![]() |
Ce am vrut eu sa zic cu toata teoria aia despre drag e ca in mod normal se masoara 1320 picioare/ 402 metri CU START DE PE LOC.Prin acest mod de a trisa \"legal\",startul nu mai e de pe loc.Deci asa se poate explica timpul foarte scazut (pe langa ce am zis mai devreme).Tocmai de aia mi se pare mai relevant sa iei amandoi timpii timpii masurati de aceeasi publicatie/acelasi site.
M-am uitat la diferentele intre SE si SE-R...pentru 10 CP (si 24 kg) in plus,6 trepta in loc de 5,jante mai mari,alt sistem audio,pretul creste cu 25 % ? Cam mult...ma rog,probabil ca mi-au scapat mie chestii de gen suspensii/frane (nici n-am stat sa caut ce e drept)...dar tot e mult. |
Race, pretul e acela pentru ca se pretinde a fi o masina destinata entuziastilor. Diferenta de fapt nu e mare, pentru ca Altima mea, care este top of the line fully loaded nou nouta te face de 27-28 de mii de dolari. Dar asta efectiv cu toate optiunile posibile pe ea, care le am si eu.
Cei de pe Nissanclub spuneau ca au facut un mare rahat dandu-i masinii un spor de doar 10cp. Cand era SE-R in zvon, toata lumea se astepta sa auda de putere mult mai apropiata cu Z. Din motive de marketing, nu au facut asta. Cert este ca, cred ca s-a observat ca daca se vrea, se poate. Sebastian, sa incep cu tine ca sa termin cu tine. Despre autism. O colega de-a mea, prietena foarte apropiata are un baietel care a fost diagnosticat cu autism acum 1 an jumatate. Eu am si vazut de el de cateva ori cat ea a trebuit sa plece, deci cam stiu cine de cat e in stare. Desi ce-ai scris tu e adevarat, e doar un adevar partial si picteaza un tablou aiurea. Autisticii sunt capabili sa asimileze si proceseze informatie, problema e ca nu sunt foarte sociali. Dar absolut toti compenseaza prin faptul ca sclipesc in diverse domenii. Baietelul asta, desi nu te poti intelege cu el sau te intelegi foarte greu cand are momentele lui mai lucide, are o memorie extraordinara si are inclinatii matematice. Asadar, asumand ca tu vroiai sa ma insulti prin a spune ca sunt total paralel cu realitatea, trebuia sa mergi pe varianta schizofreniei. Gagiul din Gone in 60 Seconds daca nu ma insel suferea de autism, daca nu de ADD. Probabil ai auzit de autism recent si ai vrut sa ne impresionezi. Dupa cum am mai spus, am intalnit multi care au dat dovada de mai mult tact ca tine, la alte varste .... Sunt sigur ca daca colega mea ar fi citit ce-ai scris, era tare mandra de tine. Pacat ca ai sosit in discutie atat de tarziu sandu, putea fi acest topic mult mai constructiv, dar asta e. Trecand peste modul simpatic de a mi te adresa, care sa zicem ca inteleg motivul, tin sa spun ca argumentele tale sunt mult mai usor de digerat decat altele, mai ales cele a lui Sebastian. Cred ca, in pozitia mea fiind, ai fi reactionat cu la fel de multa indarjire, pus fiind fata in fata cu replici precum ... ei bine, vezi si singur in paginile anterioare. Cu minti limpezi si calme intr-adevar multe pot fi discutate si disputate dar cand se incing spiritele, vezi si tu ce reiese. In orice caz, o concluzie de-acum multe pagini ar fi trebuit sa fie inde-ajuns pentru mine cel putin cat sa nu mai iau in seama dusmaniile altora. E vorba de faptul ca oricat ne-am bate cu argumente bazate pe link-uri si pareri personale, pe strada e altceva. La inceput am vrut de fapt sa fac o comparatie intre 2 masini prezente pe piata in 2002. Nou-nouta generatie 3 Altima si seria 3 existenta atunci pe piata americana. Lucrurile care mi-au venit in minte au fost optiunile, motorizarea fiecarei masini [de notat ca in respectivul an motorul seriei 3 nu figura in unul din cele mai relevante topuri facute in SUA, WARD]. Mai departe, trecand la capitolul indemanare si stabilitate am stiut ca BMW iese in fata, dar chestiunea era cu cat si la ce pret. Intrebarea cheie era daca intr-adevar bavariana este cu ani lumina in fata tuturor din jurul ei, luand in considerare ansamblul acesta de lucruri. Iar parerea mea continua sa fie ca nu, ca competitia face avansuri tot mai mari iar gap-ul se restrange. Am mers mai departe insa, alegand SE-R lansat recent dar nu am mai putut scoate in evidenta seria 3 de generatie anterioara pentru ca nu mi se parea corect. Trebuia totusi sa o fac deoarece abia acum apare, dar ma rog, sa zicem. Plus ca, judecand dupa dimensiuni cred ca ar fi trebuit sa bag seria 5 dar comparatie de lux si optiuni nu prea e, chestii care oricum se platesc. Ramane insa in final de vazut daca intr-adevar aceasta noua generatie va ramane relativ neschimbata cum pretinde BMW si ramane de vazut daca seria G de la Infiniti va oferi ceva nou sau nu si care va fi rezultatul. In realitate sunt mult mai balansat decat ce-am aratat in acest topic. |
Singurul lucru de care te-am acuzat fishbone este faptul ca nu ai facut comparatia corecta si inca de la inceput a fost un fel de frustrare personala. Eu practic ma gandesc ca tu stii extrem de bine ce inseamna un BMW 330i si cam ce poate sa faca, de asemenea sunt convins ca stii ca bavarezu' este castigator in mai toate comparativele, probabil stii ca si in USA 330i-ul e o masina foarte apreciata dar ai tu ceva cu BMW.
BMW 330i are mari probleme, gigantice, aceste probleme se numesc Mercedes C-klasse 350 si Audi A4 3.2FSi din Europa si Infiniti G35, Lexus IS350 si Acura TL din Japonia, asta e o certitudine. Asa cum spui si tu, competitia s-a strans extrem de tare, diferentele intre seria trei si rivale sale au ajuns aproape nule, totul e mai complicat pentru bavarezi dar ce trebuie sa admitem e ca acestia, nu stau cu mainile in san si ca lucreaza sa ramana in frunte sau in topuri. Asta e parerea mea. Nici nu conteaza cat scoate pe 400m, nici daca Altima e mai rapida, te cred ca ai facut mai multe 330i-uri dar totusi nici nu se compara una cu alta. Comparatia a fost fortata din start. Ceea ce trebuia sa faci era sa aduci in discutie G35 vs 330i, altfel discutam. Apropo ca sa vezi ca ma intereseaza Infiniti si mai ales G35, stiai ca pentru varianta automata G35 are 280Cp iar pentru varianta manuala are 300Cp??? A si in plus exista si o varinata 4x4 pentru acest model. Cu toate astea G35 e pe locul doi intr-o comparatie cu 330i. Oricum mi se pare onorabil faptul ca G35 e in top ten la clasa medie premium si ca masina are inclinatii sportive fiind mai buna si ca Lexus IS350 si ca Audi A4 3.2FSi daca vorbim de sport. Daca ai citit din testul postat de tine din Motortrend probabil ai fi remarcat: Performance On paper, there's good reason to suspect these machines can see off 95 percent of the road's sedans, but it's always reassuring to have our test gear's confirmation--and, boy, did we get it. Slalom: 67.8 mph (BMW, a rear-drive-sedan record); acceleration to 60 mph: 6.5 seconds (G35); braking from 60 mph: 112 feet (BMW and Infiniti tie). Serious numbers for cars that, combined, sold over 200,000 units last year. Yet it's in the subjective, one-on-one interview portion of our exam, where the Audi, BMW, and Infiniti characters most profoundly diverged. Which means 330i, we're returning to you your crown. More than anything, what the 330i holds above the A4 and G35 (and anything else that might dip a toe in its waters) is the intense integration of the car. Underline that word: integration. Every nut and bolt of the 330i seems purpose-made for a 3 Series and nothing else. That goes for the matching of the controls, too. Steering, pedal actions, and throttle all perfectly complement one another--such cars are intuitive to drive. 1st place: BMW 330i Techno styling and high-tech engineering catapults it to the head of the pack--again. Ca o concluzie nu e rau nici sa fii prin preajma celor foarte buni si ca o a doua concluzie Altima ta are alti rivali mult mai populari. |
Ziceai ca ai impresia ca am ceva cu BMW. Nu am cu BMW cat am cu atitudinea celor care o conduc. Nu zic de forum, zic de astia ce-i vad pe aici pe drumuri. Inca o chestie care ma termina e ingradirea. Sunt de-a dreptul penali. Mai mare dragul sa-i pui la locul lor. Crede-ma ca segmentul acela de pasionati nu-si doresc asa fenomene in masini. Si-o iau si se fac de rahat mai ales fata de prietena lor. Privirea este priceless. Oricum, nu astea au fost motivele topicului.
|
Conduc BMW pentru ca pentru strada este cea mai completa masina pe care am putut sa o cumpar la pretul ei si in nici un moment nu-mi trece prin minte ca as fi putut face o alegere mai potrivita, mai ales cand pe strada masinile din clasa ei raman mult in urma. Cat despre Altima pentru ca acum mai vreau sa iau in ceva timp inca o masina nici nu o pot lua in calcul pentru ca nu mi ste pe gust , nu-mi satisface necesitatile de condus si arata si jenant dupa gustul meu, cea mai apropiata fiind mercedes.
Vrei o masna clasica eleganta rapida frumoasa cu o carte de vizita nepatata iei un mercedes, dar daca esti destul de tanar, sportiv la condus si accepti o suspensie mai rigida ataci direct un bmw pt ca el nu te dezamageste, vrei mai mult confort iei mercedes, vrei sa incline spre sport iei BMW. Altima nici nu are ce sa caute in propozitie sau poate pt cine are un buget mai auster. BMW reprezinta adevarata placere de a conduce si 330 este ultima masina sub M3 ca performante si daca aude un american ca ai M3 se pisa pe el de emotie, sigur le au si ei pe ale lor, unele chiar bune insa BMW pe langa sport e considerata o masina de clasa cu stil, ai nevoie de o anumta pozitie sa-ti permiti asa ceva. :wink: |
Problema e ca nu toti cei care conduc BMW-uri sunt niste idioti, ba dimpotriva.
Sunt convins ca si in SUA si peste tot sunt destui pustani teribilisti care nu stiu langa cine sa se puna la o liniuta, dar asta nu se va schimba niciodata. Inca o data te felicit pentru alegere si ar fi interesant sa se concretizeze liniuta cu Sebastian, pana atunci exerseaza puternic plecarile de pe loc ca Sebastian schimba perfect. Cat despre BMW hai sa-l lasa sa se dueleze cu masini de nivelul ei, iar Altima cu masini de nivelul ei. Am si eu o intrebare, nu am stat sa caut pentru ca nu e indeajuns de interesant, dar Altima nu are in jur de 4.8m +++ deci nu concureaza cu sa zicem 607???? |
Altima este chiar o idee mai mare in dimensiuni decat seria 5, atat in lungime cat si in latime daca-mi aduc bine aminte.
Dimensiuni Altima: Exterior Wheelbase 110.2 Overall length 192.3 (192.5 SE-R) Overall width 70.4 Overall height 57.9 (57.4 SE-R) Tread width (front/rear) 61.0/61.2 Interior Head room (front/rear) 40.8/37.6 Leg room (front/rear) 43.9/36.4 Hip room (front/rear) 53.0/54.5 Shoulder room (front/rear) 56.3/56.0 Dimensiuni Seria 5, este inalta 57.8 deci cu 0.1 mai mica decat Altima, este lunga 191 prin comparatie cu 193, deci diferente hai sa spunem neglijabile. Pentru a simplifica argumentele am putea spune ca sunt caroserii identice. Sebastian, cand am facut comparatia intre SE si 325, la aceiasi bani SE a iesit in fata atat la comfort, cat si la package. Dar dupa cum ai spus si tu, pe tine nu te intereseaza optiunile la kilogram si nici neaparat comfortul, vrei sportivitate. Daca vorbesti de noua serie 3 in general, da, poti spune ca poate beneficiaza de multe in plus. 325 base insa, nu. Asta nu o spun din auzite, o simpla comparatie confirma acest lucru iar cand am fost pus in fata deciziei, am testat ambele masini. Trebuie sa ramai receptiv si cu mintea deschisa la aceasta posibilitate, nu sa mergi din nou orbeste pe ideea ca nu e posibil asa ceva. Am facut un sacrificiu la categoria performanta pe slalom? Da, insa am castigat mult la alte capitole, la niste lucruri cu care intr-adevar esti pus fata in fata zi de zi. Tocmai de aceea am mers pe versiunea automatica, nu mi-am luat-o specific sa alerg cu ea de nebun, am vrut sa pot sa-mi pun curul in ea dimineata si sa-mi beau cafeaua in trafic catre lucru. |
Pai vezi,de aici diferenta de opinie.Totusi,casatorit si cu copii banuiesc ca nu esti,deci de ce ti-a trebuit ditamai mastodontul ? In locul tau as fi luat Mustang GT coupe manual...ma rog,fiecare cu gusturile lui.
Daca PENTRU TINE nu merita banii in plus pe 330i nu inseamna ca asa e pentru toata lumea.330 e superior dinamic Altimei,deci de aia costa mai mult.Ca nu vrei tu sa dai bani pentru asta e treaba ta.Eu as alege oricand 330. |
Parerea mea e ca daca continuam acest topic ar trebui sa-i dam alta nuanta. Un versus Altima cu Camry cu Accord etc.
Iar daca am discuta despre 330i sa discutam de adevaratele ei rivale. |
Re:
Quote:
|
Bine, o dam si in preferinte personale daca doriti.
Race, modul la care privesc problema e in felul urmator. Nu imi este ciuda, cum cred altii si invoca faza cu vulpea si strugurii, dar pur si simplu consider ca pentru pretul respectiv puteau dota seria 3 un pic mai bine. For all intents and purposes, SE este o Maxima cu alta caroserie, cu raport mai bun de cp/kg si mai sportiva. Altima SE sunt niste masini rare tocmai din acest motiv, high-end-ul se suprapune cu pretul Maximei si majoritatea oamenilor prefera o Maxima. Ei, pentru bani mai multi iti cumperi o masina mai saracacioasa pentru care singurul argument pro ar fi faptul ca sta mai bine pe drum. De ce am luat un asemenea \"mastodont\"? Pentru ca adeseori ies cu multe prietene si amici in oras si am vrut o masina cu un interior mare, care sa se poarte frumos cu toata lumea. Am vrut o masina cu un balans lux/performanta cat mai bun. Bimmerul se inclina prea mult catre performanta, la un pret mai mare. Asa cum gandesc eu gandesc multi de aici si tocmai din acest motiv seria 3 ramane o masina pentru altii, in detrimentul bavarezilor, acesti altii sunt destul de restransi. Ca fapt divers, un Mustang GT nu fuge de mine. Vorbesc de generatiile anterioare, cele dinaintea celui de acum. Si chiar daca o face, rafinamentul celor 2 nu se compara. Acum 3 saptamani a plecat de la mine un amic din Sibiu care detine o seria 3, luata nu demult, e din 2002 masinuta. L-am lasat sa se plimbe cu a mea ca sa vad si eu o parere comparativa. Imediat cand s-a urcat in ea a spus ca-i place cum stai in scaun si cum e aliniat bordul si totul de pe acesta. Apoi a ramas placut surprins modul fin in care sare motorul in ture si cum ataca masina drumul, cum sta pe viraje si cum se opreste. Daca masina era un nissan de doi lei cu motor de Renault asa cum pretindea anterior Sebastian, parerile astea nu mai erau valabile. De retinut ca gagiul asta si el e la fel de pasionat de bimmere si dupa ce si l-a luat, mereu spunea \"te fac fara probleme\". Dupa ce avut ocazia sa o conduca, balansul a revenit in discutii, implicit si un nou grad de respect. |
Nu insinua ca eu am spus ca Altima e o rasnita.
Prietenul tau sigur nu are un seria 3 de 3000 si atunci poate sa fie impresionat de unele fineturi, sigur ca masina merge lin insa R de la altina ar cere ceva mai dur, mai barbatesc. La voi e cam frig ninge mult reclama, e reclama si poate ca BMW e masi scump decat costa pentru faptul ca mai necesita o masina, de multe ori pentru a detine un BMW e un lux aristocratic asa cum sunt si toate sporturile cu motor. Am luat azi un Forester xt de 2500 turbo , oare crezi ca altima ma poate invinge pe 400m? |
Nu insinuez, ci iti SPUN ca ai scris exact asta, ai sustinut ideea de Nissan de doi lei si ca da, Renault fac motoare bune. Daca doresti revin cu citate.
Forester turbo? Daca nu ma insel scoate 230 cai putere cu un cuplu tot pe-acolo in lb-ft? Ai avantajul unei greutati mai mici, luand in considerare forced induction si o cutie net superioara deoarece a mea este auto, deci ... Intrebarea ar fi cat progres faci. As putea insa argumenta ca din acel motoras nu poti scoate mare lucru fara a implica schimbari majore si costisitoare. In schimb, o Altima cu kit turbo de 4k = 343 whp. Tractiune fata, deci :? |
Re:
Quote:
Altima in general e o masina ok dar nu poate umbri imaginea unui BMW 330i, tu ai luat discutia la genral uitand ca aici e un topic cu doua variante. Forester crezi ca e mai usor ca Altima? Si nu stiu cum ai depasit un BMW cu o cutie automata.In fine e stilul tau de condus nu te cunosc dar nici nu cred in el. Retine ca vorbesti cu unul care nu prea a pierdut la curse. Progres = ? in acest context? |
:lol: pai ce faci modici mesajele? :lol:
cum vrei sa-ti raspund daca schimbi continutul :?: |
Am avut doar ceva de adaugat si nu am vrut sa dau reply, asa ceva se numeste post hunting cand ai functia de Edit.
Forester nu cred, ci stiu ca e mai usor. 3270 vs 3300 si un pic. N-am realizat ca diferenta esta atat de mica, intotdeauna am stiut ca Subaru face masini mai usoare in aceasi clasa. Chiar si asa, ramane chestiunea turbinei si transmisiei manuale. Cat despre progres, in acest context ma refeream la distanta dintre masini in acesti 400metri. Tu ce crezi? Daca vrei la concret, ia o Maxima langa tine si vezi cum razbeste. |
Re:
Quote:
Nu cred nimic insa pot spune ca foresterul merge bine inca nu am avut teste si nu ma pot pronunta.Dupa teste sta bine insa sa vedem cum e in viata. Ar vrea sa faca masini usoare insa nu sunt chiar asa de usoare de exemplu evo e mai usor ca sti dar mai putin performant. |
Sa sti ca m-ai facut curios. Daca intr-adevar vrei sa vezi si tu in realitate, pe cuvant, ia o Maxima si vezi. Retine insa ca Altima SE scoate timpi mai buni decat Maxima, e mai usoara si desi are cu 10cp mai putin, are un raport hp/kg mai bun.
In acelasi timp am sa incerc sa dau de un Forester turbo aici, nu sunt tocmai rare si sa vedem cam care e rezultatul. Eu zic ca sunt cam egale pe 400 metri. |
Re:
Quote:
|
Pentru motorul ei, nu zic ca e chiar rea. Lenesuta e din motive de marketing din pacate. N-au vrut sa faca o Altima care sa dea peste vanzari/comparatii cu Maxima, G35 si altele. Retine ca masinile au multe in comun din punct de vedere mecanic. Oricum conducatorii de Maxime mor de nervi pentru ca pana acum vesnic a fost cu mult mai puternica si performanta. Cu noua generatie de Alty, nu mai e valabil.
|
Aveam de gand de mult timp sa fac un clip video, o mica pleacare de pe loc. Si daca tot o fac si daca tot avem aceasta conversatie, ma gandeam ca ar fi un lucru ce l-as putea face ca sa nu fie indoieli in legatura cu autenticitatea acestuia. O semnalizare ceva? :lol:
Va fi in formatul mov, deci aveti nevoie de Quicktime Player. Fara mare legatura cu topicul, doar de dragul de a o face. |
acuma la ora asta....17 oameni au votat Bmw si 11 au votat Nissan......
ce parere ai fishbone ?? :roll: |
Re:
Quote:
Te rog, dacă nu ai nimic de spus, abţinete de la postat! |
Ca e mai bine decat ma asteptam, dar voturile nu sunt prea concludente. Daca veneau 20 de pustani de 16 ani sa voteze cu Altima si 2 cu BMW, o faceau masina mai buna? Mnope.
|
asta asa e..nu prea m-am gandit...
oricum am votat 330i...e o masina lux/sport.....adik ai confort dar in acelasi timp iti satisface si dorintele de sofer... :wink: ..... am mers (in locu din dreapta) cu un 330i....se ifige supeeerr....cu nissanu ink nu am mers.... :roll: P.S. Bmw are un aspect mult mai atragator... P.P.S. Dzavantaj la Bmw este destul de scump.....dar la bmw multe din optionalele de la Nissan sunt standard la bmw.. :wink: |
BMW e BMW....-Ce ti-ai luat?... -Un BMW!...-Super!!!!!!
-Ce ti-ai luat?... -Un Nissan!...-Fain. |
Re:
Quote:
|
E foarte interesant continuati cu un versus inutil si mentineti aberatiile.
Deci continuam cu o masina de clasa medie premium versus una de clasa mare cu caracter populist??? Vi se pare corect? Din ceea ce debitati voi, Altima asta e peste Infiniti G35 si asta nu pot sa cred nici in ruptul capului. Votul si intreg topicul a fost deschis pe baza unei frustrari, probabil subconstientul lui Fishbone a reactionat, probabil ii pare rau de ce nu a luat un 330i in locul Altimei. Ideea e simpla, 330i este in alta liga fata de Altima, si asta cine nu o recunoaste e rea vointa sau ura fata de marca BMW. Stimate Fishbone te-am ruga frumos noi cei ce mai citim si presa americana auto sa nu mai dezimformezi oamenii, BMW 330i e un mit si in SUA si se vinde extrem de bine, extrem de bine. Anul trecut s-au vandut 92000 de bucati de BMW seria 3. De asemenea intreaga gama BMW se vinde binisor intr-o piata unde ati achizitiona o masina reprezinta in primul rand o afacere si dupa aia o placere personala. Deci opriti show-ul asta de doi lei. BMW e intr-o alta liga, e pe alta pagina e in alt segment de piata, din pacate ce-i mai rau e ca stimabilul Fishbone sunt convins ca stie asta prea bine dar face si el uz de avantajul ca vorbeste de departe. Bai Gabi se vede ce bine cunosti si tu fenomenul auto, esti de speriat, ma dai pe spate, mai bine taci ca te faci de ra***t. |
Dacă tu poţi băga mâna în foc că toţi cei care au votat au avut la momentul respectiv şi ceva argumente (chiar şi pentru sine), sunt de acord cu tine, mă fac de rahat.
Dacă din mesajul meu anterior ai înţeles că votul de care vorbeam a fost al meu, te înşeli. |
Nu stiu mai Gabi probabil am inteles gresit deci scuza-ma. Ideea ca toti trebuie sa stim ca BMW 330i castiga testele si le castiga de un deceniu jumatate si asta nu numai in Europa ci si in SUA, deci o discutie cu un versus Altima nu are rost. Si e destul de clar.
Argumentele mele sunt destul de clare si le-am postat in paginile anterioare deci nu mai repet. 330i e o mare provocare pentru toata lumea, toti rivalii sunt pe urmele lui. Din nefericire Altima e in alta liga. Nu intelegeti ca as insinua ca Altima e o masina proasta, numai ca se adreseaza altei clientele altui target si nu ar trebui sa faca obiectul acestui versus. As spune cu tarie, felicitari pentru masina Fishbone dar reformuleaza topicul daca vrei sa bati undeva si nu mai amesteca BMW cu Nissan. |
Re:
Quote:
Fishbone tocmai la oameni de genul tau se referea .... te-ai cam simtit ... oricum nici nu ai zice dupa nick ca ai doar bmw in cap. Deasemenea frumoasa semnatura ... smart. .... this is coming from a nerd :D |
Şi... în sfârşit, după 13 pagini s-a tras şi o concluzie. Uite că numărul 13 nu este întotdeauna cu ghinion :lol:
PS: sandu, uită-te la maşina care se vede la mine în semnătură şi ai să vezi ce prefer. PPS: nu mă pricep la discuţii de genul ăsta şi, da, cunoştinţele mele sunt destul de reduse din punctul ăsta de vedere, dar dacă te uiţi pe toată secţiunea VERSUS, ai să vezi că nu m-am băgat aiurea în discuţii tocmai pentru motivul spus mai sus. Baftă şi... scuzele sunt acceptate! :P |
Esti un super forumist man daca recunosti unde gresesti si respect foarte mult asta. Daca o sa ma vezi ca gresesc si nu-mi recunosc vina sa ma injuri(bineinteles pe privat sau intr-un PM, sau sa-mi aduci aminte).
In final si pentru toata lumea, iata si rezultatul dat de un test comparativ efectuat pe un taram neutru si de o revista de mare importanta si renume in USA intre cele mai bune masini din clasa medie premium, DIN LUME: LINK de ultima ora, ultimul test comparativ: http://www.edmunds.com/insideline/do...ticleId=109021 Cele doua deja sunt statui. Sper ca am pus punct si ca daca vreti vom continua cu un alt versus 330i vs G35 poate, ar fi mai corect, dar cred ca si acolo stim rezlutatul. |
sandumrs, ai inteles gresit ideea topicului, dar ma rog.
Scriu prostii din nou? Acel argument la care te referi tu si am dat eu un quote a fost la plezneala, sau cautam mai multe argumente. Cand generatia 3 a iesit pe piata, cu toate optiunile pe ea egala/depasea seria 3, dar nu si in pretz, lucru la care ramanea sub. Strict la asta ma refeream, nu cautam sa reiau de la inceput. Acum, ca diferentele si plusul de performanta merita diferenta de aproape 8 mii de dolari intre cele doua, judeca fiecare cum vrea. Cam asta era ideea de baza a topicului, dar a fost formulat gresit. |
Nu stiu man de ce insisti cu Altima, ti-am zis e o masina ok dar nu are nici clasa nici dimensiunile ca sa se compare cu seria 3 si punct si nu mai aduce in discutie ca era modelul vechi sau ca era asta nou.
Eu cred ca tu stii prea bine care e situatia dar nu poti fizic sa recunosti. Deci inca o data nimeni nu a spus ca masina ta e proasta, doar ca trebuie comparata cu ceva din clasa ei. Ca bani nimeni nu te contrazice, masina ta e o afacere in schimb e un Nissan nu un BMW. Si hai sa nu mai mancam rahat, cu totii stim ca imaginea se plateste cu bani grei, mai ales in america, ei au si venit cu trendul asta, iar chestii de genul \"pai ce eu platesc atata pentru imagine\" astea sunt deja puerile si rau intentionate. Toata lumea vede alb-albastru in fata ochilor, dar toti incearca sa-i bata. |
Cu argumentele potrivite, am recunoscut ca topicul a fost prost gandit. Sigur ai citit ce-am postat anterior? Am spus clar ca nu am luat anii buni la comparatie, nici macar ca dimensiuni nu sunt potrivite.
|
Ok man am inteles. Nu ma dernajeaza sa reformulezi ideea topicului, nici nu te acuz ca ai fi rau intentionat dar daca ne trageai un versus Altima verus ceva ce se vinde bine in SUA pe acelasi profil nu cred ca era atata polemica.
In final cred ca stiu ca nu poti spunu \"nu-mi place BMW\" sau ca nu crezi ca sunt niste masini de top, e foarte greu sa spui asa ceva. Oricum esti un bun coleg de forum pentru ca ti-ai aceptat o greseala. Daca o sa sesizezi faptul ca gresesc sa ma tragi de maneca. |
Re:
Quote:
Un dino test ne va satisface parte din curiozitati. |
Cred ca o parte din voturile Altimei s-au datorat si antipatiei pe cate o afisez fata de alte persoane de pe site.
Altfel cred ca ramanea doar cu doua voturi. |
Parerea mea e ca cei care au votat Altima ori nu cunosc prea bine fenomenul auto, ori urasc cu disperare marca bavareza. Vedeti voi sigla asta alb-albastra reuseste sa scoata ochii la multi, acest fenomen a dat nastere unui sentiment puternic de ura care depaseste ratiunea.
Nu 2 voturi, e mult 2 voturi, e greu sa cred ca un roman ar prefera sa-si ia o masina populara in detrimentul uneia premium, e vorba de multa ura in cele 13 voturi. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning