![]() |
mah , e de cacao treaba , va lamureste Jeff luni , si mai vorbim ca acum nu am timp
|
da tu cand pana mea vii :?: sa ne lamuresti tu, ca pe jeff nu-l putem trage la raspundere
|
ha ha ha :lol:
|
Nosu, te-ai dat la fund, sau e prea mare dragostea si nu lasa loc la masini? :twisted:
In alta ordine de idei: mi-am facut un tricoi sa vad cum da. Pe negru e penibil, folia aia pe care se transpune e najpa. Pe alb ar mere', da' sigla e neagra... Singura solutie eleganta e serigrafia, dar costa (f'un milion jumate sablonu', ca dup-aia e ieftin...) Avantajul ar fi ca am putea imprima si tricouri si stickere cu acelasi sablon. Ce zicetz, punem ban la ban?... :roll: |
eu pun, numa sa fie bine, si sa iasa frumos
|
1. adu luni tricou sa-l vedem
2. bineinteles pun si yo bani :) |
Re:
daca e posibil luni sa aducetzi fiecare cite un tricou sau doua si 300 000 lei,in bani aste intra si sticare
|
bani gheatza /cash ? :D
k |
Pune-ma pe lista, asa cum am vorbit...
|
deci...eu + fratemiu=2 tricoaie negre si 600.000 $...dap ?
|
Re:
Quote:
|
Crezi ca n-am incercat? Dar lasa de dorit la definitia outline-ului. Plus ca da mai bine pe negru...
|
aducemi shi tricouriloe sau numa bani :shock: ?
|
Re:
indicat ar fi bine sa aducetzi banii ca eu am pus de la mine,despre tricouri cum vretzi eu am gasit ceva tricouri de calitate si relativ ieftine 100000lei bucata,acuma fiecare cum vrea,desi ar fi frumos sa fie si tricourile lafel
|
mda, si eu sunt pentru asta, tricourile sa fie la fel. eu propun sa avem toti tricouri negre. nu? sau albe. sau sa avem doua tricouri, alb si negru.
|
Mai bine ne luam toti cate un tricou din acelasi loc sa fie si tricourile la fel. Ce ziceti, daca zice sebi ca a vazut el pe undeva cu 100000 :?: :?
|
bun ... sunt de acord sa fie la fel ... da sa nu va prind ca imi dati si mie si lu Speedy(oricare din ei) aceiasi marime la tricou. :D. deci aduc 400 000$ luni? damn ... iar nu mai merg la carturi!
|
eu sunt de acord cu ce hotaraste majoritatea :!:
|
Pai atunci eu zic sa aducem luni si cate un tricou negru fiecare si vreo 400000 bishtari si vedem ce hotaram atunci :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning