![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
1 Attachment(s)
donatie de la katz de pe matizclub.ro
filtre pentru dragele de subwoofere :) Multumesc pentru toate sfaturile si ajutorul dat pentru proiectul meu :) |
Cat ai dat pe cauciucuri? Trebuie sa ii iau si eu opinci noi la rajnita:-)
|
120 ron/anvelopa cu tot cu montat si echilibrat + 5 ron / roata sa le pun azot
|
doar 120 lei cauciucu? ai scapat ieftin, oricum arata binisor, nu sunt fan al acestor jante, (prefer cele cu buza) dar dau uimitor de bine, acum daca tot ai inceput pune si o suspensie mai joasa daca esti castigat daca nu:-?, vopseste barele sau incearca ceva unicat din ele:D
bafta!! |
pentru moment o sa vopsesc in interior consola de bord, etrierii si tamburii
si voi incerca sa achizitionez un turometru. si atat, pana prin vara. bani de-ar fi... |
Sa nu imi spui ca si tu faci etrierii rosii:???: si restul la ce culori te-ai gandit?
|
voi folosi doar alb :)
deci etrieri, tamburi si consola - albe. ar trebui sa imi ajunga 150ml de vopsea auto pentru 2 maini. |
Baga la spray! Ma bucur ca nu ii faci rosii, toti ii fac rosii:shock:
|
vopsea auto pentru etrieri?
|
Quote:
|
am avut si eu pe opel..si s-a cojit, iar la o roata s-a scurs:sad:( dupa ce a mers masina vreo 6 ore in continu), probabil depinde foarte mult si vopseaua:-)
|
Quote:
Pai daca asta e culoarea care se potriveste cel mai bine la majoritatea culorilor de caroserie..ce culoare ai vrea sa-si faca lumea? Plus ca asta se vede cel mai frumos prin jante. |
Tu ai etrierii vopsiti cu rosu nu?! :-) E parerea ta asta, nu generaliza cum tie iti place unii nu suporta plus de asta mai sunt culori care dau bine nu trebuie neaparat rosu;) Hai sa nu poluam topicul omului!
|
Nu poluam, ne iarta si pe noi skimpy. Nu am etrierii vopsiti in nici o culoare :)
|
voi folosi vopsea auto pentru ca pare fi o varianta buna.
de ce ? -> pentru ca tabla, vara, se incalzeste foarte tare (poti praji si oua pe ea) => ca rezista la temperaturi inalte + ca am un coleg din matizclub in iasi care ma poate ajuta cu vopsitul (are pistol si toate cele de trebuinta) |
O sa ti se decojeasca sigur. Nu fa greseala asta :)
|
asta a fost recomandarea unei persoane care si-a vopsit acum aproximativ 2 ani si nu a avut pana acum probleme.
oricum, daca iau spray si dau de 2 ori pe an, nu e cam tot acelasi lucru? |
si se merita? iti spun eu ca am avut si pur si simplu s-a topic, curgea vopseaua, stai sa desfaci rotile bla bla bla, si cu 30-40 de lei parca ,iei spray special si nu te doare capu, dar alegerea ta;)
|
E 18 lei un spray special, singura chestie e culoarea. ca in rest tin si altele, nu cred ca se cojesc daca dai bine. Eu am facut asa: bormasina cu perie de sarma -> grund antirugina -> vopsea rosie speciala pt etrieri cica -> lac :)
|
18 lei? :) Eu mi-am luat un spray rosu pt etrieri si a costat 55 lei sau ceva de genul asta. Rezistent la caldura, etc. Nu stiu ce spray rezistent la caldura ai gasit tu la 18 lei.
|
Fac poza? 150 ml parca are, scrie pe el ceva ca rezistent la temperatura. Mai am prieteni care au folosit ceva si rezista de vreun an si ceva fara sa dea cu grund si spray.
Daca tu ti-ai luat o mica teapa cu 55 de lei/spray, asta nu inseamna ca nicaieri in lumea asta nu se gasesc produse mai ieftine de genul. Cand s-o exfolia atunci vin si ma plang aici, dar nu cred ca e cazul. Oricum e cam porcarie sincer sa vopsesti etrierii, cel putin in culori deastea stridente. |
Fratilor nu va mai disperati cu tot felul de vopsele speciale d etrieri si toate alea....mergeti si cautati Rangriz-Sadaf la 375 ml.Super rezistenta,culorile rezista in timp nu se decoloreaza sau exfoliaza.garantez eu pt vopseaua asta.Cumnatul meu a vopsit etrierii si tamburii la masina lui d aproape 2 ani si nu prezinta nici un semn de deteriorare sau ceva d genu.cel putin la culoarea rosu au o nuanta super mijto gen Ferrari.
|
depinde de pret eu am gasit cu 32 de lei, depinde de zona magazin firma etc etc. si factorul cel mai important este cum le folosesti, daca mergi in bucuresti 2,3 ore bara la bara cu frane din minut in minut iti dai seama ca nu rezista mult, poate sa fie si aur
p.s. vorbesc din experienta nu auzite!!! |
banzay, daca nu ma zgarcesc de obicei si vreau ce e mai bun nu inseamna ca mi-am luat teapa. Ok, ai dat cat ai dat pe sprayul tau, o sa te tina sau n-o sa te tina cat un spray mai scump, e problema ta. (sper sa te tina si sa fii multumit)
Astazi mi-am vopsit si eu etrierii si tamburii cu teapa pe care am cumparat-o, si a iesit un rosu ceva mai aprins ca ce am mai vazut cand si-au vopsit unii din prietenii mei. Poze AICI. skimpy, astept poze dupa ce vopsesti si tu. Pun pariu ca se va vedea bestial alb. Buna idee. Pacat ca va fi mai greu de tinut curate cand se vor acoperi de ferodou si alte reziduuri. :( |
skimpy, neaparat sa cureti cu perie de sarma inainte sa vopsesti si daca tot folosesti vopsea auto normala sa dai multe straturi ca sa ai sanse mai mari sa reziste mai mult in timp. Si neaparat sa ne pui si noua poze sa vedem cand termini :)
|
sa fac rost de bani :) neaparat
|
imi place bombaaa...bani si timp sa fie si o faci avion :d bafta in continuare.. ;)
|
multumesc foarte mult de urare.
de cand am terminat partea audio, pe cuvant ca nu am avut timp nici macar o sedinta foto sa ii fac :( |
1 Attachment(s)
Un mic update :)
|
Felicitari! :-)frumoasa poza!
|
promit ca intr`o zi o sa ii fac o sedinta foto. PROMIT :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu te superi ca pun si eu 2 poze..restu le pui tu;) bafta |
multumesc mult Wlad.
acus o sa urc si eu pozele (bineinteles, dupa ce ma uit la ele ) :) |
7 Attachment(s)
prima sedinta foto oficiala cu bomba mea :)
Tot respectul pentru Wlad (care pe langa ca e un baiat bun), nu mi-a cerut nici bani sau ceva de genul - ci a facut-o din placere. Thumbs UP! err (nu mi`a pus nici o poza - edit :) ) |
Te invidiez, are personalitate bomba ta. :D
Succese! |
Frumoase poze si nici masina nu e mai prejos! Felicitari! O masina ingrijita!
|
subscriu la ce a spus Skimpy mai sus. Il cunosc pe Wlad ca si pasionat si membru al clubului BimmerFans si nu este deloc de trecut cu vederea latura sa mai artistica care vad ca o exerseaza din ce in ce mai des si mai bine 8)
Mult noroc cu masina si sa o porti sanatos ! |
salz Skimpy .. ia zi si mie ... cum ai facut pleoapele .. fibra ,nu ai mai vrut sudura :lol: ...
|
pleoapele mi le-a facut un coleg din matizclub pana voi reusi sa strang bani sa modific capota...
|
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning