![]() |
Re: Alba Iulia
eu sunt Cody adminul de la via hoinare :)
|
Quote:
|
incet,incet se strange lumea...yupi!!!! :D
|
dragii meii ... eu mi`am rupt{entorsa} piciorul .gms`ul nu poate fi prezent next day
|
Quote:
sa te faci bine repede. sanatate multa! |
pfuuu da ce ai facut gsm?la fotbal?:P
:rolleyes2 nu ii nimic...important e sa te refaci,o sa vii data viitoare :P |
Quote:
|
:| naspa :P
|
nu pot veni ptr ca sunt la lucru si termin numa pe la 3 si dupaia pot veni.unii mai si lucra duminica daca vrei masina tunata sau usor modificata.deci daca mai faceti intalniri puteti sa le puneti mai tarziu(spre seara) si pentru intarziati ca mine
|
id mess:serifu_gun
|
:| sper sa fim kt mai multi ;)
|
Am fost aseara in club si am vazut o chestie super marfa.....opel astra classic II soooper tunat cu nr de alba....culoare gri perlat....angel eyes ......roti de 18"...sooooper marfa...poate ma ajutati si pe mn sa fac rost de poze cu masina aceea....multumesc anticipat:lol: :D :-)
|
eh...l-ai vazut prin Bucuresti?
|
nah, ca ne-am intalnit, am baut o cafea si am stat de povesti. am crescut ca numar fata de data trecuta :) rushinica la cei ce s-au laudat ca vin:sad: si nu au venit.
|
eh...nu fi rau :P bine ca am fost si atatia...wum wum ce mio plakt cu masina lu'banditu :| hoinar:nice car ;)
|
this is ... eu am mai zis si data trecuta ... oricum daca doar sa ne intalnim dureaza atata .. va datzi seama ce isi pune in cap ala care face clubul :))) ii doresc BAFTA
|
eu ma duc la un fotbal...:|
|
as juca si eu ... dar nici nu mai stiu cum arata mingea .. e tot rotunda ?? nu am mai dat in ea de 5 .. 6 ani .. :))
|
:)) da da tot rotunda 8-)
|
mai bine dai in taste mai cu folos decat in minge :)
bogdan: merci de apreciere :) |
mda chiar ca .... ar trebui sa fuck si eu ceva miscare .... phui .... m-am anchilozat .. tot pe scaunu ala de la volan .....
|
unde si cu cine joci fotbal ??
|
mc si eu bogdane cu toate ca acu e cam "rabla" .... da se taraste asa incetisor ..
|
si urmatoarea intalnire cand ati stabilito?poate ajung si yo pe acolo
|
poi vb si vedem undeva la iarba verde .. niste mici ... bere .. chestii trestii .. zic eu .. :P ca de facut tuning .. unu nu are cu ce .. unu nu poate ca e masina noua :) macar sa iesim la AER CURAT ..:P
|
Quote:
|
oooooooo nu tre sa te "enervezi" pe cosmin cu saporo lui l-am tocat azi noapte de la ora 21:00 pana la 2 juma dimineatza cu liniutza l-am intaratat rau de tot .. oricum a mers super .. dai cu bere dai cu modificari si tot asa ... hmmm vin din colectia proprie suna bine desi nu prea sunt amator .. u aduci vinu .. eu de mancare .. si uite asa clubu de "tunning" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa traitzi bine ... si sa fiti iubiti ....
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eh .. daca vrei ceva .. nu este imposibil .. o sa o ai si pe aia .. dar la pariu cu tine .. mergi cu o honda si iti dau manta .... o sa vrei manta :)) cu sigurantza ... tractiune spate .. te danseaza ... VALELEU :))
|
Quote:
|
Quote:
|
lol de ce vb de mine?:)) cum sa nu fiu shocat dupa ce baga 140 sa aflu c nu avea frane p spate?:))))
|
:)) ab79fly iti merge super masina...nu se vede ca ii asa "batrana" ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning