![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
omu are masina special facuta pentru el
ce nu intelegi? |
daca asta scrie in talon!!!!!!!!!!! ce vrei sa zic ca masina are 500cp ca sa iti fac tie pe plac poftim...are 500 de cai esti happy?
stiu si eu ce scrie acolo pentru ca am cautat tot netul si singurul lucru similar l-am gasit pe mobile.de unde era din 2004 la 80 si ceva de mii de euro, wtf masina este safety car, scrie in anumite locuri not for public sale, eventual daca o sa imi mai intre masina pe mana promit ca te chem de la tine de acolo din kuala lumpur ca sa vezi si tu sa nu zici ca mori fara sa cunosti...ce naiba si eu sunt gica contra, la inceput cand nu vazusem inca talonul la fel ziceam si eu ca nu are cum, ca nu exista decat de 500 si maxim 517cp dar e alt an... |
in talon n-are cum sa scrie decat kw, care inmultiti cu 1.33 iti dau caii! asigura-te ca faci calculul corect! nu exista model de 540 de cai, si de obicei, cand 2 sau 3 insi iti spun ca esti beat, te duci si te culci;)
|
lasa-la ma
la el in talon scrie 540 cai si aia e oricum...esti tare....ti-a mai zis cineva pe forum ca doar cu o fulie schimbata si ecavuare si soft faci mai putin de 60 de cai dar ma rog....si asta tot in talon scrie nu? |
bine ma zeilor! sunteti tru! fasso merci de informatie, ai idee anul de fabricatie unde il gasesc? iti multumesc pentru foarte valoroasa informatie eu credeam ca sunt cai putere aia, asta inseamna ca 540 cat scrie acolo:) trebuie inmultit cu 1,33, auzi dar la conversia asta are cum sa imi dea cu virgula?? ca sa va fac pe plac si sa va scutesc de calcule prea grele masina are in talon 400kw, sunteti fericite?
blaze tind sa cred ca masinile alea au ajuns la tine degeaba... MASINA ESTE SAFETY CAR!!! poate ca o avea ea ceva in plus fata de una pe care o vezi pe orice strada, nu? va rog hai sa terminam pentru ca sincer m-ati plictisit groaznic! |
prietene te agiti degeaba !
masina aia a avut "ysy" la nr cunoastem masina de multi ani, era pe net de vanzare f1 edition cacat asta nu inseamna ca a fost safety car ! daca tu faci o poza la talon unde scrie 400kw esti tare ! |
da a avut ysy la numar, in fine eu am vazut in mai multe locuri cand masina a fost ridicata pe rampa scrisa chestia asta cu f1 safety car not for public sale, in fine oricati cai ar avea masina mie mi s-a parut foarte tare si am vazut masina asta batand masinii cu pretentii foarte mari, daca o sa fac o poza nu cred ca e o problema sa o pun aici
|
Quote:
|
nu va mai certati, ca oricum va certati degeaba :)
|
Quote:
:O cine se cearta ??? |
a batut dacia, oltcit...r8, m5, ferrari 599gtb...dar ce sa ii faci tot matizu e mai bun...consuma si putin...ai si loc sa il parchezi oriunde...
|
prietene, eu nu cred ca am fost nerespectuos in post-ul meu de mai devreme, asa ca nu e cazul sa te dai la polemici cu mine, ok? si incearca sa nu te mai scoti din ca***, pt ca din cate observam cu totii, te afunzi si mai rau... si app. vezi ca in talon mai scrie si ca in astfel de masini nu au ce cauta pustani ca tine, nfs-isti de zi cu zi, ok! safety car, auzi...laser frate:shock:
|
Quote:
cum au ajuns cum n-au ajuns eu le-am avut sau le mai am inca...aia e ce sa-i faci nu toti care avem masini tari suntem soferi desavarsiti de magheru cum esti tu ;) eu nu vin si-ti zic tie ca rs4 meu are 500 cai.....invata in mama ma-sii de treaba sa citesti un talon unu la mana....doi la mana si eu si alex_55 stim masina aia de mai multi ani ..... trei la mana suntem mai documentati decat esti tu (crede-ma pe cuvant)....trei la mana invata sa vorbesti frumos....daca te-ai plictisit iesi afara....fa o plimbare...bla bla bla....am mai zis pe un thread...adevaru supara....fii si tu si prietenu tau fericit cu o masina de 600 cai. Eu pun pariu ca iti dau sa sari pana in 200+ cu start de pe loc cu tot 600 cai ai tai si chiar si din mers nu cred ca ma depasesti pana la 200....asta in conditiile in care un sl 55 amg foarte bine intretinut a trecut (din mers) pe langa mine la 160 spulberandu-ma ;) |
blazey, n-auzi sa nu te pui cu el ca al lui e laser frate:shock: nu credeti ca e cazul sa terminam cu totii ca am poluat topicul destul?:D
|
corect
nota 10 pentru initiativa ;) |
deci vreau sa imi cer scuze...sincer nu imi sta in caracter sa ma mahalagesc, poate ca sunt eu prost informat, oricum poate mi s-a parut mie dar masina tragea in ultimul hal, chiar m-a impresionat!
|
asta este alta mancare de peste
orice sl 55 amg stock trage de rupe norma dar crede-ma pe cuvant 600 cai sunt EXTREM de greu de obtinut....iar faza cu safety car...dude....no sl has ever been a safety car....for that matther....no cabrio car has ever been safety car :) for SAFETY reasons :) oricum..nota 10 pentru atitudine ;) |
ok dude...poate ca mi se pare mie http://yourmercedescars.blogspot.com...f1-safety.html cred ca asta e deja un motiv sa va ganditi ca poateee nu ma insel asa de tare, si cred ca asta http://www.**************/stiri/merce...a-1-10041.html e noul safety car oficial...masinile astea cabrio...sunt foarte nesigure
|
Quote:
|
esti chiar ontopic :)
|
ok eu propun sa inchidem discutia si sa fie ca voi, nu are rost sincer...
|
blazey, ti-am lasat mesaj "semi-privat" fix 4 mesaje mai sus :lol:
|
Mitsubishi Eclipse 250 cp tractiune integrala.....a unui amic care bause si avea nevoie sa ajunga in niste locuri ..si am avut onoarea sa alerg cu atatia "caluti la carutza"...dieee :))))))
|
Top cele mai puternice 2 masini ... hyunday coupe din 98 2000 cmc 16 v 140 de magarusi, care am putut sa vad si ce poate cu adevarat. masina sincer nu prea am fost impresionat de ea ptr motorul ei.. si care m-a impresionat cu adevarat: un golf 4 combi 1,9 tdi era rosu complet 4motion. pff nu stiu cati cai avea.. dar ... cum te izbea in scaun era de nedescris :X a da... consumul urca la fel ca si cum intrai in scaun: 28l / 100km 32l / 100km .. :D
|
Quote:
|
ma intrebam mafiozzo cum de un om la 28 de ani poate fi atat de impresionat de un 1.9 tdi break incat s-o denumeasca drept cea mai puternica masina cu care a mers vreodata.
am dezlegat misterul: ai doar 19 ani si e de inteles... nu e frumos sa minti in legatura cu varsta ta, nu ajuta si se afla repede... |
Bmw 330 i 260 cp .... cu 230 km/h !
|
Quote:
|
mi se pare exorbitant acest consum, dar fie...;)
|
acceleratie corvette 0-120..dati si voi rating https://www.youtube.com/watch?v=JK12Pv4hcwA
|
Scuzati am uitat sa mentionez ca consumu acela mil arata in treptele mici 1a respectiv a 2a
|
Quote:
si oricum consumul ala nu prea este real, esti in functie de cat ai calcat pedala si nu de cate turatii ai, cred. in fine, am inteles ideea |
Ml 63 AMG 265 km/h se mai putea bine,dar la ce soferi avem in Romania....
E o senzatie super criminala la viteza aia,defapt cand esti la volan nu prea realizezi,dabea dupa ce cobori din masina:) 510 hp |
Quote:
|
ok, sa depasim momentul, intre timp s-a modificat si varsta lui mafiozzo, deci putem aborda urmatoarea parere despre masinile puternice :)
|
intre timp am inregistrat 210 km/h cu un A6 2.5 TDI din '98...150 HP...
|
cele mai puternice cu care am mers:
mercedes-benz s430 280cp chrysler 300c 5.7hemi 340cp |
si intre timp.. am mai condus si eu niste masini mai puternice... un chrysler dub 2004 parca 3.0 crdi automat si un mercedes.. 5000 benzinar nu mai tin minte ce model era
|
Cele mai puternice masini care le-am condus... un Audi A8 w12 , Audi S5 dar le-am condus doar intr-un poligon .. foarte putin ... 40 km.h maxim .
Iar pe strada ... o Toyota Land Cruiser PRADO 120 (311bhp) |
cu un audi rs6 in italia
avea 500 de cai si 320 pe bord am mers cu un prieten cu 280km/h si am mai mers si cu un subaru impreza wrx ,si corvette 2007 prin bucuresti. foarte tare mi se pare si renault-ul 5 gt turbo[140 cai la 850 kg] [extraordinara] |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning