![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
ai avut noroc ca era jeep si a intrat cumva sub el , daca intra in plin intr-o masina mica arata mult mai urat.. pacat de masina , cum zicea cineva mai sus, acuma poti sa ii pui farurile clasice :) o idee ar fi sa fac ceva bad boy din capota aia care oricum trebuie refacuta , macar cu un drum rezolvi si asta moca :) ceva sa fie mai deosebit poti incerca sa faci cu capota aia... succes cu ea..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
POSTEZ POZELE pt cei care nu au vazut tot forumul meu..
astept pareri din partea celor care au, asi vrea sa fac ceva misto daca tot trebuie so fac iar dar ce altceva... am pus si poze cum arata in stare buna.. poate reusesc ceva misto bine inteles shi cu ajutoru vostru k sunt dastui cunascatori pe aici mss amigossss!!!! |
Eu in locul tau as face exact asa : As cumpara toate piesele care au fost afectate, probabil unele de la dezmembrari, care nu au fost atinse, nu turcisme! As lua nas facelift, proiectoare clare, faruri originale cu lupa / hella, in cele originale as baga angeleyes ccfl si as scoate sticla aceea rotunda din ele, le as pune in cel mai extrem caz doar pleoape sus, in rest daca iti permit drumurile pe acolo, as mai cumpara pt bara M acele difuzoare de aer care se prind exact sub buza. Nu te apuca sa faci prostia sa iti faci bad boy look, e destul de bad bmw ul ca sa mai aiba nevoie de altceva.... daca tot vrei sa dai impresia de bad boy, iti cumperi niste jante late pana la nesimtzire cu cauciucuri strech si asta e! Bafta cu masina sa o vedem de 1000 de ori mai frumoasa ca pana acu!
A si nu in ultumu rand, daca tot vrei neaparat sa repari capacu de portbagaj care il ai acum, fa l CSL,nu prea sunt fan CSL dar merge, pentru ca nu o sa iti mai iasa la fel de drept niciodata, pentru ca din ce imi dau eu seama acolo s a strambat fix pe nervura... daca nu cumpara altu, nu te calici sa il repari pe asta... |
Quote:
|
Nu cred ca ti ar trebui vreo omologare pt bad boy.... adica mi s ar parea absurd... e liniste la mine pe topic ca tre sa fac curat pe el :)... modificari la mine, doar mici chestii .. o sa urmeze cam in 2 saptamani unele mai accentuate asa, ca atunci o sa am timp sa ma apuc sa desfac tot botu masinii, sa ii dau linia cum trebuie, sa iasa totu perfect!
|
Quote:
|
E... macar asa sa iti faci o idee, hai ca am fugit, vorbim ... vezi ai grija ce faci cu masina... si ti am zis, nu te calicii la cateva sute de euro, ca aici se vede diferenta dintre o masina reusita si una praf...
|
Quote:
|
CINE ARE POZE CU PORBAGAJ CSL.. de fapt am nevoie de instructiuni pas cu pas.. ????????
|
1 Attachment(s)
Cauta pe aici sectiunea ghettotuning, el face portbagaje csl, si cred ca ar fi mai mult decat binevoitor sa iti dea o mana de ajutor daca vorbesti frumos.... uite si cateva poze cu portbagaj csl! (asta mi se pare ca e lucrata chiar de el)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
la munca in lipsa de ocupatie... curatz shi yo farururile.. shi sper k usor usor sa fac si yo mashina...
|
Daca tot ai desfacut faru, scoate geamurile alea intermediare si arunca le ... .se vede mult mai misto faru fara ele...
|
Quote:
|
nu o sa difere gradul de luminozitate?? sticla aia parca avea si ea un rol
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da... la sticla aceea ma refeream ... e un strat de protectie ... doar atat...
|
Si ca sa pui angel eyes s-ar vedea mai bine fara sticla aia. Bafta cu masina si s-o faci inapoi mai frumoasa decat cum era inainte ;)
|
Quote:
|
Salutare, o imbunatatire in plus i-ai putea aduce schimbandu-i luminile din bord cu unele noi (sa reimprospatezi luminozitatea ceasurilor ca sunt cam obosite si necesita o revigorare) tot pe portocaliu! Spor in continuare ca o scoti la capat! Sanatate.
|
cred ca ar arata destul de interesant cu farurile asa , are cineva pe forum ca nu cred ca am vazut "live"
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut.....daca tot vrei o parere despre cum ai putea sa ti-o faci inapoi...prima optiune buna si cea mai sigura pentru un coupe ca al tau este tot un Pachet ///M care este de neegalat sau a doua varianta o varianta care am vazut-o pe DTMPower.net la versiunile americane...baietashii de acolo folosesc foarte des pachete de Rieger......spoiler fata si spate lateralele raman tot de ///M.Am sa-ti pun niste poze sa vezi ce bine da.Consider ca la culoarea care o ai pe masina si la jante care imita foarte bine stilul BBS ar merita sa strangi banuti sa-ti faci ceva in genul coupe-ul.Din cate stiam spoilerele nu sunt asa scumpe,cele de care-ti ziceam....oricum iti pun poze sa vezi macar cum ar da.Bafta in continuare si sa-ti iasa si mai stas a doua oara machinutza!
|
Quote:
|
ok....asteptam pozele!respect.
|
Quote:
|
o sa tin cont boss de fapt le incerc si pe cele originale si pè cele tuning!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu masina in lucru... de moment arata asa pana vine bara M si aripa.. s-a indreptat contra aripa am schimbat frontalul si bine inteles am indreptat capota inca nu este gata mai este de lucur la capota.. farurile au fost recuperate au fost doar clemele rupte. de moment le las pe astea pt k stau rau cu banii..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: