Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/122958-liderul-clasei-premium-bmw-mercedes-audi.html)

PvDTranceAddicted 26-05-09 11:36

Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

Bine oameni buni, fie cum ziceti voi, macar sa fie ca voi si sa stiti voi mai bine. Poate v-ati reincarnat in pielea mea vreodata si eu nu stiu. Lasa sa "mint" eu si sa fiu cum sunt. Aici vb despre performante, teste si multe altele. RS6 se gaseste la PBV2 unde am si un prieten, RS4 B7 am condus ca dansul detine unul, S63AMG are un amic, iar M5 E60 il detine un cunoscut. punct si de la capat!
E problema mea ce fac, cand fac, ce conduc si cand conduc, atata timp cat le conduc. Acum ce vrei sa ajung vreun cocalar sa fac poze in masina altora?! Sweet dreams... mi se pare penibil. Acum lucrez la vreo revista sa imi fac poze cu masinile altora?! Atata timp cat stiu anumite detalii pe care nu le vezi nici pe net, nici in filmari, nici in reviste ar trebui sa stiu ce vb cand spun ca am condus ceva masini rapide la viata mea. Dar deh asa sunt romanii de la noi,mai sceptici.
Oricum nu port pica nimanui si urmeaza sa detin si eu bolid curand, destul de curand, dar iarasi E PROBLEMA MEA!
Aici vb de masinile lansate de anumiti producatori nu de masinile personale si din cate stiu eu asta nu e un post in care fiecare isi etaleaza ce a condus si ce conduce, dar in fine.
Oricum pt mintea unora nimic nu e de ajuns. Si da Audi ramane cea mai buna masina premium inainte de supercar-uri unde R8 isi spune cuv dpdv. Pacat ca pt multi masina e o fita si nu un bun apreciat si condus ca atare, dar oricum nu mai zic nimic ca voi judecati dupa aparente fara sa cunoasteti in prealabil despre ce este vb.

adrian78bmw 26-05-09 12:59

PvD si eu noapte cand adorm conduc ce masina vreau "in vis"...totu e sa ai imaginatie si sa stii cum arata bordul si volanu la fiecare marca

dolb 26-05-09 13:43

Pai tocmai asta e faza! ca d'aia tot e el disperat ca interioru' la audi e mai premium decat la bmw..pt ca el in fiecare seara viseaza interioare de masini..ca doar "le conduce" :D:D:D:D :lol: :lol: LMAO

Corneliu26 26-05-09 14:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2352862)
Pai tocmai asta e faza! ca d'aia tot e el disperat ca interioru' la audi e mai premium decat la bmw..pt ca el in fiecare seara viseaza interioare de masini..ca doar "le conduce" :D:D:D:D :lol: :lol: LMAO

Hai ma frate tot vorbesti,ca are dreptate tu nu vezi ce tare e audi,cand vad unu pe drum mi se ridica pielea,e foarte tare,daca ai AMG sau M esti **** pisu,alea te arunca de pe drum,cu audi mergi prin namol,prin nuferi prin toate alea care numa quattro poate :)))

GTR 26-05-09 14:11

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2352447)
Bine oameni buni, fie cum ziceti voi, macar sa fie ca voi si sa stiti voi mai bine. Poate v-ati reincarnat in pielea mea vreodata si eu nu stiu. Lasa sa "mint" eu si sa fiu cum sunt. Aici vb despre performante, teste si multe altele. RS6 se gaseste la PBV2 unde am si un prieten, RS4 B7 am condus ca dansul detine unul, S63AMG are un amic, iar M5 E60 il detine un cunoscut. punct si de la capat!
E problema mea ce fac, cand fac, ce conduc si cand conduc, atata timp cat le conduc. Acum ce vrei sa ajung vreun cocalar sa fac poze in masina altora?! Sweet dreams... mi se pare penibil. Acum lucrez la vreo revista sa imi fac poze cu masinile altora?! Atata timp cat stiu anumite detalii pe care nu le vezi nici pe net, nici in filmari, nici in reviste ar trebui sa stiu ce vb cand spun ca am condus ceva masini rapide la viata mea. Dar deh asa sunt romanii de la noi,mai sceptici.
Oricum nu port pica nimanui si urmeaza sa detin si eu bolid curand, destul de curand, dar iarasi E PROBLEMA MEA!
Aici vb de masinile lansate de anumiti producatori nu de masinile personale si din cate stiu eu asta nu e un post in care fiecare isi etaleaza ce a condus si ce conduce, dar in fine.
Oricum pt mintea unora nimic nu e de ajuns. Si da Audi ramane cea mai buna masina premium inainte de supercar-uri unde R8 isi spune cuv dpdv. Pacat ca pt multi masina e o fita si nu un bun apreciat si condus ca atare, dar oricum nu mai zic nimic ca voi judecati dupa aparente fara sa cunoasteti in prealabil despre ce este vb.

1.Stai sa-ti explic ceva, senzatia sportiva cea mai slaba din comparatia Thread-ului este a Audi-ului, RS4-B7 buna platforma, buna motorizare, bun interior dar absolut cel mai slab feeling. Cu RS6-le nou nu am mers dar am citit destule teste si comparatii ca sa observ ca are aceeasi problema, trage tare dar lipsa de senzatie. Ca senzatie BMW si Mercedes sunt cam pe acolo dar Audi este in urma lor clar, nu cum spui tu.

2.In al 2-lea rand in topic se vorbeste de clasa premium nu de supersport ca sa ne intereseze asa mult sportivitatea iar diferentele alea de zecimi sau sutimi chiar nu cred ca au importanta la masinile in discutie.

3. Audi nu are cum sa fie cea mai buna masina premium mai ales cand de peste 10 ani A8 + Seria 7 nu aduna impreuna nr. de masini S-klasse vandute.

Poate Audi sta mai bine la seria mai mica premium asta insemnand A3 si A4 (asta daca nu punem IS-ul de la Lexus) cand urcam mai sus E-Klasse inca ramane liderul clasei lui urmat de Seria 5 si foarte aproape A6.

4. Vezi ca a scos Nissan o masina mai ieftina care umileste R8-ul ala, asa ca mai usor cu laudatul lui.

dolb 26-05-09 14:15

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2352959)
Hai ma frate tot vorbesti,ca are dreptate tu nu vezi ce tare e audi,cand vad unu pe drum mi se ridica pielea,e foarte tare,daca ai AMG sau M esti **** pisu,alea te arunca de pe drum,cu audi mergi prin namol,prin nuferi prin toate alea care numa quattro poate :)))

du-te ba D'ACIA :D ca si Mercu are FOrMatIc.. si merge bine pan paduri sau pa zapada..imaginatia conteaza!

Corneliu26 26-05-09 17:59

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2352973)
du-te ba D'ACIA :D ca si Mercu are FOrMatIc.. si merge bine pan paduri sau pa zapada..imaginatia conteaza!

poate sa aiba si Sesatic,ca tot quattro e baza,eu il cred,poi tu stii cum face un S sau un RS,vai de capu tau,tot vorbesti :D

PvDTranceAddicted 26-05-09 18:28

Da-le doamne minte... in primul rand cu Quattro nu te joci, e prea avansat fata de un RWD de BMW, in primul viraj iti iei teapa si raman in urma rau de tot intr-un BMW sau intr-un Mercedes. Audi vinde cat toate brand-urile premium la un loc masini 4WD Quattro asa ca nu ma lua pe mine cu chestii din astea.
Chiar tin minte un test foarte interesant in care un M5 sedan era testat contra unui RS4 sedan, iar pilotul spunea clar, ca da diferenta de putere e mare si in linie dreapta M5 facea RS4 dar in prima curba abia daca se putea tine in spatele lui RS4, iar RS4 parca mergea pe sine de o siguranta fantastica si o viteza in curba mult mai mare ca in M5. Un cu un G-Power M5 nu poti face decat un RS6 C6 Stage 2 ca urmeaza stage 3.4.5 de min 850CP si asta doar in linie dreapta ca in prima cu M5 esti in pom fara DTC, iar cu RS6 intra in viraje de zici ca e TGV:)))) Eu stiu inseamna tractiunea la limita, iar pt mine virajele conteaza cel mai tare!

unchiulNOS 26-05-09 18:46

daca tot esti asa de avansat, poti sa-mi spui si mie cine bate dintre bruce lee vs jean claude van damme!?!

eu inteleg din povestirile tale, deadreptul aberante, ca ai vreun audi ceva!?

toata lumea pe aci(tv&radio), pe acolo atesta faptul ca bmw si mercedes sunt fruntasele topului, doar tu si cu inca putini ca tine mintiti(negati adevarul)!

un zic ca trebuie scos audi din top pt ca lexus este net superior!

mercedes vs bmw vs lexus este o disputa interesanta si egala ;)

UNLORD 26-05-09 19:10

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2353751)
Da-le doamne minte... in primul rand cu Quattro nu te joci, e prea avansat fata de un RWD de BMW, in primul viraj iti iei teapa si raman in urma rau de tot intr-un BMW sau intr-un Mercedes. Audi vinde cat toate brand-urile premium la un loc masini 4WD Quattro asa ca nu ma lua pe mine cu chestii din astea.
Chiar tin minte un test foarte interesant in care un M5 sedan era testat contra unui RS4 sedan, iar pilotul spunea clar, ca da diferenta de putere e mare si in linie dreapta M5 facea RS4 dar in prima curba abia daca se putea tine in spatele lui RS4, iar RS4 parca mergea pe sine de o siguranta fantastica si o viteza in curba mult mai mare ca in M5. Un cu un G-Power M5 nu poti face decat un RS6 C6 Stage 2 ca urmeaza stage 3.4.5 de min 850CP si asta doar in linie dreapta ca in prima cu M5 esti in pom fara DTC, iar cu RS6 intra in viraje de zici ca e TGV:)))) Eu stiu inseamna tractiunea la limita, iar pt mine virajele conteaza cel mai tare!

Frate, iti spun sincer ca esti pe dinafara. Esti f. inversunat si nu ai aproape niciodata dovezi decat niste aberatii subiective. Chair asa rau ai suferit in copilarie cand treceau BMW-urile pe langa tine iar tu te simteai neputincios dintr-un Audi? Pe circuit RS-urile nu prea au treaba. Iar legat de Quattro (mandria Audi):

https://video.google.com/videoplay?do...83197544018466

http://www.************/teste-auto-te...coupe-2314009/

Adica un sistem care la ora actuala este depasit si demodat.

dolb 26-05-09 19:11

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 2353799)
daca tot esti asa de avansat, poti sa-mi spui si mie cine bate dintre bruce lee vs jean claude van damme!?!

eu inteleg din povestirile tale, deadreptul aberante, ca ai vreun audi ceva!?

toata lumea pe aci(tv&radio), pe acolo atesta faptul ca bmw si mercedes sunt fruntasele topului, doar tu si cu inca putini ca tine mintiti(negati adevarul)!

un zic ca trebuie scos audi din top pt ca lexus este net superior!

mercedes vs bmw vs lexus este o disputa interesanta si egala ;)

Chuck Norris :D

extrm 26-05-09 19:15

ooo da :)))

aleks 26-05-09 20:19

Depăşiţi vă rog postările lui PVD, momentan a intrat în pauză pentru 7 zile.

GTR 26-05-09 21:04

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2353868)
Frate, iti spun sincer ca esti pe dinafara. Esti f. inversunat si nu ai aproape niciodata dovezi decat niste aberatii subiective. Chair asa rau ai suferit in copilarie cand treceau BMW-urile pe langa tine iar tu te simteai neputincios dintr-un Audi? Pe circuit RS-urile nu prea au treaba. Iar legat de Quattro (mandria Audi):

https://video.google.com/videoplay?do...83197544018466

http://www.************/teste-auto-te...coupe-2314009/

Adica un sistem care la ora actuala este depasit si demodat.

Corect si complet argumentat.

ionut_cluj 27-05-09 09:25

N-a observat nimeni ca initial se vorbea de masini PREMIUM (dotari, dimensiuni, confort, gadgeturi, eleganta, tinuta de drum, prestanta etc.) si nu sport?

GTR 27-05-09 17:21

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2355472)
N-a observat nimeni ca initial se vorbea de masini PREMIUM (dotari, dimensiuni, confort, gadgeturi, eleganta, tinuta de drum, prestanta etc.) si nu sport?

Comparatia 4x4 nu tine de sportivitate.

Bambina 28-05-09 13:49

Cred ca pana la urma este vorba doar de gust cand vorbim despre aceste masini. Ca si sportivitate (si aici nu vb despre Hartge, Hamman, Brabus etc) BMW-ul a plecat mai tot timpul din pole position pana in urma cu ceva ani cand AMG si-a luat treaba mult mai in serios. La capitolul lux nu vreu sa ma bag pentru ca as incepe si eu o discutie de genul care e mai tare...Brucee Lee sau Chick Norris :)
Cat despre Grupul VAG, si aici ma refer la Audi, toata admiratia...din postura de out sideri in aceasta competitie, in decursul a 10 ani, au ajuns in pozitia de a concura de la egal la egal cu cele doua amintite mai sus. Personal am o afinitate pentru grupul VAG dar asta nu inseamna ca sunt in aceasta competitie sunt si castigatori. In opinia mea clasamentul ar sta astfel:

1. Mercedes
1,5. BMW
3. Audi

adrian78bmw 03-06-09 20:45

1 Attachment(s)
In ciuda situatiei dificile prin care trece piata auto din Statele Unite ale Americii, BMW a reusit sa depaseasca Lexus in materie de vanzari si sa devina marca premium cu cele mai multe modele vandute.

Esential
76.819 unitati BMW au fost vandute pe piata din Statele Unite ale Americii in primele cinci luni ale acestui an.
73.186 unitati a vandut Lexus in primele cinci luni ale acestui an pe piata din Statele Unite ale Americii.

BMW a reusit sa detroneze Lexus in clasamentul vanzarilor de autoturisme premium din Statele Unite ale Americii. Marca japoneza Lexus a fost in fruntea clasamentului vanzarilor din SUA inca din anul 2000. In anul 2009 insa, producatorul japonez a inregistrat o scadere a vanzarilor de 37.2 procente, in timp ce vanzarile producatorului bavarez au scazut cu doar 30.5% in primele cinci luni ale acestui an.

Cele mai bine vandute modele BMW de pe piata din Statele Unite ale Americii sunt Seria 3, Seria 5 si X5. Lexus ar putea sa isi recupereze pozitia de lider al vanzarilor pe segmentul premium din SUA odata cu lansarea noului RX si a hibridului HS 250h. Cele doua modele ar putea furniza diferenta necesara in materie de unitati vandute pentru a putea cuceri din nou prima pozitie a clasamentului vanzarilor din America de Nord.

UNLORD 04-06-09 17:20

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2378810)
In ciuda situatiei dificile prin care trece piata auto din Statele Unite ale Americii, BMW a reusit sa depaseasca Lexus in materie de vanzari si sa devina marca premium cu cele mai multe modele vandute.

Esential
76.819 unitati BMW au fost vandute pe piata din Statele Unite ale Americii in primele cinci luni ale acestui an.
73.186 unitati a vandut Lexus in primele cinci luni ale acestui an pe piata din Statele Unite ale Americii.

BMW a reusit sa detroneze Lexus in clasamentul vanzarilor de autoturisme premium din Statele Unite ale Americii. Marca japoneza Lexus a fost in fruntea clasamentului vanzarilor din SUA inca din anul 2000. In anul 2009 insa, producatorul japonez a inregistrat o scadere a vanzarilor de 37.2 procente, in timp ce vanzarile producatorului bavarez au scazut cu doar 30.5% in primele cinci luni ale acestui an.

Cele mai bine vandute modele BMW de pe piata din Statele Unite ale Americii sunt Seria 3, Seria 5 si X5. Lexus ar putea sa isi recupereze pozitia de lider al vanzarilor pe segmentul premium din SUA odata cu lansarea noului RX si a hibridului HS 250h. Cele doua modele ar putea furniza diferenta necesara in materie de unitati vandute pentru a putea cuceri din nou prima pozitie a clasamentului vanzarilor din America de Nord.

Piata din SUA e cam cea mai importanta ... Se vand cam toate brandurile premium de pe planeta asta...iar Audi nu prea au convins cumparatorul american. Oare de ce ? (intrebare pt PvD)

PvDTranceAddicted 04-06-09 17:35

Pt ca americanul de rand vrea chestii patrate cu forme cretine, cat mai imense, fara fluiditate si aspect placut...vrea ceva "impunator" si "fitos" adica sa faca scarturi multe si sa arate ca un monstru operat de Dr. Ciomu. Welcome to Bangle Era, the Era where uglyness is the way of living... asta a fost asa ca pt cei care inca cred ca BMW face masini frumoase... hai sa vedem baieti, cand a luat vreodata BMW vreun premiu de design in fata lui Audi in ultimii 5 ani sa zicem?! Cand TT,A5,R8,A6,A4 si A3 dar si A8 cu design-ul acela impunator fac legea in lumea design-ului cu adevarat chic!

dolb 04-06-09 17:39

PvD..calm ca Bangle a plecat de la BMW si tot urate or sa fie, pt ca ei nu inteleg un lucru.. sunt PENIBILI cu narile alea de porc , asa cum si VW sunt ( sau mai bine zis erau) penibili cu ditamai sigla in bot. Nu stiu de ce tie nu iti plac americanele , eu cel putin pe astea sportive le vad foarte foarte frumoase! acuma depinde si de gusturi

vacaroz 04-06-09 18:45

sa arunci cu noroi in toate masinile americane... :D
si lexus se vinde acolo. tot urate sunt? :d si maserati, aston si etc. patrate rau... cub de`a binele ce sa mai

adrian78bmw 04-06-09 19:02

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2381360)
Pt ca americanul de rand vrea chestii patrate cu forme cretine, cat mai imense, fara fluiditate si aspect placut...vrea ceva "impunator" si "fitos" adica sa faca scarturi multe si sa arate ca un monstru operat de Dr. Ciomu. Welcome to Bangle Era, the Era where uglyness is the way of living... asta a fost asa ca pt cei care inca cred ca BMW face masini frumoase... hai sa vedem baieti, cand a luat vreodata BMW vreun premiu de design in fata lui Audi in ultimii 5 ani sa zicem?! Cand TT,A5,R8,A6,A4 si A3 dar si A8 cu design-ul acela impunator fac legea in lumea design-ului cu adevarat chic!

anu asta la Detroit au luat un premiu pentru design cu noul Z4..daca nici din piata americana nu ai de unde alege lux unde sunt toate marciile premium nu mai zic nimic poate americani aia prosti de aia cumpara atatea BMWuri ptr ca sunt orbi si grasi

PvDTranceAddicted 04-06-09 19:09

BMW-urile au ceva ce nu atrage fata de Lexus, care chiar au masini frumoase, imi place si noul Mustang si noul Camaro, dar BMW nu prea. Doar Z4 asa putin, dar asta doar daca ar fi doar el in liga sportiva. Dar sa recapitulam...cine a luat premiul de fiecare data la frumusete si la concepte si la masini de serie inclusiv in SUA? Nu cumva Audi?Hmm...al naibii A7 Sportback concept...de "urat" ce este...sa nu mai zic ce devastator e noul A4, a luat tot ce misca la capitolul design, prestanta si inovatie, iar in liga superioara nu ma pot gandi la ceva mai avangardist si mai impunator ca Q7 V12 TDI Facelift, care e realizat intr-un mod remarcabil. Prezenta pe sosea conteaza foarte mult si nu numai, iar BMW nu exceleaza in design.

xxdadixx 04-06-09 19:36

PvD ai inviat?
BMW a surclasat Lexus pentru prima oara in 9 ani devenind cea mai bine vanduta marca premium din USA ;) Iar daca iar ai revenit la design ti-am mai spus, arata-mi un BMW care sa castige GAY car of the year :lol:

johhny 04-06-09 19:57

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2381589)
.daca nici din piata americana nu ai de unde alege lux unde sunt toate marciile premium

premium pentru noi, la fel cum europenele sunt premium pentru ei..

johhny 04-06-09 21:00

m-am referit la modul general, asa avem si noi cateva europene care sunt premium pentru noi..

PvDTranceAddicted 04-06-09 21:18

Ce treaba are prostia asta de care spuneai cu felul in care e desenat un Audi?Cate premii a castigat Audi la design si cate BMW? Sa nu iti zic ca R8 a fost aleasa in nenumarate ori 2 ani la rand cea mai frumoasa masina din clasa lui si chiar cea mai frumoasa din lume asa ca nu inteleg ce vb u acolo.
Limbajul de design al BMW-urilor nu atrage in asa masura incat sa te faca sa le privesti indelung, ci doar inspira agresivitate combinata cu banalitate in cele mai multe cazuri. O masina premium merita si trebuie sa poarte un design premium...sa nu iti amintesc ca majoritatea fanilor BMW de cand cu BANGLE, chiar daca a plecat acum, tot a lasat in urma modele pe piata care se fabrica mult sub asteptarile fanilor disperati dupa BMW, care pana si ei au recunoscut ca la design bmw s-a dus rau de tot in jos. Ia zi ti-ar placea un 5 GT? Arata teribil masina aia, e asa urata incat nu stiu daca poti numara pe degete cati se vor incumeta sa achizitioneze asa ceva...ala e design?:))))

xxdadixx 04-06-09 21:33

Si cum ai luat tu legatura cu fanii disperati de BMW, din ce surse vorbesti, 4 tuning :lol: ? Te referi la aia care se joaca NFS sau la cei care chiar au bani sa-si cumpere unu? Cati isi posesori de BMW stii tu care vor sa-l schimbe pe Audi ? Cate anunturi vezi la bazare cu posesori de BMW care le schimba cu un Audi. De de Audi care schimba cu BMW e plin.
Inca ceva :) R8 cea mai frumoasa masina din clasa lui, zi-ne cine s-a "batut" pentru premiu?
Audi nici macar nu are ce cauta in clasamentul asta decat ca pret.

PvDTranceAddicted 04-06-09 21:44

Gallardo, 911 Turbo, SLR etc...ba chiar a testat faza si Clarkson si toata lumea admira doar R8... si am prieteni cu BMW, am condus BMW, stiu ce inseamna BMW, am testat si vizualizat materialele din interior BMW, am condus agresiv BMW, benzina si diesel asa ca stiu exact ce spun. Si sincer nu m-a facut deloc sa ma simt important sau sa ma simt cu adevarat in largul meu acele BMW-uri... eu sunt mereu pe fuga, am nevoie de control absolut mai ales cand ma grabesc, sa nu imi pese ca ploua si sa merg la fel de tare chiar si cand e ff umed asfaltul si nu numai. Am testat si Xdrive si merge bine, dar daca vrei motorizari mari cu Xdrive bafta si la gara...sa nu mai zic ca doar X5 si X6 sunt M cu motori mari, asa ca... stiu foarte bine ca o mierlesti rau de tot daca mergi ff tare cu un bmw pe drum alunecos...sunt printre cele mai periculoase masini. BMW are nev mereu de drumuri uscate, iar la noi nu exista asa ceva asa ca e un dezavantaj major! Iar la design chiar nu atrage mai pe nimeni BMW, ba chiar lumea stie de BMW pt ca face derapaje cretine....atat! Ce gasesti la BMW si nu gasesti la Audi si la Mercedes?!
Eu zic ca nu gasesti mai nimic la BMW fata de ce prezinta Audi si Mercedes.

_anaconda_ 04-06-09 21:44

Sincer eu ma mir de ce Merc si Audi mai exista de cand s-a inventat BMW. Audi nu are nicio sansa, sunt niste Seat cu putin mai multe cercuri si atat. Majoritatea posesorilor de Audi pe care ii stiu vor sa scape de ele si sa isi cumpere Seria 5 ca e jmen si are 4 stele la siguranta (EuroNCAP) adica premium.

PvDTranceAddicted 04-06-09 21:54

Cu siguranta...cand or zbura porci...de cand e Audi nesigur?! Fi ma serios...ca in fiecare zi pe glob mor numai cretini in BMW-uri ca prostii, de bune ce sunt nu?! Tabla de BMW e praf, subtire si foarte nesigura asa ca nu stiu ce vb u acolo... plus ca in toate accidentele Audi a iesit mult mai bine chiar si decat Mercedes care e la egalitate cu Volvo la siguranta pasiva si activa asa ca stiu f bn ce vb!

GTR 04-06-09 22:00

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2382044)
Gallardo, 911 Turbo, SLR etc...ba chiar a testat faza si Clarkson si toata lumea admira doar R8... si am prieteni cu BMW, am condus BMW, stiu ce inseamna BMW, am testat si vizualizat materialele din interior BMW, am condus agresiv BMW, benzina si diesel asa ca stiu exact ce spun. Si sincer nu m-a facut deloc sa ma simt important sau sa ma simt cu adevarat in largul meu acele BMW-uri... eu sunt mereu pe fuga, am nevoie de control absolut mai ales cand ma grabesc, sa nu imi pese ca ploua si sa merg la fel de tare chiar si cand e ff umed asfaltul si nu numai. Am testat si Xdrive si merge bine, dar daca vrei motorizari mari cu Xdrive bafta si la gara...sa nu mai zic ca doar X5 si X6 sunt M cu motori mari, asa ca... stiu foarte bine ca o mierlesti rau de tot daca mergi ff tare cu un bmw pe drum alunecos...sunt printre cele mai periculoase masini. BMW are nev mereu de drumuri uscate, iar la noi nu exista asa ceva asa ca e un dezavantaj major! Iar la design chiar nu atrage mai pe nimeni BMW, ba chiar lumea stie de BMW pt ca face derapaje cretine....atat! Ce gasesti la BMW si nu gasesti la Audi si la Mercedes?!
Eu zic ca nu gasesti mai nimic la BMW fata de ce prezinta Audi si Mercedes.

Acum eu zic ca te-ai facut de ras rau de tot, vorbesti ca un copil laudaros de 10 ani.
intai spui:

"am condus BMW, stiu ce inseamna BMW, am testat si vizualizat materialele din interior BMW, am condus agresiv BMW, benzina si diesel asa ca stiu exact ce spun."

si dupa declari:

"stiu foarte bine ca o mierlesti rau de tot daca mergi ff tare cu un bmw pe drum alunecos"

Acum existsa ESP, DSC si alte sisteme similare care te ajuta sa nu mai faci diferenta intre o tractiune fata sau una spate, ajuta sa fie masina la fel de sigura.

La ce aberatii scoti m-ar mira sa ai carnet.

dolb 04-06-09 22:14

deci cu bmw care are rwd o mierlesti pe drum alunecos insa cu alte masini cu rwd nu o mai mierlesti:) cam asa suna logica lui.

xxdadixx 04-06-09 22:35

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2382185)
deci cu bmw care are rwd o mierlesti pe drum alunecos insa cu alte masini cu rwd nu o mai mierlesti:) cam asa suna logica lui.

Doar daca mergi ff tare .
Ontopic:
BMW seria 3 a implinit 2.000.000 de exemplare luna aceasta.
De 30 de ani sunt liderii acestui segment premium :workout:

UNLORD 05-06-09 02:12

Eu nu inteleg cum niste masini atat de urate ca si BMW-ul, domina cea mai importanta piata premium din lume si niste masini atat de frumoase si exceptionale ca si Audi sunt codase. Asta ar putea fi oare una din sursele tale de frustrare!
Vrei sa iti spun eu care este explicatia esecului Audi? Pe americani nu ii pacalesti asa usor cu marketingul extrem de agresiv pe care il promoveaza si nu prea reusesc sa le spele creierul.
Daca stii engleza, citeste un pic articolul asta : http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test

P.S. Audi e mult mai fresh decat batranul BMW care se apropie de pensionare. Si uite ca tot degeaba, in plus ia cam orice test comparativ intre a6 si seria 5, de sicriul A8 nici nu cred ca tre sa il bagi in comparatie cu seria 7, poate cu aia veche mai are sanse si o sa vezi cam care este parearea unor oameni care asta fac toata viata, adica testeaza masini, nu care doar abereaza fara argumente:

http://www.autobild.de/artikel/test-...s-t_59435.html

http://www.autobild.de/mmg/mm_bilder...te&i=SON-TESTB

http://www.auto-motor-und-sport.de/v...nz-932160.html

Deci ce ne facem ca e cam groasa: cam la toat clasele Audi e codasa...ca dintotdeauna de fapt. Si iti mai gasesc zeci de teste.

PvDTranceAddicted 05-06-09 08:07

Lasa sa "poluez" eu cu "aberatiile mele" alea despre care vb...premii, peste premii, masina anului in mai toate clasele, design-ul anului si tot asa... Al naibii R8,S5, TTS TT-RS, si tot asa...RS4...ce masini "naspa"...adevarul e ca tot BMW e "cel mai tare"...fi ma serios. Argumente?! Zi-mi si mie de ce la Topgear masina anului a iesit R8 si nu GT-R sau vreun M?! DE CE?! Zi-mi si un rival pur sange pt R8 V8 si R8 V10, sau pt TT-RS sau RS6?! E vreun BMW care il poate anihila in linie dreapta si in viraje?! Nu prea cred! In absolut toate testele in ultimii 5 ani Audi a iesit cu adevarat premium si cel mai rapid din clasa lui si cel mai dinamic si mai ales cel mai sigur!
U vb de siguranta?!In primul rand daca in Europa, Asia, China si cam peste tot inafara de SUA, Audi domina, iar pe pietele cele mai emergente adica Rusia si China spulbera concurenta la vanzari si la tot.
Pana si in RO Audi se vinde de cel putin 2x mai bine decat BMW si asta de vreo 4-5 ani . Americanii sunt un popor incult, retardat, in care nu viseaza decat la liniute si la scart-uri, aia n-au nici o treaba cu rafinamentul, design-ul si prestanta.
Hai raspunde-mi si mie ce M bate la ora actuala un RS produs acum?! Zi-mi un M si te las in pace!
Uite ce inseamna masina perfecta cu argumentele de rigoare si cu video demonstrativ!Cand o sa ajunga BMW la nivelul sasiului si suspensiilor si motorului acesta vor mai trece cel putin 10 ani...sa nu uitam ca BMW poate duce doar 8400rot/min in comparatie cu acest monstruos V10 de pe R8 care ridica stafeta mult mai sus la 8700rot/min si e MOTOR FACUT 100% de inginerii Audi, cauta si pe wikipedia, inclusiv cel de pe LP560-4 care e acelasi motor numai ca ridicat in putere...Asta e un motor de Audi nu de Lambo si uite ce au reusit. Sa vezi ce se intampla acum cu aparitia lui RS5, sa vezi cam ce se poate scoate din acel motor normal aspirat de pe RS4 si cate turatii peste cel de pe M3.
http://magazines.drivers-republic.co...ect10052/?fm=2

adrian78bmw 05-06-09 09:42

PvD ti-am zis sa nu mai vorbesti aberatii daca nu stii.ti-am aratat acuma cateva saptamanii cine a fost liderul clasei premium in Romania in ultimii 3 ani 2006 AUDI 2007 BMW 2008 MERCEDES oricum de fiecare data la diferente de cateva zeci sau sute de masini..in Germania domina 1.Mercedes 327.965/Bmw 253.967/Audi 251.393 in Anglia domina BMW 113.132 Audi 100.845 in Italia si Franta Mercedes e liderul..deci nu compara piete ca romania unde se vand 2000 de bucati cu Germania sau SUA ..
si victorile in clase pe modele premium au cam fost impartite in ultimii ani..dupa mine AUDI=ERGONOMIE-DESIGN MERCEDES=COMFORT-SIGURANTA BMW=DINAMICA-SPORTIVITATE

ionut_cluj 05-06-09 10:17

Masina premium, cu design chic, indraznet, cu prestanta, inovatie si tehnologie:

http://i.ebayimg.com/22/!!qWRf6!B20~...su8Uw~~_27.JPG

GTR 05-06-09 13:05

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2382735)
Hai raspunde-mi si mie ce M bate la ora actuala un RS produs acum?! Zi-mi un M si te las in pace!

Ia sa ne lasi in pace.

RS4 vs M3 sedan

http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585874a284a1

Este adevarat ca RS4 nu se mai produce acum, dar nu este vina noastra ca au vandut doar 3 ani, poate de mare succes ce au avut.

Au si ei un singur RS si ala RS6, foarte buna masina ce-i drept dar urmeaza noul M5.
Sa vedem atunci.

R8 vs GT-R R35 (isi bate joc GT-R-ul de el si este cu 20k de EURO mai ieftin decat R8 in GERMANIA)

http://www.fastestlaps.com/index.php...xcludewet=true

Esti chiar penibil, nu-ti dai seama?

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning