Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Me (TypeR) vs. HotHatch's (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/12183-me-typer-vs-hothatchs.html)

MadCow 02-04-07 02:19

Re: Me (TypeR) vs. HotHatch's

m-am dat in seara asta cu Subaru WRX cu chip. Cu start de pe loc ma bate la o masina. Din mers il bat eu la 2 masini (asa mi s-a spus de pe margine).
PS: nu sunt stock (Stage 1 EDS - 285 CP)

SEBASTIAN 02-04-07 07:56

Ce wrx cu chip? Care e ala si cine l-a chipuit?
Am un forester cu motor similar cu wrx pe un cozonac mare, daca vrei incercam.

gabit 02-04-07 13:30

...nu vreau sa fiu offtopic da tre sa intervin.

1. wrx nu are chip.
2. scor wrx-opc 2-0.

PS: nu am cunostinte sa existe curse pe 400 m "din mers" ....

B39738 02-04-07 15:56

gabi,sper ca realizezi ca masina ta nu are cum sa fuga asa pt 225cp...se prea poate sa fi fost manarita inainte sa ajunga la tine,daca tu sustii cu vehementa ca esti stock si nu i-ai facut nimic cat timp e la tine...totusi astra aia are 280cp si rupe norii...iar cursele din mers au doar caracter orientativ...

gabit 02-04-07 16:37

Eu va spun 100% ca masina e curata. Wrx are 0-100 5.9 stock. Si nu se pune pb sa fi fost "manarita" de nimeni .a fost in familie. Asa merge un wrx cu ej20 de serie.

MadCow 02-04-07 19:16

Quote:

Originally Posted by gabit (Post 829219)

1. wrx nu are chip.
2. scor wrx-opc 2-0.

ma gandeam ca are chip din moment ce ai zis ca nu te dai cu masini cu mai mult de 280 de cai. si masina mea nu e chiar leguma - are 6,4 stock, iar de cand am chipui-o nu am scos NICIODATA peste 6 secunde pana la 100 km/h.
vad ca esti foarte suparat ca am scris ca te-am batut din mers - am vrut doar sa vad daca masina mea trage mai bine decat a ta (pe 400 de metri ma bati fara drept de apel)- si e evident ca e asa, desi daca e sa fim fair-play ceea ce am vazut ca nu prea esti, inainte de cursa am vorbit sa plecam amandoi in treapta a doua la 30-40 /ora iar tu probabil "ai uitat" si ai plecat in 1.

Achim 03-04-07 00:47

baieti... ontopic pls...

zGb 03-04-07 12:52

cu un wrx stock nici eu nu-mi fac probleme din mers d-apoi o astra opc care mai are si soft lol...

Zyx 03-04-07 12:55

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 830316)
baieti... ontopic pls...

Domnul, ai venit? Esti prin "preajma"?! Cineva zice de o cursa cu o... Corolla 1.8(vvti). Ar fi interesant (japonezelor)... ;)

P.S.: B39738, daca ai fost pe acolo cu KWX, sa fii sigur ca acel WRX este stock! ;)
MadCow, ai tu 6,4 de fabrica, si probabil mai bine cu softul de la EDS, dar cu siguranta sunt probleme la placare... unde acel WRX isi ia un avans considerabil.
Si, cat de fair-play esti tu cand vii aici, pe topicul omului (care e clar la 200cp) si propui sa te dai cu el?!

B39738 03-04-07 13:48

ok,o fi WRX stock,nu mai zic nimic...doar ca ma pregatesc mai bine pt data viitoare...e gata,nu mai e cale de mijloc,o sa incerc setari maxime,ca sunt acasa si nu la 418km departare...se strica,asta e...iar de crezut nu cred pe nimeni...judecand dupa un simplu raport kg/cp,iti dai seama ca nu are nici o legatura un WRX stock cu un R5 de cca 200cai,fara scaune si roata de rezerva...

gabit 03-04-07 13:59

...cinava din astia nervosi ce coduc masini cu 2 portiere si haion care-si zic hothatch-uri s-a dat cu wrx-ul TUN cu motor 2l turbo si chip ca sa afle cum merge unul cu soft?........ :idea:

zGb 03-04-07 16:07

TUN are mai mult decat chip

Zyx 03-04-07 17:23

Legat de TUN... mai intai incercati cu vreun M3 sau S4 si daca sunteti mai buni, atunci incercati cu asa ceva... ;)

Achim 03-04-07 21:49

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 830940)
Domnul, ai venit? Esti prin "preajma"?! Cineva zice de o cursa cu o... Corolla 1.8(vvti). Ar fi interesant (japonezelor)... ;)

suna f bine... kiar eram curios...

din pakte inca sunt in Anglia... caut calutsi pe aici (glumesc, sunt in vizita doar :D )

o sa ma intorc la sf saptamanii si vbim pe aici sau poate kiar live ;)

p.s.: @Subaru & R5... v-am rugat si eu ceva :(

Achim 04-04-07 15:09

Quote:

Originally Posted by gabit (Post 832957)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kiar asa e... are intreg kitul ProDrive plus altele din kte stiu...

si p bune ... mutati si voi discutiile in alta parte k stiu cum deviaza discutiile si s-a dus reaq topicu meu :((

zGb 04-04-07 15:50

Quote:

Originally Posted by gabit (Post 832957)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amice nu stiu daca tu din iasi esti mai informat ca noi care suntem prieteni cu el si apartinem aceluiasi club...dar in fine...scuze achim ultimul post offtopic

gabit 04-04-07 17:55

Achim Scuze ,ma Bag Si Eu In Seama Pe Topicul Asta K Teoretic Unele Dintre Hothatch-uri Sint In Grupa Pe 400 Cu Wrx.

Ultimul Offtopic Si De La Mine.....tun Are Mai Multe Modificari Intradevar Si Intamplator Il Stiu Si Eu...e Un Exemplu Pozitiv In Ceea Ce Priveste Wrx Cu Performante...gata 8) .

Achim 05-04-07 01:24

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 833305)
amice nu stiu daca tu din iasi esti mai informat ca noi care suntem prieteni cu el si apartinem aceluiasi club...dar in fine...scuze achim ultimul post offtopic

hai ca va iert pe amandoi baieti... si va multumesc pt intelegere! :D

Alfa_band 06-04-07 16:46

Dupa Paste poate te aventurezi si cu un ursache..asa ca sa fim ontopic :D

Achim 06-04-07 17:08

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 837231)
Dupa Paste poate te aventurezi si cu un ursache..asa ca sa fim ontopic :D

sigur ca da...

am venit acasa acum, masina merge ok in afara ca bate ceva pe fatsa (da' asta nu e o problema)

zilele astea ma duc sa ii pun cauciucurile de vara si aia e :D

gabit 06-04-07 21:18

..se anunta un jucator tare in lumea hothatch aici la Iasi. Renault Clio Sport III + nos + altele.deocamdata e in rodaj. :shock:

SEBASTIAN 07-04-07 22:01

N2o controler gaseste la RACING CODE in curand cu superpret si soft de configurare.

vec 10-04-07 18:00

ce sunt alea <<liniute din mers>.

liniutele se fac pe 402 metri si au start si finish daca nu stiati , sau le inventati voi acum?Daca masina cu care va dati e 4x4 (ori nu va dati ori o lasati asa cun a cazut)

Achim 11-04-07 04:18

pey si ce legatura are asta!? :oops:

yoda 11-04-07 20:53

Quote:

Originally Posted by vec (Post 844409)
liniutele se fac pe 402 metri si au start si finish daca nu stiati , sau le inventati voi acum?Daca masina cu care va dati e 4x4 (ori nu va dati ori o lasati asa cun a cazut)

depinde de cei care se dau!in practica curenta exista si "datul din mers"nu noi l-am inventat!se practica peste tot!da un search pe youtube si vei intelege!

Alfa_band 11-04-07 21:46

Vezi cum faci vineri sa fi apt ....te sun vineri.

Achim 14-04-07 15:13

o seara f placuta in compania baietilor... va multumesc pt telefon si pt limonada Alfa :D :D :D

Alfa_band 14-04-07 19:36

Cu placere :d

MadCow 14-04-07 20:36

ne puteti traduce?
v-ati dat? care a castigat?

Sorin Golf 3 cabrio 24-04-07 12:22

Domnul Achim de ce a plecat aseara asa repede?

Achim 24-04-07 14:41

pey am si explicat... ala cu Sorento trasese in fata noastra, mi-a fluturat ceva din portofel acolo si a zis ca avem 10 min sa plecam de acolo :( in fine... dupa am mai venit sa fiu spectator la runda a doua da' nah...

oricum, ideea e ca MPA ma batuse rau si rezultatul cu Golful 2 ar fi fost probabil acelasi... mi s-a spus "nah, omu' vrea sa te dea" si totusi am plecat spre start ca sa ii fac hatarul omului, sa ma bata si el... nu a fost sa fie...

mpa 24-04-07 23:52

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 868465)
pey am si explicat... ala cu Sorento trasese in fata noastra, mi-a fluturat ceva din portofel acolo si a zis ca avem 10 min sa plecam de acolo :( in fine... dupa am mai venit sa fiu spectator la runda a doua da' nah...

oricum, ideea e ca MPA ma batuse rau si rezultatul cu Golful 2 ar fi fost probabil acelasi... mi s-a spus "nah, omu' vrea sa te dea" si totusi am plecat spre start ca sa ii fac hatarul omului, sa ma bata si el... nu a fost sa fie...

Nu iti fa griji. Domnul Sorin e mai antisocial in perioada asta a anului si e nitel suparat ca nu a apucat si el sa se joace cu tine.
Ideea e ca nu asta a contat cand neam dat noi. Nu a fost un care pe care. Important e ca ai castigat in ochii mei mult din cauza fairplayului pe care il ai si a bunului simt. Asta e ceva mai rar in peisajul de curse din Romania. Masini care fug mai tare sau mai incet au multi.

Achim 25-04-07 00:19

merci mult pt apreciere :oops: si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut face 2 face ;)

masina ta merge f tare :) pakt ca a mea aseara facut parte din categ "sau fug mai incet" :(

mpa 25-04-07 00:32

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 869530)
merci mult pt apreciere :oops: si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut face 2 face ;)

masina ta merge f tare :) pakt ca a mea aseara facut parte din categ "sau fug mai incet" :(

Nu iti fa griji. You win some, you lose some. Asa e si cu friends si cu racing.
Aseara eu am castigat de 2 ori. Tu doar odata.

Achim 25-04-07 00:34

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 869561)
Aseara eu am castigat de 2 ori. Tu doar odata.

profunda asta :D

mpa 25-04-07 00:48

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 869563)
profunda asta :D

Da. Sa vezi cati o sa ne intrebe acum daca au fost 3 curse. :))))

MadCow 31-05-07 20:01

Quote:

Originally Posted by gabit (Post 829219)

1. wrx nu are chip.
2. scor wrx-opc 2-0.

S-ar parea ca pana la urma WRX-u ala era cu chip :P

gabit 31-05-07 22:06

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 927756)
S-ar parea ca pana la urma WRX-u ala era cu chip :P

e foarte usor sa afli ca nu avea.vorbesti cu sebi de la Racingcode.Ce poti face cu cauciucuri de iarna la 30 grade? O sa mai vedem cum merge si alta data.:D

scuze de offtopic.

bogdan_wrc 15-08-07 20:23

cu un S3 de 210 ai incercat?
e asa?
https://www.youtube.com/watch?v=-CZ8qjFWyL4
si asa?
https://www.youtube.com/watch?v=xIcZlE_xjCo

Achim 16-08-07 02:38

eu stiu ca are 225 cp... de pe loc am fost egali (nu stiu dak nu avea turboback s3'ul), iar din mers l-am batut da' park nu kiar asa :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning