![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
salut ... sunt gaby am un renault megane si as vrea sa vin si eu la intalniri daca nu deranjez pe nimeni.
|
Quote:
intalnirile saptamanale sunt ca si in piatra neamt : vinerea de la ora 19:00 locul stabilesc baietii din iasi!:D |
Quote:
|
Intalnire KATANA TEAM , @ 19:00
|
Absent motivat by examen maine :chainsaw:
|
esti scuzat :)
|
Quote:
|
Quote:
@vlx Sa fie !!! Bafta si tie !! Now back to :blahblah::yikes::censored: study. |
salutare la toata lumea ... si eu am fost absent ieri de la intalnire :D din motive ca masinuta mea inca este in lucru... sper k la urmatoarea intalnire sa senez si eu condica ... :D
|
Quote:
de vineri lumea va fi mai libera , las "fraiele" lui Vlad si lui Ady la conducerea KATANA TEAM Iasi , eu de luni ma intorc acasa, insa vom tine legatura prin tel, mess, forum in fiecare saptamana , sper ca cei doi sa faca treaba buna si sa nu ne dezamageasca. De saptamana viitoare , tot ce tine de KATANA TEAM Iasi , va fi responsabilitatea celor doi , pentru alte probleme , ni se vor adresa noua (mie, Shuriken si Buddy Lexx). Ps. imi pare rau pentru nesincronizarea si lipsa de responsabilitate de la Tuning Iasi, insa au fost impedimente care nu le asteptam. Cu alta ocazie sper sa fim mai uniti si sa iasa treaba buna ! |
In septembrie OSMS anunta, ca in fiecare an, un event fffff bine organizat. Sper ca eventul sa aiba loc si sper sa putem reprezenta cu succes KATANA TEAM ROMANIA! :D
|
Quote:
Sa ajungem pana atunci ... |
masinuta mea :D ... sper k saptamana care vine sa ies cu ea si sa semnez si eu condica alaturi de voi http://www.katana-team.go.ro/megane1.jpg http://www.katana-team.go.ro/megane2.jpg http://www.katana-team.go.ro/megane3.jpg :arrow:
|
Quote:
Quote:
|
te astept cu mare placere nu deranjezi pe nimeni .. :D
|
ma bucur ca vad activitate pe forum!:D
valex... fapta recunoscuta e pe jumatate iertata..da in cazul tau e iertata total! ca nah .. esti simpatic :)))) virus si adi.. sa fiti cuminti in iasi si sa aveti grija si de restu baietilor! oo prinde forma masinutza ;) spor la munca in continuare! si nu te grabi !:D |
Buddy stiam eu ca's simpatic , da nici chiar asa :P
Vlad, pe viitor sper sa fie mai bine :) Voodoo , looking good , te asteptam cu ea gata, vezi ca vreau sa vb ceva cu tine pe mess :) |
Quote:
|
Quote:
|
@Voodooooooo: baga adresa mea de mess in lista si contacteaza-ma: mihaigheorghe1985. Bafta!
|
Cam liniste pe aici baietzi ! :-) A plecat VLX si mucles ! :-?
|
Quote:
|
Quote:
|
Baieti de la iasi ce mai faceti daca aveti poze de la intalniri de la voi sa imi dati pe mess sa strangem material pt site va multumesc tovarasii :D
|
Propun celor din iasi sa schimbam ziua /ora deoarece in formatul actual vad ca nu reusim de loc sa ne intalnim :???:
|
cu voodoo ce ati mai rezolvat ? :)
|
Uita-te la userul lui si vezi singur!
In alta ordine de idei, acum in iasi am ramas trei (volidu si asu fiind plecati) si vad ca avem o reala problema in a ne intalni !!! Deci Adi si Voodoo, astept de la voi propunere de zi si ora. |
Deci eu propun ca zi de intalnire Sambata seara. Ora 20. Hai cu votul.
|
Ma, eu sambata la ora aia sunt in oras, deci cam exclus pt mine. Hai mai pe dupa masa, pe la un 16 sau joi pe la 18-19.
|
sambata pe la 16 ar fi ok pt mn si joi cam la fel ..
|
poze cu masinuta mea .. :Dhttp://katana-team.go.ro/me1.jpg http://katana-team.go.ro/me1.jpg
|
Frumos frumos ...man fa niste poze mai de la distanta ...sa le putem folosi pentru galeria foto ce v-a fi pe site :)
|
Quote:
|
si eu va salut pe toti. .... am sa fac si niste poze mai de la distanta ...
|
salutare! baietii de la iasi ce mai fac??:)
|
Quote:
|
Ok Cristi, ne bucuram sa te avem aproape. Poate ne ajuti si tu cu o sugesti referitor la ziua si ora cand sa ne intalnim.
|
Sunt de parere ca tot vineri ar fi ok deoarece am vazut si in piatra la baieti ca tot vineri la ora 19:00 sunt prezenti acolo si ar fi o chestie asa...nush cum sa zic ...stim toti ca atunci la ora si ziua respectiva suntem toti adunati undeva. Problema e ca ar trebui sa ne organizam timpul mai bine si sa ajungem la intalniri.
|
da... stiu si eu ca asa e in piatra, dar din cate observ aici nu prea ne putem intalni in ziua respectiva :-?
|
Buna seara Baieti :D... Sunt fratele lui voodoo
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning