Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Acum 20 de minute....... (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/12223-20-minute.html)

ERY 01-02-06 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Raz\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"Raz\"
ASA FEL ???? ASA STIL ?????? UNDE ????? CAND??????? CE SE INTAMPLA??????? DE CE ????????? ASA OM HONDARU ASTA??????? DA HONDARE SA STI CA AI DREPTATE..... NOI NE-AM GANDIT DE MULT SA IESIM DIN \"BANAL\" DAR NU STIAM CUM...... DE FAPT NICI ACUM NU STIM (Cum? Unde? Cand? De ce? ) DAR INCERCAM......... POATE NE MAI AJUTI SI TU :wink: :wink: :wink:

Mah baieti voi v-ati cam dus pe campii...psiuuuufff......r u on drugs or what ???? :lol: :lol:

Salutare ERY......... Sincer nu prea inteleg........... poti fi mai explicit?????????????????????????????????????????? ?????????????????????

Ce mai ...e clar.... :bong:

CZR 01-02-06 19:41

ery,sunt la o ora jumate distanta,nu ma face sa ma dezbrac d kracter si sa vin sa-ti trantesc niste cerculete in centrul constantei :P
sa vezi tu ,asa stil ,asa oameni ,asa masini?
noi nu vrem sa organizam curse ilegale,noi vrem sa fim un stil d viata,sa trecem neobservati dar totusi,toti ochii sa fie atintitit asupra noastra?
asa vorbe ,asa viata?cine esti tu ma jkv?

SpeedeR 01-02-06 20:47

asa discutie?!
asa captura de droguri in port?!
asa stil?!
asa fel?!
asa surpriza knd veti afla de un nou anonim?!
asa prost jkv asta?!
asa frig afara?!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

B|shOp-VR6 01-02-06 21:33

Oricum hondare.. nu e doar o seara.. au fost mai multe.. dar uite cel putin aceasta grupare de anonimi a reusit sa atraga atentia prin stilul si felul ei de a fi (asa fel mah baieti? :)) ), am fost si suntem originali si mai nou.. suntem copiati (va dati voi seama daca navigati pe la seciunea cluburi la ce ma refer: avarii, filmulet aparut imediat dupa ce s-a creat topicul asta). Cat de anonimi am vrut sa fim si tot ni s-a facut simtita prezenta.. damn! :x

PS. \"Natiune... vi se pregateste ceva\" :twisted:

EvLSant0S 01-02-06 21:38

iar asta ... va fi imposibil de copiat :D

SpeedeR 01-02-06 21:44

ho ba...era misto reclama la XEROX si poate unora lea intrat in cap :) si au inceput si ei sa XEROXeze :)
dar...ce va urma.... mwmwmwmwuahahahahahahhahahaha
si totul in ritm de muzica... cu dedicatie de la cineva special =))
nu ati inteles nimic ,asa e?! :D
vedeti voi :)

SFW 01-02-06 21:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
am fost si suntem originali si mai nou.. suntem copiati (va dati voi seama daca navigati pe la seciunea cluburi la ce ma refer: avarii, filmulet aparut imediat dupa ce s-a creat topicul asta).

da la montaj tot santos este sefu ... si la filmari ... chiar daca e mai anonim .... :shock: :D

TOBA^ 01-02-06 21:51

in aceasta grupare noi vrem sa mergem sa ne plimbam....noi vrem sa alergam....noi vrem sa bem... noi vrem sa dansam... noi vrem sa mancam...noi vrem sa lucram ...noi vrem sa reparam... noi vrem sa ne iubim...noi vrem sa existam...noi vrem sa facem un stil de viata....noi vrem sa fim FAMILIA.........noi nu vrem sa nevedem doar la sedinte si in frig...

EvLSant0S 01-02-06 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
am fost si suntem originali si mai nou.. suntem copiati (va dati voi seama daca navigati pe la seciunea cluburi la ce ma refer: avarii, filmulet aparut imediat dupa ce s-a creat topicul asta).

da la montaj tot santos este sefu ... si la filmari ... chiar daca e mai anonim .... :shock: :D

SURPRIZA !

CZR 01-02-06 22:19

si eu cum d nu l-am primit?
cu c drept faceti voi planuri cu masina mea.aaaa???
asa stil d viata,asa FAMILIE,asa anonimi?sa s inteleaga ei fara sa vorbeask...

George_P. 01-02-06 22:23

inca nu e gata.....nici la montaj n-a ajuns :lol:
e inca in filmari
putintica rabdare.... :P

B|shOp-VR6 01-02-06 22:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
si eu cum d nu l-am primit?
cu c drept faceti voi planuri cu masina mea.aaaa???
asa stil d viata,asa FAMILIE,asa anonimi?sa s inteleaga ei fara sa vorbeask...

Pai daca tu esti ametit din cauza cerculetelor.. eu ce sa-ti fac :lol: :lol:

Treshure 01-02-06 23:36

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Bai, sincer as ramane surprins daca ati face ceva treaba. Si anume treaba buna. Ca hai sa fim seriosi, doua ture de magheru cu 10 masini este distractie, dar nimic serios. Uite cum vad eu treaba - acushica vine caldura, numai bine de pierdut noptile pe afara, dar cu cap si cu un scop. Ce ne place noua/ce va place cel mai mult ??? Cursele. E clar ca in momentul asta nu e loc de organizat legale. Dar... este loc cacalau la ilegale. Mai tii minte filmul de pe Discovery cu ilegalele, nu ? Ce ar fi daca un anumit grup anonim s-ar ocupa numai de chestia asta ? Evident, cu cap si bine gandite. Repet: intreaba pe oricine - cursa legala sau ilegala ?? Evident ca fructul oprit este mai dulce. Nu vorbesc de ce implica fiecare, dar mai toata lumea va alege ilegala. Voi pe asta ar trebui sa va axati, pe adrenalina si placere. Si oricat de \"ilegal\" ar parea toata treaba, nu-mi aduc aminte sa fi fost cineva lovit de masina la liniutele nocturne. La legale au fost cateva cazuri. Concluzia - faceti nene ceva iesit din comun care sa rupa gura !!!! Dupa parerea mea... ce am scris mai sus ati putea face cu brio.

Treshure 01-02-06 23:38

s poate i-mi spunetzi si mie cum sa pun avatarul ala care va apare in mesaj. gen masini careshi schimba culoarea poze , nebuneli. ca uite ce rahat mi-a ieshit :))))))))))))))))))))))) =))))))))))))). asta e. sint mai praf eu de fel. parintzii sint de vina :D

baluba 01-02-06 23:59

asa vb toba?asa stil?asa familie?asa caracter?asa oameni?asa distracti?asa plimbari?asa anonimi?heheeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt cursanti pt cursanti pt crsanti fara nr fara nr cum este toba ca tu sti mai bine?cine?ce?cum?unde?de ce? :lol: :lol:

Treshure 02-02-06 02:02

ce om. vb aia mare om .. tzaca paca :))

Michael 02-02-06 07:35

bravo santose :lol:

JKV 02-02-06 08:14

Ba, ati innebunit cu totii? Fratilor bagati-va mintile-n cap. Noi suntem cuminti. Noi nu suntem baietii aia pe care ii vedeti vinerea seara cu un zambet pe fata la volanul masinii turate la maximum in ritmul muzicii care deja distruge difuzoarele...noi nu suntem cei de ale caror bairame se aude de la Constanta pana-n Bacau si Ploiesti...nu va ganditi sa fiti ca noi, ca noi suntem niste anonimi...nici noi nu stim cine suntem de fapt....asa fel ma??? Asa stil ma?????

Zi ma Pizdare...asa prost sa fii sa nu-ti dai seama ca bataia doare??? Vezi ca aduni bilutze negre....ai deja 2. :lol: :twisted:

baluba 02-02-06 12:29

da j k v ai dreptate.ce tare esti coie.asa stil?asa om jkv?asa fel? :lol: :lol: who?when?where?what?why? :lol: :lol:

ERY 02-02-06 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
ery,sunt la o ora jumate distanta,nu ma face sa ma dezbrac d kracter si sa vin sa-ti trantesc niste cerculete in centrul constantei :P
sa vezi tu ,asa stil ,asa oameni ,asa masini?
noi nu vrem sa organizam curse ilegale,noi vrem sa fim un stil d viata,sa trecem neobservati dar totusi,toti ochii sa fie atintitit asupra noastra?
asa vorbe ,asa viata?cine esti tu ma jkv?

Aaaaa...scump doamna scump....dincolo era mai aproape :lol: :lol:

SpeedeR 02-02-06 13:54

zise mai sus hondarul2 :)
oi avea eu 2 bile negre, dar tu ai inceput sa chelesti?! asa batran?! :D :D
si baluba...asa stil?!
asa familie?! u bet :twisted: :twisted: :twisted:

Hondarul 02-02-06 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
si baluba...asa stil?!

sa moara soacra-mea in baie alergata de Fizz daca inteleg ce zici speedere... sau mai bine zis Columbeanu :roll:

TOBA^ 02-02-06 15:30

o mica brigada se duce la plimbare dupa ora21...cine???unde???cine se simte in brigada sa sune...

SpeedeR 02-02-06 15:58

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
si baluba...asa stil?!

sa moara soacra-mea in baie alergata de Fizz daca inteleg ce zici speedere... sau mai bine zis Columbeanu :roll:

faceam un pic misto de ala mic si negru care lucreaza la Cosmote :D

toba...unde? cine? cum ? cand? in ce fel? de ce oare?! :shock: :shock: :shock:

Mr.Nice 02-02-06 17:02

Care brigada ma? Brigada Diverse?

cls21b_EVO 02-02-06 22:29

V am vazut nebunilor....
Dar nu ne am alaturat, ca urma sa plecam , si nu mai avea rost.
Oricum mai multi ca ultima oara, si in mai mare stil :D

B|shOp-VR6 02-02-06 22:40

Hmmm asa stil? asa fel? :D

George_P. 02-02-06 22:45

asa CE???asa CAND???asa UNDE???
iar a fost asta seara zbenguiala in bucuresti sau voi vbiti de vinerea trecuta? :oops:

Skillzu 02-02-06 22:45

sunteti mari jmecheri ce sa mai...ati spart topurile......cand ati trecut prin pescarus coloana.....ce mai ....bravos... :peace:

Hondarul 02-02-06 22:57

Santosica = bila neagra ca nu ai zis :wink:

TOBA^ 03-02-06 00:58

a fost frumos...si chiar distractiv...lume buna...asa cerculete A4???asa cerculete RX8???asa cerculete ZDN????asa brigada???asa fel???asa stil???asa unitate???asa talent????asa GTI-uri???

EvLSant0S 03-02-06 06:58

Re:

Quote:

Santosica = bila neagra ca nu ai zis :wink:

stai ma calm ma ! ca asta a fost WARM UP ! ptr .. alte zile !
te chem cand e CREME CREMELOR ! nu te scot degeaba din casa !
bine sefulica ? }{

EvLSant0S 03-02-06 07:41

5 Attachment(s)
niste poze de aseara ... :) 0.1% din cate am facut :)

EvLSant0S 03-02-06 11:28

2 Attachment(s)
Brigada VR6 ..

de azi ... se alatura un Corrado de 2.9 ...
o sa facem poze/filme cu toti 4 ...
momentan 4 .. ptr ca in curand ...
vor fii mai multe motoare vr6 ... :D

George_P. 03-02-06 14:30

prea beleaaaaaa :shock:
mai poti sa zici ceva cand iese brigada din casa :2gun:

AudiPerformance 03-02-06 18:13

bai nene da apar vr6 astea ca ciupercile dupa ploaie :lol: :lol: :lol:

de unde or fi atatea? tare frumos se mai aud si motoarele astea.. mai ales alea de au si filtru :P

bravos domne'

TOBA^ 04-02-06 04:13

asa vinere????asa fel???asa stil???asa brigada???asa lipsa???a fost chiar ceva si mai special.... dupa fiecare plimbare parca ...mai frumos si chiar mai multi ...daca toti astia sunt anonimi atunci cine mai este cunoscut????

trankan 04-02-06 06:49

:)) dap...a fost frumos aznoapte pe Magheru :)) a trecut brigada Vr6...:)) si multe alte masini :) care mie cel putin mi-au clatit ochii un pic :)) ..si mi-au alintat urechile cu sunetele scoase de tobe :))...frumos a fost ca a lipsit radaru...traiasca ceata :)) intre 11:00...12:30 ..a fost mijto pe bulevard :))

Alfa_band 04-02-06 07:34

Si sa continuat din ce in ce mai bine!!!! :twisted: :twisted:

Lucian 04-02-06 09:15

:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2025 4Tuning