![]() |
Re: Dacia Nova Cj 02 GYN
1 Attachment(s)
:lol::twisted:
|
Arata bine masinuta,ingrijita.
Un sfat: da jos cromul de la spoiler.. Numai bine. |
frumoasa masina, e agresiva rau...incalto ca plange dupa niste jante;)
|
Consola centrala am schimbato zilele astea ca era modificata dupa lsd si toata seara tot trebuia sa desfac lsd`u sal duc in casa ca atragea atentia :> si am pus consola originala ....daca vrei fac poza la consola modificata.Dupa jante plang si eu nu doar masina:(, am tot cautat si nu am gasit nimic sau ce am gasit imi freca pe spate.Acuma am gasit ceva jante de aluminiu da nu prea is faine si is pe 13... eu is in cautare de jante de mult da nu gasesc sa imi placa si sa nu frece.Apropo help plzzz, zicetim cum pot ridica masina de spate ca ii lasata si din cauza asta freaca tare daca schimb cu jante mai mari
|
Quote:
1....LCD nu LSD -> LCD = Liquid Crystal Display ;) 2. Ii poti ridica spatele achizitionand arcuri noi. Garantat se va mai ridica. 3. Imi spui daca iti plac jantelele astea, EXIP: https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-...ml#post2488012 |
pune tampon de cauciuc sub arcuri si iti ridica spatele cu vreo 5 cm garantat ;)
|
Adi nu merge situ:( dami plz niste date despre jante sau daca ai ceva poze.si arcurile spate o fost schimbate de cateva luni si tot asa sta ca deaia am zis, ce pot face sa o inalt ca vad ca tot asa sta.
APROPO: cine mai are jante (13,14") de vanzare sa zica si mie sau sa imi deie un PM |
Quote:
sunt jantele mele...Alea de pe Opel nu le dau, dar celelalte daca iti plac imi spui. Cele de pe Golf sunt pe 13" si alea Exip sunt pe 15" |
lasa`mi un pretz la alea pe 13" te rog si daca mai ai ceva poze pune si ceva poze
|
cu alea Exip pe 15 asa ar arata https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1242906503
|
Quote:
Daca poti incerca Relu, sa ii pui si KM-urile alea de la mine...sunt pe 13", alea si era interesat de ele :). |
Nu am modificat poza, asa e ea am pus linku pt ca am vazut ca avea jante la fel
|
Quote:
|
Arata super alea pe 15" da faza naspa la mine ca in mod sigur mie imi freaca pe spate:(.Adi nu sti cat ii curieru de la u din Calarasi la cj ?
|
Dai 700 de lei pe un set de jante cu doua gume 175/55/15? Iti garantez ca nu freaca pe spate... Arunca un ochi la semnatura...
|
Bogyciu la semnatura ai scris ca ii 600lei...am intrat pe semnatura si arata f bine jantele si imi plac f tare, ii un model ce il caut de mult numa ca o sa frece pe spate... uitate cum sta masina ta si uitate la a mea ... nush ce drak are masina mea de sta asa lasata pe spate si i`am schimbat recent arcurile si tot asa sta
|
din ce am vazut in poze nu mi se pare sa fie prea lasata de spate cred ca pare asa pentru ca e fata prea inalta, iar rotile spate sunt mai in interior asa cum e la toate novele
|
1 Attachment(s)
uite o poza din lateral sa vedeti distanta dintre cauciuc si aripa... o zis adidas1 faza cu tamponu de cauciuc si acuma rugamintea mea ii sa imi explice cineva cum se face operatiunea asta si unde gasesc un tampon de cauciuc ca nu am mai auzit inca de asa ceva si nush unde gasesc si cum se pune
|
e destul de inalta ce vrei mai mult, mai tai o spira pe fata si vine bine ti-am zis ca ai fata inalta din cauza asta arata asa spatele
nu stiu la ce fel de tampoane s-a referit dar stiu cum au facut unii, au bagat niste tampoane 3 sau 4 in forma de H intre spire pe la mijlocul arcului ca sa nu se mai lase masina mult si se si ridica putin are un prieten asa pe a6 ca a pus roti pe 18 si ii atingea |
Quote:
Ca si sfat, nu te aventura la jante cu J mai mare de 6,5 si ET cauta intre 28 si 35 cu guma max 185 latime... Restul o sa frece sigur. Poti incerca 14 cu 185/55, 15 cu 165/55, 16 cu 195/40 (riscant) sau 185/35/17, f riscant dar a draq de tentant :D. Si inca ceva, CB (diametrul de centrare pe butuc) la Supernova e 56,6 (cred ca la Nova e la fel) tine cont si de asta cand cumperi jantele, e un aspect f important... |
1 Attachment(s)
Ms pt sfaturi:) eu am incercat ceva jante R15 cu gume de 195/65 ca si in poza de mai jos(aici in poza sunt cateva modificari VT...usi,foli,lasata mai jos..) da asa arata cu jantele alea
|
Alea erau prea mari de 65 iti trebuie de 45
|
te rog frumos ..sa faci si tu o poza la consola modificata...ms si cauta niste jante pe 14 (165/14sau 175/14)sunt cele mai bune pt nova/sn..bafta
|
Cum zicea si Relu GTT cauciucurile alea-s mai mici de 195/65. Asa dimensiune nici nu cred ca o sa-ti incapa. Cele mai apropiate dimensiuni pe 15 fata de cele originale sunt 195/45/15
|
1 Attachment(s)
conty one asa arata inainte consola centrala,am modificato pt LCD... am taiato si am scos scrumiera si bricheta si in locu lor am pus casetofonu si jos o ramas loc pt lcd si am vrut sa ii fac o rama din fibra la lcd sa nu trebuiasca sa il mai dau jos dar nam avut timp de el si am renuntat la ideea asta.
Cu jantele inca nush ce sa zic ... trebuie sa gasesc ceva pe 14 sau 15 dar nu foarte late si sa vad cum se comporta ca asa degeaba ma tot gandesc la modelu de janta si cauciuc daca nu stiu ce sa caut.Apropo multumesc tutulora pt sfaturi si daca are cineva jante de vanzare sa zica si la mine dar cineva care ii din cluj sau macar aproape de cluj ca vreau sa le probez sa nu fie probleme |
4 Attachment(s)
Ceva poze mai noi cu jegosa:) noroc cu ploaia asta ca o mai limpezito :)
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina, am vazut-o recent :)
uite ce jante am avut eu pe nova si nu frecau. |
1 Attachment(s)
i-ar sta bine??
|
Paul nu imi poti zice pe cat is jantele ? si cum se numesc ..etc.apropo nus de vanzare?
|
is pe 14, pe fata am avut 165/65/14 si pe spate 185
is de vanzare daca ne intelegem la pret, momentan le am pe rover, is din cj si eu ne putem intalnii si le vezi |
4 Attachment(s)
Lasa`mi te rog un PM cu un pret imi place cum arata nova cu jante pe 14.
Uitati ce am stiut eu sa lucru azi :D Am fost pana la lucru si am facut ceva poze si cand sa plec acasa nu m`am uitat in oglinda dreapta numa am auzit un ZZZZZZZZZZZZZZ. nu parchez prina data acolo ca de un an tot acolo parchez da nush ce drak am facut acuma de am luat coltu zidului ....X( |
lasa ca nu-i mare problema ..se repara!! data viitoare sa fi mai atent
|
ad cup pe 14 te intereseaza? doar ca pe spate au 8j, si pe fata 7j.
|
lasa niste poze,detali si un pret plz
|
1 Attachment(s)
poze:
|
Pozitiile albastre arata f bine :)
|
2 Attachment(s)
ms urban si MRK 84 mai pov pe mess ca am id tau si mai vedem cu jantele dar momentan daca ii sa le iau, le iau da nush daca le pun pe nova :) acuma caut sa imi iau alta masina si din pacate am gasit ceva masinutze:3 opel astra F la un pretz bun in 4 usi si un mitzubisi colt in 2 usi ... acuma mai vad cum stau si cu bani si sa vad cum ii cu taxa.Dar pana atunci revin cu ceva poze recente cu nova desi nu ia`am mai facut nimic si nush daca ii mai fac ceva daca schimb masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning