![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
nu vi si u la o linie la A1 ca se practica =))loolll........
|
:lol::lol::lol::lol: ba da
bine hai ca ies nb si bafta IAR PTR CEI CE FURA .... STIU EI RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE PEACE... |
mersi ...noapte buna brother...mai vb noi;)...
|
acest topic s-a transformat in mirc sau alta prostie de genu :))
|
Quote:
|
drace? cum e cu data de 14...?nu sti nimic concret inca?cam ce-o sa fie??
|
1 Attachment(s)
o sa fie show mare... atata tot :P....
uite afis... scrie tot ce va fi... |
Quote:
bv, BNZ, esti tare! m-am bucurat cand te-am vazut acolo! tine-o tot asa! apropo pe la 00-30, pe drumu de intoarcere ai oprit inainte de salonta la milenium sa dormi, cred ca erai frant, la fel ca si noi! |
Quote:
|
Quote:
|
Am fost si eu la Baia Mare sa vizionez liniutele si mam gandit sa le si filmez, asa ca am facut o compilatie de liniute, sper sa va placa https://www.youtube.com/watch?v=O9nDpFuYw-E&fmt=22 enjoy ;).
|
multumim...vox
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum cert e ca mi-a dat trezirea la 1:34 un coleg cu multi decibeli in evacuare,mizez pe CRXu lu Giani...dar nu sunt sigur ! :) |
Quote:
|
Vb aia azi la timisoara, maine-n toata tara...cat dureaza cand ai o asa masina:P:
|
No comment'
|
Quote:
Data fiind prezenta colegilor straini la noi in tara sper din tot sufletul sa nu avem parte de ciobanisme romanesti,in asa fel incat sa ne facem de ras. |
Quote:
|
@ R3volution1988 astea sunt toate care le am... imi pare rau ca nu am putut filma mai multe am facut compilatia cu toate care le-am avut :-s.
|
Quote:
|
Quote:
|
acuma fara suparare, cum se explica faptul ca TBO de la A1 a batut timpi de la A, B, C si chiar D?
Daca poate cineva sa ma lamureasca il rog frumos s-o faca. Multumesc anticipat |
Quote:
|
Si inca ceva, respectul meu pt Ionut(MFF), apreciez tot ce ai facut pentru a se tine acest eveniment, dar nu inteleg cum TBO a scos cu numai 0,5 sec mai mult decat tine, uita-te pe rezultate care masini a depasit si nu de la categoria lui, ci din categoria ta :| Poate poti sa-mi explici si mie, ti-as fii recunoscator.
Oricum eu n-am nicio treaba, am fost cu Dacia galbena, antepenultimu' loc( totusi l-am facut pe loganu' tunat:twisted: dupa timpi) am venit la eveniment doar din placere, dar nu inteleg lucrurile astea. Imi pare rau |
Quote:
|
TBO a scos 15.811
MFF a scos 15.326 R3volution sper ca ai inteles :) |
Quote:
|
u ce conduci didy?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu inteleg ce va tot luati de TBO, daca masina aia merge si scoate un timp bun care ii problema ??? Eu cred ca ar fi primul care ar trebui sa ma plang ca o fost in A1, dar nu o fac pentru ca de data a asta a fost el mai bun, pe viitor multe se pot schimba.
Credeti ca pentru a castiga o grupa trebuie eliminati aia mai buni, eu zic ca trebuie sa ii bateti pe aia mai buni. |
R3volution1988, nu te supara dar cine te pune sa vii "descultz" la un maraton?
ai putea sa enumeri modificarile aduse masinii tale? zilele in care veneai la curse cu un filtru de aer conic si o toba finala galagioasa si castigai s-au terminat de mult! cand bnz a zis plangaciosi s-a referit la totzi care se comporta ca si tine....stii vorba aia...nu te tzine? stai acasa ! si la oradea acum catziva ani era o LADA care scotea tot 16 secunde pe 400 de metrii..si era perfect "legala"...voi venitzi cu 18+ si facetzi gargara pe aici...patetic. noi tzinem foarte mult sa fim in concordantza cu regulamentul....ca altfel TBO avea de mult chiuloasa 16V si alte dracovenii...nu va duce capul sa va ganditzi la asta? |
Quote:
|
Quote:
|
Timpul de la clasa B : 14.8
Timpul de la clasa C : 14.39 Timpul de la clasa D : 13.92 Ia zi,cum a batut TBO timpi de la clasele B,C chiar si D cum susti tu acolo ? P.S. Si de data asta scrie dracului totul intr-un sigur post ! |
Si cum zici tu ca nu e de 18 secunde? cat ai scos? ai scos sub 18? ma uit acum pe timpi si doar UKU a scos 18.1
Eu zic ca are rost sa enumeri modificarile....si pe langa asta am sa vin la satu mare sa-tzi vad masina...sa vad de ce faci atata valva. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning