Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

-ZZ- 05-12-06 06:33

Re: Intalniri Iasi!

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 647974)
asa, si?..................

ar trebui sa tremur, sau ce?

????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

hooo ma nene...ca eu glumeam....dar matale iei viatza prea in serios :???:

-ZZ- 05-12-06 06:34

deci ma deranjez pentru diseara ori nu ?

Vladutzzz_sv 05-12-06 06:51

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 648459)
deci ma deranjez pentru diseara ori nu ?

Pregateste-te de un deranj....daca nu pt o intalnire.....macar pt o ciocolata calda :)

bakal 05-12-06 08:20

hai ca viu si io. da pe la ce ora?

cristi_407 05-12-06 09:48

Poate vin si eu cu Mishu :)

Vladutzzz_sv 05-12-06 11:34

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 648536)
hai ca viu si io. da pe la ce ora?

Pe la un 8....8 jumate.......cred ca ar fi ok....

-ZZ- 05-12-06 12:15

pai hai pe la 730 la mall la o shaorma si pe urma ....la somn

bakal 05-12-06 13:29

asa, si...................

o ora exacta? ?????????

nu de alta da' vreau sa-mi reglez si eu ....................... ceasu!!!!!!!!

acid 05-12-06 15:04

nu pot sa ajung azi :| pregatire chimie .. am bacu anu asta :((

bakal 05-12-06 17:05

Quote:

Originally Posted by acid (Post 648934)
nu pot sa ajung azi :| pregatire chimie .. am bacu anu asta :((

ajungi tu alta data.
numai ca de data viitoare sa ne tragi si tu de manecuta pe aia pe care ii vezi ca se aduna ca ultima oara ai cam stat si te-ai uitat? plus ca la prima intalnire cu " noi", ar fi mai bine sa vii fara prietena, si nu mi-o lua in nume de rau dar la inceput e cam greu sa iti faci noi prieteni si sa mai fii atent si la iubita, nu de alta da s-ar putea supara ca ai adus-o de umplutura.
SCUZE DE OFF TOPIC

acu sa revenim la intalnirea de azi. se mai tine? la ce ora? vladutzzzzzz da un semn ca se mai tine.

apropo, vlad, ce ai facut cu trans am-u?

CRyS` 05-12-06 19:22

....aaa...e 8.20!Eu acum am ajuns acasa...daca ma luatzi si pe mine..vin! :P

svz-19 05-12-06 19:55

ma as vrea sa vin si eu o data...dar nu stiu cand....e a 2 oara cand zic asta intrun topic...defiecare data am vazut prea tarziu adik cu vreo jumate de ora inainte de intalnire.....poate ma agat si eu o data de voi cu daciutza mea....asta daca o sa vreti daca nu stau acasa.....

Vladutzzz_sv 05-12-06 21:08

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 649071)
ajungi tu alta data.

acu sa revenim la intalnirea de azi. se mai tine? la ce ora? vladutzzzzzz da un semn ca se mai tine.

apropo, vlad, ce ai facut cu trans am-u?

Abia acu am ajuns acasa si nu am putut da nici un semn....
Hardughia ...hm....destul de bine....azi a avut o mica sedinta foto...in noaptea asta pun si vreo 2 poze.....sry...cam murdara dar asta este....urmatoarele poze vor fi ok....

slip 05-12-06 23:58

zicea lumea... k vine...vai de mine..gura mare.. blBLABLA
iaca nu a venit..
am fost doar 5 masini...oameni seriosi ... nu vorbe pe forum ..
da las' k data viitoare se face intalnire doar pe forum.. noi ne anuntam telefonic dak e ceva ;) k sa nu mai luam tzeapa si sa stam la frig... nu-i asa? ;)

bafta

SFW 06-12-06 01:06

Quote:

Originally Posted by slip (Post 649824)
zicea lumea... k vine...vai de mine..gura mare.. blBLABLA
iaca nu a venit..
am fost doar 5 masini...oameni seriosi ... nu vorbe pe forum ..
da las' k data viitoare se face intalnire doar pe forum.. noi ne anuntam telefonic dak e ceva ;) k sa nu mai luam tzeapa si sa stam la frig... nu-i asa? ;)

bafta

si poate aduce careva un butoi dinala de metal ... sa facem un foc in el, sa ne mai incalzim ... :shock: mai aruncam un lemn in el, o haina, un scaun de golf gti :shock: :rolleyes2 ... asa ... sa il mai intretinem ...:???:

bakal 06-12-06 11:29

pai da ma ca eu pe la 8, cand m-am uitat ultima data pe forum, era tare liniste, si nu a mai zis nimeni nica, nici ore, nici nica, asa ca am stat acasa.
oricum nu vroia nimeni sa vin si eu

pe alta data

JUST-DO-IT 06-12-06 12:47

-Neata la lume!Am o propunere ca sa nu mai inghetam de frig ca aseara....trebuia sa vina lume multa si o fost de-i numara-i pe degetele de la maini...
-Lansez o provocare....sa ne intalnim de-acum incolo la un bar ceva....stam si noi ca oamenii la un suc/apa minerala/cafea,si parca altfel stai la un bar(caldurica,caldurica) de cat la 1-2 grade afara dardaind de frig ,nu?daca gresesc corectati-ma va rog.....stam pana ne adunam mai discutam apoi iesim afara la bolizi,alegem o locatie si ne distrugem cauciucuri,placute frana ,fiecare ce poate......ce parere aveti??????acu daca sunteti de accord sariti cu propuneri......ce bar/pub preferati?

slip 06-12-06 23:45

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 649893)
si poate aduce careva un butoi dinala de metal ... sa facem un foc in el, sa ne mai incalzim ... :shock: mai aruncam un lemn in el, o haina, un scaun de golf gti :shock: :rolleyes2 ... asa ... sa il mai intretinem ...:???:

kiar vrei butoi? :D lemne gasim.. butoi..vedem noi... am unu prin spate.. in care am facut afumaturi.. .nu ma pune sa aduc degeaba.. k eu aduc dak e vb... :lol: lemne ...fac rost.. scaune de GTI nu :D ..faci tu ;) iar haine.. .e mai bine sa le tinem pe noi
acuma serios.. dak vreti sa facem caterinca.. aduc un butoi de ala mare..in care sa facem un foc in fatza la palat :lol: k am ditamai masina :P numai sa nu fiu singur (si cu zyz) la foc deschis...

[QOUTE=JUST-DO-IT;650379]-Neata la lume!Am o propunere ca sa nu mai inghetam de frig ca aseara....trebuia sa vina lume multa si o fost de-i numara-i pe degetele de la maini...
-Lansez o provocare....sa ne intalnim de-acum incolo la un bar ceva....stam si noi ca oamenii la un suc/apa minerala/cafea,si parca altfel stai la un bar(caldurica,caldurica) de cat la 1-2 grade afara dardaind de frig ,nu?daca gresesc corectati-ma va rog.....stam pana ne adunam mai discutam apoi iesim afara la bolizi,alegem o locatie si ne distrugem cauciucuri,placute frana ,fiecare ce poate......ce parere aveti??????acu daca sunteti de accord sariti cu propuneri......ce bar/pub preferati?[/QUOTE]

ce bar we? oricum ...dak e sa mergem.. mergem. nu e asta o problema..
problema e k nu ne adunam..intelegi?? nu k stam in frig
cat despre frane... hmm..abia am schimbat placutzele pe fatza... deci nu vreau sa distrug nimic..
nu erau 1-2 grade..erau mai mult..dar nu conteaza.. era frig oricum...
si dak tot zici k ai mers cu 215 km/h hai ..poate .. ne aflam vreodata pe rosetti...pe bani.. ramane sa vb ;)

numai bine baieti..
bafta

JUST-DO-IT 06-12-06 23:59

sal slip !am priceput la ce te referi....tre sa facem ceva sa ne adunam....eu de cate ori am zis ca vin am fost acolo...apropo daca puneti de-un foc la palat vin si eu..aveam un sac de carbuni prin balcon...mai slip eu is diesel si an doar vreo 60 sau 80 de cai....nu stiu exact ....abia ma misc.....daca tu si zyz iesiti la palat da un semn si apar si yo lasa-mi si mie id tau si a lu zyz de mess,daca vrei bineinteles

svz-19 07-12-06 06:17

ma se vede ca eu is mai mic nu ma baga nimeni in seama aici....(19 ani), nu ca as avea so bolidu(dacia saracutza) ma gandeam sa vin da unu nu mia zis nik...macar sa zik ma stai aksa......

CRyS` 07-12-06 09:25

Mai frate...cum sa`ti explic eu!...Sa intelegi tu...Poti veni oricand!Nu e greu sa dai un PM si sa ceri un ID DE MESS sau un nr de telefon!

Hai ca`ti dau eu un ID: ACELASI_CRYS ... poate te prinzi!

bakal 07-12-06 09:28

hai , ne mai intalnim?

Vladutzzz_sv 07-12-06 13:28

hai sa punem de-o intalnire maine seara.....ca deh....week-end de acu....
Si cineva mi-a soptit ca vor veni si ceva masini noi :)

JUST-DO-IT 07-12-06 13:33

maine seara?cool da poate tura asta vine lumea.......chiar sunt curios....
masini noi?super.....

AXEL_SS 07-12-06 14:15

salutare. Deci sa inteleg ca pe data de 8 dec 2006 organizati o intalnire? Unde si la ce ora? Cine vine?

ZyZ 07-12-06 16:44

Ma gandeam sa pastrez traditia si sa nu postez, ci sa apar asa, pe nesimtite. Da' neh...deci vine si je. Din pacate ZYZu' inca nu face pfssssst, da' sper sa ma primiti si asa :D

svz-19 07-12-06 17:14

ma vin si eu daca gagik mea ia carnetul.....daca nu stau botos o zi intreaga din cauza ei.....

bakal 07-12-06 19:31

deci ca sa iau tauru de coarne: ne intalnim vineri, 8 decembrie, la Palat, orele 20.30. cine zice ca nu se tine, sau are idei mai bune, este rugat sa scrie clar

ZyZ 07-12-06 20:59

AM IDEI MAI BUNE...am scris cu caps, ca sa fie foarte clar :P

bakal 07-12-06 23:04

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 652238)
AM IDEI MAI BUNE...am scris cu caps, ca sa fie foarte clar :P

pai impartaseste aceste idei si cu noi. sau ..............

hai mai omule zi odata

ZyZ 07-12-06 23:07

Mda...propunere: dezactiveasa esp-ul si lasa bemv-ul sa se dezlantuie un pic maine. I know you want to :D. Poate ne jucam un pic, asa de incalzire.

HotWheels 08-12-06 00:00

Prezent si eu maine seara, cu cazanu botzit :)

Si poate cu cateva din masinile noi de care zicea Vladutz ;))

CRyS` 08-12-06 08:07

Vreaaaaaaau si euuuuuuuuuuuuuuuuuu!Cine vine sa ma ia din Podu Rosh?Si sunatzi`l si pe Edy(Corado) sa vina!Hai va pup!

ZyZ 08-12-06 08:27

Daca vrei trec eu sa te iau. Am vorbit cu Edi ieri si ramane sa ne mai auzim azi la un tel sa-i spun ora exacta. Cristi, chipintaci :D

CRyS` 08-12-06 09:33

Okai!Te astept la 8.30 pe B-dul Tzutzora langa Salon Edy Valentino :D

Sau ca sa nu mai faci tu drum....Il sun pe Edy ...si sa treaca el cand vine incolo sa ma ia !:P

CRyS` 08-12-06 10:21

Diseara vreau sa port o discutie cat se poate de serioasa cu catziva dintre voi!E vorba despre viitorul apropiat la Iasului....Odata cu intrarea in [U.E.]!Devi v`om merge si la un suc...sa transam pe foaie buba!

bakal 08-12-06 10:49

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 652462)
Mda...propunere: dezactiveasa esp-ul si lasa bemv-ul sa se dezlantuie un pic maine. I know you want to :D. Poate ne jucam un pic, asa de incalzire.

lasa asta, ca o sa fie.........
da intr-un cadru mai privat, doar pt ochii nostri:D :D :D

CRyS` 08-12-06 11:00

Fooooooooooooortuuuus Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!Sau pe Aleea Tudor Neculai unde sta mama :)!

ZyZ 08-12-06 12:06

Cristi, il suni tu pe Edi pana la urma, da? Si daca mai ai nevoie de ceva da-mi un telefon.

AXEL_SS 08-12-06 15:04

Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning