![]() |
Re: E36 - 320 coupe
directia masinii o ai buna?articulatiile?bucsi,pivoti,bielete...bla bla bla?
|
cat despre jante lasa-mi un pm cu nr tau de tel sa te sun sa vb mai multe detalii:|
|
Frumoas motanul.
Bafta incontinuare cu proiectul pe care ti l'ai propus :) Numai bine ! |
frumos, asa arata o masaina ingrijita...
|
Quote:
|
Quote:
|
Te-am vazut astazi in sensul giratoriu de la Pavcom ! Eram cu o skoda fabia gri... Te-am salutat m-ai salutat si tu .. dar sigur nu m-ai recunoscut :)
|
de curand am achizitionat si eu un set de jante pe 18' pt matza mea...o sa revin cu niste poze cat mai curand:lol:
|
caut o reglabila pt ea da nu am pe cineva sa imi aduca... vreau noua....dar saptamana asta ....daca puteti sa ma ajutati cel putin cu un id sau un nr de tel ori postat aici ori in PM...
va multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este buna suspensia de la caius... si se poate lasa masina foarte mult...8)
|
Quote:
P.S ... cand ne mai vedem pe la stadion ? vi maine seara? |
Hai mai repede cu jantele si suspensia!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare si stiu ca multi de aici ii stiu raspunsul....am pus suspensia pe masina...am pus jantele...darrrrrr pe spate am inteles, o rouliesc la aripi si numai am probleme...darrr pe fata cum fac? daca o roluiesc o sa o pot cobor fara sa imi mai atinga in viraj?
astept si eu sfaturi de la oameni care au mai intalnit problema si care i-au gasit rezolvarea...stiu ca sunt multi aici pe forum care ar putea sa ma ajute asa ca ii ROG sa ma AJUTE.. |
2 Attachment(s)
Quote:
Problema asta o am si eu la masina mea. |
alte solutii nu mai sunt??????????....trebuie sa existe o solutie pentru ca nu sunt eu primu om care pune o suspensie reglabila si isi pune masina pe burta....VA ROG AJUTATI-MA cu problema asta ca ma macina rau...masina mea momentan e destul de ridicata arata jalnic din cauza asta:))
|
Quote:
Trebuiesc roluite si pe fatza... Uita-te la a mea sa vezi cum sunt,ca la mine nu puteam sa fac 2m fara sa atinga... in seara cand am pus jantele si suspensia am tras cu patentu de aripi ca sa merg cu masina,pe spate atingea numai daca mai intra cineva sau la denivelari mai mari... dupa care am roluit aripile si acum imi ating numai daca in viraj mare este denivelare si pe spate numai daca mai am 2 pers in masina si numai daca este denivelare mare! Succes in continuare si astept o poza 2 cu jantele si trantita! :D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Emi ma bucur ca masina ta a ajuns in acesta stare.Acum ramane sa ai grija la denivelari:P!Bafta si hai cu o alta culoare...eventual si 2.5`ul ala:P
|
Quote:
|
Quote:
Cum ai zis u .. NU RAU... mie imi atingea masina la fiecare 10 cm... si am tras de ele cu patentu la inceput ca nu puteam sa merg si acum nu imi atinge deloc,nici in oras nici afara, numai daca incep sa intru tare in viraje,giratorii... etc, mai ales daca sunt denivelate! si nu zic ca nu e logic sa atinga... dar in comparatie cu suspensia normala nu atinge deloc!!! :D |
Quote:
|
Quote:
ca arata bine si asa |
Din pozele de pana acum, arata bine masina, e ingrijita! De atins tot o sa-ti atinga, dar le roluiesti si reduci chestia asta la minim :)
Pune pozele alea cu suspensia si jantele!!!! :twisted: |
azi am sa ii fac cateva poze...si am sa postez.nu am reusit inca sa roluiesc aripile ca baiatul la care trebuia sa ma duc a avut o alta treaba mult mai importanta decat asta:)):))
|
4 Attachment(s)
pictures:X:X:X
|
3 Attachment(s)
pic:X:X
|
Quote:
|
Quote:
Imi plac jantele, dau bine pe masina! Felicitari! :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic ca sunt jantele prea mari :-s.In rest masina e super ok.
|
Arata bine jantele, mai lucreaza un pic la set up ul de gume si o sa fie super okay.
|
Sambata sedinta foto -profi ! suna-ma
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning