![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
10 Attachment(s)
Quote:
Stima ! Intre timp: - Reconditionat far si executat geam protectie tractoras - Reparat stop haion Laguna - Terminat reconditionarea la farurile de Laguna |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
35 Attachment(s)
- Set ( 2 buc ) Geamuri Dacia Cn3 (100 Ron)
- Set ( 2 buc ) semnale Cn3 ( 98 Ron ) - Reconditionat 2 faruri Jeep interior + exterior - Set ( 2 buc ) Semnale Golf II ( 50 Ron ) - Semnalizator gabarit VAND SET LUPE H1 ( 2 buc ) NOI !!!!!! ( 125 Ron ) Stima ! Hadobas Peter / 0742036263 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 set sa dus cu o conversie, deci mai ramane 1 set . Quote:
Stima ! Indrazniti la conversii ca merita fiecare banut ! |
salut vreau si eu 2 geamuri clare ptr golf 3.....zimi te rog un pret si un timp de executie
Ms anticipat |
Quote:
Ai PM ! |
Tocmai miam primit comanda de stopuri de break si semnalizari, arata foarte bine, se potriveste bine la gauri.......no comment, bine lucrate
|
7 Attachment(s)
pozele, ca mereu uit sa le pun
|
Salut, ma intereseaza si pe mine 2 geamuri clare pentru faruri de Dacie rotunde. Imi fac eu farurile, am nevoie decat de geamuri. Astept PM cu pretul.
|
Quote:
Stima |
a ajuns coletul, sunt foarte multumit de realizarea lucrarii......o sa revin cu poze cand montez lupele si semnalele clare pt dacia berlina......peter...toata stima
|
Quote:
Quote:
Stima Hadobas Peter |
2 Attachment(s)
peter....multumesc inca odata.......cam asa arata farurile mele......o sa fac si poze cand o sa fie montate pe masina.......toata stima....
|
salut....te intereseaza niste faruri cu clemele de prindere rupte?
pt reconditionari....150 ron toate https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...r-preturi.html |
r3sp3c7 inca o data succes in proiectele tale si sa auzim numai de bine !
Sp1ky - Ai Pm ! |
salut vreau si eu un set de faruri cum ai facut pt r3sp3c7...acelasi model.....cat ma costa!!!bafta si multe proiecte!!!
|
Quote:
Daca doresti conversie la lupa se poate si aia dar lucrez pe carcasele tale si ies in jur de 450 Ron ( 2x Geamuri transparente faruri, kit lupe H1 + montajul si alinierea lor, 2x masti + 2 semnalizatoare complecte transparente gata de montaj ). Sau daca doresti sa faci tu conversia atunci iti trebuie 2 geamuri la faruri si 2 semnale tranparente in toatal 198 ron . |
25 Attachment(s)
Up ! pentru produsele de daciute .
Intre timp : - Reconditionat Far Ford Focus - Geam Halogen Man - Executat geam stop jeep - Set geamuri Dacia 1310 - Reconditionat Faruri Daewoo Matiz - Reconditionat halogen Audi A4 - Executat 3 geamuri si 2 reconditionari la halogene Autocar Stima ! Hadobas Peter |
Quote:
poti sa-mi dai PM sau poti posta aici poate mai sunt si altii interesati... sa inteleg ca farurile trebuie sa ti-le trimit ca sa ai pe ce sa lucrezi... |
Quote:
Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
2 Attachment(s)
Mar interesa si pe mine cam cat mar costa sa imi faci la farurile de audi 80 B4 cum iai facut celui cu dacia ...cam cat mar costa r3sp3c7...dar eu am h4 bixenon si tot asa as vrea sa ramana....u ce zici cam cum leai putea face si cat mar costa????cu lupa sau cum crezi ca se vede mai bine.
Cam cum este in poza a 2 dar nu as vrea cu 2 lupe...Acuma cum zici si u ca e mai bine ca as vrea sa am becuri tot h4 ca deja am instalatie de bixenon |
Quote:
Strict legat de cererea ta , da se poate face 100 euro distractia ( kit bixenon cu masca si alinierile aferente ) FARA BECURI SAU XENOANE ! |
BUna ziua,
m-ar interesa si pe mine doua geamuri albe / semnale / fata / Dacia 1300. Se pot face si daca DA cat ar costa? Dar stopurile ( tot de 1300)? Gasiti o poza la sfarsitul paginii de aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...t=18608&st=180 Nu am putut atasa poza in acest mesaj..... Va multumesc anticipat. Marian - PH. |
pt faruri de dacie model zambetulu lui ilici cat ar fi?
|
20 Attachment(s)
Quote:
Detalii ai la https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ri/page-3.html postul 41 despre geamurile la semnalele fata. Stopurile ies la 90 Ron setul dar am nevoie de cele 2 carcase si geamuri ( st + dr + garnitura ) Stima ! Hadobas Peter Quote:
Se poate si banuiesc ca te referi la geamuri tranparente iar pret la 140 ( set geamuri ). Stima! Un UP^^ pentru produsele pentru daciute ! Inca de vanzare kitul de lupe H1 ! Intre timp : - Geam halogen Man - Executat far Camion Iveco - Executat semnalizator Ford Sierra - Reconditionat Faruri Mercedes - Executat geam stop Tractor - Executat geam far W LT Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
Buna ziua,
imi puteti da o adresa de email ptr stabilirea detaliilor de expeditie a semnalelor de fata ptr 1300? Multumesc. |
Salut am un prieten cu 2 faruri de Gof 3 care au geamurile crapate dintr-un accident.
Cat ar costa sa-i montezi 2 geamuri clare pe farurile lui.Apropo daca e sa le trimita lucrezi si cu Posta Romana sau doar cu Curier?Mersi si multa BAfta |
Farurile de C-klasse le-ai desfacut si le-ai curatat si in interior ca m-ar interesa si pe mine ptr un E-klasse dar sunt inegrite prin interior
|
Quote:
Quote:
Quote:
Atentie , lucrari iau de prin 17 - 18 incolo ! Stima Hadobas Peter |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
3 Attachment(s)
Salut m-ar interesa un pret pentru o pereche de faruri de Honda civic.. si semnalizari portocaliu acela.. cele de fabrica sunt clare.si as mai dori un set de semnalizari cum is in a 3 a poza.. portocali
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
becuri rosi de pozitie unde gasesc mms mult
|
as avea nevoie de 2 geamuri pentru faruri la un vw bora.Sunt cam matuite :( pret ceva..un pm daca se poate.
Mersi! |
Quote:
Stima Quote:
Quote:
Se poate si ies reconditionatul lor complect la 170 Roni sau 100 Roni in cazul reconditionarii geamuriilor . Asa arata ca la postul 122 o reconditionare complecta interior - exterior la un Bora https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ri/page-9.html Stima Hadobas Peter |
stopuri clare cielo? dar farurile le poti face clare? si cat ma costa!
|
salut
am un set de stopuri 1300 france cu margine cromata, dar din nefericire partea cromata nu mai exista.. deh 30 de ani si-au zis si ei cuvantul.... ma intereseaza daca poti sa pui crom pe afara ele originale avand crom pe interior.... daca doresti poze cu produsul sa-mi zici sa le fac poze ca sa le vezi |
Quote:
|
Quote:
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac ! Quote:
Quote:
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia. Stima ! Hadobas Peter |
Quote:
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac ! Quote:
Quote:
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia. Stima ! Hadobas Peter |
18 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !
Am sa rog un moderator sa stearga unul din posturile anterioare, nu inteleg cum de s-au multiplicat :shock:. Kitul de lupe H1 inca la vanzare ! Intre timp : - Reperat stop remorca - Stop ceva Jeep complect - Stop Hyundai complect - Stop Atv complect - Halogen Bmw 318 - Stop Toyota - 2 halogene Laguna - Executat dispersoare portocalii girofar Stima Hadobas Peter |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning