![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Quote:
Iar cat despre camionul ala de Q7, ai sa gasesti aici pe forum un filmulet unde camionul s-a tinut dupa m5, deci ori camionul ala e asa de bun ori m5-ul e prea slab.. |
Quote:
Legat de performante, stii prea bine la experienta ta ca nu performantele fac o masina sportiva sau nu. Chiar daca un S500 este rapid nu cred ca iti lasa impresia de masina sportiva, spre deosebire de o S2000 sa zicem sau alte exemple de masini mai putin performante dar cu caracter sportiv ca doar de aia sunt facute. La fel si camionu asta, poate sa aiba 402M in 10 secunde ca tot nu poti sa spui ca e "sporty". |
E urata cu spume masina.
|
foarte frumos,I like
|
Quote:
|
Quote:
Ontopic: Seria 5 GT beneficiaza de sistemul de electronica FlexRay ( de 20 de ori mai rapid decat sistemele existente ). Prin urmare nici un competitor de pe piata nu poate monitoriza si influenta mai rapid miscarea longitudinala, laterala si verticala a automobilului. |
Bmw in cursa pentru $,a facut un compromis si a creat acest 5'ar GT.
Parerea mea este ca e urat,iar daca vrei sa-ti cari familia undeva,exista si alte masini mai ieftine,economice ca 5'arul acesta. Comparatia cu tancul de Q7 nu are rost,mai degraba il puntem compara cu RS6 Avant ca si sportivitate. |
Quote:
|
mini x6???
oribil:|:( |
bah......care l-ati turtit mah asa in spate ??? si fata zici ca-i rechin....bleach horible !!!...cred ca cel mai urat BMW pe care am putut sa-l vad
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pe alb, prin trafic:
|
degeaba, tot e gresit spatele ala
|
BMW se duce pe linia comercialului urat rau de tot... Modelul acesta este incredibil de urat si nu pot sa ma abtin in a zice asta despre un BMW... Sa speram ca designerii isi vor reveni iar departamentul de marketing va avea niste leucoplast pus la gura.. :lol:.. pentru ca altfel....
|
masina e extraordinar de urata dar dca ma gandesc mai bine isi are rostul. o sa fia masina unui director cu nevasta si cu 2 copii. are spatiu pentru bagaje, lux e destul asa ca merge. pacat ca e cam urata
|
Eu sunt fan BMW...dar nu mi`as lua niciodata 5`ar Gt:)) E varianta nereusita a lu X6
|
32 Attachment(s)
Galerie Foto: Noul BMW Seria 5 GT in detaliu
|
Destul de frumos dar se putea si mai bine :) nu e decat un x6 putin modificat :)
|
sincer e urat nu prea imi place ....
|
E mai dragut decat x 6!Parerea mea!
|
lipsit de clasa...
|
cat de urat poate sa fie, nu-mi imaginam ca vreodata o sa faca si Bmw masini naspete ca asta. De cand au facut X6-le ala cu spatele ala urat tot asa ca la asta, si cu Seria 5 il facura tot asa. Se prostesc si astia ca toti constructorii de obicei, ori au ramas fara idei de design, ori s-au inbuibat de bani si nu mai are rost. Volvo scoate niste uratenii de masini odata cu XC60, Bmw la fel, renault la fel, Saab la fel, etc....sunt multi. O sa mai scoata si ei ceva frumos sau? probabil cand o sa vada ca nu se cumpara.
|
e mult mai mijto modelu vechi!
|
Decat sa dau atatia bani pt noul seria 5, mai bn imi iau un seria 5 mai vechi , ii fac si tuning ...si arata mult mai bine :twisted:
|
nu stiu de ce ar prefera cineva asta in loc de un seria 5 normal....
|
oricum consumurile alea date de catre bmw, nu cred ca se apropie, sunt cel putin cu 2l mai mult!
|
frumos.... seaman un pic cu x6 numai ca e mai jos si mai lung :D
|
daca aceasta masina ar fi o noua serie as mai fi inteles-o , dar cand ma gandesc ca aceasta este urmasu' celui ce a fost odata seria 5 ... , e dezastru , fata de seria 7 , spate de x6 , interior de seria 5 , mai bine copiau ceva si tot o lasau sedan
|
Sa dus BMW pe rapa cel putin la desing, ma gandeam ca scot ceva pt a concura cu noul E class dar NU.
|
Nu mai postati doar sa va aflati in treaba, s-a spus de nenumarate ori pe acest topic ca ACESTA NU ESTE NOUL SERIE 5.
https://www.youtube.com/watch?v=rk5TZXheUuE Noul serie 5 apare la anu. |
Ce va concura cu e-klasse va fii viitorul seria5 dar nu are legatura una cu alta. Ce majoritatea oamenilor nu inteleg este cui i se adreseaza aceasta masina. Pentru noi (in categoria asta intru si eu) e urata plictisitoare nu poate fi modificata etc dar pentru o mama caznica de exemplu e masina ideala, pentru o familie care nu pune pret pe design ci pe cat de practica e masina. Nu vei vedea niciodata o mama care isi duce masina in Nissan GTR la scoala! Masina e ideeala targetului caruia i se adreseaza target pe care sigur nu il intereseaza designul!
|
Ok, recurg la limbaj articulat (cu toate ca masina asta nici nu merita sa ma refer la ea). E cea mai urata masina pe care a facut-o BMW vreodata si imi da o stare de anxietate cand o privesc...cand vad sigla pe masina se produce o disonanta cognitiva grava.
|
Quote:
|
Tare urata, va avea vanzarile clasei R de la Merc.
|
nu stiu...din profil pare prea tesit botul....iar ca spate...e prea scurt....ori nu suntem noi invatati cu gt la bmw....nu prea isi avea rostul....ca interior dotari si performante no comment.
|
Modelele mai vechi īmi plac mai mult :D
Acesta e urāt rău! ;) |
xxdadixx are dreptate e o masina pentru oameni cu cap care vor ceva practic, nu o masina sa umble prin cartier si discoteci dupa fete.adevarat ca designul nu e cel mai reusit , dar asta e , nu toate lucrurile sunt asa cum le dorim.iar viitorul seria 5 sedan e pe cale sa apara.;)
|
Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo:D. Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare Mercedes mi se pare cea mai buna alegere, noul E este superb fata de GT-ul 5. Mercedes au ramas la principiile lor, au un design foarte frumos si elegant si nu mai sunt asa lente pe langa BMW cum erau in alte vremuri. Daca o tin tot asa cei de la BMW si nu fac o schimbare radicala nu ii vad bine deloc, nu toate BMW-urile noi sunt urate, au unele modele foarte frumoase si la locul lor, dar cu asemenea "bombe" de masini se duc inapoi rau de tot, imi pare rau, sunt un fan BMW insa incep sa-mi placa si Mercedesurile, nu-mi mai displac asa tare.
edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera. |
Ce Dumnezeu a fost in capul lor cand l-au desenat?:lol:
E oribil...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning