Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 320i coupe MotorSport (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123970-e36-320i-coupe-motorsport.html)

e36adigolan 07-07-09 16:15

Re: E36 - 320i coupe MotorSport

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 2468499)
cu ocazia asta ii poti pune nas de facelift, proiectoare clare, eventual si faruri clasice

da boss deja am farurile, aripa, grila, frontalul si bara normal mai am nevoie de proiectoare si capota.. ori o fac aja ori mai astept acuma sa vedem k nici yo nustiu ce si cum sa fac.. dar trebuie facuta :D

BMnWA 07-07-09 16:24

ai avut noroc ca era jeep si a intrat cumva sub el , daca intra in plin intr-o masina mica arata mult mai urat.. pacat de masina , cum zicea cineva mai sus, acuma poti sa ii pui farurile clasice :) o idee ar fi sa fac ceva bad boy din capota aia care oricum trebuie refacuta , macar cu un drum rezolvi si asta moca :) ceva sa fie mai deosebit poti incerca sa faci cu capota aia... succes cu ea..

e36adigolan 07-07-09 16:44

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2468611)
ai avut noroc ca era jeep si a intrat cumva sub el , daca intra in plin intr-o masina mica arata mult mai urat.. pacat de masina , cum zicea cineva mai sus, acuma poti sa ii pui farurile clasice :) o idee ar fi sa fac ceva bad boy din capota aia care oricum trebuie refacuta , macar cu un drum rezolvi si asta moca :) ceva sa fie mai deosebit poti incerca sa faci cu capota aia... succes cu ea..

a intrat in lateral i.a infundat stalpul la jeep.. acuma cu rabdare poate.o fac sa arate macar la fel...

e36adigolan 08-07-09 10:26

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2468221)
Ai scapat ieftin .... lasa ... bine ca a fost doar atat si nu a fost mai rau ... bafta boss, daca ai nevoie de ajutor dai un semn ...

ms.. barosane daca e ceva stiu unde sa apelez...

e36adigolan 08-07-09 13:20

Quote:

Originally Posted by Lil Jan (Post 2467778)
urat frate :( dar sti vorba aia ... femeile si masinile nu se dau !!

stiu boss.ule dar sti cum e, rau k dai masina rau k nu dai..

e36adigolan 08-07-09 13:26

9 Attachment(s)
POSTEZ POZELE pt cei care nu au vazut tot forumul meu..
astept pareri din partea celor care au, asi vrea sa fac ceva misto daca tot trebuie so fac iar dar ce altceva... am pus si poze cum arata in stare buna.. poate reusesc ceva misto bine inteles shi cu ajutoru vostru k sunt dastui cunascatori pe aici mss amigossss!!!!

sprinter 08-07-09 14:49

Eu in locul tau as face exact asa : As cumpara toate piesele care au fost afectate, probabil unele de la dezmembrari, care nu au fost atinse, nu turcisme! As lua nas facelift, proiectoare clare, faruri originale cu lupa / hella, in cele originale as baga angeleyes ccfl si as scoate sticla aceea rotunda din ele, le as pune in cel mai extrem caz doar pleoape sus, in rest daca iti permit drumurile pe acolo, as mai cumpara pt bara M acele difuzoare de aer care se prind exact sub buza. Nu te apuca sa faci prostia sa iti faci bad boy look, e destul de bad bmw ul ca sa mai aiba nevoie de altceva.... daca tot vrei sa dai impresia de bad boy, iti cumperi niste jante late pana la nesimtzire cu cauciucuri strech si asta e! Bafta cu masina sa o vedem de 1000 de ori mai frumoasa ca pana acu!
A si nu in ultumu rand, daca tot vrei neaparat sa repari capacu de portbagaj care il ai acum, fa l CSL,nu prea sunt fan CSL dar merge, pentru ca nu o sa iti mai iasa la fel de drept niciodata, pentru ca din ce imi dau eu seama acolo s a strambat fix pe nervura... daca nu cumpara altu, nu te calici sa il repari pe asta...

e36adigolan 08-07-09 15:02

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2470868)
Eu in locul tau as face exact asa : As cumpara toate piesele care au fost afectate, probabil unele de la dezmembrari, care nu au fost atinse, nu turcisme! As lua nas facelift, proiectoare clare, faruri originale cu lupa / hella, in cele originale as baga angeleyes ccfl si as scoate sticla aceea rotunda din ele, le as pune in cel mai extrem caz doar pleoape sus, in rest daca iti permit drumurile pe acolo, as mai cumpara pt bara M acele difuzoare de aer care se prind exact sub buza. Nu te apuca sa faci prostia sa iti faci bad boy look, e destul de bad bmw ul ca sa mai aiba nevoie de altceva.... daca tot vrei sa dai impresia de bad boy, iti cumperi niste jante late pana la nesimtzire cu cauciucuri strech si asta e! Bafta cu masina sa o vedem de 1000 de ori mai frumoasa ca pana acu!
A si nu in ultumu rand, daca tot vrei neaparat sa repari capacu de portbagaj care il ai acum, fa l CSL,nu prea sunt fan CSL dar merge, pentru ca nu o sa iti mai iasa la fel de drept niciodata, pentru ca din ce imi dau eu seama acolo s a strambat fix pe nervura... daca nu cumpara altu, nu te calici sa il repari pe asta...

ai dreptate nu ´pot sa zic nimik.. nustiu daca este omologat bad boy look. shi mai ales k nu cred k se pricep astia pe aici... oricum e timp de gandire pana fac rost de piese..

sprinter 08-07-09 15:13

Nu cred ca ti ar trebui vreo omologare pt bad boy.... adica mi s ar parea absurd... e liniste la mine pe topic ca tre sa fac curat pe el :)... modificari la mine, doar mici chestii .. o sa urmeze cam in 2 saptamani unele mai accentuate asa, ca atunci o sa am timp sa ma apuc sa desfac tot botu masinii, sa ii dau linia cum trebuie, sa iasa totu perfect!

e36adigolan 08-07-09 15:18

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2470947)
Nu cred ca ti ar trebui vreo omologare pt bad boy.... adica mi s ar parea absurd... e liniste la mine pe topic ca tre sa fac curat pe el :)... modificari la mine, doar mici chestii .. o sa urmeze cam in 2 saptamani unele mai accentuate asa, ca atunci o sa am timp sa ma apuc sa desfac tot botu masinii, sa ii dau linia cum trebuie, sa iasa totu perfect!

stiu cum este cu botul doar ce.l facusem si tot aja ma enerva k nu iesise cum vroiam aveam de gand sa.l dau jos tot aja.. dar k acuma dau un pic mai mult jos :D oricum ms mult de parerii conteaza.. cu toate k sunt parerile impartite..

sprinter 08-07-09 15:21

E... macar asa sa iti faci o idee, hai ca am fugit, vorbim ... vezi ai grija ce faci cu masina... si ti am zis, nu te calicii la cateva sute de euro, ca aici se vede diferenta dintre o masina reusita si una praf...

e36adigolan 08-07-09 17:46

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2470967)
E... macar asa sa iti faci o idee, hai ca am fugit, vorbim ... vezi ai grija ce faci cu masina... si ti am zis, nu te calicii la cateva sute de euro, ca aici se vede diferenta dintre o masina reusita si una praf...

stiu ai dreptate.. ai grija de u shi sa.ti iasa linia cum vrei u la masina!!!

e36adigolan 09-07-09 10:49

CINE ARE POZE CU PORBAGAJ CSL.. de fapt am nevoie de instructiuni pas cu pas.. ????????

sprinter 09-07-09 15:39

1 Attachment(s)
Cauta pe aici sectiunea ghettotuning, el face portbagaje csl, si cred ca ar fi mai mult decat binevoitor sa iti dea o mana de ajutor daca vorbesti frumos.... uite si cateva poze cu portbagaj csl! (asta mi se pare ca e lucrata chiar de el)

e36adigolan 10-07-09 11:14

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2473603)
Cauta pe aici sectiunea ghettotuning, el face portbagaje csl, si cred ca ar fi mai mult decat binevoitor sa iti dea o mana de ajutor daca vorbesti frumos.... uite si cateva poze cu portbagaj csl! (asta mi se pare ca e lucrata chiar de el)

e misto facut.. aji incerca shi yo daca gasesc pe cineva de stie sa faca.. shi cu bara fatza boss am una normal ii fac o prelungire pana iau una de M.. sper sa nu vina naspa rau...

e36adigolan 13-07-09 11:41

2 Attachment(s)
la munca in lipsa de ocupatie... curatz shi yo farururile.. shi sper k usor usor sa fac si yo mashina...

sprinter 13-07-09 12:38

Daca tot ai desfacut faru, scoate geamurile alea intermediare si arunca le ... .se vede mult mai misto faru fara ele...

e36adigolan 13-07-09 12:41

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2482426)
Daca tot ai desfacut faru, scoate geamurile alea intermediare si arunca le ... .se vede mult mai misto faru fara ele...

da boss le scot sa vad cu este si sa pun angel.eyes... curatzate binee...

alexutzu 13-07-09 13:44

nu o sa difere gradul de luminozitate?? sticla aia parca avea si ea un rol

BMnWA 13-07-09 17:10

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2482426)

te referi la sticla aia rotunda ce vine pe faza scurta si faza lunga ?

e36adigolan 13-07-09 17:53

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 2482630)
nu o sa difere gradul de luminozitate?? sticla aia parca avea si ea un rol

nu cred k este doar o sticla...

e36adigolan 13-07-09 17:55

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2483141)
te referi la sticla aia rotunda ce vine pe faza scurta si faza lunga ?

da bss la sticla aia rotunda se refera...

sprinter 13-07-09 20:57

Da... la sticla aceea ma refeream ... e un strat de protectie ... doar atat...

SV25MBN 14-07-09 00:09

Si ca sa pui angel eyes s-ar vedea mai bine fara sticla aia. Bafta cu masina si s-o faci inapoi mai frumoasa decat cum era inainte ;)

e36adigolan 14-07-09 10:32

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2484187)
Si ca sa pui angel eyes s-ar vedea mai bine fara sticla aia. Bafta cu masina si s-o faci inapoi mai frumoasa decat cum era inainte ;)

ms mult boss.ule sper sa iasa bine linia..

aleXpeed 15-07-09 15:47

Salutare, o imbunatatire in plus i-ai putea aduce schimbandu-i luminile din bord cu unele noi (sa reimprospatezi luminozitatea ceasurilor ca sunt cam obosite si necesita o revigorare) tot pe portocaliu! Spor in continuare ca o scoti la capat! Sanatate.

BMnWA 16-07-09 10:32

cred ca ar arata destul de interesant cu farurile asa , are cineva pe forum ca nu cred ca am vazut "live"

e36adigolan 16-07-09 11:31

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 2488120)
Salutare, o imbunatatire in plus i-ai putea aduce schimbandu-i luminile din bord cu unele noi (sa reimprospatezi luminozitatea ceasurilor ca sunt cam obosite si necesita o revigorare) tot pe portocaliu! Spor in continuare ca o scoti la capat! Sanatate.

mersi mult shi cu timpu sper so scot la capat..

e36adigolan 16-07-09 11:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2489873)
cred ca ar arata destul de interesant cu farurile asa , are cineva pe forum ca nu cred ca am vazut "live"

le fac acuma nustiu daca le si pun.. sa vad cum arata k am inco o pereche cum le ai si u...

Wilgax 16-07-09 13:44

7 Attachment(s)
salut.....daca tot vrei o parere despre cum ai putea sa ti-o faci inapoi...prima optiune buna si cea mai sigura pentru un coupe ca al tau este tot un Pachet ///M care este de neegalat sau a doua varianta o varianta care am vazut-o pe DTMPower.net la versiunile americane...baietashii de acolo folosesc foarte des pachete de Rieger......spoiler fata si spate lateralele raman tot de ///M.Am sa-ti pun niste poze sa vezi ce bine da.Consider ca la culoarea care o ai pe masina si la jante care imita foarte bine stilul BBS ar merita sa strangi banuti sa-ti faci ceva in genul coupe-ul.Din cate stiam spoilerele nu sunt asa scumpe,cele de care-ti ziceam....oricum iti pun poze sa vezi macar cum ar da.Bafta in continuare si sa-ti iasa si mai stas a doua oara machinutza!

e36adigolan 16-07-09 14:11

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2490379)
salut.....daca tot vrei o parere despre cum ai putea sa ti-o faci inapoi...prima optiune buna si cea mai sigura pentru un coupe ca al tau este tot un Pachet ///M care este de neegalat sau a doua varianta o varianta care am vazut-o pe DTMPower.net la versiunile americane...baietashii de acolo folosesc foarte des pachete de Rieger......spoiler fata si spate lateralele raman tot de ///M.Am sa-ti pun niste poze sa vezi ce bine da.Consider ca la culoarea care o ai pe masina si la jante care imita foarte bine stilul BBS ar merita sa strangi banuti sa-ti faci ceva in genul coupe-ul.Din cate stiam spoilerele nu sunt asa scumpe,cele de care-ti ziceam....oricum iti pun poze sa vezi macar cum ar da.Bafta in continuare si sa-ti iasa si mai stas a doua oara machinutza!

barosane merci mult.. deocamdat stau rau cu banii am cumparat niste piese.. printre care si bara normal. dar no las aja probabil o prelungire care o face baiatul de o si vopseste...asta pana or sa fie banii de un kit m comple si niste amortizoare reglabie.. acuma o fac cum pot sa nu stau fara masina.. jantele sunt bbs rs nu inmita pt k sunt pe bune! ms mult inca o data pt sfat! cand ajung la masina fac poze ca sa se vada...

Wilgax 16-07-09 14:14

ok....asteptam pozele!respect.

BMnWA 16-07-09 16:03

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2490014)
le fac acuma nustiu daca le si pun.. sa vad cum arata k am inco o pereche cum le ai si u...

mai bine pune astea originale.. un sfat de la cineva care are dastea "thiuning" .

e36adigolan 16-07-09 17:25

o sa tin cont boss de fapt le incerc si pe cele originale si pè cele tuning!

e36adigolan 17-07-09 10:37

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2490454)
ok....asteptam pozele!respect.

ok boss cand fac poze te anunt!!! un pm ceva pt tine! multa bafta!

e36adigolan 20-07-09 17:39

2 Attachment(s)
poze cu masina in lucru... de moment arata asa pana vine bara M si aripa.. s-a indreptat contra aripa am schimbat frontalul si bine inteles am indreptat capota inca nu este gata mai este de lucur la capota.. farurile au fost recuperate au fost doar clemele rupte. de moment le las pe astea pt k stau rau cu banii..

BMnWA 20-07-09 19:28

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2499680)
poze cu masina in lucru... de moment arata asa pana vine bara M si aripa.. s-a indreptat contra aripa am schimbat frontalul si bine inteles am indreptat capota inca nu este gata mai este de lucur la capota.. farurile au fost recuperate au fost doar clemele rupte. de moment le las pe astea pt k stau rau cu banii..

stai linistit daca tu chiar iti doresti farurile originale atunci da anunt ca le dai pe astea la schimb. sunt multi care si-ar dor faruri asa. :) cat ai dat pe bara M ?

e36adigolan 21-07-09 09:27

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2499933)
stai linistit daca tu chiar iti doresti farurile originale atunci da anunt ca le dai pe astea la schimb. sunt multi care si-ar dor faruri asa. :) cat ai dat pe bara M ?

am si faruri originale dar inca nu am reusit sa le termin... pe bara am dat 145euro + transport 15 euro.. dar in nu mi-a ajuns..

BMnWA 21-07-09 10:58

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2501045)
am si faruri originale dar inca nu am reusit sa le termin... pe bara am dat 145euro + transport 15 euro.. dar in nu mi-a ajuns..

misto . succes cu farurile .. pe 25 vi la distractie ?

e36adigolan 21-07-09 12:36

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2501288)
misto . succes cu farurile .. pe 25 vi la distractie ?

care 25 aug¿? si unde?

All times are GMT +2. The time now is 02:23.

- Copyright 2026 4Tuning