![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
La obiect postul ca intotdeauna. Exact la cele spuse de tine ma gandeam si eu: in primul rand transmiterea puterii la sol, apoi aerodinamica, stabilitate si nu chiar in ultimul rand putere :d Si eu cred ca e de pe alta planeta gtr-ul fata de ursache. Eu sunt si putin subiectiv pt ca am un urs de 300 de cai, usurat si cand accelerez il apuca strechea si o ia in toate directiile..ma gandesc ca dupa 500... Eu vad un urs langa un astfel de gtr doar pe pista amenajata, cu cauciucuri si suspensie de drag..altfel..nici o sansa dupa parerea mea. App..iubesc ambele masini, le-am vazut live pe amandoua. Felicitari |
Astazi GTR-ul alb a primit un mic cadou - nu se vede dar se simte grav!!!
|
un bradulet cu aroma de pasarica nipona :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am vazut ieri in jur de ora 19:00 un GT-R alb pe DN1. Banuiesc ca tu erai ca ii "crosetai" pe toti am vazut, plus ca din ce stiu e cam singurul alb din Bucuresti :D
|
Quote:
|
http://www.nagtroc.org/forums/index....&st=0&start=0#
au castigat baietii din state procesul cu nissan :D |
Quote:
|
foarte tare, sa vezi acum note de plata la nissan !! a aparut precedentul !!
|
7 Attachment(s)
Theo ai curaj tata sa iti cumperi dymag pt romania - sunt super roti pt circuit - si eu am vrut dar uite de ce imi era frica - asta este marele risc - nu se indoaie se spulbera si gropi avem destule - ai grija doamne fereste ca daca se intampla in mers nu cred ca este prea bine!!! personal cred ca rotile nissan oem sunt ideale pt strazile noastre!!! am "testat" pe pielea mea niste gropane si de unde credeam ca s-au facut varza am constatat ca sunt in perfecta stare!!!
|
2 Attachment(s)
In curand ceva foarte necesar!!!
|
Apropo!!!
Ulimele jante sunt Team Dynamics....ce legatura au ele cu cele de carbon??????? |
Quote:
|
Am inteles ca ai papat bataita de la Bobi Mom?
Pacat ..... |
Quote:
|
respect pt atitudinea ta...cu masina ta si felul tau de a privi lucrurile, viitorul curselor pare insorit pt Romania...Multa bafta in continuare!!
|
3 Attachment(s)
La ultima cursa - unde nu am apucat sa fac tot ce mi-am propus - din fericire a explodat o planetara - sunt chiar linistit - suspectam ceva la cutie dar am avut noroc de data asta - o sa vad ce solutie adopt pt ca se pare cele oem nu mai rezista la puterea asta si in plus pe viitor puterea creste!!!;)
|
cam subtirele planetare oem de gtr pt puterea care o dezvolta...n-au fost asa darnici pe partea asta din pacate...
|
Quote:
Dragos |
Quote:
Cele mai sincere felicitari pentru replica data!!!!!! Si mai mult decat atat singurele curse care merita a fi luate in seama sunt cele cu plecarea de pe loc.....nu conteaza ca e pista de drag, circuit, rally s.a.m.d. Oricum ar fi toate aceste curse se fac cu plecarea de pe loc si cronometrate tot de pe loc!!!! |
Quote:
|
|
Quote:
|
Cochilul asta mic se cam uita la kilotzei la fetitze ? Ce a ajuns net-ul asta :lol:
|
;)GTR se pare ca are noroc - capul de planetara este pe drum - si pe viitor va primi un set de planetare speciale Level 5 pt 1000 + cp
|
Quote:
|
GTR is back on the street - thanks XM!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
calendarul meu preferat si cevva bbs-uri !!! ca bine mai arata!!! si cei de la sp power au un fix cu modelul asta!!!!
|
2 Attachment(s)
noile frane fata sunt pe drum - cele oem sunt chiar nasoale - adica la utilizare intensa cedeaza rapid - o sa postez ceva poze dupa ce le schimb ca sa se vada despre ce vb - chiar naspa!!!
|
si restul de upgradeuri pe cand ? :D
|
Quote:
|
ok atunci pastreaza misterul :D
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut un GTR gri cred ca era sau oricum ceva gri inchis prin zona liceului Sincai dar mai des.. stie cineva ceva de el ?
|
Quote:
|
ai trecut pe langa mine in militari acum cateva zile:shock: :shock::shock::shock: e fenomenal ce ai tu acolo. felicitari si bafta in continuare
|
9 Attachment(s)
a inceput SEMA 2009 si au aparut deja bunatatile!!!! widebody integral dry carbon - AIT se lauda ca o sa fie al un pret "rezonabil" - adica o sa ne cada dintii :shock: aplicand teoria deja cunoscuta la gtr ca nu sunt multi clienti potentiali pt ca este o masina cu serie relativ limitata :x speranta moare ultima dar moare :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning