![]() |
1 Attachment(s)
care folositi torrenti si aveti teava pe extern am gasit unul pentru nfsu2 si l-am atasat....
Si deobicei pe torrenti nu sunt tepe... asa ca sper sa nu fie nici asta! pentru cei care nu ati folosit pana acum, si vreti sa incercati, luati-va un downloader de torenti de genul (BitComet), si dupa ce il instalati, lansati cu el torrentul care l-am pus aici |
ah.. sau cautati pe dc
rld-nu2a si rld-nu2b fie cu extensiile bin cue, daca sunt imaginile complete, sau cu extensiile de arhive micute rar r00, r01... etc.... have fun! |
Fratilor, voi ati folosit hidraulicele la nfsu2 demo?ca nissanu ala are hidraulic si am topait pe ritm de hiphop :) si m-am ridicat pe rotile din spate la plecarea de pe loc, cu un pic de ajutor de la nitro.
Incercati cu h sa ridicati fata si spatele, si daca apasati j mai mult incepe sa topaie...incaercati sa vedeti ca e destul de funny...sal'tare la toti si de abia astept si eu varianta full.O are cineva dar n-am fost pe faza-era de vanzare cu 40000 cd-u. Cand fac rost, daca fac rst inaintea voastra, anunt si o sharez pe dc daca ii trebuie cuiva... Sal'tare si spor :) |
Pt cei din Iasi..pe Yahoo este unu are....FULL se lauda....cu 200 tot jocu!!!
silviusc22 e ID lui..inca nu m`am incumetat sa`l iau ....ca invatz pt permis..... :) |
Se joaca de azi dimineatza pe reteaua FX din Iasi si Romania si pe Link Explorer...Maine il am in casa!!! Cine vrea..il astept cu CD sau HDD la mine..e mocca!
|
Am auzit ca a iest full ...
|
pt a lamuri data lansarii, hai ca mai e putin, check the lnk
http://www.eagames.com/official/nfs/...l.jsp?src=gold |
Corse eu am deja vreo 8 ftp`uri pe care 'cica' este nfsu 2 la fiecare imi da un error 421-Too many users please try again later :cry:
|
breeeeeeeeeeeee azi l`am vazut cu ochii mei... la unu printr`un web cam...mi`o aratat toooot...da tooot e FULL dimineatza la ora 5 il am si eu!
|
asteptam dovezi concrete :roll:
speedy, acusa incep sa-l comercializeze baietii si la noi in oras, asa ca :chillpill ca este timp |
try
|
Corse, exista mah! colcaie de el huburile!!!
|
DEJA IL JOC cine vrea si acu sa ma sune din Iasi la 0742.018.162 ca ii fac acuma cd`urile MOOCCCCAAAAA!!!!PAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOOC!
|
Da ia zi, singurelu.. nu erai tu ala care ziceai ca asta nu va fi piratat, si ca nu va apararea inainte de lansarea oficiala?? si ne faceai prosti pe toti care credem ca ar putea sa apara inainte???
|
am notat nr tau singurelu, dar prima data pune ceva dovezi pe forum, si mai vb dupa
|
il am sio jocu full :) a venit unu azi cu el special de la iasi :)
|
Imi cer scuze....dar ..asta este..mai ia lumea tzeapa...eu am pe cineva in state si el mereu imi zice..ce apare si ce mai este....acuma...il am..am jucat...e super!!!!!mult mai dificil.....si mai greu....dar...imi place....
Off topic...martzi am examen la scoala de soferi..asaca nu mai am timp de el..dupa ....daca i`au am sa`l joc :D!!!! |
nu pot sa pun o poza....nuj de ce..dar cine vrea dovada sa faca un privat pe Yahoo..si ii arat dovada!
|
1 Attachment(s)
dovadaa!
|
|
sau pt cei din Iasi...VA ASTEPT LA MINI CU 2 CD`uri si atat!!
|
this shit is going down ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
cam in cate zlie ajunge un colet de la iasi la timisoara?
|
sa mor nu am idee.....nuj..chiar..da cat costa :D
|
1 Attachment(s)
va astept online... :twisted: :twisted: :twisted:
|
ffocus,joc eu cu tine dar nu-i corect pt ca Nubira nu exista-n joc. :lol:
|
Speedy, seara asta i-l am si eu. yupiiiiii. na ca a ajuns si in west side jocul
|
mda...e bini...va astept dupa ce`mi iau permisu la un joc ON LINE>>>>>sa va arat ce stiu<<<<< pan`atunci numai bini! ! ! ! !
|
deja tot cluju il are :dance: :evil_laug :peace: :pelvic_th
|
super tare jocu!!!! :lol: :peace: prea tare!!!
|
il am si eu..care vrea sa intre pe dc++...
mi-am facut un escalade super spoilarit si cu spinners de 24\" :D :D :D |
1 Attachment(s)
mda,probleme la instalare any ideas :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
:chainsaw: Kitu tau e c`am prost...daca e copiat de pe dc++ sau altceva...nasjpa....cauta altele!!!!
:peace: Cei din Iasi au fost printre primii..din tzara :peace: |
nu is bune imginile,nu le`au mers la mai multi de la mine din retea :cry:
|
:( Deci....alte imagini...sunt facut prost...cauta altele :( sorry...dar las ca faci tu rost de altele....esti baiat descurcaretz! :?
|
in 2 ore am altele :lol:
|
ce tziam zis eu :) !!! :lol:
|
ESTEEE... DEJA IL JOC :twisted: :twisted:
|
Coool...deci Martzi seara va astept la o liniutza..... :D on line!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning