![]() |
Re: Dyno in Cluj by SpdZoom
Din cate vad e in europark vis a vis de Sea. Va recomand sa va puneti un panou cat mai vizibil pe drumul principal pt ca straduta "la stanga" nu se vede din masina. Cautasem la un moment dat europarck-ul mult si bine (am stat cam 30min invartidu-ma, cautand calea baciului 2-4 parca).
|
in incinta la MESA , MCA (sorry daca gresesc)
|
In incinta la Euro Park ne-am mutat. Nu stiu ce e aia MESA. :D
|
firme... MCA Group , Buena MESA
|
MCA cred ca este ... :D... fac usi de garaj?
|
exact ;)
|
Noh.. sunt langa ei ... :D ... sau .. ei sunt langa mine... :D
Maine imi pun si io banerul afara... De unde stii de MCA? |
pai..le mai schimb din cand in cand cartusele la imprimante/copiatoare :D
|
Cureti si imprimante?
|
se poate.. sopycj2004 id-ul meu
|
lasa-mi te rog un id sa-mi zici cand pot sa vin sa fac o testare la un seat leon 1.6 kompressor
|
is curios de rezulotat astept o fis dyno sa vad ce e sub capota acolo
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
msms... |
cum as putea sa verific da e modificat chipul sau daca motorul are facuta resoftare la un golf 3 1.4
|
Pai se face o diagnoza la ei la sediu si se verifica parametrii sau daca harta este encriptata sau nu, in general firmele de flash tuning isi protejeaza propria lor munca encriptant/codificand harta pe care ei au facut-o. Sau ai putea sa faci un test dyno cu ocazia asta poti afla mai multe, amestec aer combustibil, caii care i pune jos masina, caii estimati la volanta, etc. Am zis bine Kokozula ? :)
|
multumesc pt info. si felicitari pt modificarile eduse masinii
sunt curios cat e diagnoza si eventual cateva masuratori si daca se aduna bani pote o remapare la vara |
La un motor de 1.4 benzina aspirat nu prea se merita sa ii faci chip, cresterea de putere e de vreo 5%.
|
asa mam gandit si eu dar diagnoza cat e la voi?
|
nu te obosi pt 1.4...nu ma intelege gresit
si cu leonu kompresor....da ii curioasa treaba :))...ai decomprimat motoru??? sau lai lasat stock?? |
ideea ii ca fostu proprietar a facut ceva modificari si as vrea sa stiu exact despre ce e vorba
|
Quote:
motoru a primit pistoane forjate,segmenti,garnitura de decomprimare... |
ce rezultat a dat pe dyno??
|
Quote:
|
Quote:
|
rezultat vrem...nu cat sta pe loc:lol:
|
Quote:
|
de ce sta pe lc scapa amdreaju ? :P sau gumele astea de iarna :)))))
|
Quote:
--off-- scz koko :D |
5 Attachment(s)
Uite un proiect interesant ...
VW Bora cu motor 1.9 TDi 102 cai, pe dyno a dat: 93,4 cai putere masurati la roata 120,2 cai putere estimati la motor 296,0 nM cuplu Soft Superchips Stage 1: 117.0 cai putere masurati la roata 147,1 cai putere estimati la motor 380,7 nM cuplu Dar cum proprietarului nu i-au fost de-ajunsi doar atatia cai, si-a modificat paletii turbinei la Turbotechnics, si-a pus intercooler mai mare, un filtru de aer BMC CDA, trasee de admisie din teava, eliminat catalizatorul, si ca toate acestea sa mearga bine impreuna a trebuit, evident, pus un soft custom Superchips. 154 cai putere masurati la roata 184.8 cai putere estimati la motor 429 nM cuplu |
6 Attachment(s)
Aceasta masina este la origini un Suzuki Samurai. Masina este modificata complet si adaptata pentru concursurile off-road. Motorul este controlat de un ECU standalone MegaSquirt. Initial AFR-ul masinii a fost setat cat de cat pe strada .... insa graficul obtinut la primul run pe dyno nu a fost tocmai unul... ahmmm .... potrivit.
Dupa franarea masinii in sarcina maxima pe dyno in diferite turatii ale motorului si reglarea in acest mod a amestecului aer-benzina, am reusit un grafic mai ... ahmmm... acceptabil. Am pus comparatie intre primul grafic (cu albastru) si ultimul (cu negru), dar mai ales intre primul grafic de AFR si ultimul grafic de AFR .... |
Uai ce afr avea :o Mare noroc ca nu a ftt motorul !
|
Quote:
Nu sti codu motor la masina?:-D sau nu il poti afla?:-P |
samuraiu avea inainte un motor de 1.6 de vitara suflat cu turbo care a crapat si s-a montat unul stock, de aia avea afr-ul asa blana, oricum frumos utilaj, punti de ceva camion volvo, toata directia pe articulati sferice, o costat ceva banuti...
|
Quote:
|
samurai era candva.... :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu i rau.... depinde cat va fi la final... eu zic ca mai trebuie sa urce mult..... doar 30 cp?? .....
|
1 Attachment(s)
Pai e limitat motorul ... nu vezi ca are 130 de cai la 4500 rpm? Loganul are 168 de cai la 6000 rpm ...
Uite am suprapus graficul loganului compresor cu graficul seatului compresor ... ca sa iti faci o idee :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning