sp3c7...dar eu am h4 bixenon si tot asa as vrea sa ramana....u ce zici cam cum leai putea face si cat mar costa????cu lupa sau cum crezi ca se vede mai bine.
Cam cum este in poza a 2 dar nu as vrea cu 2 lupe...Acuma cum zici si u ca e mai bine ca as vrea sa am becuri tot h4 ca deja am instalatie de bixenon

hadpeter 01-02-10 18:12

Quote:

Originally Posted by borocata (Post 3033690)
Mar interesa si pe mine cam cat mar costa sa imi faci la farurile de audi 80 B4 cum iai facut celui cu dacia ...cam cat mar costa r3sp3c7...dar eu am h4 bixenon si tot asa as vrea sa ramana....u ce zici cam cum leai putea face si cat mar costa????cu lupa sau cum crezi ca se vede mai bine.
Cam cum este in poza a 2 dar nu as vrea cu 2 lupe...Acuma cum zici si u ca e mai bine ca as vrea sa am becuri tot h4 ca deja am instalatie de bixenon

Va rog sa cititi posturile anterioare inainte de a intreba unele lucruri , am specificat exact ce am executat eu pe acea lucrare.

Strict legat de cererea ta , da se poate face 100 euro distractia ( kit bixenon cu masca si alinierile aferente ) FARA BECURI SAU XENOANE !

M5665 03-02-10 08:32

BUna ziua,

m-ar interesa si pe mine doua geamuri albe / semnale / fata / Dacia 1300. Se pot face si daca DA cat ar costa?
Dar stopurile ( tot de 1300)?

Gasiti o poza la sfarsitul paginii de aici:

http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...t=18608&st=180

Nu am putut atasa poza in acest mesaj.....

Va multumesc anticipat.

Marian - PH.

ghitza26 03-02-10 11:56

pt faruri de dacie model zambetulu lui ilici cat ar fi?

hadpeter 03-02-10 16:59

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by M5665 (Post 3044921)
BUna ziua,

m-ar interesa si pe mine doua geamuri albe / semnale / fata / Dacia 1300. Se pot face si daca DA cat ar costa?
Dar stopurile ( tot de 1300)?

Gasiti o poza la sfarsitul paginii de aici:

http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...t=18608&st=180

Nu am putut atasa poza in acest mesaj.....

Va multumesc anticipat.

Marian - PH.

Salut !

Detalii ai la https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ri/page-3.html postul 41 despre geamurile la semnalele fata.
Stopurile ies la 90 Ron setul dar am nevoie de cele 2 carcase si geamuri ( st + dr + garnitura )

Stima !
Hadobas Peter

Quote:

Originally Posted by ghitza26 (Post 3045649)
pt faruri de dacie model zambetulu lui ilici cat ar fi?

Salut !
Se poate si banuiesc ca te referi la geamuri tranparente iar pret la 140 ( set geamuri ).

Stima!

Un UP^^ pentru produsele pentru daciute !

Inca de vanzare kitul de lupe H1 !

Intre timp :
- Geam halogen Man
- Executat far Camion Iveco
- Executat semnalizator Ford Sierra
- Reconditionat Faruri Mercedes
- Executat geam stop Tractor
- Executat geam far W LT

Stima

M5665 04-02-10 09:41

Buna ziua,

imi puteti da o adresa de email ptr stabilirea detaliilor de expeditie a semnalelor de fata ptr 1300?

Multumesc.

aysmen 04-02-10 20:17

Salut am un prieten cu 2 faruri de Gof 3 care au geamurile crapate dintr-un accident.
Cat ar costa sa-i montezi 2 geamuri clare pe farurile lui.Apropo daca e sa le trimita lucrezi si cu Posta Romana sau doar cu Curier?Mersi si multa BAfta

al3x82 04-02-10 20:21

Farurile de C-klasse le-ai desfacut si le-ai curatat si in interior ca m-ar interesa si pe mine ptr un E-klasse dar sunt inegrite prin interior

hadpeter 05-02-10 08:32

Quote:

Originally Posted by M5665 (Post 3048923)
Buna ziua,

imi puteti da o adresa de email ptr stabilirea detaliilor de expeditie a semnalelor de fata ptr 1300?

Multumesc.

Trimite datele de destinatar intr-un PM sau la [email protected]

Quote:

Originally Posted by aysmen (Post 3051251)
Salut am un prieten cu 2 faruri de Gof 3 care au geamurile crapate dintr-un accident.
Cat ar costa sa-i montezi 2 geamuri clare pe farurile lui.Apropo daca e sa le trimita lucrezi si cu Posta Romana sau doar cu Curier?Mersi si multa BAfta

200 Lei setul de geamuri clare. Le poti trimite incepand cu posta pana la orice currierat rapid.

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 3051269)
Farurile de C-klasse le-ai desfacut si le-ai curatat si in interior ca m-ar interesa si pe mine ptr un E-klasse dar sunt inegrite prin interior

Da a fost curatat si pe interior .

Atentie , lucrari iau de prin 17 - 18 incolo !

Stima
Hadobas Peter

Nebunul_89 06-02-10 20:31

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

3 Attachment(s)
Salut m-ar interesa un pret pentru o pereche de faruri de Honda civic.. si semnalizari portocaliu acela.. cele de fabrica sunt clare.si as mai dori un set de semnalizari cum is in a 3 a poza.. portocali

cristi.mk4 06-02-10 21:27

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

becuri rosi de pozitie unde gasesc mms mult

ciucurel04 07-02-10 16:47

as avea nevoie de 2 geamuri pentru faruri la un vw bora.Sunt cam matuite :( pret ceva..un pm daca se poate.

Mersi!

hadpeter 07-02-10 17:10

Quote:

Originally Posted by Nebunul_89 (Post 3058409)
Salut m-ar interesa un pret pentru o pereche de faruri de Honda civic.. si semnalizari portocaliu acela.. cele de fabrica sunt clare.si as mai dori un set de semnalizari cum is in a 3 a poza.. portocali

Salut, ca in poza eu nu am cum sa-ti fac farurile si nici semnalele . E vorba strict de cromul respectiv care nimeni nu ti-l face calumea in Romania asta mare. Ce pot eu sa te ajut 2 geamuri clare cu 2 kituri de lupe bixenon si semnalele clare cu modificarile pe interior si iese pe undeva la 120 euro distractia .
Stima

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3058572)
becuri rosi de pozitie unde gasesc mms mult

Salut , da un search pe forum si vei gasii ( cine cauta gaseste - vorba veche ! ).

Quote:

Originally Posted by ciucurel04 (Post 3061322)
as avea nevoie de 2 geamuri pentru faruri la un vw bora.Sunt cam matuite :( pret ceva..un pm daca se poate.

Mersi!

Salut
Se poate si ies reconditionatul lor complect la 170 Roni sau 100 Roni in cazul reconditionarii geamuriilor .
Asa arata ca la postul 122 o reconditionare complecta interior - exterior la un Bora
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ri/page-9.html

Stima
Hadobas Peter

raresvintea 07-02-10 19:17

stopuri clare cielo? dar farurile le poti face clare? si cat ma costa!

b08ygs 07-02-10 21:59

salut

am un set de stopuri 1300 france cu margine cromata, dar din nefericire partea cromata nu mai exista.. deh 30 de ani si-au zis si ei cuvantul.... ma intereseaza daca poti sa pui crom pe afara ele originale avand crom pe interior.... daca doresti poze cu produsul sa-mi zici sa le fac poze ca sa le vezi

Nebunul_89 07-02-10 22:19

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3061411)
Salut, ca in poza eu nu am cum sa-ti fac farurile si nici semnalele . E vorba strict de cromul respectiv care nimeni nu ti-l face calumea in Romania asta mare. Ce pot eu sa te ajut 2 geamuri clare cu 2 kituri de lupe bixenon si semnalele clare cu modificarile pe interior si iese pe undeva la 120 euro distractia .
Stima

Salut , da un search pe forum si vei gasii ( cine cauta gaseste - vorba veche ! ).

Salut
Se poate si ies reconditionatul lor complect la 170 Roni sau 100 Roni in cazul reconditionarii geamuriilor .
Asa arata ca la postul 122 o reconditionare complecta interior - exterior la un Bora
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ri/page-9.html

Stima
Hadobas Peter

eu nu vreau numa sticlele sa fie ca in poza ... adica clare .. fara lupe sau alt ceva ... interiorul sa ramana cel original ... si la semnalizari la fel .. numai sticla portocalie :)

hadpeter 08-02-10 16:14

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 3061931)

Salut !
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac !

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3062570)
salut

am un set de stopuri 1300 france cu margine cromata, dar din nefericire partea cromata nu mai exista.. deh 30 de ani si-au zis si ei cuvantul.... ma intereseaza daca poti sa pui crom pe afara ele originale avand crom pe interior.... daca doresti poze cu produsul sa-mi zici sa le fac poze ca sa le vezi

De cite-ai cu 2 posturi anterioare ca am discutat un lucru legat de cromare !

Quote:

Originally Posted by Nebunul_89 (Post 3062645)
eu nu vreau numa sticlele sa fie ca in poza ... adica clare .. fara lupe sau alt ceva ... interiorul sa ramana cel original ... si la semnalizari la fel .. numai sticla portocalie :)

Salut
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia.

Stima !
Hadobas Peter

hadpeter 08-02-10 16:21

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 3061931)

Salut !
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac !

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3062570)
salut

De cite-ai cu 2 posturi anterioare ca am discutat un lucru legat de cromare !

Quote:

Originally Posted by Nebunul_89 (Post 3062645)

Salut
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia.

Stima !
Hadobas Peter

hadpeter 13-02-10 16:30

18 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !

Am sa rog un moderator sa stearga unul din posturile anterioare, nu inteleg cum de s-au multiplicat :shock:.

Kitul de lupe H1 inca la vanzare !

Intre timp :
- Reperat stop remorca
- Stop ceva Jeep complect
- Stop Hyundai complect
- Stop Atv complect
- Halogen Bmw 318
- Stop Toyota
- 2 halogene Laguna
- Executat dispersoare portocalii girofar

Stima
Hadobas Peter

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning