Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (simplu si atat) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/126191-cielo-executive-simplu.html)

Cristi_nbi 11-09-10 22:29

Re: Cielo Executive (simplu si atat)

frumos frate.. frumos:rolleyes2

B-99-SAA 13-09-10 10:35

Moama in sfarsit ai redeschis topicul!!! Ma plictisisem sa ma uit "dincolo" la topic! :D Arata intr-un mare fel acum, chiar daca mai ai si bube mici de rezolvat la ea. Noi sa fim sanatosi, si bani sa fie, ca pasiune exista :twisted: Te astept cu prima sedinta foto mai profi! :lol:

CT-13-TGR 13-09-10 13:53

banzay ... esti bine bine la capitolu clean... foarte misto ... respect pentru munca depusa... si inger a facut treaba buna... am vazut k are in proiect modificarea fetei la espero .. sa vedem deasemenea produsul finit. PS eu l`am vazut si live... dar decat noaptea! (cat te`a ajuns toata MODIFICAREA )

banzay 13-09-10 18:59

Pai vopsitu nu a fost cine stie ce... insa cand am calculat cat am bagat in masina (jante, muzichie, suspensie, etc) m-a luat durerea de cap...

CT-13-TGR 14-09-10 21:13

stai k eu nu ma gandeam la cat te a ajuns total ... cat te a ajuns vopsitu bad boy si demontatul manerelor... oricum am vazut`o luni seara in tomis nord in fata la magazinu meu :)) si ZAH era parcat la 3 masini distanta :) ce sa zic spor pe viitor!:)

banzay 15-09-10 08:14

Vopsitul mai putin decat era normal. Au avut baietii doar de finisat un pic (mai mult) si de vopsit :) bad-boy, manere scoase, electrica/mecanica, facute de manutele mele 2. Daca pot altii, eu nu as putea?

ss_seby 15-09-10 14:03

He he he , in sfarsit l-ai redeschis banzay , foarte tare ti-a iesit masina . am ramas:shock::shock: Multa bafta in continuare , vezi poate faci ca XWX si iti pui si tu un SFI :>

banzay 15-09-10 14:15

Nu cred. Nu sunt finante. Deocamdata incerc sa injumatatesc numarul de roti si sa renunt la plafon in favoarea castii negre ce acopera in totalitate bibilica :)

nitrouxboy 17-09-10 14:06

Salut! in primul rand tin sa te felicit pt pasiunea si munca depusa acestei masini. In al2lea rand te rog(daca se poate) sa`mi spui sistemul de deschidere a usilor. Eu am o idee dar vreau sa`mi spui exact,pas cu pas cum ai procedat. Astept pm sau un add la id nitrouxboy . Multumesc si multa sanatate!

banzay 20-09-10 13:46

o alarma de 120 de lei, usor modificata. iese + pe 12v prin 2 fire diferite catre motorase prin diverse combinatii ale butonaselor telecomenzii (asta ca sa nu apas prin casa pe telcomanda si sa ma trezesc cu usa deschisa). Simplificata broasca (alarma inca exista pe masina, dar nu mai inchide masina - nu are rost, doar bipaie daca e armata). 2 bobine de portbagaj de cielo/espero. Si modificat astfel inca sa nu se deschida usa cu numarul. :)

pustiu_FUG 20-09-10 13:58

Printre cele mai frumoase cielo-uri:lol:

Respect Banzay!!!!!!

banzay 25-09-10 12:41

se vand jantele, daca le vrea cineva pm, pt suspensie am vorbit deja sa o dau, mai dau si subul si statia si daca mai e ceva care nu e necesar masinii in mersul ei ...

NXdev 25-09-10 14:40

Dar unde ajunge masina de vinzi piese "importante" dupa ea :|?Daca as avea bani luam eu jantele tale :(.

mike-fullspeed 25-09-10 16:00

o vinzi si tu cum o vinde inger pe a lui?

ing3r 25-09-10 21:52

Nu cred ca o vinde...
Si, in plus, eu o dau cu totul :))

Asa bre, ai ganduri "negre" ? :P

ovidiu89 25-09-10 22:04

el avea ganduri negre demult:lol::lol:

B-99-SAA 26-09-10 10:16

Dar de ce oare? :rolleyes2 Ia zi drept banzay, ce ai de gand :lol:

banzay 27-09-10 12:48

Nimic (deocamdata). Am alte lucruri care ma atrag. Vreau motor, mai trebuie si altele. Macar cu banii de ii scot de aici sa incep cu o parte din echipament :) Masina va merge bine (chiar mai bine) si cu table si cu suspensie tip barca. Prin zapada de la iarna si gropile vesnice de la noi nu cred imi va parea rau :)

banzay 30-09-10 14:26

2 Attachment(s)
Macar un ceas albastru sa am si eu daca tot 'dezmembrez' masina :o Subul si statia se vor duce probabil pe masina fratelui meu. Nu imi pare rau ca ies pe minus, macar nu se vor asculta manele ever :lol:

Apropo, nu are nimeni un far clar de stanga?

B-99-SAA 30-09-10 20:00

Inteleg, jante si arcuri pentru iarna sa fii si tu mai sus... da cu muzica ce ai avut? :lol:

ing3r 01-10-10 00:15

Oricum nu era disperat dupa subwoofer. Mai mult de gura mea l-a luat :lol:
Lasa bre, eu unul te inteleg perfect, si eu trec prin perioada asta de tranzitie! :D
Mai putin tuning, mai mult "cap pe umeri" :-P

Greku`BWJ 01-10-10 00:41

Sincer n-am ce comenta, i-ai adus masini numai modificari cu gust.Frumos ! Bafta multa incontinuare !
P.S Ai idee ce pret au semnalizarile clare ?

banzay 01-10-10 08:45

Nu am idee ca si mie mi-ar trebui una. Si un far. Dar nu se mai gasesc, asa ca revenim la stock :)

Greku`BWJ 01-10-10 12:06

Am inteles ca se pot face ceva si la cele stock ; cica s-ar scoate chestia aia galbena din ele si ar fi mai frumoase , acum nu stiu cat e de adevarat , trebuie sa incerc si eu :D

bele 02-10-10 00:06

fa rost de un far rapid k arata urat lovita pe tulcei acolo..pacat de ea fara un ochi :)

banzay 04-10-10 09:55

Mai ales ca e din nou inalta si confortabila acum :rolleyes2 si mai trec in curand si la jante de 14. Daca nu, tablele la putere! Alte griji, alte interese, nu am chef de masina acum.

mike-fullspeed 04-10-10 20:44

Mai bine bagai banii la masinute decat sa ii bagi intr-o masina si acum sa iti bati joc de munca ta..... parca erau bani furati.

Pot sa te intreb de ce am mai facut toate astia?

banzay 05-10-10 07:34

Cine zice ca imi bat joc de munca mea? poate inainte mi-am batut joc cu suspensie tare, masina joasa de deabia mergeam pe drumurile astea :) (sunt sigur ca aici il am fan no1 pe PetricaCBD si el a avut arcuri doar -4 parca si le-a dat jos; nu se merita pe masinile astea daca le tii pt mers zi de zi <desi eu mergeam si merg cam rar cu ea si tot nu am suportat>) pt ce a fost? Sa pot face o poza cu masina terminata si sa o fac la loc :twisted: bani in ultima vreme chiar nu am bagat asa ca nu am de ce sa ma plang, de pe ce am dat jos de pe masina am recuperat ceva pt ca erau ca noi. cum ziceam si cu alte ocazii, de cand m-am apucat s-au mai schimbat lucrurile si am devenit interesat si in alte lucruri cu motor, mai interesante :)

B-99-SAA 05-10-10 08:25

E treaba ta, sunt banii tai, masina ta, gusturile tale, etc... Dar in mare parte sunt de acord cu mike.... Ai muncit la masina si acum o readuci la stock. De ce nu ti-ai luat inca o masina, si pe asta o terminai incet, o faceai pana la capat daca tot te-ai apucat de ea. Eu, personal, daca as munci la o masina cat ai munci tu... mai bine o vad vanduta decat sa o fac iar cum era inainte!! Parerea mea...

PS: in orice domeniu si pe orice plan e nevoie de sacrificiu cand vrei ceva... sa ajungi undeva... si asta e valabil mai ales aici!

banzay 05-10-10 09:49

Nu prea se intelege ce vreau sa spun eu. Alta masina nu mai imi trebuie. o sa o aduc 'spre stock', doar nu ma apuc acum sa decupez usile sa ii pun manere si sa scot chitul din santuri. O sa fie diferita un pic, dar nu o sa mai fie joasa si nu o sa mai aiba jante late. Dar tot vor fi iesite in afara, orice jante vor fi. imi voi cauta niste distantiere. Ce mare schimbare? Suspensia data jos si farurile clare schimbate cu unele originale, din motiv de far spart? :) de masina nu prea ma mai doare in momentul asta. si sacrificii... fac, dar pt alte lucruri, care mi se par mai importante, nu aveam nevoie sa imi f.t gandurile prin cap sa fiu atent la orice pietricica de pe drum si sa imi 'clantzan' dintii prin drumurile de aici.

moga1688 05-10-10 12:33

pacat banzay ca o readuci la stock,tu sti cel mai bine:sad:
P.S : Daca erai in Timisoara cresteai balonajul la 80,chiar nu ma gandeam sa fie asa drumuri proaste in constanta:sad:

dRR-XWX 05-10-10 13:29

eu cred ca sunt singuru care iti zic bravo ca le vinzi si te bagi la motor :lol:
suspensia si restu poti sa le pui si dupa ce termini cu motoru... asa ca nu vad ce strici..
eu am vopsit masina de 3 ori in 1 an jumate... 2... acum o fac a 4-a oara... de fiecare data am facut ceva nou... si oricum, nu se compara cu motorul, pe care regret ca nu l-am pus prima data:lol:
oricum, daca vrei motoru pe masina, sa ai peste 1000 de euro in afara de motor :P
bafta multa

CT 29 R I P 05-10-10 14:09

el nu vrea motor pe masina.. vrea motor (motocicleta)

dRR-XWX 05-10-10 14:12

acum? iarna?:lol:

banzay 05-10-10 14:13

Mersi XWX! Ideea e ca imi iau motor... dar din ala pe 2 roti. Dupa ce m-oi satura de ala si se mai strang km la cielo, 'intru' si in compartimentul motor la cielo. Dar deocamdata strang bani pt 2 roti si o casca :) Pe viitor un 'sleeper car' mi-as dori sa scot din cielito :)

Teroarea 05-10-10 17:37

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3704451)
Mersi XWX! Ideea e ca imi iau motor... dar din ala pe 2 roti. Dupa ce m-oi satura de ala si se mai strang km la cielo, 'intru' si in compartimentul motor la cielo. Dar deocamdata strang bani pt 2 roti si o casca :) Pe viitor un 'sleeper car' mi-as dori sa scot din cielito :)

poate spargi gheata si dupa ce te saturi de motocicleta o dezmembrezi si motorul il bagi pe cielo :)tico cu motor de motocicleta a fost,poate si cielo o sa fie..

banzay 10-10-10 16:09

3 Attachment(s)
Grila am facut-o ca la inceput cu plasa. In afara de jantele astea facute negre si lasata buza alba si stalpii negri, nu cred ca mai sufera modificari. Doar sa inlocuiesc aripa stanga cam lovita si poate distantiere.

pustiu_FUG 10-10-10 17:09

Off cum arata acum:sad: mai ales cu "largirea" de spate:( si ditamai cauciucurile de mici si ditamai inaltimea :(

B-99-SAA 10-10-10 18:42

Poti sa te superi pe mine, dar arata naspa asa! Chiar nu te inteleg, ti-ai batut joc de munca ta. Masina arata fff bine asa cum era inainte. Mai cumparai una stock, asta o lasai proiect si ii tranteai un SFI. In fine....

banzay 10-10-10 19:43

Nu imi permit 2 masini :) Si poate sa arate rau, asa bine e cu suspensia normala si cu jante cu balon mare :) Si sa imi bat joc de munca ar fi insemnat sa iau vopseaua de jur imprejur cu o cheie :) De asemeni, pt mine era un chin sa merg cu suspensia aia sport. Jantele cu buza cu suspensia normala nu dau deloc bine. Pe viitor voi pune niste aliaje pe 14. Dar acum nu am chef de bagat bani si alta munca.

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning